d.a. je napisao:
Simpatizer je napisao:
Borac u srcu je napisao:
Da uzmu 5:0 Olimpik ne bi do kraja sezone otišao na Gradski nema šanse. Treba ih sačekati na Gradskom i nedati izaći iz autobusa cijeli dan.
Sa ovim se ne mogu sloziti. Onaj koji iskreno voli klub dolazice na utakmice SVAKI put kada je u mogucnosti! Za onoga ko iskreno voli klub NIJE bitno da li igraci igraju dobro ili lose, da li je dobro plasiran ili ne!
A tek se sa boldovanim ne slazem. Zasto da ih se docekuje i maltretira? Zbog jedne katastrofalne predstave? Treba ih opaliti po dzepu, a ne izivljavati se na njima.
па такви су већина!
када иде одмах титула!!!!!!
кад не иде ти исти одмах највише куде и неће да дођу!
Jbg pustite te klišee - ko iskreno voli klub... Ajd da je u teškoj situaciji da je loš igrački kadar pa da se ode plati ulaznica ali znaš mladi su momci bore se koliko mogu treba ih podržati itd. . Ali ovo su sve kao neke zvijezde na papiru a ne mogu akcije povezati i nije ovo prva utakmica da ne ide dobro nego čitav niz uz manje izuzetke. Čim se sve više priča o sudijama i suđenju to ne ide na dobro, igra je u drugom planu. Što bih ja išao jeo se zbog njih, kad oni nemaju volju da se bore za klupske boje, nema zalaganja... A imaju sve uslove: stadion, platu, opremu... Odeš na Gradski daš 5KM, a oni te prave majmunom... Nek glume zvijezde pred praznim stadionom, puca mi kur.c. Podsjećaju me na one kvazi narodnjake, snime spot i odmah lete ne hodaju više zemljom, oni su zvijezde.
P.S. Nadam se da ću istrajati u namjeri da do kraja polusezone ne idem na tekme