banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 23:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Okt 2010, 13:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Elvis Presley je napisao:
A ovo Talija?
http://www.index.hr/xmag/clanak/zagrizi ... 18326.aspx
Ovo ne ugrozava tradicionalne vrijednosti??
Ni porodicu??
Ovo nije bolesno i neprirodno.
Ovo ima smisla i treba da se odrzava.

Na sajmu erotike bilo 15 hiljada ljudi. I vjerovatno 10ak policajaca.

Jebote a koliko su platili odrzavanje tog sajma, mogli su da iskoriste taj novac za bolesnu djecu...

Misliš da ovo podržavam? Naravno da mi se gadi bilo kakvo javno ponašanje ovakve prirode, bilo ono hetero ili gej.
Na gornjim klipovima sam uočila da svi na gej paradi forsiraju neku seksualnost, kao da su hetero ljudi aseksualna bića. Nisu uopšte, nego ne nalaze za bitno da to javno pokazuju.
Posjetitelji bilo kakvog sajma erotike nisu samo hetero nego i gej orijentacije, tako da priča o novcu nema veze sa pričom o kojoj pričamo.
Više puta sam naglasila da nemam ništa protiv bilo čije orjentacije, bilo kakvih fetiša sve dok mi ne počne mahati s tim ispred nosa.
Neka sam ja puritanac, zaostala, ali neću da mi bilo ko (ni gej ni hetero) zagađuje vidokrug neprizornim ponašanjem. Kratko i jednostavno, to mi se gadi.
Pogledaj link koji je ostavio Aleksandar i reci mi šta tu vidiš normalno?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 13:18 
Da se krenu je*at na ulici bio bih protiv toga isto kao i protiv gej parade, a dok se to odvija u neka 4 zid a to me ne interesuje, nikad necu otici u gej bar i baciti bombu ili tamo ici tuci nekoga, nek tamo radi sta zeli, a ne na ulici!!!

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 13:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Izzard, они мени никако нису претња.
Као што сам рекао, нек раде шта год хоће у своја 4 зида.
Али стварно, није вријеме за такве манифестације код нас.
Држава је то такође знала, а ипак су одобрили одржавање.
Ништа није постигнуто.
Нико сада неће на педере гледати доброћудније, напротив, гледаће са још више огорчења.

Ne znam čemu onda tolika galama ja kao što rekoh da nije bilo foruma ne bih ni znao da se to sranje održava. Mislim da bi mirna protestna šetnja poslala mnogo bolju i ljepšu poruku, ovako smo opet ispali konji i razvalili ono što je naše.
A da su ovi nemiri imali pedera samo kao povod ali ne i uzrok to ne sporim, mada men se čini tema je homoseksualnost a ne Kosovo i socijalni problemi...
Samo mislim da je kamen u glavu pretjerana reakcija i da je najbolji i najpametniji stav koji treba zauzeti prema pederima taj da ih treba ignorisati ukoliko ne krše zakon.
Tensa ako se pederi počnu jebat na ulici biće pohapšeni jer je sex na ulici privilegija koju isključivo imaju psi lutalice. Po zakonu.
Da se oni sa BG parade nisu okitili duginim bojama ja nikad ne bih rekao da su dajguzi... :lol:

Poslednji put menjao Izzard dana 12 Okt 2010, 13:24, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 13:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Leona je napisao:
Leona je napisao:
Da se mene pita ja bi zabranila i to.

Pa gdje je onda tema sa 40 stranica u kojoj se osudjuje sajam erotike?
Uopsteno govorim, ne tebi.

Samo pokazujem neobjektivnost i pristranost vezanu za ovu temu.

Pa otvori temu "sajam erotike" pa cemo tamo. Kad si vec navalio na taj sajam erotike. Ti si poceo o tome, nemoj se sad izvlaciti. Sam si strpao homoseksualnost u kos sajma erotike. Znaci, sve se vrti oko sexa. To je za pohvaliti sto ti se konacno otvaraju oci. :wink:

U tome je stvar, necu da otvaram temu jer me to ne interesuje niti smatram da to ugrozava ikoga, kao ni gay parada. (Nebitno sto ne podrzavam ni jedno ni drugo).

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
U tome je stvar, necu da otvaram temu jer me to ne interesuje niti smatram da to ugrozava ikoga, kao ni gay parada.

