banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 11:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120144 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 319, 320, 321, 322, 323, 324, 325 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Okt 2010, 18:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
al zato Stajic nije izdrzao, mislim da nije "udario" onog zeljovca, da bi sledeci bio Dominikovic :)

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 18:32 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Loše je bilo sve, a mi najviše, bojim se najcrnjeg scenaria...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Pa dobro. Prvi smo na tabeli, crnje ne moze biti. :D

Ako ima iko normalan u Upravi nece se sada dizati tenzije, vec ce se napraviti analiza u zimskoj pauzi.
Ono sto je vec sada ocigledno je da neki igraci ne zasluzuju platu koju primaju, a neki vala i nisu za nas klub i za ciljeve koje smo sami sebi postavili. Treba izdrzati jos ovih 5 kola i onda prepustiti Vladi da u miru napravi presjek.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 18:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Simpatizer je napisao:
Pa dobro. Prvi smo na tabeli, crnje ne moze biti. :D

Ako ima iko normalan u Upravi nece se sada dizati tenzije, vec ce se napraviti analiza u zimskoj pauzi.
Ono sto je vec sada ocigledno je da neki igraci ne zasluzuju platu koju primaju, a neki vala i nisu za nas klub i za ciljeve koje smo sami sebi postavili. Treba izdrzati jos ovih 5 kola i onda prepustiti Vladi da u miru napravi presjek.

Ako Vlado ima odriješene ruke, njegovo je da djeluje sada i odmah, nekima se može već sada zahvaliti i na taj način razdrmati ekipu, ako to ne uradi on oni će razdrmati njega...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
НОРМАЛНО!
он као тренер мора показати да он ту има ауторитет и да је његова задња..
е сад.. имају и они што не воле владу па само Бог драги зна како ће они поступит сада или ако се ово понови још који пут..
углавном, туга.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 18:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Igrali smo ocajno. Na pocetku nas sudija malo nasjecao. Avdukic je bio dobar. Vule je bio odlican, ali samo prvo poluvrijeme. Ostatak ekipe ujednaceno los... Ali...Ebes kup!

AJ BORAC! :D

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 19:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ма пустите Куп, да ми останемо лидери у првенству. И да се усталимо неколико година заредом међу најбољим екипама у БиХ, а самим тим долазе стално и европске утакмице. Да нам је ово нудио неко прије пар сезона кад је Борац завршио полусезону иза Козаре у првој лиги РС, објеручке би прихватили...
Добро је, наравно да може и боље, али и овако није лоше. слабије игре су морале доћи, прије или касније.

Не бих се претјерано освртао на текму, пораз к`о пораз, јбга...
И да, мислим да смо се мало претјерано прогласили за казнену експедицију, нисмо баш толико јачи у односу на остале. Плус још суђење и друге негативне ствари. Можда је овако и боље да се спустимо мало на земљу, и сталожено опет кренемо ка одличним издањима.

Али, не видим разлог зашто да се више не долази на утакмице, па сад им треба највише помоћи, пали су психички, а то се може промјенити само подршком.

`Ајмо даље... 8)

Poslednji put menjao јан_де dana 20 Okt 2010, 19:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
о играчима за сада нећу више да пишем. можда сутра кад будемо сви бистре главе...

него јесте ли опазили што водитељ стално брка наше играче? :roll:
На свакој утакмици кад се преноси Борац направи такве грешке да је то за невјеровати...данас је замјенио Сакана и Дујаковића...и то је водитељ државне телевизије...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ako fasuju i od Olimpika odoše oni prema sredini tabele...

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 19:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
DELLBOY je napisao:
Ako fasuju i od Olimpika odoše oni prema sredini tabele...

Олимпик нам је рак рана... Није звучно име, али имају одличан тим...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 19:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Uzas od igre !!!
Maletic dosao iz bundes lige 2, tolike klubove promijenio, ko sve ne zaradi pare od ovog futbala... :angry4:
Muminovic katastrofa, najvece razocaranje...

Ne moze ekipa da igra bez ofanzivnog veznog, Stanceski nije taj profil igraca da organizuje igru! Drugo bi bilo da smo jaki na krilnim pozicijama, ovako je to sve antipropaganda futbala! Nije bitno sto cemo mozda na kraju biti prvi ako je jedini razlog za to ocajan kvalitet lige.

Kapiten kapitenski !!!

