banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 07:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Okt 2010, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Sad je bila reportaza na FTV-u. Muminovic imao cistu poziciju i umjesto da pocijepa mrezu on suta po zemlji sa nekih 10-ak metara. Puzi je takodje sutnuo sa 20-ak metara i lopta prodje blizu stative.
Olimpik imao 2-3 dobre prilike, ali nijedna nije bila 100%. Imali su jednu dobru sansu u prvom ali traljavo sutirali glavom, tj. 2 igraca su isla na loptu pa se sudarila. Slicna sansa za njih i na samom kraju, opet traljav sut glavom iz nesto teze pozicije. Bilo je jos par pokusaja ali je Avdukic odbranio bez problema. Novinar uopste nije pomenuo nekakvu dominaciju Olimpika.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 23:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ljudi ovo nema nikakve veze sa nasim Borcem, nema nikakve veze cak ni sa sportom ali ja ovo moram podijeliti sa vama. ovaj vrhunski cin kretenizma, idiotizma...ne znam...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RmZjwEYbFAM[/youtube]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vidim Muminovic je igrao protiv Olimpika, izgleda ga Vldao poce forsirati. to je po meni jako dobro, zaista bi nam znacio kad bi se vratio u onu formu koju je imao u sarajevu...ne mogu reci da sam nezadovoljan nerijesenim rezultatom ali danas je bio bas fin dan za pobjedu. :D .

danas sam bio nekim poslom u Travniku sa bratom na nekoj pumpi INA na ulazu u Travnik pazarili nesto od obrezanih iz sarajeva (neki dio za auto) i nailaze Lesinari kad ce jedan iz kombija "BAAAALIJEEEE!!!!" :lol: reko 'oce jos stati i poceti da tuku pa dok objasnim da sam iz BL ode glava :lol:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 00:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Читам да је Сушић одлучио да позове Авдуку у зелену репрезентацију, ба... :D

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 07:53 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
batica je napisao:
ljudi ovo nema nikakve veze sa nasim Borcem, nema nikakve veze cak ni sa sportom ali ja ovo moram podijeliti sa vama. ovaj vrhunski cin kretenizma, idiotizma...ne znam...

vidim Muminovic je igrao protiv Olimpika, izgleda ga Vldao poce forsirati. to je po meni jako dobro, zaista bi nam znacio kad bi se vratio u onu formu koju je imao u sarajevu...ne mogu reci da sam nezadovoljan nerijesenim rezultatom ali danas je bio bas fin dan za pobjedu. :D .
danas sam bio nekim poslom u Travniku sa bratom na nekoj pumpi INA na ulazu u Travnik[/b][/b][/b][/b][/b] pazarili nesto od obrezanih iz sarajeva (neki dio za auto) i nailaze Lesinari kad ce jedan iz kombija "BAAAALIJEEEE!!!!" :lol: reko 'oce jos stati i poceti da tuku pa dok objasnim da sam iz BL ode glava :lol:

Inina pumpa u naselju Kalibunar...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 08:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Počeo je Vlado forsirati Muminovića i Grahovcu je dao 90 minuta. Sad da vidimo da li će da pokažu volju, volio bi vidjeti i malog Grahovca protiv Zvijezde u prvih 11 pa da nas mali sve demantuje :D

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 08:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da se mene pita Grahovac bi igrao umjesto Sakana i to ne zato sto je nesto narocito pokazao, vec zato sto je Sakan ocajan u zadnje vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 08:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Simpatizer je napisao:
Da se mene pita Grahovac bi igrao umjesto Sakana i to ne zato sto je nesto narocito pokazao, vec zato sto je Sakan ocajan u zadnje vrijeme.

Ma Sakan ima i one startove na ivici zdravog razuma, nije normalan :D

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 09:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ukratko,igra nista posebno,imali smo najbolju priliku preko Muminovica,sut na prazan gol,golman je bio savladan,loptu je izbacio igrac Olimpika,sa gol linije,da ne bude zabune Muminovic je opet kriminalno odigrao,pa i ovaj sut je ocajno izveo.Druge dvije dobre prilike su bile 2 suta,jedan Puzigace,koji je prosao tik pored desne stative,a drugi Stanceskog isto pored desne stative,medjutim malo dalje.Jos bih izdvojio sut Mikica,koji odlazi iznad precke.Mikic je po meni bio najbolji igrac utakmice,covjek stvarno ima zavidnu tehniku,malen,brz,ekstra stvarno.

Nije Olimpik bio uopste bolji,koliko novine pisu,ali ni mi nismo bili nesto.Sudija je opet navlacio za domacina,ali diskretno,svirajuci prekrsaje,vjerovatno se nadajuci da cemo primiti gol iz prekida.Medjutim odbrana je bila stvarno na nivou.Vlado je takodje uveo Dujakovica,koji je odigrao odlicnu partiju,borbenost na zavidnom nivou,uklizavanje,ne odustajanje od izgubljenih lopti,trud,zalaganje.Mislim da smo nasli rjesenje za desnog beka.

