banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 22:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Okt 2010, 16:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Има пренос на БХТ... Ајој, сад сам сигуран да нећемо пребацити 3 миље... Надам се да гријешим, али . . .

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
слаб фудбал, слаба посјета, све танко и слабо!
испоставило се да стварно тешко играмо кући (изузев Зрињског), а у пар момената су нас добре виле проносале!

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 21:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Nazalost nismo kapitalizovali ove dvije domace utskmice d se znacajnije odlijepimo.

Ocito i nismo bas "kaznena ekpedicija" kako bi trebali biti sudeci po igracima koji igraju za nas.
Niko se ne moze dobiti tek tako , bez jasne vizije kako to trbea da izgleda dobitna kombinacija, kako to treba da damo go.
Ko nam god napravi opstrukciju igre i zaigra malo cvrsce, narocito na nasoj polovini u samim zacecima igre stvori nam problem u organizaciji sredine terena a onda i napada.
ovo sam napisao pred utakmicu sa slobodom mislim da je ova utakmica cist primjer ovoga sto sam tad napisao.

borcev_navijac je napisao:
istina i zato postoje jasni razlozi. Nas srednji red koji je defanzivan po profilu igraca. Sve i jedan nas zadnji vezni igrac koji bi trebao da prenosi brzo tu loptu u napad, da pravi tu pocetnu organizaciju napada, ima slab napadacki ucinak, niko od njih ni stanceski ni sakan ni raspudic i grahovac nije jak u fazi napada.

naprotiv kad igramo u gostima, tad te njihvoe karakteristike dolaze do pozitivnog izrazaja koji uz dobru odbranu i izvrsnog golmana daju jedan cvrst bedem oko naseg gola, a golove dajemo iz kontri za kloje nije potrebna stalna napadacka organizacija igre.

Tesko igramo na bunker, i mislim da ce nam koliko god potcjenjivali slobodu raznoirazni strucnjaci, to biti jedna teska i tvrda utakmica.

fali nam taj kvalitetan zadnji vezi igrac tako nam puno fali. niko od posotjecih ne moze to da iznese kvalitetno.

p.s
rudar nam je i prosl godine prekinuo niz, postaje nam nocna mora taj rudar iz prijedora.
od veleza i rudara kod kuce ostadosmo laksi za 4 boda, nadam se da nece biti kobno. jer te ekipe ce od svakog da gube u gostima ubuduce.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
него шта ви мислите о оним офсајдима и поништеним головима? да ли смо оштећени???

једва чекам снимак утакмице па да погледам

а игра стварно није била нешто добра вечерас :(

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
e, necu puno mudrovati...
avdukic-skidam kapu (mada nikad nisam ni sumnjao)
benovic-svaka cast...
muminovic-jos ti malo odmori....

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 21:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2010, 20:57
Sredina terena je bila katastrofa, mislim da smo dobro prosli u nekoliko navrata, prijedorcani su dosli igrati dosta otvoreno i cvrsto, bio prenos, vecina pratila pa smo nam nedostaje da svi dodju pa ponasaju na terenu kao domacini, mora Vlado ozbijno sa pojedincima da porazgovara... Vukelja se skoro nije vidio na terenu veceras, Stanceski usao ali moje misljenje bolje da nije, Sl.udarac na tri min prije kraja,Vlado mu govori da ubaci u peterac a on sutira na reflektor....
Nemam mnogo zivaca da komentarisem.. Odoh da odmaram...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 23:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Nazalost nismo kapitalizovali ove dvije domace utskmice d se znacajnije odlijepimo.

Ocito i nismo bas "kaznena ekpedicija" kako bi trebali biti sudeci po igracima koji igraju za nas.
Niko se ne moze dobiti tek tako , bez jasne vizije kako to trbea da izgleda dobitna kombinacija, kako to treba da damo go.
Ko nam god napravi opstrukciju igre i zaigra malo cvrsce, narocito na nasoj polovini u samim zacecima igre stvori nam problem u organizaciji sredine terena a onda i napada.
ovo sam napisao pred utakmicu sa slobodom mislim da je ova utakmica cist primjer ovoga sto sam tad napisao.

istina i zato postoje jasni razlozi. Nas srednji red koji je defanzivan po profilu igraca. Sve i jedan nas zadnji vezni igrac koji bi trebao da prenosi brzo tu loptu u napad, da pravi tu pocetnu organizaciju napada, ima slab napadacki ucinak, niko od njih ni stanceski ni sakan ni raspudic i grahovac nije jak u fazi napada.

naprotiv kad igramo u gostima, tad te njihvoe karakteristike dolaze do pozitivnog izrazaja koji uz dobru odbranu i izvrsnog golmana daju jedan cvrst bedem oko naseg gola, a golove dajemo iz kontri za kloje nije potrebna stalna napadacka organizacija igre.

