Citiraj:
Eto, zato. Zato sto nit' je zdrava, nit' normalna. I necemo sad opet sta je normalno a sta nije, opet cemo u krug. Opasno je zato sto se nesto sto je nenormalno namece kao normalno. Manipulacija.
pa tako, lijepo reci, 'eto zato'. svi tvoji razlozi (a i razlozi ostalih) mogu jednostavno da se formulisu 'to ne valja zato sto MENI smeta, a smeta mi iz razloga "eto, zato". smeta mi zato sto mi smeta. a ja smatram da ako nesto MENI nesto SMETA ("eto, zato", iz cistih predrasuda i huje, a ne zato sto mi stvarno smeta da se bilo koji dio mog zivota odvija sasvim normalno), to onda UNIVERZALNO ne valja, i treba ukinuti'.
pa onda, kad neka druga stvar koju ti radis nekom drugom zasmeta "eto, zato" i on ti je ukine, onda ce biti kuknjava o huliganstvu, nacizmu, zavjeri evrope i svijeta, bla bla bla.
tu je mala razlika izmedju naroda kod nas i naroda u evropi. narod u evropi ne smatra homoseksualizam nimalo vise 'prirodnim' ili 'cool' nego sto ga smatra nas narod, ali znaju da NE SMIJU drugima nista da propisuju zbog svojih predrasuda. te se tamo te parade odvijaju bez ikakvih problema.
Citiraj:
Ali mi ne paradiraj pred nosom jer me nerviraš, i zagađuješ okolinu!
ako neko proba da paradira u tvojoj kuci, onda imas apsolutno pravo da ga izbacis i zabranis mu da paradira. takodje, ako zakupis kompletan centar beograda, takodje ces imati potpuno pravo da zabranis svako okupljanje koje te 'nervira'. no, posto centar grada i ulice jednako pripadaju tebi kao i pederima, onda mozes samo da cutis i pjenis.
btw, mozda neko od tvojih komsija smatra da ti zagadjujes okolinu, i mozda ti nekog nerviras, pa te uhvati, premlati i zabrani da setas ulicom jer ga, zaboga, nerivras i idi setaj po svojoj kuci ili koristi auto. ti, dakle, smatras da on ima apsolutno pravo da to uradi?