banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 01:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 302, 303, 304, 305, 306, 307, 308 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Okt 2010, 18:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Dobio sam jako puno odgovora ali i molbi da im proslijedim neke od odgovora. Izgleda da ova tema mnoge boli. Mogu samo da Vam porucim drugari NADJITE RJESENJE.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 18:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Lesinari sigurno nece pruziti ruku RK Borac prvi, moj neki kont. A ove sivonje iz uprave vjerovatno ni ne razmisljaju o tome. Tacno mi dodje da odem izorganizovati "pomirenje" :D

Ajd neko ko ima iole uticaja u Lesinarima, neka pokrene ovo pitanje. Mislim da bi podrska Lesinara puno znacila.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
Ja mislim da Lešinari sa ovakvim navijanjem kakvo je na fudbalu realno nemaju šta tražiti u dvorani.
Ono što smo juče vidjeli to je prava atmosfera , ona prava dvoranska atmosfera koja motiviše igrače ,i vidjeli smo kako su momci letili po terenu a njih sigurno neće motivisati pjevanje Lešinara , koje rijetko može motivisati i fudbale , jer je pjevanje mototono i pjeva se jedna pjesma i po 10 minuta.
Rukomet je predinamičan sport da bi se tako navijalo , kao i svaki drugi dvoranski

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
jajaja je napisao:
Ja mislim da Lešinari sa ovakvim navijanjem kakvo je na fudbalu realno nemaju šta tražiti u dvorani.
Ono što smo juče vidjeli to je prava atmosfera , ona prava dvoranska atmosfera koja motiviše igrače ,i vidjeli smo kako su momci letili po terenu a njih sigurno neće motivisati pjevanje Lešinara , koje rijetko može motivisati i fudbale , jer je pjevanje mototono i pjeva se jedna pjesma i po 10 minuta.
Rukomet je predinamičan sport da bi se tako navijalo , kao i svaki drugi dvoranski

Sjecas li se kako je bilo kad su Lesinari navijali u dvorani?! Ja sam bio jako mlad, i sad sam realno, ali sjecam se da su oni dizali atmosferu u pravim trenucima. Zelim da napomenem da ova utakmica protiv Ankare NIJE ODRAZ STANJA NA TRIBINAMA protiv Izvidjaca, Sloge i ostalih. Jad i cemer. Na tim utakmicama se publicu otmu 2 do 3 aplauza... Naravno da se fudbalsko navijanje ne moze prenijeti u dvoranu, ali ono sto su Lesinari sjajno radili je dizanje atmosfere.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
Sjećam se , i to jako dobro , to je bio pakao , prije desetak godina , ali to su bili neki drugi Lešinari , neka druga generacija , a ova današnja sigurno nije generacija koja će biti i do koljena njima u dvoranskom navijanju.Jer danas je takav trend da navijači dođu na stadion otjevaju desetak pjesama i to je to.
A protiv Krivaje je bila dobra atmosfera iako je bilo daleko manje ljudi , ali kad je trebalo digli su momke na najbolji mogući način.
Volio bi i ja vidjeti Lešinare u dvorani , ali ne da navijaju kao što navijaju na stadionu.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
јој људи па нормално да се неће исто навијати у дворани као и на стадиону. рукомет је прединамичан да би се пјевале неке дугачке пјесме. па и у свим дворанама у окружењу гдје је добро навијање, то су углавном навијачке групе које иду и на фудбал, али су репертоар својих пјесама прилагодили за навијање у дворани, гдје су потребна она кратка, али моћна скандирања што дижу на ноге.
нећу да улазим у расправу зашто нема Лешинара на рукомету, али моје мишљење је да су Лешинари синоћ недостајали!!! Не да навијају читаву утакмицу, него да макар у тренуцима кад се публика стиша покрену неко громогласно навијање и додатно загрију атмосферу. Било је тамо у ћошку неколико Лешинара који су неколико пута спонтано повели скандирање, али их није било довољно нити су били организовани.
Мислим да би се ту под хитно требао неки договор постићи.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Moracemo pokrenuti po tom pitanju nesto dole u upravi lesinara... Jbt ljudi su usli u 3. kolo a mi nista... Pa nisu lesinari tu samo za FK BORAC vec i za druge klubove iz BL koji brane grb Borca.... Vidjecemo da se tu nesto uradi ali naravno da to ne bi bilo navijanje sa utakmice vec ono klasicno skandiranje da dignemo atmosferu kad je najpotrebnije... Da dadnemo igracima koji su na parketu dodatni motiv da ostave zadnje atome snage da bi priredili pobjedu i donijeli slavlje Banjaluci a i gradjanima...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 22:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
а сада крајишки дерби!
да се управа потруди и одради маркетинг какав је радио РК сада и не бринем се за лијепу попуњеност трибина!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 22:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
d.a. je napisao:
а сада крајишки дерби!
да се управа потруди и одради маркетинг какав је радио РК сада и не бринем се за лијепу попуњеност трибина!!!

