banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 20:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Okt 2010, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
јаоооооо почео сам читати тему од почетка прије једно сат и по. ево најзад сам завршио :D :D :D
како сам се симијао, поготово првих десетак страница :lol:

мени је лично највећа глупост улетати нпр, цури у дискотеки. гласна музика, не можеш ни нормално попричати, а још и нисам баш неки екстра згодан лик, тако да су ми могућности да тако пронађем дјевојку минималне (осим ако није пијана ко летва) :lol:

више волим да позовем дјевојку на пиће или нешто тако. никад не наваљујем. уколико дјевојка неће, нема потребе да смарам.
иначе оптимална ми је ситуација кад дјевојку већ знам одређено вријеме па онда све иде некако лакше. а уколико знам да нека дјевојка гаји симпатије према мени, е онда сам тек ослободим и ту сам на свом терену 8) не волим ја неизвјесност :D

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2010, 17:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Ovo bi bilo dobro odraditi. Uzmeš šaku leda od konobara, priđeš curi u klubu i puf, baciš pred nju i kažeš: Sad kad smo probili led da se bolje upoznamo ili nešto tako. Možda će te čudno pogledati , ali možda i prođeš. Nisam to još pokušao, ali ko zna... :D

Samo pripaziiti da joj taj led ne odvališ od noge... :)))

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Jedan od jačih uleta;
'Kupit ću ti sladoled ako ćeš me pustiti da gledam kako ga ližeš!?'

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
E jebga, takav ulet ti ne bi prošao ni u slastičarnici...

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 17:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mobilni rasteruje neželjene udvarače

Kada u kafiću krenete ka nekoj devojci, a ona se lati mobilnog telefona, najbolje je da bez mnogo reči odustanete od daljih pokušaja. Uputila vam je jasan signal da nije zainteresovana za poznanstvo...

Mobilni telefon je pre svega sredstvo za komunikaciju, sve češće je statusni simbol i modni detalj, ali ova korisna spravica ima još jednu funkciju - uspešno rasteruje neželjene udvarače.

Zaključak nedavno sprovedenog istraživanja koje je sproveo lanac prodavnica mobilnih telefona "Karfon Verhaus" (Carphone Warehouse), je da većina žena mlađih od 25 godina koristi mobilni telefon kako bi odbile potencijalne udvarače.

Telefon im sve češće "priskače u pomoc" u odbrani od onih sa kojima ne žele da razgovaraju. Tipična situacija: u kafiću ili restoranu devojka sedi sama i primećuje kako joj nonšalantno prilazi nepoznati muškarac.

Prethodne generacije bi se naprasno "zadubile" u knjigu ili novine ali današnje devojke, ukoliko nisu raspoložene za razgovor, munjevitom brzinom počinju da šalju poruke ili da razgovaraju... Nije važno s kim, važno je da se priča.

Poruka "nesuđenom udvaraču" je jasna: Ne prilazi mi, zauzeta sam!

Ovom taktikom služi se čak 54 odsto žena mlađih od 25 godina.

Blic anketa koju je londonski "San" obavio na Kovent Gardenu, omiljenom sastajalištu mladih u srcu Londona, potvrđuje te rezultate.

"Ponekad koristim tu taktiku - pretvaram se da pričam s nekim telefonom ako vidim da mi prilazi neko nepoznat. Nadam se da će odustati, što se najčešće i događa", rekla je jedna od devojaka koje su učestvovale u anketi.

"Slažem se da je tako, iako se dosad nikada nisam pretvarala da sa nekim razgovaram. Obično počnem da kucam poruku - to je recept za uspeh."

"Neke moje prijateljice to rade u metrou i autobusu ili ako smo u gradu: ako vide nekoga s kim ne žele da razgovaraju, pretvaraće se da pričaju telefonom. Obično ti potencijalni udvarači izgube interes ako procene da vam je pažnja usmerena na nešto drugo a ne na njih", slažu se devojke, mada ima i onih koje misle drugačije: "Nikada to nisam uradila, mislim da nije baš delotvorno. Ako je neko naumio da vam priđe, prići će vam bez obzira na navodnu 'zauzetost'."

Dakle, gospodo, kada u kafiću krenete ka nekoj devojci, a ona se lati mobilnog telefona, najbolje je da bez mnogo reči odustanete od daljih pokušaja. Uputila vam je jasan signal da nije zainteresovana za poznanstvo...

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Hahahhaha so true!! I ja to radim :D

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2010, 08:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
I meni se desilo par puta da sam uzela telefon samo da bih izbjegla neželjenu priču s nekim, pogotovo na ulici. Pogotovo kad znam da predstoji neko smaranje ili ako mi se žuri.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2010, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Shvatam da "odjebi" nije baš pristojno, ali na duže staze je djelotvornije...

