RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Simpatizer je napisao:
Kad smo vec kod sudjenja, prvi ponisteni gol je bio ofsajd. Bio sam skoro u liniji i cini mi se da je pomocni dobro procijenio. Drugi gol nam je ponistio zato sto je idiot i zato sto ne poznaje osnovna pravila. Stevo nije bio u ofsajdu. E sad, problem je sto pomocna konjina ne razumije (ili razumije, ali je odlucio da nas pokrade) pravilo u uticanju na igru u ovakvim situacijama.
Nisam mislio samo na te dvije situacije, nego uopšteno, penal, nad Nikolićem, a onda najveći problem je kriterij suđenja, vrlo gruba igra, čak bih rekao na granici regularnog,
preslikano iz kup utakmice sa željeznićarom, mi tako ne igramo i vrlo teško se snalazimo u takvim situacijama, Mikić je dobio takve batine da je to bruka jedna...
Sinoć Boka najlošiji, Vukelja odmah za njim, a onda Benović...
Да и ја кажем коју. Нажалост наша игра је прочитана, Амар је први скужио који је једини начин да се игра против нас на Градском, и мислим да ће сви ускоро то схавтити и покушати на исти начин да се домогну бодова као што су Жељо и Рудар. Синоћ четири или пет играча Рудара константо врши притисак на нашој половини, на нашу одбрану и на тај начин онемогућују наш везни ред у потпуности, кад на то додамо грубу игру и расквашен терен који екипи која хоће да игра фудбал не иде у корист, сасвим реалан исход је не можемо до побејде. Тек на крају смо успјели извршити притисак и пренјети ту лопту кроз средину, захваљујући томе што су се играчи Рудара несвјесно повукли. Оно што брине је да Владо нема рјешења за овакву поставку гостију на Градском, у овим ситуацијама логично би било покушати по боковима нажалост ни то није добро ишло синоћ(морам критиковати Малетића, стварно је лош био), или покушати са дугим лоптама али опет ми немамо у нападу играче за такву врсту игре. Бојим се да ћемо се и даље патити уколико се гостујући тренери одлуче на овакву врсту игре против нас. Што се тиче наших гостујућих утакмица мислим да ту нема проблема и вјероватно ћемо надокнадити све ове бодове изгубљене код куће, само питање је да ли ће то на крају бити довољно... Суђење нећу коментарисати, све сте видјели.