banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 14:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Okt 2010, 10:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Evropski Borac je napisao:
АЛЕКСАНДАР je napisao:
можда теби, као муслиману из БЛ.
а они који су рођени послије те `88 и који су данас навијачи у сарајлијама виде само непријатеља, као што и они виде у бањалучанима.

Necemo sad koje musliman koje hrvat koje srbin nismo ko oni sa ss.ba kakav je takav je nas je

svaki navijac Borca treba da se postuje. Banjalucki_Behar koliko pratm ovaj forum do sad nikog nije uvrijedio niti je pisao postove o nekoj politici. sta je bilo, bilo je!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 10:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

ljudi kakva je ovo izjava Trivunovica?! sto bi Simpatizer rekao idiotska! :wink: meni nesto ovdje smrdi!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 11:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma ne smrdi nista,bar meni.Normalna izjava,ocekivana,s obzirom na desavanja.I njih su malo ubili u pojam sa kradjama,teze je njima nego nama...To im samo treba dodatni motiv da oderemo guzove onim sinovodjama.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 11:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ono sto mene nervira je da sam ja,koji sam niko i nista,jos 30 septembra,vece nakon prve utakmice napisao da imam informaciju da ce revans na Grbavici sigurno suditi Dominkovic,poznat po tome da je Zeljeznicarov i Celikov sudija,eno post stoji tamo jos uvijek.

Ja ne znam da li to ima igdje da se skoro mjesec dana ranije zna ko mora suditi. Sad je cinjenica da moramo biti bar 40% bolji od njih da bismo prosli dalje. Vule to zna,i otuda ovakva izjava. Osim toga,na ovaj nacin kao kapiten nastoji da skine teret odgovornosti sa ekipe,tj da se pokusa odigrati rasterecenije.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 11:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Ono sto mene nervira je da sam ja,koji sam niko i nista,jos 30 septembra,vece nakon prve utakmice napisao da imam informaciju da ce revans na Grbavici sigurno suditi Dominkovic,poznat po tome da je Zeljeznicarov i Celikov sudija,eno post stoji tamo jos uvijek.

Ja ne znam da li to ima igdje da se skoro mjesec dana ranije zna ko mora suditi. Sad je cinjenica da moramo biti bar 40% bolji od njih da bismo prosli dalje. Vule to zna,i otuda ovakva izjava. Osim toga,na ovaj nacin kao kapiten nastoji da skine teret odgovornosti sa ekipe,tj da se pokusa odigrati rasterecenije.

Upravo to.Ne znam sjeca li se iko onog finala Kupa,bio sam bas optimista,i rekao sam osvojicemo Kup 100% vidjecete,svi su mi govorili da sam lud.Ali stvarno sam imao osjecaj...Medjutim sad...Pa i nisam neki pretjerani optimista.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 12:36 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
tatamata je napisao:
Schlager je napisao:

Upravo to.Ne znam sjeca li se iko onog finala Kupa,bio sam bas optimista,i rekao sam osvojicemo Kup 100% vidjecete,svi su mi govorili da sam lud.Ali stvarno sam imao osjecaj...Medjutim sad...Pa i nisam neki pretjerani optimista.

Ma jebiga, pa tada je džimi bio šef struke, naravno da si bio optimista :D :D :D

Ali kakvo je vrijeme, teren će biti užasno loš, samo se nadam da niko neće biti povrijeđen...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 13:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Darko Maletić sutra slavi 30.rodjendan.

Maleta,nek ti je sa srećom,a rođendanski poklon neka ti bude pobjeda na Grbavici,i još da ti lično zavučeš barem jedan gol!

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 15:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Schlager je napisao:
Darko Maletić sutra slavi 30.rodjendan.

Maleta,nek ti je sa srećom,a rođendanski poklon neka ti bude pobjeda na Grbavici,i još da ti lično zavučeš barem jedan gol!