Tesko igramo na bunker, i mislim da ce nam koliko god potcjenjivali slobodu raznoirazni strucnjaci, to biti jedna teska i tvrda utakmica.

fali nam taj kvalitetan zadnji vezi igrac tako nam puno fali. niko od posotjecih ne moze to da iznese kvalitetno.

p.s
rudar nam je i prosl godine prekinuo niz, postaje nam nocna mora taj rudar iz prijedora.
od veleza i rudara kod kuce ostadosmo laksi za 4 boda, nadam se da nece biti kobno. jer te ekipe ce od svakog da gube u gostima ubuduce.

Tačno je da smo u ovoj utakmici imali dosta problema u organizaciji i tranziciji. Ali moram jednu stvar da pitam sve na ovom forumu.
Do kad ćemo ćutati o otvorenim krađama? Do kad ćemo puštati lopove da nas kradu? Imamo li nekoga u klubu da izađe i kaže DOSTA!!! Ako se ne varam ovaj sudija Pilav nas je do sad svaki put unakazio a odgovorno tvrdim da je on i večeras bio tendenciozan i maliciozan.
Ako treba navešću nekoliko situacija. Nikolić postiže pogodak sviran je offside u kojem se nalazio Stajić a ne Nikolić. Iako sam bio na gradskom imao sam priliku da vidim situaciju na usporenom snimku. Penal nad Nikolićem u dva navrata. Golmanu ispada lopta Nikolić ide sam prema golu, golman ga slučajno sapliće ali ipak sapliće i spriječava Nikolića u postizanju gola. Nikolić u 100% prilici da glavom pogodi a odbrambeni igrač ga vuče za dres i ruši. Pilav nijem. Prekršaj nad Trivunovićem, SMRAD Pilav svira kontra faul iako igrač Rudara nije pao nego je rušio Vuleta.
Produženo sedam minuta. Računajte: 6 izmjena = 3 minuta i dvije bakljade bar po tri minuta prekida to je ukupno 9 minuta ali ne i za Pilava. Bilo je tu još situacija ali da ne smaram više.
Rudar večeras nije igrao zonski presing nego zonsku tuču koju im je smrad Pilav dozvoljavao. Nemojte me ubjeđivati sa frazama 'nismo ni zaslužili više', jer ovo večeras je još jednom naručeno suđenje protiv Borca.
Istina, nismo odigrali ništa posebno ali u masu situacija nije nam ni dozvoljeno da igramo. Ne mogu a da ne primjetim da su ove seljačine iz Prijedora jasno znale da mogu da tuku, udaraju i vuku a da će sve to biti malo ili nikako kažnjavano. Jednostavno vidjelo se ko je i zašto je delegiran Pilav.

Pogledajte ko sudi sutra željezničaru. Pogađate sudija Bureković. Sve je jasno.
Momcima svaka čast. Kapa dole. Neke nefudbalske stvari imale su uticaj na večerašnji rezultat.

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 16 Okt 2010, 23:19, izmenjena 4 puta

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Losi mi, los teren. Avduka nas spase. Zasto je igrao Benovic, ne Puzigaca? Puzigaca je ipak ofanziviji, treba je njega bar na pocetku poluvremena staviti? Ja ga vidjeh 10 minuta nakon utakmice, usminkan, nije sjedio valjda na trbini? Kartoni?
Nas sa istoka nisu htjeli pustiti vani, drzali nas par minuta, zbog sigurnosti. Trebalo je doci do kavge nakon meca koliko sam uspio cuti, zato su prijedorcani i izbaceni sa stadiona ranije. Sta je od svega na kraju bilo ne znam, znam samo da je bilo okupljanja iza istoka nakon sto smo pusteni vani.

Krivo mi, ona prilika negdje oko 90-og minuta, kad je njihov golman sa linije je skinuo/uhvatio. Sarajevo dalo gol u 89. minuti :(

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Iskreno mislim da su oni imali bolje prilike, ne bih uopšte suđenje komentarisao a što se tiče nadoknade vremena pa sami smo sebi skakali u stomak - Stančevski je prćerdao bar 4 minuta sa onim sporim izvođenjem prekida još poslije toga nabije loptu u PM, dalje bakljada u 80 minuti, nije bila potrebna... Ali šta je tu je kako smo igrali dobro smo prošli!

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 23:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Sudjenje ocaj... Prljava igra, dosta startova s ledja i simuliranja oko naseg sesnaesterca, a to sudija nije kaznjavao...

