banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 04:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 07 Okt 2010, 18:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
SIJUKS je napisao:
Po ballineurope.com Partizan je 9. favorit za titulu u Evroligi.
Evo i liste

Spoiler:
1. Barcelona
2. CSKA
3. Montepaschi
4. Panathinaikos
5. Olympiakos
6. Caja Laboral
7. Real Madrid
8. Makabi
9. Partizan
10. Efes Pilsen
11. Unicaja
12. PE Valencia
13. AJ Milano
14. Žalgiris
15. Fenerbahče
16. Prokom
17. Lietuvos Rytas
18. Cholet Basket
19. Virtus Roma
20. Cibona
21. Union Olimpija
22. Brose Baskets

http://www.ballineurope.com/european...-october-7515/

A Partizan ce vjerovatno opet doci do fajnal fora. Istina, sad nema Vujosevica. Ali svejedno...
'ebes im majku, igraju tu kosarku :)

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2010, 18:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
TaškoBL je napisao:
SIJUKS je napisao:
Po ballineurope.com Partizan je 9. favorit za titulu u Evroligi.
Evo i liste

Spoiler:
1. Barcelona
2. CSKA
3. Montepaschi
4. Panathinaikos
5. Olympiakos
6. Caja Laboral
7. Real Madrid
8. Makabi
9. Partizan
10. Efes Pilsen
11. Unicaja
12. PE Valencia
13. AJ Milano
14. Žalgiris
15. Fenerbahče
16. Prokom
17. Lietuvos Rytas
18. Cholet Basket
19. Virtus Roma
20. Cibona
21. Union Olimpija
22. Brose Baskets

http://www.ballineurope.com/european...-october-7515/

A Partizan ce vjerovatno opet doci do fajnal fora. Istina, sad nema Vujosevica. Ali svejedno...
'ebes im majku, igraju tu kosarku :)

INSTITUCIJA!!! :wink:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2010, 19:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Dobro sad... Nije dotle doslo... :)

Ipak ja za CSKA navijam :D

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 19:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Na startu poraz.Buducnost kao i uvijek dobra ekipa.Na osnovu onoga sto sam vidio u vezi odlaska i dolaska igraca,Partizan mozda ali mozda moze neki rezultat ostvariti u Srbiji i u NLB ligi ali sto se tice Eurolige,tu sam skeptican.Bar sto se tice ove sezone.

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 20:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2009, 20:41
Po dobrom starom obicaju ekpa se jos nije sastavila a bogme ni uigrala , tako da secekajte sa prognozama, ocekivanjima , zeljama i pozdravima. Treba vidjeti koga ce jos dovesti na mjestu pleja, ako tu pogodimo mozda nesto i bude od nas ove sezone 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 23:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Udje nam Himki u grupu Evrolige,raspala Alba nije mogla uzeti Sarlou 6 poena razlike.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 18:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Oliver Lafajet - crno-bela 4 na poziciji pleja
Slika
14.10.2010.

Crno-beli su kompletniji za još jednog igrača. Ovoga puta u pitanju je Oliver Lafajet (Oliver Lafayette).

Oliver je visok 188 cm igra na poziciji jedan i ima 26 godina. Završio je Univerzitet u Hjustonu, za čiji košarkaški tim je sa uspehom nastupao u NCAA prvoj diviziji. Od 2008. godine je profesionalac. U prvoj sezoni branio je boje tima iz razvojne NBA lige - Erie BayHawks. Beležio je prosečno po meču 13,6 poena uz 4,1 skok i 3,9 asistencija. Potom je nastupao za Fort Wayne, takođe tim iz razvojen NBA lige, gde je bio najbolji igrač u timu sa prosekom od 17, 1 poena, 4, 6 skoka i 6,4 asistencije. Ovog leta odigrao je jednu utakmicu za NBA ligasa Boston Celtics, na kojoj je upisao 7 poena uz 4 skoka i 2 asistencije za 22 minuta provedena na parketu.

Lafajet je potpisao jednogodišnji ugovor sa šampionom Srbije, a ekipi Vlade Jovanovića će se pridružiti nakon svih obaveznih lekarskih pregleda.