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2010, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Prisao sam curi prvi i zadnji put u 2-3 srednje. Sjecam se i sta sam imao na sebi :D Ulet - ona izasla iz diska, sjedi na klupi, ja prilazim i kazem "cao, mozemo li se upoznati" :lol: I pricali 10ak min.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2010, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
A meni je opet to kulturno prilazenje i obicno pitanje o upoznavanju sasvim ok. Kada cujem maloumne ulete (tipa ovo sa lizanjem) malo je reci da bih mu ruku iz ramena iscupala :D I kod pijanih + bezobraznih uleta "odjebi" je najbolje i najefikasnije rjesenje.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2010, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
I meni je to ok, mada nisam ljubitelj tih prilazaka... Više volim kad mi se neko svidi u nekoj kraćoj konverzaciji (drug moje drugarice i sl.), pa da poslije pitam ko je nego neko prilaženje. Važi i obrnuto :D

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2010, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Naravno da je najljepse kada ide spontano ali ako vec pricamo o uletima onda cu uvijek glasati za obicnu verziju nego one idiotluke.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2010, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
ajkula je napisao:
Naravno da je najljepse kada ide spontano ali ako vec pricamo o uletima onda cu uvijek glasati za obicnu verziju nego one idiotluke.

+1

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 03:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Euroth je napisao:
Shvatam da "odjebi" nije baš pristojno, ali na duže staze je djelotvornije...

Pa to je jasno, ali tu rijec nisam u stanju izgovoriti.

Jednostavno to ne mogu reci.

p.s. I meni je ovo sa sladoledom dno dna i zahtijeva taj pristup. Desavala su mi se takva dobacivanja ( koja me izbace iz cipela ), ali ipak samo prodjem bez osvrtanja. Sta imam odgovarati takvoj osobi ?

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 15:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2002, 20:07
Ja prilazak smatram naukom za sebe...
Ako mi se neka cura bas svidi na prvi pogled, moram isplanirati u glavi sve do detalja, pokusati saznati nesto o njoj iz okoline (drustvo), ocijeniti trenutno raspolozenje, drustvo u kom se nalazi, pokusati nacuti neki razgovor da vidim koje teme je zanimaju i sve to u 3-4 minute pa onda uletiti sa necim tipa: 'mala bil' se tarlahnula'.
Salu na stranu, kad situaciju opsezno analiziram, donosim odluku hocu li joj prici sad ili neki drugi put i sastavljam neku recenicu u glavi, a puno je bolje da bude neki spontani prilazak nego fraza sa interneta, pogotovo ako je neka duhovita upadica ali ne preagresivna jer se moze osjetiti ugrozenom pa te zabiti u 3 pm (npr. sinoc me jedna iznervirala jako, jeste da sam izabrao pogresan trenutak i osrednju recenicu).
Mada ima i dobrih fraza, koje moram probati, tipa:
- Cure, jel slobodna stolica? Jeste, naravno...OK...i sjednem :)

A uvijek su tu i situacije po klubovima kad nije ni bitno sta se prica i svede se na zivotinjsko carstvo uz malo alkohola.
Gotivna tema :)
Evo jedno podpitanje: Sta najcesce kazete djevojci prije poljupca? :)

?>

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 17:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

цуро бил се ти ћерала са мном? :)
шалу на страну, тај први пољубац најљепше је кад дође онако спонтано, без икакве посебне припреме и приче, али ето понекад се мора и нешто претходно рећи,мада одабир ријечи зависи од ситуације до ситуације

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 18:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Šajin je napisao:
шалу на страну, тај први пољубац најљепше је кад дође онако спонтано, без икакве посебне припреме и приче,

viewtopic.php?f=69&t=38261&p=811023#p811023 :) A ako ti jos kazem da je u pitanju jedna od najljepsih djevojaka u BL, moze li biti ljepse i bolje? :)

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Šajin je napisao:
шалу на страну, тај први пољубац најљепше је кад дође онако спонтано, без икакве посебне припреме и приче,

viewtopic.php?f=69&t=38261&p=811023#p811023 :) A ako ti jos kazem da je u pitanju jedna od najljepsih djevojaka u BL, moze li biti ljepse i bolje? :)

аааа екстра, баш сам на такве ствари и мислио :) свака част :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 10:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2002, 20:07
Extraaa :)

?>

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 12:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
interesantan tekst po pitanju "mostarki"... mada ni sve ostale nisu daleko... tu ti je to "nedje"...

http://www.bljesak.info/content/view/63168/160/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]