Једва чекам... омиљени противник! 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 23:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
d.a. je napisao:
а сада крајишки дерби!

Прво љути куп, против Подриња. :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 00:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
d.a. je napisao:
а сада крајишки дерби!

Ma jest đavola marketing. Dali besplatan ulaz, em evropa em -7 em turci

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 06:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
?!
а рекламе на несу и кастри, рекламирање на разгласу кроз град, па у свим новинама, па мало кроз спортске рубрике на дневницима подужи осврт на утакмицу!
да су ставили 3 КМ вјерујем да би била добро попуњена дворана. наравно да има оних који су ту само зато што је џаба па ето да не пропусте, али има и оних које је привукао добро одрађен маркетинг

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 11:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Mali off,je l prati iko Mladena Bojica,sto se vratio u Modricu,rastura dao 6 golova cini mi se,bemti mislim se u sebi,sta mu je,sjecam se kakav je kloc kod nas bio,je l moguce da je liga RS toliko slabija od Premijer Lige? :D

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
tatamata je napisao:
Mali off,je l prati iko Mladena Bojica,sto se vratio u Modricu,rastura dao 6 golova cini mi se,bemti mislim se u sebi,sta mu je,sjecam se kakav je kloc kod nas bio,je l moguce da je liga RS toliko slabija od Premijer Lige? :D

изгледа да јесте :D

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 12:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
zna li se u koliko sati pocinje tekma sa rudarom

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 12:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:
zna li se u koliko sati pocinje tekma sa rudarom

U pola 8.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 12:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ruku na srce,nije on kod nas nikad ni odigrao vise od 15 minuta na par utakmica. Mada,u tih 15 munuta je djelovao nezgrapno i smotano,ali vjerovali ili ne,ja sam sad protiv Zelje u Kupu zazalio sto nemamo jednog takvog razbijaca u napadu,i on mi pao na pamet :D .

Kad se samo sjetim kako su razgrtali Fisher i Suljo 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Ruku na srce,nije on kod nas nikad ni odigrao vise od 15 minuta na par utakmica. Mada,u tih 15 munuta je djelovao nezgrapno i smotano,ali vjerovali ili ne,ja sam sad protiv Zelje u Kupu zazalio sto nemamo jednog takvog razbijaca u napadu,i on mi pao na pamet :D .

A ko zna,mozda je i to razlog sto se nije pokazao kod nas,dobijao je malu minutazu,a nije je iskoristio,sto ti kazes,djelovao je nezgrapno i smotano.Nasi napadaci su vecinom tehnicari,dobri kad dobijaju loptu u noge,mozda bi nam trebao jedan kao sto je on,kad jednostavno nema drugih rjesenja u napadu. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 12:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Schlager je napisao:

Ma mogao je i Van Nistelroj igrati ali bi jednostavno ostalo 0:0. Nazalost neke stvari su bile jasne i prije pocetka utakmice kao sto su jasne i prije revansa. :evil3:

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 12:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Znači rudar je u 19 i 30, ajde uprava, marketing, da se radi, očekujem 5000 ljudi samo da vrijeme posluži....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 302, 303, 304, 305, 306, 307, 308 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]