banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 20:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Okt 2010, 00:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Zamjeni riječ homoseksualci s pedofili i reci da li bi ostavila ostatak texta nepromjenjen..
Ako uzmeš primjer Holandije kao najtolerantnije zemlje i predpostaviš da će se neka zemlja pomjeranjem praga tolerancije izjednačavati s pragom toleracnije koji sad imaš u Holandiji, onda možeš zaključiti da će iste stvari zahvatiti i tu zemlju tj. stranka pedofila i ostali skup bolesnih stvari. Svako zna da se takve stvari ne mogu zatražiti odmah već se ide korak po korak, a parada je jedan od prvih koraka nakon kojeg je svima jasno koji je korak sledeći. Sad te pitam na koji bi se ti način izborila da ne dodje do takvih stvari jer i sama ih ne podržavaš? Očigledno da sjedenje prekrštenih ruku i priče "šta se ja imam miješati" ne pali.

holandija, koliko ja znam, NIJE pomjerila prag tolerancije.
evo, recimo, ja zivim u drzavi u kojoj se parade bez ikakvih problema odrzavaju vec godinama, gdje postoje gay klubovi. eto, nekim slucajem, uprkos tvojim apokalipticnim predvidjanjima, nije i nema ni u najavi da se pojavi stranka pedofila niti bilo kakav i pomen o pomjeranju granice godina za sexualne odnose.

a pazi koja je moja teorija, da je ponovim po hiljaditi put. da su huligani uspjeli (ponovo) da svojim prijetnjama ukinu paradu, onda drzava priznaje da su huligani, zapravo, fakticka vlast u zemlji. ti isti huligani se ne bi onda zaustavili samo na paradi pedera, nego bi isto tako poceli da "zabranjuju" svaki drugi skup koji im nije po volji i da premlacuju svakog ko im se iz bilo kojeg razloga ne svidja. i ja bih, licno, radije da moje dijete zivi u zemlji u kojoj pederi i lezbejke sklapaju brakove i usvajaju djecu, nego u zemlji u kojoj vladaju divljaci koji mogu da te, bez posljedica, pretuku ili diskriminisu ako im se, iz nekih razloga, ne svidja to sto radis.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 01:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 01:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Leona je napisao:
Naravno da je objasnio, i breskvica isto. I tu nema vise sta da se doda.
I ko god kaze da bi ovo trebalo da bude normalno http://padina.forum-2007.com/informacij ... -t1219.htm pogledaj slike takvih parada... taj je za mene umno bolestan. Kome trebaju takvi ...ne LjUDI, nego KREATURE? Parada POnosa? Ponosa CEGA?

Za mene su ovo kreature i umni bolesnici:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fOqGhcwwE1s[/youtube]
Slika

Slika

Slika

Pa ne vidim da se gradovi razbijaju zbog ovakvih stvari, koje su uobicajena pojava u Americi.
Niti krivim vlast zato sto ovakvi kampovi postoje.

Poenta je da se mnogim ljudima ne svidjaju mnoge stvari ali necemo sad izaci na ulice i demolirati grad zbog toga.
I ponovo treba ponoviti jer ocigledno jos uvijek ima onih pametnica koji izjednacavaju homoseksualnost sa pedofilijom. Pederi ne ugrozavaju nikoga! Ne krse zakon niti stete drugima. Svako ko imalo opravdava nasilje i demonstracije prema njima takodje opravdava i nasilje prema bilo kome ko je pretucen bez razloga.
Eto a sad vi moralne velicine razmislite malo o ovome.