Po dolasku u Beograd Lafajet je rekao:
„Prvi put sam u Beogradu, a o Partizanu sam čuo zaista sve najbolje. Tim koji sa uspehom igra i na evropskom nivou u prethodnih deset godina. Moja jedina ambicija je pobeda, da budem spreman za svaku utakmicu i da pomognem timu da pobeđuje. Partizan je odličan klub i ima dobar tim, spreman sam da igram i jedva čekam prvu utakmicu“, rekao je novi plej crno-belih.

Dobro dosao u klub pobednika!!!

U narednoj sezoni Lafajet će nositi crno-beli dres sa brojem 4.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
dodjavola, izgubismo i od sirokog. no dobro, ja se nadam da je ovo ipak jos uvijek samo zagrijavanje. ovaj tim ne bi trebao da je toliko mnogo slabiji od proslogodisnjeg, tako da ocekujem najmanje F4 NLB lige i top16 evrolige

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 00:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma ja se uopste ne brinem,ovako smo krenuli i prosle sezone.Dosao nam je onaj plej koji veceras nije igrao,cekamo jos pajacanje na poziciji krilnog centra i imacemo odlicnu ekipu koja ce 100% uzeti titulu u domacem sampionatu,boriti se za titulu u NLB-ligi i proci prvi krug Evrolige.Ekipa ce sigurno biti slabija od one proslogodisnje kako igracki tako i na poziciji trenera ali ponavljam za nase prilike bice ti jedna sasvim ozbiljna druzina.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 09:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Tesko, prosle godine su imali Marica-Robertsa-Vranesa na centarskoj liniji i to je bio najjaci dio tima. Plus su pogodili sa plejom i Kecman je imao dobru sezonu.

Ove sezone, osim ako ameri ne naprave neko cudo, sampionska titula samo u Srbiji, to je realnost.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 10:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Sep 2010, 10:45
Sa marsa se vidi da na nedostaje pravi plej i četvorka. Božić NE MOŽE igrati pleja ni u ludilu, to se najbolje vidjelo na početku ove sezone. Jednostavno, čovek nije u mogućnosti zbog svojih godina da igra punim tempom nekih 30 minuta. Sa druge strane, na četvorci imamo dva problema: Đekić - još nije zreo da bude starter i Sava Lešić koji je bukvalno pogubio od kako su počele zvanične/takmičarske utakmice. Od centara očekujem da podignu formu, a od trenera Jovanovića da malo više rotira igrače kako bi se održala svježina u petorci koja je na terenu.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Tesko, prosle godine su imali Marica-Robertsa-Vranesa na centarskoj liniji i to je bio najjaci dio tima. Plus su pogodili sa plejom i Kecman je imao dobru sezonu.

Ove sezone, osim ako ameri ne naprave neko cudo, sampionska titula samo u Srbiji, to je realnost.

pa dobro, daleko od toga da je vranes bio nesto previse dominantan, a i maric je podosta bio povrijedjen, a i bez njega smo bili vrlo dobri. dzavai i katic bi trebali biti jednako dobar tandem kao i maric i vranes. roberts je tu bio odlucujuci. ako dovedu onu 4-vorku iz san antonija, o kojoj se prica, moglo bi to opet biti jako dobro.
a pogodak sa mekejlebom je bio stvarno fenomenalan. tesko da ce ovaj lafajet biti kao on

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a ne znam sta je sa djekicem uopste. prosle sezone je sjajno poceo, protiv unikahe u prvoj utakmici trpo ko lud, i onda ga poslije vise nigdje nije bilo

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 16:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Sep 2010, 10:45
Milanko Djeric je napisao:
a ne znam sta je sa djekicem uopste. prosle sezone je sjajno poceo, protiv unikahe u prvoj utakmici trpo ko lud, i onda ga poslije vise nigdje nije bilo

Gledao sam ga juče protiv Širokog. Najblaže rečeno užas! Jedni što vrijedi kod njega je taj šut za 3p pod uslovom da ostane sam i neometan. Vidjeti do januara, ako ostane na ovom odmah ga posuditi nekome i tražiti back-up četvorku za tog amerikanca. Još ćemo poslije Veličkovića čekati ''domaću'' četvorku. Svi ostali neki poluproizvodi od košarkaša. :(

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kosarkaski MAG ponovo na sceni 8)
Vujošević uradio što niko nikad nije!
CSKA iz Moskve, predvođen našim trenerom Duškom Vujoševićem, postao je prvi vanamerički tim u istoriji košarke koji je pobedio NBA ekipu na teritoriji SAD.
Slika
U noći između subote i nedelje, šampion Rusije pobedio je Klivlend Kavalirese na kraju američke turneje i tako postao prvi klub iz Evrope kojem je tako nešto uspelo – 87:90.

