Silvio Dante je napisao:
Против хомосексуалаца није нико, али против парада је већина и то огромна већина.
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Ако ћемо о демократији, већина грађана је против параде, па је опет одржана. Гдје ту демократија?
E, pa, lijepo na sljedećim izborima glasajte za stranku koja će zabraniti održavanje parade, kad vas je većina protiv toga. To je demokratija!
Ono u nedjelju mislim da nije bila demokratija... ali možda griješim...
Hristov je napisao:
ponavljam, ti i Elvis se oslanjate na cinjenicu da je h13m skinut sa liste bolesti. Ja sad mogu da vas pitam kako za nesto odlucujemo da li je bolest? Mozemo mi pokusati po svaku cijenu da sve relativizujemo, ali upadamo u vlastitu zamku, jer onda ja mogu sebi dati slobodu da bolest proglasim zdravljem, i obrnuto.
U čemu je razlika između "skidanja" homoseksualizma sa liste bolesti i proglašenja crne rase jednake bijeloj rasi?
To što je homoseksualizam skinut sa liste bolesti je posljedica toga što smo nešto naučili o toj pojavi, opametili smo se. Nismo zatucani kao u prvoj polovini 20. vijeka.
Vader je napisao:
Državni sekretar u Ministarstvu pravde Slobodan Homen rekao je da je održavanje Parade ponosa ustavno i zakonsko pravo ljudi i da niko ko je na državnoj funkciji ne treba da iznosi o tome lično mišljenje već da ima obavezu da obezbedi poštovanje zakona.
Trebalo je ovo da naglasiš.
Silvio Dante je napisao:
Нису то никакви хулигани већ разочарани и издани грађани свје земље.
Da, sve perspektivna omladina. Po cijeli dan vise u kladionicama, razmišljaju kojeg sljedećeg neistomišljenika nalupati, i kukaju kako im je država kriva za sve njihove neuspjehe.
tensSa je napisao:
A sta sa pederima, je li iko zapostavljen mozda, jel neko otpusten jer je peder, u cemu je zapravo problem da se treba paradirati?????
Zar si ti toliko slijep da ne vidiš ovako očigledne stvari!? Ili ti se pederi toliko gade, pa prilagođavaš svoje rezonovanje i argumente svom osjećaju?
Šta bi se desilo da dva homoseksualca prošeću Beogradom držeći se za ruke ili da se balave u parku? <ODGOVOR1>
Šta bi se desilo da momak i djevojka prošeću Beogradom držeći se za ruke ili da se balave u parku? <ODGOVOR2>
Da li je <ODGOVOR1> = <ODGOVOR2>?
Pa, majku mu, zar moram crtati kao maloj djeci!?
To što se desilo neki dan je upravo razlog zašto oni treba da paradiraju, i ja bih volio da paradiraju svaki dan, dok ti i ostali ne skontate o čemu se ovdje radi.
boky je napisao:
Bravo, boky!
Ima i ona: "mislim da nisi u pravu, ali ću se svim snagama boriti za to tvoje pravo"... ili tako nešto...
Mislim da nešto nije uredu s našim obrazovnim sistemom, kad se uče neke glupost, a ne uče se osnovne tekovine civilizacije. Baš zbog toga većina ne razumije o čemu je ovdje riječ i zato smo na dnu civilizacije.
danijell je napisao:
To je to. Uništite tradicionalno društvo i porodicu => riješen problem.
Je li porodica uništena u zemljama u kojima pederi mogu slobodno da hodaju ulicom?
АЛЕКСАНДАР je napisao:
ЕУ је у замишљена као заједница у којој сви треба да уђу са својим различитостима и да дају свој допринос тој заједници.
Срби имају итекако шта да дају Европи јер је српска култура богата. Али ако ти неко намеће нешто што не пролази у твојој култури, ради на уништавању традиције једног народа, уништавању и распарчавању једне државе, хвала, таква ЕУ ми не треба.
Ako je tradicija netolerancija i razbijanje grada svaki put kad ti se nešto ne sviđa, treba mijenjati tradiciju.
Imaćeš referendum za ulazak u EU, pa bujrum.
Šta ćeš ako većina odluči za ulazak u EU? Ići po ulici i razbijati izloge?
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Није ствар у педерима, ствар је у томе што наша власт слуша ту ЕУ као псето и ради све што они траже од њих.
У народу се то скупљало 10 година и само се чекало кад ће да пукне.
Jesi li ti čuo za izbore? To je ono kad se ljudi nešto okupe, pa kažu koga bi voljeli da zastupa njihove stavove... Ne?
Ili si premlad da glasaš, pa otuda bunt?
Talija je napisao:
Nije država krojena ekskluzivno za vas dvoje.
Država je krojena za sve koji u njoj žive.
Zakone donosi parlament i predstavnici koje je izabrala većina.
Ako si ti u manjini, a ne priznaješ volju većine, jebiga, seli se u Iran, Sjevernu Koreju. Ako ni to, onda uvijek ostaje samoubistvo.
Talija je napisao:
Pogledaj link koji je ostavio Aleksandar i reci mi šta tu vidiš normalno?
Ništa tu nije normalno kao ni među huliganima u BG.
Razlog zašto među većinom vas, koji pravdate nerede u BG, nema dobrog sagovornika je što uzimate ono najgore među homoseksualcima i poredite sa porodicom iz reklame (ono, mama tata, lijepo obučeni, u dobroj kući, dvoje dijece - uvijek dječak i djevojčica). Teško je diskutovati s nekim ko nema osjećaj za objektivnost.
Elvis Presley je napisao:
Nije trebala skloniti mamograf jer taj mamograf ima prava da bude tu gdje je bio ali huligani nemaju pravo da ga lupaju.
Jebga, što jes' - jes'. Pogriješili su. Nisu ljudi povezali borbu protiv raka dojke sa homoseksualizmom. Kako su kratkovidi.
bob_rock je napisao:
А како је то данашња власт у Србији дошла ту гдје јесте? Odgovor je - багером:
Samo što je povod bio totalno suprotan. Tada je povod bio kršenje zakona od strane vlasti (izbornog zakona), a sada je povod bio pridržavanje zakona od strane vlasti.
tensSa je napisao:
Poenta je da nece dobiti niko batina ko ne trazi cepa guzici...fino je policija trebala priznati da ne mogu obezbjediti skup i to je to...jesu obezbjedili pedere, a jesu li obezbjedili grad???
Nisu još, ali ako pozatvaraju one što su pohapsili obezbijediće grad dugoročno. I to za vrlo male pare, po mom mišljenju.