I opet jos uvijek niko ali bas niko nije spomenuo jednu cinjenicu.
Zasto se Bec ne demolira za vrijeme gay parade? Ili Amsterdam? Ili Berlin?
Tamo je dobra vlast pa zato?? De ne budite smijesni...
Samo zato sto su te zemlje civilizovane. I ni zbog cega drugog.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 01:40 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Ako se ne varam u Holandiji pedofili nakon homosexualaca idu s istom tezom da nisu grešnici i da pedofilija nije bolest. Nije da gay ili pedofil postaješ s vremenom već se tako rodiš, s toga samo primjeniš šablon na šta hoćeš. Svaku stepenicu tolerancije koju dopustiš vodi ka većoj, do toga je upravo dovelo da je ok da u Amsterdamu postoji stranka pedofila i da se bore za snižavanje granice za stupanje u polne odnose..ok je takodje da ako je marihuana legalizovana da se boriš za sledeću stepenicu legalizacije jer imaš osnov.
Tako isto gledam i na ovu paradu. Dopustiće se ovo, ali svi znaju da se na paradi neće stati, već je sledeća stepenica brak, a onda usvajanje djece.

naravno, brkas babe i zabe. pedofil svojim postupcima nanosi neprocjenjivu stetu djetetu. prema tome, to se ne smije i nece dopustiti ni u jednoj civilizovanoj zemlji. to sto se neko negdje zalaze za to nema nikakve veze. mogu i ja da se zalazem za to da se konj postavi na mjesto predsjenika drzave, pa ne znaci da cu se i izboriti za to.
pederi i lezbejke svojim postupcima ne nanose stetu nikome (osim sto, eto, nerviraju moralne cistunce). dakle, homoseksualci i pedofili se ne mogu trpati u isti kos

sta se nece dopustiti... :lol: :lol: :lol:

samo lole sjednu i uz mezu razgovaraju ocemo li pedofilima ostaviti granicu 16 godina il cemo spustiti na 12 posto je 21 vijek i curice se brze razvijaju....

ni marketing svojim postupcima ne nanosi stetu, pa tako ni parada ponosa...

ah Cedo je i onako peder, tako da sumnjam da mu smeta sto se secka sa njima..

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 01:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

"Kada se oženiš/udaš, skućiš, dobiješ djecu, nakon 10-ak godina ustaneš ujutru za posao, pogledaš kroz prozor i vidiš svoju djecu kako sa djecom iz komšiluka paradirajući rančevima i sveskama idu u školu. E to je PARADA PONOSA!"

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 05:00 
Koja je svrha paradiranja, ja nemam nista protiv pedera, ali neka to drzi u svoja 4 zida i zdravo!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 06:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Drizzt je napisao:
Ako se ne varam u Holandiji pedofili nakon homosexualaca idu s istom tezom da nisu grešnici i da pedofilija nije bolest. Nije da gay ili pedofil postaješ s vremenom već se tako rodiš, s toga samo primjeniš šablon na šta hoćeš. Svaku stepenicu tolerancije koju dopustiš vodi ka većoj, do toga je upravo dovelo da je ok da u Amsterdamu postoji stranka pedofila i da se bore za snižavanje granice za stupanje u polne odnose..ok je takodje da ako je marihuana legalizovana da se boriš za sledeću stepenicu legalizacije jer imaš osnov.
Tako isto gledam i na ovu paradu. Dopustiće se ovo, ali svi znaju da se na paradi neće stati, već je sledeća stepenica brak, a onda usvajanje djece.

Slažem se. Plašim se i ja (s razlogom) da će doći na red pedofili, zofili, nekrofili i sve ostale nakaze i svi će tražiti pravo glasa, tj. pravo da ti mogu svojim djelima pljunuti u lice kad god požele.
Ako je ovo bio test za ulazak u Evropu - što se mene tiče - nikad ga mi ne ušli u tu šugavu JEvropu!

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 08:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Само је танком интелекту оно јуче мини побједа у борби за равноправност и борби против "хомофобије". Не примјетити сав тај политички, лобистички и сваки други неконвенцијални притисак на оно пар јадних чувара својих фотеља, у најмању руку је лицемјерно.
Миланко, мој друг са спортског подфорума је и овде морао да искаже фобију од навијача. Нашао бих исте пасусе пљувачине по њима само са другим насловом. Ал` не да ми се. :wink:

Још да додам, немам ништа против хомосексуалаца, али имам против хомосексуализма. Никад не бих учествовао у насиљу против тих јадних и поремећених људи. Борити се треба против хомосексуализма, никако насиљем.