Aha..pa dobro. I ova tema je otvorena cisto diskusije radi. Nije niko pozivao na kamenovanje pedera.
A za sajam erotike ne bih ni znala (kao i vecina ljudi ovde) da ti nisi rekao.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Izzard je napisao:
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Izzard, они мени никако нису претња.
Као што сам рекао, нек раде шта год хоће у своја 4 зида.
Али стварно, није вријеме за такве манифестације код нас.
Држава је то такође знала, а ипак су одобрили одржавање.
Ништа није постигнуто.
Нико сада неће на педере гледати доброћудније, напротив, гледаће са још више огорчења.

Ne znam čemu onda tolika galama ja kao što rekoh da nije bilo foruma ne bih ni znao da se to sranje održava. Mislim da bi mirna protestna šetnja poslala mnogo bolju i ljepšu poruku, ovako smo opet ispali konji i razvalili ono što je naše.
A da su ovi nemiri imali pedera samo kao povod ali ne i uzrok to ne sporim, mada men se čini tema je homoseksualnost a ne Kosovo i socijalni problemi...
Samo mislim da je kamen u glavu pretjerana reakcija i da je najbolji i najpametniji stav koji treba zauzeti prema pederima taj da ih treba ignorisati ukoliko ne krše zakon.
Tensa ako se pederi počnu jebat na ulici biće pohapšeni jer je sex na ulici privilegija koju isključivo imaju psi lutalice. Po zakonu.
Da se oni sa BG parade nisu okitili duginim bojama ja nikad ne bih rekao da su dajguzi... :lol:

Имамо напредак овде! :)
Па то је оно главно...

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 13:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma nije to napredak, ja sam to mišljenje formirao davno, samo sam se ovde osvrnuo na netrpeljivost prema grupi kako ih nazvaše bolesnih ljudi.
Da li su bolesni ili ne je za mene sasvim nebitno, samo kažem kako bih ja s njima.

Leona
Ma jok nije niko pozivao na kamenovanje samo je miroljubivi vehabija iznio stav da je ubistvo jedini lijek pa niko nije našao za shodno da mu kaže da je lud.
Doduše on je dobio ban, ali ne zbog tog nego zato što je rekao da je naoružan i spreman ko krajiški Rambo Nedžad Kličić. :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 13:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Mislim da mi ovde ne vidimo pravog krivca - boga. da nije parade, ne bi bio mamograf uništen. da nije ljudi ne bi bilo ni pedera. znači bog je kriv što pederi postoje. njemu pišimo kaznu za milion evra štete u beogradu... Jel adresa Vatikan bb, ili Sjeverni pol, ne tamo je Deda Mraz, isto prokleti peder, ja tamo samo muške vilenjake vidim...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Izzard je napisao:
Leona
Ma jok nije niko pozivao na kamenovanje samo je miroljubivi vehabija iznio stav da je ubistvo jedini lijek pa niko nije našao za shodno da mu kaže da je lud.
Doduše on je dobio ban, ali ne zbog tog nego zato što je rekao da je naoružan i spreman ko krajiški Rambo. :lol:

Ja sam AhmeDu vec davno rekla kakav utisak ostavlja, i smatram da vise nemam sta da dodam na njegove izjave. On bi sve ubio.

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Aj Džontra ne seri, fino je Oficir rekao da je to sve Đavolovo maslo. Mada onaj satanista reče da Đavo nema ništa s tim. Ja bih ipak račun poslao Đavolu možda plati u kokainu.

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Leona je napisao:
Ja sam AhmeDu vec davno rekla kakav utisak ostavlja, i smatram da vise nemam sta da dodam na njegove izjave. On bi sve ubio.

Opisa ga u 4 riječi :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 13:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Izzard je napisao:
Aj Džontra ne seri, fino je Oficir rekao da je to sve Đavolovo maslo. Mada onaj satanista reče da Đavo nema ništa s tim. Ja bih ipak račun poslao Đavolu možda plati u kokainu.

milion evra u kokainu kad pomješaš s brašnom i sodom bikarbonom na ulici možeš rasturiti i za dva miliona evra...šaljimo račun sotoni ipak...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 13:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izzard je napisao:

A vas dvojice budala.
To su ateisti (djavo je ateista ako nisi znao)!
Racun poslati na adresu Richarda Dawkinsa :)

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 13:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

oćel i on u kokainu platiti, ako neće ja i dalje sotoni šaljem račun...bizMis je bizMis

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
oćel i on u kokainu platiti, ako neće ja i dalje sotoni šaljem račun...bizMis je bizMis

Ma da, ipak je to bolja ideja.
Samo ne zaboravi da nakon sto se rastanes sa djavolom moras prestati vjerovati u njega, da ti ne bi morao kasnije to "dosaptavati".