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 20:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
jebes kup i ispadanje iz njega.malo vise boli kad ispadnes od želje ali mene vise zabrinjava pad u igri.ovo je blagi ocaj.kad bi sad malo poslozili redove i zrtvovali kup za prvenstvo ok,u protivnom nigdje nas nema...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 21:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Neposustajte sve do titule

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 21:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Jbg. steta sto smo ispali, ali po meni je važnije prvenstvo ove sezone, mada to nesmije da bude za eliminaciju. Samo da se to ne odrazi na prvaenstvo, ali vjerujem da neće, jer poznato je koliko se igrači istroše igrajući na dva fronta. Vjerujem da će Vlado očitati bukvicu igračima koji su najviše podbacili do sada, pa ih i zamjenuti... Za Vladu J., igrače Borca, upravu Borca:HOĆEMO TITULU U BANJALUCI!

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 21:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Neda mi se sad traziti post koji sam pisao neki dan ali su stvari bile jasne odmah cim je izvucen par Borac - Zeljeznicar.

Ja imam svoje informacije i ipak se nisam toliko nervirao veceras. :wink:
Vidjelo se da nasi nece...a zasto e ebiga ne mogu vam bas sve reci

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 21:48 
Veteran
Veteran

kod kuće i na strani je napisao:
Schlager je napisao:
Ruku na srce,nije on kod nas nikad ni odigrao vise od 15 minuta na par utakmica. Mada,u tih 15 munuta je djelovao nezgrapno i smotano,ali vjerovali ili ne,ja sam sad protiv Zelje u Kupu zazalio sto nemamo jednog takvog razbijaca u napadu,i on mi pao na pamet :D .

Kad se samo sjetim kako su razgrtali Fisher i Suljo 8) 8)

Ma mogao je i Van Nistelroj igrati ali bi jednostavno ostalo 0:0. Nazalost neke stvari su bile jasne i prije pocetka utakmice kao sto su jasne i prije revansa. :evil3:

Evo posta od 11.10

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 22:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Simpatizer je napisao:
Borac u srcu je napisao:
Da uzmu 5:0 Olimpik ne bi do kraja sezone otišao na Gradski nema šanse. Treba ih sačekati na Gradskom i nedati izaći iz autobusa cijeli dan.

Sa ovim se ne mogu sloziti. Onaj koji iskreno voli klub dolazice na utakmice SVAKI put kada je u mogucnosti! Za onoga ko iskreno voli klub NIJE bitno da li igraci igraju dobro ili lose, da li je dobro plasiran ili ne!

A tek se sa boldovanim ne slazem. Zasto da ih se docekuje i maltretira? Zbog jedne katastrofalne predstave? Treba ih opaliti po dzepu, a ne izivljavati se na njima.

па такви су већина!
када иде одмах титула!!!!!!
кад не иде ти исти одмах највише куде и неће да дођу!

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
како се све окрене у 7 дана!
само да не буде "прошли избори" нећемо више улагати у Борац!

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
fudbal je cudna igra, a u ovoj zemlji je jos cudnija! krivo mi jeste sto smo ispali ali samo iz jednog razloga, a to je kur.enje obrezanih, islamskih, zelenih, naivjaca zeljezniĆara! koliko ti ljudi cekaju ovakav trenutak da se kur.e to nije normalno. kad smo im uzeli kup u sarajevu onda je bilo sve nastimano, a kad oni nas izbace onda je sve fer i korektno. u svakom slucaju treba nesto da se mijenja u sistemu igre, nedostaje nam ta ideja kako kreirati napad...ili neko nesto zna sto ja ne znam...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 22:30 
Veteran
Veteran

batica je napisao:
fudbal je cudna igra, a u ovoj zemlji je jos cudnija! krivo mi jeste sto smo ispali ali samo iz jednog razloga, a to je kur.enje obrezanih, islamskih, zelenih, naivjaca zeljezniĆara! koliko ti ljudi cekaju ovakav trenutak da se kur.e to nije normalno. kad smo im uzeli kup u sarajevu onda je bilo sve nastimano, a kad oni nas izbace onda je sve fer i korektno. u svakom slucaju treba nesto da se mijenja u sistemu igre, nedostaje nam ta ideja kako kreirati napad...ili neko nesto zna sto ja ne znam...

Opusteno, batice, opusteno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120144 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 319, 320, 321, 322, 323, 324, 325 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]