Poslednji put menjao bigman dana 11 Okt 2010, 09:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 08:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
bigman je napisao:
Миланко, мој друг са спортског подфорума је и овде морао да искаже фобију од навијача.

Na osnovu pokazanog, fobija ce cini opravdana.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 09:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Talija je napisao:
Ako je ovo bio test za ulazak u Evropu - što se mene tiče - nikad ga mi ne ušli u tu šugavu JEvropu!

Mene baš zanima kako oni koji jesu za ulazak u EU a koji su istovremeno protiv homoseksualizima i njihovih parada sada gledaju na ulazak u EU.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 09:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
Nije tu u pitanju da li ja volim ili ne volim pedere. U pitanju su ljudska prava i slobode. Na kraju krajeva to stoji u Ustavu Republike Srbije. Onaj ko ne poštuje ustav sopstvene države treba da snosi sankcije. Kratko-jasno. Po meni opasniji po državu i narod su ovi fašisti što su pravili nerede nego bataljon pedera u svakom gradu. Kad pederi budu praktikovali nasilje onda se i prema njima treba odnositi prema zakonu i Ustavu. Kratko-jasno. Nastranu vaše patološke želje i paranoični osjećaji ugroženosti, to su momenti gdje vi trebate se preispitati koliki ste hrišćani i ljudi pa tek onda potražiti savjet od nekoga koga cijenite, pošto, očigledno, nemate ni trunke poštovanja, tolerancije i ljubavi prema različitom pogledu na svijet. Samo znajte ti likovi koje cijenite hebu nas u glavu već 20 godina, ovako sve skupa.

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 09:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Daj Zozone ne banalizuj!
Za ovo što se desilo isključivo je kriva vlast. Trebali su izjaviti da nisu u stanju da obezbijede sigurnost na paradi i kraj. Samo se pitam da li je neko bio u dilemi da se neće nešto loše desiti?
I najveći optimista je morao shvatiti da parada neće proći bez haosa. Svake parade, demonstracije, povlače za sobom bijes i rezultat su razbijanje društvene/privatne imovine.

Čemu su trebali da posluže plakati na kojima se žena sa minđušama u ušima sa likom Hrista moli držeći ružičasti penis u ruci?
Ne podnosim demokratiju gdje jedna strana dira namjerno u nešto što je sveto drugoj strani i kad dobije nogu u glavu pita se šta to bi i otkud netrpeljivost?
Prije se svaka nastranost, bolest, obogaljenost krila ko zmija noge a danas se sa tim maše i zvoni na sva zvona - vidite me!

Šta je slijedeće? Grupni seks sa životinjama na sred trga?

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 09:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Talija je napisao:

Slijedeći je grupni sex sa svježe ubranim paradajzom, mokrim celerom, grčkim lubenicama, Sloboda Čačak usisivačem, Rade Končar bojlerom i mužjakom gvinejskog babuna.
Ponesite kameru i dobru volju biće zanimljivo. :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Ја ћу се опет окренути на оно ШТА ЈЕ ПОСТИГНУТО овом парадом?
Да ли ћемо сада на педере гледати као на нешто нормалније? Нећемо.
Да ли је штета направљена? Јесте.
Да ли то одговара данашњој власти? Одговара.
Држава треба да служи народу, а не народ држави.
Ако је већина грађана против педерске параде онда тако нешто не треба да се одржи!
Ако је то скуп високог ризика онда не треба да се одгоди!

Зашто важе двоструки аршини?
Својевремено је опозицији речено да она сноси одговорност за своје скупове.
Да ли сада ова власт сноси одговорност за скуп који је одобрила иако су знали да ће бит овако?
ВЛАСТ ЈЕ ЈЕДИНИ КРИВАЦ за ово што се догодило.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 09:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ko nadje zozonov post u kojem nije pomenuo rec fasisti dobije sedmodnevno letovanje u Tunisu za dve osobe :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 09:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Педери о дискриминацији, курва о поштењу...