Doduše, pre tačno pet godina, Makabi iz Tel Aviva nadigrao je Toronto Reptorse sa 105:103, ali je to bilo na teritoriji Kanade.

"Došli smo u Ameriku da igramo dobru košarku protiv nekih od najboljih timova na svetu. Bilo je teških trenutaka tokom turneje, ali nije nam ponestalo motivacije. Veoma sam srećan zbog pobede i mislim da je ovo bila prva nekog evropskog tima protiv rivala iz NBA lige na teritoriji Sjedinjenih Država", rekao je Vujošević, čiji je tim pre toga poražen u Majamiju (85:96) i Oklahomi (89:97).
U isto vreme, Amerikom je putovao šampion Španije Kaha Laboral, ali ekipa Duška Ivanovića nije uspela da zabeleži pobedu protiv Memfisa (105:110) i San Antonija (85:108).

Ovog leta, ali u Barseloni, šampion Evrope Barsa pobedila je vlasnika NBA titule, Los Anđeles Lejkerse sa 92:88.

U Klivlendu, CSKA je gubio sa deset poena razlike u prvom poluvremenu, ali je ruski tim na odmor ipak otišao u egalu (47:47). Drugo poluvreme, Rusi su otvorili serijom 13:2 i do kraja nijednom nisu ispustili vođstvo, iako su Kavsi u poslednjoj četvrtini nekoliko puta dolazili na "minus 1".

Ramunas Šiškausas "ubio" je Amerikance sa 22 poena, pratio ga je Amer Džamont Gordon, kojeg je Vujošević letos doveo nakon što ga je upoznao u Ciboni. Levoruki Gordon postigao je 19 poena, uz sedam skokova i šest asistencija.
Učinak potencijalnog srpskog reprezentativca i bivšeg člana vršačkog Hemofarma Bobana Marjanovića za devet minuta iznosio je četiri poena i dva skoka.

U poraženom Klivlendu istakli su se Danijel Gibson sa 21 i Rajan Holins sa 17 koševa. Za Kavalirse zbog povreda nisu igrali Entoan Džejmison, Entoni Parker, Mo Vilijams i Anderson Varežao.Poslednje koševe na ovom susretu Šiškauskas je postigao 6,8 sekundi pre kraja iz slobodnih bacanja. Prethodno je Rajan Holins smanjio prednost Moskovljana na 88:87, a onda je Šiškauskas postavio konačan rezultat.

Ipak, Klivlend je imao šut za produžetak, ali je Gibson promašio trojku, posle čega je CSKA došao do lopte i sačuvao je do poslednjeg zvuka sirene.
Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2010, 20:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

protiv zalgirisa najblaze receno lose, lak poraz. no dobro, tek je pocetak

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2010, 20:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Од ове сезоне не треба пуно очекивати, поготово у Евролиги. Требаће Влади времена да он то све сложи а вјерујем да хоће.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2010, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja i ne ocekujem mnogo od ove sezone. f4 nlb lige i 3-4 pobjede u evroligi bi bilo sasvim zadovoljavajuce.
nego, mislim da cemo sa ovim lafajetom debelo da ga promasimo.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2010, 21:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

inace, ne znam jel ima negdje tema za kosarkasku evroligu, pa da postujem ovde. cska izgubio na svom terenu 15 razlike od milana. u jednom trenutku bilo i 25. mozda nam se dule vrati i prije no sto ocekujemo :D

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 22:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Partizan pobjedio vodecu Cedevitu :)

http://www.b92.net/sport/kosarka/nlb_li ... _id=467499

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]