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Ti ovdje trazis da se vlast povinuje huliganima, jer eto oni su prijetili da ce praviti demonstracije.
Da li bi ti dopustio da ti neko drugi u tvojoj kuci organizuje tvoj zivot i tvoja pravila?

Ова теза има само један проблем и то следећи:
Твоја кућа је твоја приватна кућа, а држава Србија, по уставу, није приватна кућа Бориса Тадића и његовог криминалног удружења већ кућа свих њених грађана, укључујући и оне који су учествовали у нередима.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
Citiraj:
Ti ovdje trazis da se vlast povinuje huliganima, jer eto oni su prijetili da ce praviti demonstracije.
Da li bi ti dopustio da ti neko drugi u tvojoj kuci organizuje tvoj zivot i tvoja pravila?

Ова теза има само један проблем и то следећи:
Твоја кућа је твоја приватна кућа, а држава Србија, по уставу, није приватна кућа Бориса Тадића и његовог криминалног удружења већ кућа свих њених грађана, укључујући и оне који су учествовали у нередима.

E pa nije bas tako.
Vlast postoji, zakon postoji. I ako hoces da ga mijenjas, to se ne radi lupanjem i kamenovanjem i vlast ima svako pravo (taj isti ustav) da te osujeti u tome.
Evo jos jedno poredjenje.
Recimo da ti u svojoj kuci docekujes goste. I znas da je jedan od njih musliman. Da li bi ti sklonio krstove i ikone iz svoje kuce jer eto, znas da ce to njega isprovocirati?
B92 je javni servis, ima svaka prava i na mamografe, i na tv kucu i na novinare i ima prava da ih salje u javnost.
Zakon mora da postoji. I treba da ga se postuje. Nebitno kakva je vlast. Niko ovdje nije branio Tadica niti podrzavao trenutnu vlast. Rijec je o tome da gradjani moraju postovati zakon i sto je jos vaznije da drzava nece da se prilagodjava huliganima jer su oni najavili da ce praviti demonstracije.
Nije trebala skloniti mamograf jer taj mamograf ima prava da bude tu gdje je bio ali huligani nemaju pravo da ga lupaju.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 14:04 
Citiraj:
B92 je javni servis, ima svaka prava i na mamografe, i na tv kucu i na novinare i ima prava da ih salje u javnost.

Citiraj:
Nije trebala skloniti mamograf jer taj mamograf ima prava da bude tu gdje je bio ali huligani nemaju pravo da ga lupaju.

Otidji i reci to njima...koliki debil treba biti da stavis bilo kakvo vozilo sa oznakama B92, a znas da ce tuda hulkigani proci, pa jbt samo totalni debil i idiot moze pomisliti da ga nece niko dirati. :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 14:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:

vjerovatno hoces da kazes sljedece : "tvoja kuca je tvoja privatna kuca, a drzava srbija je kuca svih njenih gradjanu, ukljucujuci i one koji su ucestvovali u neredima, A ISKLJUCUJUCI PEDERE".
recimo, organizvana okupljanja cigana i grobara nisu zabranjena, iako je kao posljedica toga nastalo neuporedivo vise sranja nego sto su ih pederi napravili (ukljucujuci i vise mrtvih glava). kad neko pomene pricu o tome, ti se prvi javis da branis svoja prava. a okupljanja pedera moraju biti zabranjena. dakle, da ponovim svoju misao upucenu tebi od sinoc : ne se*i.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Citiraj:

Citiraj:

Otidji i reci to njima...koliki debil treba biti da stavis bilo kakvo vozilo sa oznakama B92, a znas da ce tuda hulkigani proci, pa jbt samo totalni debil i idiot moze pomisliti da ga nece niko dirati. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ti nikako, ali nikako ne kontas sustinu.
Okanimo se mamografa. Sta je sa zgradom b92?
Koliki debil mozes biti da izgradis zgradu tu jer znas da ce huligani tuda proci i polupati je.
Znaci po tebi postoje 2 vrste huligana, oni koji su isprovocirani mamografom, koji su jadni prolazili tuda i vidjeli mamograf koji se moze pomjeriti ali nije. Oni nisu nista krivi. Ali ovi sto si kamenovali zgradu b92 oni jesu krivi, jer jebiga, ne mozes zgradu pomjeriti.

Shvatas li nelogicnost tvoje price??

Sta da su tebe nalupali, ili evo nekog muslimana, da bude na vjerskoj osnovi.
Je li bi ti rekao tom muslimanu: "Jebote koliki si ti debil sto si bio tu."??

Poslednji put menjao Elvis Presley dana 12 Okt 2010, 14:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]