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 09:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Paranoja je podobro uzela maha na ovoj i temama vezanim za ovu.

Talija je napisao:

Ovo je isto kao da ja izjavim da ako Turska ne ide u Evropu, necu ni ja. Mislila sam da ti zivis u BiH.

p.s. Sugava Evropa ti je puna Srba, ovim postom si i njih zakacila. Svake godine se po cijeloj Evropi desavaju Parade homoseksualaca, a niko od njih jos nije napravio nijedan izgred na istim. Sta mislis zbog cega ?

I jos samo nesto - ovo je test ljudskih prava, ali Zozon je vec elaborirao, pa da ne ponavljam.

Ma liberté

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Čemu su trebali da posluže plakati na kojima se žena sa minđušama u ušima sa likom Hrista moli držeći ružičasti penis u ruci?
Ne podnosim demokratiju gdje jedna strana dira namjerno u nešto što je sveto drugoj strani i kad dobije nogu u glavu pita se šta to bi i otkud netrpeljivost?

:lol: :lol: :lol: :lol:
dakle, onima koji su porazbijali grad, opljackali prodavnice i zapalili trolejbuse je pravoslavlje svetinja?
"blazen je onaj koji zapali makar jedan trolejbus i opljacka makar jednu prodavnicu i namlati makar jednog pedera"
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
Za Taliju: Isus reče kad su ga razapinjali: "Oprosti im Bože, neznaju šta rade". Još da dodam onu "Ko tebe kamenom ti njega hljebom". E to je sa hrišćanske strane a sad sa građanske. Nepoštuje se zakon i ustav. Neka ta što je ti pomenu drži stotinu penisa u ruci i to da izazove bijes naroda? Pa mi nismo ništa bolji od onih mudžosa što pizde na danske karikature o Muhamedu? Jel tako Talija? O čemu mi govorimo? O narodu ili hordama idiota koja su sebi utripala sveta prava odbrane od nečega što ni sami ne kontaju? Dokle da idioti vladaju nad nama? Sve dok bude ovakvih koji su spremni za glupost da razbijaju grad i plaše običan narod. Nije to banalizovanje, to su činjenice. Sad možemo naći milion razloga za i protiv ali po meni te stvari treba da budu stvar polemike, razgovora, pokušaja shvatnja takvih ljudi a ne fašističkih metoda za koje znamo da nikome ne nose dobra. Ja lično nikad nemogu shvatiti homoseksualce i taj njihov merak da se na takav način druže i dijele likvide ali ih ne osuđujem. Naravno da i među njima ima onih koji žele malo publiciteta pa sa tim nekim sličicama izazivaju cirkus ali to nije izgovor za nasilje. Nerazumijem da žena može tako posmatrati stvari ali svakako cijenim da imaš svoje mišljenje, ipak smo mi svi pod nekakvim uticajima.

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 09:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2010, 10:08
Talija je napisao:
Daj Zozone ne banalizuj!
Za ovo što se desilo isključivo je kriva vlast. Trebali su izjaviti da nisu u stanju da obezbijede sigurnost na paradi i kraj. Samo se pitam da li je neko bio u dilemi da se neće nešto loše desiti?
I najveći optimista je morao shvatiti da parada neće proći bez haosa. Svake parade, demonstracije, povlače za sobom bijes i rezultat su razbijanje društvene/privatne imovine.

Prije se svaka nastranost, bolest, obogaljenost krila ko zmija noge a danas se sa tim maše i zvoni na sva zvona - vidite me!

potpisujem

ako je sva JEvropa degenerična zašto moramo i mi da budemo takvi, a za ove što podržavaju prederluk samo jedno pitanje, sta bi uradili da sutra mu dođe sin ili ćerka i kaže mama/tata da vas upoznam sa svojim momkom/curom i da morate reći imam snajku muškarca ili za zeta ženu, samo to interesuje sta bi tad rekli i kako bi se nosili s tim, da li bi onda bilo seksualna opredjeljenost?

A mislim da uz samo dozvolu pederluka postaju veće šanse da sve više mladih postanu pederi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]