Ostali igraci svi tu negdje,bar po mom misljenju.Grahovac je isto solidan bio.

Sve u svemu,0:0 odlican rezultat,nastavili smo niz nepobjedivosti na gostovanjima,prvi smo na tabeli.Jos da danas Sarajevo i Zeljeznicar odigraju nerjeseno,i ekstra.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 12:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
batica je napisao:

danas sam bio nekim poslom u Travniku sa bratom na nekoj pumpi INA na ulazu u Travnik[/b][/b][/b][/b][/b] pazarili nesto od obrezanih iz sarajeva (neki dio za auto) i nailaze Lesinari kad ce jedan iz kombija "BAAAALIJEEEE!!!!" :lol: reko 'oce jos stati i poceti da tuku pa dok objasnim da sam iz BL ode glava :lol:

Inina pumpa u naselju Kalibunar...

nemam pojma koje naselje ali odma poslije Turbeta na samom ulazu u grad Travnik.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 14:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NQdqKuE2Io8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 15:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Tek sad,nakon ovog remija Sirokog na domacem terenu,se moze vidjeti koliki je onaj juce bod. Inace,Siroki je mnogo bolja ekipa od ovog sarajevskog dvojca,i bice nam veci konkurent za titulu,pogotovo kad udju u onu svoju seriju kao svake godine. Ko je gledao utakmicu Siroki-Zeljeznicar 4-1,mogao je vidjeti kolika je tu razlika u kvalitetu,a visok plasman na tabeli sarajevski klubovi najvise mogu zahvaliti naklonosti sudija,ali ne moze ni to vjecno trajati. Danas bih volio da Sarajevo ne izgubi,jer mislim da su oni dosta slabiji i od Zeljeznicara,i da nam oni pogotovo nisu nikakav konkurent.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro je sto je Popovic dobio crveni pa ga nece biti u Mostaru. Koliko god se on cinio kao nikakav igrac, odnosno slab tehnicar i realizator, ipak se igra Zeljeznicara u napadu u velikoj mjeri zasniva na njemu, jer sama njegova konstitucija zahtijeva da mu cesto i 2 odbrambena moraju visiti na ledjima i tako nastaju rupe u odbrani. Bez njega nema teorije da urade nesto vise protiv Zrinjskog. Uostalom, to se vidi i na ovoj utakmici. Probiju po krilu i onda nemaju kome da gurnu loptu.

Sarajevo je losa ekipa i, kao sto rece Schlager, od njih nam ne prijeti opasnost. Nece oni donositi previse bodova sa strane, mozda poneki remi.

Siroki se danasnjim remijem bas unazadio.

Ovdje nam najvise odgovara X.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Zavrsio "derbi" :roll:

0:0... 3 crvena kartona. Muhaermovic iz Selje, te onaj kloc Gutic i Popovic iz Sarajeva. Ova dva iksa nam sjedos samo tako...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 18:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
TaškoBL je napisao:
Zavrsio "derbi" :roll:

0:0... 3 crvena kartona. Muhaermovic iz Selje, te onaj kloc Gutic i Popovic iz Sarajeva. Ova dva iksa nam sjedos samo tako...
Ja "derbija" :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 18:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
A najbolji vic je izjava onog trenera Sarajeva nakon utakmice-"Ova utakmica je jedino sto vrijedi u BH ligi"!!!
Kakav bolid :D :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 18:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
А јест лијепо кад ови зелени одиграју за нас :)

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 18:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ma sad rece onaj krkan od voditelja:"Zavrsio vjeciti derbi, novom podjelom bodova..."

U p.m. derbija... Sarajevo je stvarno lose. Ne kontam kako se nalaze na drugom mjestu :-?

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 18:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Е па стварно, резултати нам се поклопили. Још да ми заиграмо како знамо и умијемо, и нема бриге!
Овакви Сељо и Техеран и уз подршку судија и чега већ све не, не могу нам ништа ако ми будемо онакви какви требамо да будемо!

Надам се да ћемо торпедирати Звијезду са бар 3 комада....

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 18:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Е сад нешто контам колико би се ми одљепили од зелени на табели да смо добили против Рудара и Олимпика...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 18:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
sam_protiv_svih je napisao:
Е сад нешто контам колико би се ми одљепили од зелени на табели да смо добили против Рудара и Олимпика...

Hehehehe,a zamisli tek koliko bi se odvojili da smo uzeli kuci Sirokog i Velez. :D Ne vrijedi plakati za prolivenim mlijekom...Samo da mi pocnemo igrati kako znamo,brine me malo ova neefikasnost,zadnje tri utakmice nismo dali gola!

P.S A sto mi onaj seljober Beslija ide na zivce,pravi je onaj sandzaklija zeleni,vidi mu se na faci i po kosi masnoj.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]