Cestitke ekipi s vrha zapada :)
K,g,h u c,z,s :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 23:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19

p.s

rijetko kad pisem po forumima,mrsko mi je,ali ovaj pratim dugo vremena...
izvini molim te,ali ako pretpostavimo da imas funkciju u fkb,mislim da bi bilo svrsishodnije da nesto konkretno uradis nego sto dajes ocjene igre i igraca....ne kazem da na to nemas pravo i ne zelim da ovo shvatis previse licno,odnosi se i na ostale ljude iz kluba.u ovom momentu,kada je pitanje vremena kad ce nastati raskol u svlacionici,kada vlado tvrdi da je ni na nebu ni na zemlji,kada je sve manje ljudi na stadionu,kada su marketing i klupske aktivnosti pale na najnize grane unazad 4-5 godina,mislim da je neprimjereno baviti se bilo cime,osim rjesavanju ovih problema!i to sve u momentu kada je borac prvi na tabeli!neko ce reci,sta hoces vise,ali sjetice se mnogi da smo i prosle jeseni igrali dobro i bili u vrhu,a onda se desio krah na proljece.razlog za taj pad je nebitan,uvijek se nadje nesto.....samo ne zelim da se tako nesto ponovi,a vec je pocelo sa diskutabilnim sudjenjem i sl stvarima.....moje je da kada bi se svako bavio onim sto mu je "zanimanje",ne bi bilo problema....uprava da rjesava probleme kluba,kibiceri da dobacuju,lesinari da odradjuju svoje,novinari svoje,igraci da igraju a vlado da diriguje......mozda j eto ipak previse za ljude sa ovih prostora da se trazi jer je vecini dusevna hrana da se mijesa u poslove drugog a da svoje obaveze zanemaruje.....
opet,to je moje misljenje.....ne planiram da ulazim u nekakvu raspravu,ako neko zeli,moze da se obrati preko pm-a...javne forume,ponavljam,izbjegavam...
pozz

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 23:41 
Veteran
Veteran

TaškoBL je napisao:
Sudjenje ocaj... Prljava igra, dosta startova s ledja i simuliranja oko naseg sesnaesterca, a to sudija nije kaznjavao...

Cestitke ekipi s vrha zapada :)
K,g,h u c,z,s :lol:

Stoki tj stoci :lol: malo šale uvijek dobro dođe :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 23:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Da, da, da... Taman kontam, zasto je doslo do tog epohalnog otkrica... I sjetim se komentatora i molbe da navijaci ne ubacuju baklje na teren... "Reci stoki", "Ne stoki, stoci" :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 23:46 
Veteran
Veteran

vlakanje je napisao:

p.s

rijetko kad pisem po forumima,mrsko mi je,ali ovaj pratim dugo vremena...
izvini molim te,ali ako pretpostavimo da imas funkciju u fkb,mislim da bi bilo svrsishodnije da nesto konkretno uradis nego sto dajes ocjene igre i igraca....ne kazem da na to nemas pravo i ne zelim da ovo shvatis previse licno,odnosi se i na ostale ljude iz kluba.u ovom momentu,kada je pitanje vremena kad ce nastati raskol u svlacionici,kada vlado tvrdi da je ni na nebu ni na zemlji,kada je sve manje ljudi na stadionu,kada su marketing i klupske aktivnosti pale na najnize grane unazad 4-5 godina,mislim da je neprimjereno baviti se bilo cime,osim rjesavanju ovih problema!i to sve u momentu kada je borac prvi na tabeli!neko ce reci,sta hoces vise,ali sjetice se mnogi da smo i prosle jeseni igrali dobro i bili u vrhu,a onda se desio krah na proljece.razlog za taj pad je nebitan,uvijek se nadje nesto.....samo ne zelim da se tako nesto ponovi,a vec je pocelo sa diskutabilnim sudjenjem i sl stvarima.....moje je da kada bi se svako bavio onim sto mu je "zanimanje",ne bi bilo problema....uprava da rjesava probleme kluba,kibiceri da dobacuju,lesinari da odradjuju svoje,novinari svoje,igraci da igraju a vlado da diriguje......mozda j eto ipak previse za ljude sa ovih prostora da se trazi jer je vecini dusevna hrana da se mijesa u poslove drugog a da svoje obaveze zanemaruje.....
opet,to je moje misljenje.....ne planiram da ulazim u nekakvu raspravu,ako neko zeli,moze da se obrati preko pm-a...javne forume,ponavljam,izbjegavam...
pozz