а нећемо се љутити ако завуче и 2-3 гола 8) :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 15:56 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 19 Okt 2010, 14:36
Јел има пренос из Сарајева ?

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 16:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mislim da su naši već u Sarajevu i da se neće vraćati,tj da će sačekati utakmicu sa Olimpikom. Mada su to stvari koje bismo trebali saznavati na zvaničnom sajtu,a ne da ja tako čujem na kafi u Dionisu i prenosim ovdje a da možda i nije tačno.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Schlager je napisao:
Mislim da su naši već u Sarajevu i da se neće vraćati,tj da će sačekati utakmicu sa Olimpikom. Mada su to stvari koje bismo trebali saznavati na zvaničnom sajtu,a ne da ja tako čujem na kafi u Dionisu i prenosim ovdje a da možda i nije tačno.

и опет долазимо до оне исте већ неколико пута испричане приче... :x
али изгледа да нас нико не јебе ни 1% шта ми причамо :-?

tribest je napisao:
Јел има пренос из Сарајева ?

колико сам ја упућен, пренос ће бити. ево и на страници бхт-а пише да има:
http://www.bhrt.ba/lat/default.wbsp?p=39&n=20.10.2010

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 16:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Schlager je napisao:

Jeste, tačno je :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 18:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... 3#JOSC_TOP

ovi momci na portalu Borca stvarno rade svoj posao i svaka im cast za to. svaki put kad udjem nesto novo.

jos kad Avduka sutra ne bi primio gol... :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 19:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Читам данас у Пресу, да се Борац званично жалио поводом суђења...

А ово што се тиче сајта http://www.borac-sport.com, и ја се слажем да су одлични!

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
јан_де je napisao:
Читам данас у Пресу, да се Борац званично жалио поводом суђења...

А ово што се тиче сајта http://www.borac-sport.com, и ја се слажем да су одлични!

Treba raditi preventivno tj. na terenu a kad već dođe do tog da se moramo žaliti u Sarajevo, pi..j po toj žalbi

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 00:33 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
ja neznam koga oni vise j..u pa skinut janjic a postavljen jos gori sreten udovcic iz prijedora.nezznam zasto sluze nase ikebane iz saveza gdje je sad petkovic i ostali a ovi nasi samo nam glade ovde a dole druga prica mars vise i bosna i liga nek se jebu

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 08:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2004, 00:48
ма јебеш судије,ми ћемо их побједити...

ајде Борче уљепшај нам дан :wink: 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ee dodje i taj dan da opet karamo one balusnice u Teheranu... Nadam se da onaj Eldin ako se ne varam nece toliko krasti pa da cemo moci izvuci neki X iz Sarajeva opet i da prodjemo dalje u cetvrtfinale... Ajde sad svi koji ne idu u Sarajevo da izadjemo u Banjalucke kafice i da bodrimo Borac barem u Banjaluci.... Da napravimo ludnicu iako nismo otisli u Sarajevo...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 10:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hahaha,joj ovih na ss.ba samo im spomenes Dodika i odvajanje,odma se zapale ko hepo kocke. :D

Danas utakmica,srecno momcima koji idu u Sarajevo,cuvajte se policije,a i sandzaklija!

A poruka za igrace,igrajte srcem,pa i ako izgubite nije smak svijeta.

Aj Borac!

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 11:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
tatamata je napisao:
Hahaha,joj ovih na ss.ba samo im spomenes Dodika i odvajanje,odma se zapale ko hepo kocke. :D

Danas utakmica,srecno momcima koji idu u Sarajevo,cuvajte se policije,a i sandzaklija!

A poruka za igrace,igrajte srcem,pa i ako izgubite nije smak svijeta.

Aj Borac!

hahaha lijepe se ko muva na... lijepak :lol: Nemoj spominjati poraz, takođe ako budu razmišljali o remiju onda smo nadrljali samo treba napasti i ići na pobjedu što ubjedljiviju, nema stajanja samo trpaj

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]