banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 23:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Empire Total War
PostPoslato: 25 Okt 2010, 13:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
ako ces sa zapadom igrati odma se povuces u par gradova i pustis da ostale osvoje,i onda na tenane krenes da ih vracas,ovako kad krenes si previse razvucen.....sve u svemu bolje sa istokom igrati:)

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 14:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Da, zavrsio sam, otisao i posljednji grad. Samo, nisam shvatio kada si "presao igricu"? Sta sve moram osvojiti kao Zapad da pobijedim.

A tu taktiku sam i primjenjivao. U momentima velike krize, osvojim grad i idem na exterminate, iako u Rimu skoro da i nisam vrsio istrebljivanje, ali para je para haha ovdje je neophodno. Zadovoljan sam, moglo je i bolje, ako mi se bude dalo da igram opet, idem na pobjedu :) Mogao sam mozda i dozivjeti tu 476, ali ja pokusavao da krenem u proboj i u plus, naravno da je i opcija da se sjedi iza zidina i cuci, ali to nije zanimljivo.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 19:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
alkibijad je napisao:
jel presao ko aleksandra,meni omiljena ekspanzija?

Meni se nije svidio....Al' ni malo....prešao jedno pola i odustao...Imao sam patch da igraš R:TW kao Star Wars....Legije sastavljene od stormtrupera.... :D

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 19:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

igrao sam par takvih dodataka,imas i da igras kao likovi iz gospodara prstenova......ja sam jedno vrijeme igrao dodatak sa ilirima na balkanu,ali je bas kratak.....
sad izlazi shogun 2,to ce biti zlo od grafike.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2010, 10:57 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
I zlo od sistemskih zahtjeva :( ....Nego,je li imaš šanse kao Zapadno Rimsko carstvo ako se na početku dovoljno povučeš?Radi li ta taktika?

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2010, 13:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

davno sam igrao,ali cini mi se da pali,koncentrises se u podrucije koje mozes da drzis i kad se malo stabilizujes krenes u ofanzivu....

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 13:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2009, 21:36
I ja sam veliki fan TW igrica kao sto sam naveo... Sada trenutno igram Napoleon total war (online), za sada naj od TW igara ali cim izadje Shogun 2 bice kao da je i nema :DD... Inace RTW je ne prevazidjena igrao sam je online 2 god. Nadam se da ce biti remake sa boljom grafikom i masivnijim borbama.... Shogan 2 ce moci podrzavati 65 000 (ili 75 000 nisam siguran)jedinica na ekranu, sto ce biti novo svijetu igrica.....

Bio jednom jedan djecak, koji je zivio u jednoj staroj kuci u sumi.On je svaki dan isao da sakuplja lisce za svoju ovcu Kicu. I tako je on sakupljao i sakupljao, kada je sakupio otisao je na Tahiti da se okupa, jer je smrdijo. Umro je on.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 21:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2010, 21:51
Evo iskopa ovu temu iz "mrtvih". Nije mi se dalo otvarati novu temu kad sam vec ovu nasao. Kao sto znate blizi se 15 mart, dan kada se pusta u prodaju Shogun 2 TW. Nakon sto sam odgledao trailere skapao sam cekajuci :D Samo da igrica dodje do ove nase zaostale drzave. Da li je jos neko planirao kupovati igricu, ili skidati sa neta ? Msm ove igrice nisu jeftine kao ni vise manje ostale original igre, ali jednostavno dozivljaj nije isti kada igras sam i protiv nekog drugog. Nisam ocekivao da ce se ovoliko ljudi sa foruma odazvati na TW serijal igrica, sto je jako prijatno iznenadjenje :D Inace imam sve i jednu igricu iz navedenog serijala, nije da se hvalim :D

PS. @pizdek Pricalo se da ce moci podrzati 65000 jednica ali i onako ce igra biti zahtjevna pa su to na kraju spustili na 56 000. Ali i sa smanjenim brojem trupa, grica ce biti pravo remek djelo.

Da li igras jos Napoleon TW da se "obracunamo" :D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 14:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2009, 21:36
Ma znam da je tu negdje oko 60 000 manje vise :D

Rado bih Napoleona ali rusio sam sistem :S a CD nije kod mene :( Da si se malo prije javio :D

Ako planiras uzimati shogun 2 mozemo se dogovoriti da zakuvamo .... pozz

Bio jednom jedan djecak, koji je zivio u jednoj staroj kuci u sumi.On je svaki dan isao da sakuplja lisce za svoju ovcu Kicu. I tako je on sakupljao i sakupljao, kada je sakupio otisao je na Tahiti da se okupa, jer je smrdijo. Umro je on.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 18:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E jbg ... Naravno da planiram Shogun uzimati :D 10 dana do pustanja i jos 1 mjesec dok dodje do nas :D pozz

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.youtube.com/watch?v=df_PrVPOq_0

Jes prejaka igrica ..

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 10:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 22:13
_zoka je napisao:
goci master je napisao:
Igram Barbarian invasion, odlican, bolji mi je od Rome-a zbog varvarskih hordi.

Ne lupaj gluposti....Rimske kohorte su uber alles... :D

A Greek Armored Hoplites ??? OWN :wink: 8)

A sto se tice TW serijala njihov sam veliki fan....igrao sam sve igre i ekspanzije.....al mi shogun i shogun 2 nisu nikako sjeli....nesto ne volim taj istocnjacki stil i nindze :P

A empire nije los....ali mi je dosadio.... :roll:
Ali je zato Rome neprevazidjen.
I ma li ko da jos igra Rome online ??? :)

''Pride can stand a thousand trials, The strong will never fall.''

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 16:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Samo da kazem da sam i ja jedan od velikih TW fanova! Nazalost zbog nesto slabije graficke kartice nisam u mogucnosti da igram neke od novijih serijala. Ali sam zato Rome TW i Medieval II presao uzduz i popreko. Od patch-eva moram izdvojiti za Rome "Surrectum" a za Medieval "Broken Crescent". Jednom sam imao priliku da igram i Empire TW i moram priznati da sam odusevljen. Cim nabavim jacu graficku bacam se i na ostale djelove...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 13:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 22:13
Odlicno mogli bi odigrati koju Rome-a preko neta ? :)

''Pride can stand a thousand trials, The strong will never fall.''

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]