Uz ono što sam ranije napisao evo da dodam da se slažem i sa većinom stvari u postu iznad. Ovakvo suđenje se takođe može svesti pod vrlo malu ili često nikakvu 'borbu' da se zaštiti klub kako na terenu tako i van njega.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 00:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
ove seljacine kad bi sa svakim ovako odigrale bili bi sampioni.kakav pristup utakmici,kakva borbenost,kao da igraju s arsenalom.e to je taj neizljecivi kompleks malih klubova kad igraju s borcem.kad majmuncina od sudije odsvira kraj krenuse se radovati kao da su uzeli ligu sampiona.ovakav naboj ni protiv jedne druge ekipe ne bi imali...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 00:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
danas sam prvi put bio i na zapadu. istoka se dugo, dugo nisam htio odreci ali...moram reci da se nisam ni malo pokajao. na zapadu je ko u engleskoj (iako tamo nikad nisam bio) :) poslije detaljnog prepipavanja mojih jaja onog mamjuna na ulazu istoka, zapad mi je dosao nekako skroz opusteno pa sam galamio koliko sam god mogao na onog usranog sudiju j.bem ga u usta! ako je ona onakva kontrola zbog nereda u Genovi onda stvarno nisu normalni. mozda je Vlado podcjenio malo seljačine iz prijedora pa izveo malo sareniji sastav, mozda ja nakvasen teren kriv sa ne osvojena 3 boda, mozda sudija, a mozda sve to zajedno...u svakom slucaju krivo mi je, jer mi svi dobro znamo koliko volimo kad Borac pobjedi, pogotovo ovu stoku seljacku. onako razmisljam, mi smo uzeli sarajevo u sarajevu poslije 15-16 godina i mislim da se nismo toliko radovali. a onaj igrac prijedora kao ode da pozdravi navijace koji su vec u autobusu. ne znam, ali ti ljudi imaju problem. i sad bi nekako voli da ih nabijemo u po prijedora to bih vise volio od osvojene titule! govna nevidjena, ona valjanja po terenu od 85-tom minuta jos nasli nekog debeog lika da ukazuje pomoc igracima, a prascu treba 15 minuta da pretrci teren.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 01:14 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
evo da napisem i ja nesto tesko je posle bitke biti general alii uvjek tesko prebolim poraz ili nulu kao ovu vremenom to prode ali boli kad te kradu jedni te isti na tvome kad gosti unesu pirotehniku a prema nasima zna se e to je preslo vise sve a nasi sminkeri iz uprave gledaju kao telad sem kad je u pitanju njihov dzep.veceras nazalost pocele su da se pokazuju i dublje boljke naseg kluba koje se prikrivaju u hodu ali polako isplivavaju. veceras niko nije bio na visini zadatka ni publika ni sakupljaci lopti a ni uspavani igraci evidentno je da se nesto iza brda valja daj boze da grijesim ali vrijeme ce pokazati.
a glavna prekretnica ce biti utakmica u srijedu ili op ili trop

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 01:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Завршена је и дуго ишчекивана екскурзија Приједорских основаца у главни град...
Могу вам рећи и драго ми је што нису пустили Лешинаре да изађу раније(ако је такав био план), да не туку ону дјецу... Сједио сам на западу и видим кад су излазили на крају према бусевима, просјек година 12...

Лешинари, браво. И поред кише, пјесма свих 90 минута, солидна бројност с обзиром каква је ку*ац посјета у задње вријеме...
Ону дјецу из Приједора и њихове препјеване пјесме Гробара, Делија, Лешинара и сл. је беспредметно коментарисати..

А што се тиче утакмице, мислим да се Рудар више не би наложио да игра против Манчестера...
А главу дајем да ће сад код куће просути бодове...

Све у свему, било шта било, је*еш резултат... Волим те Борче!

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 07:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
боље да ми мало у свом дворишту почистимо, јер проблеми само навиру, а у управи има превише некомпетентних људи, а и људи који изгледа немају времена за обавезе према клубу!

немамо дрим тим, ни близу тога и тешко ће бити побјеђивати и звијезду из градачца и остале сеоске екипе кући!

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 08:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Kako smo igrali i sa bodom trebamo biti zadovoljni!
Borcev_navijac je lijepo napisao da nama treba kvalitetan zadnji vezni. Zao mi je sto to moram napisati, ali Boka i pogotovo Sakan, nisu igraci koji bi trebali da imaju mjesto u prvih 11.
Sakan vec duze vrijeme stagnira i od njega nema nista, dok bi se i za Boku moglo slicno reci. Lose igra i tacka! Dakle, na zimu moramo dovesti igraca za tu poziciju.

Sinoc su na nivou, po mom vidjenju, bili Avduka, Coric i Benovic. Ovi ostali su bili ocajni.

Jebes ga, sad se okrenuti Zelji i pokusati zaboraviti ovaj kiks pa sta bude. Nakon toga idemo Olimpiku i tu ocekujem da ne izgubimo.

O "radu" Uprave necu osim sto cu napisati da tamo ocigledno sjedi i odredjeni broj ljudi koji nije sposoban da iskoristi cak ni to sto smo prvi na tabeli. E za to stvarno treba imati talenta. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]