banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Okt 2010, 20:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Elvis Presley je napisao:
@danijell
Sigurno se nece roditi nesto ovakvo:
http://www.blic.rs/data/images/2010-10- ... _origh.jpg

Sjećaš li se ti demonstracija koje su krenule iz Francuske prije par godina. Nešto kao par stotina automobila spaljeno svake noći.
Nešto novije!
hmm... navijač Partizana ostao bez oka u samom centru EU. i to policija sa strane posmatrala.
Ili možda navijači u nižim ligama u Engleskoj. Ili kada odu u inostranstvo. Ili navijački neredi u Italiji.
Ma da, to pridošlice zaprljali savršeni Zapad. Nisu oni takvi.
Taj dobri Zapad nas je i gurnuo u ovo sra.e 90-ih. Mogli su spriječiti da su htjeli. A tek koliko je ta naj naj Austrija imala uticaja u tome.
Ali idemo pravim putem. Što smo dublje u demokratiji to nam je polijcija bolje obučena i opremljena. I to nešto govori.

Ajde da sada zaplešemo i zapjevamo sa najliber dijelom EU.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Pg4S73e9uRI[/youtube]

Nadam se i ja da će i na ovim prostorima da se ponovo uspostavi sistem. Jbg, odužila se ova tranzicija.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Elvis Presley je napisao:
A da li ti mislis da kod nas nema preljuba, pederluka, sado-mazo pizdarija i slicno??
Mislis da se kod nas klinke ne kresu sa 12 godina??
Ma da, na zapadu je kriva ta demokratija i ljudska prava, koji su doveli do takvih uzaaasnih stvari a kod nas je to stvar pojedinca, ono desi se, jebiga...
Daj bolan makar malo objektivnosti...

Naravno. Kod nas toga itekako ima, samo se redovno gura pod tepih, i svi su divni i krasni. Uzorni gradjani i hranitelji porodice, ali nedaj Boze da se otvori Pandorina kutija tajnih djela ( ovo je moje generalno misljenje i naravno ne odnosi se na tebe breskvice ). Ne treba podrzavati tu atmosferu niti ponasanje, treba se uciti transparentnosti i iskrenosti. Nije u redu izvlaciti ekstremne primjere sa Zapada, da bi se opravdalo danasnje divljanje i nasilje. Nasilje i divljastvo nema religiju i naciju i tacka.

Ma liberté

Poslednji put menjao Japanese_rose dana 10 Okt 2010, 20:18, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Neka te bukvalac, je li neko rekao da u zapadnim zemljama nema incidenata??
Nije.
Ja sam rekao da je to kod nas konstantna i ucestala pojava na koju se gleda kao na nesto svakodnevno.
Isto kao sto je svakodnevnica da se policajcu da 20 km iako si vozio mrtav pijan.

E to nije svakodnevnica na zapadu iz prostog razloga jer se tamo postuje zakon.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Citiraj:
Zato smatram vlast odgovornom za sve ovo danas.

Krivi su oni, ali ne nacin na koji ti to mislis. Krivi su jer flertuju sa krajnje desnicarskim organizacijama i odbijaju da ih zabrane ( valjda ce im ocuvati vitalne nacionalne interese :roll: ), a u isto vrijeme za EU i Ameriku imaju sasvim drugu ( demokratsku je li ) pricu.

E pa ne moze niko sjediti na dvije ekstremno razlicite stolice. Srbija mora odluciti da li ce se izolovati od Evrope, ili ce sa ostalim evropskim narodima. Eto gdje im je krivica.

Ma liberté

Poslednji put menjao Japanese_rose dana 10 Okt 2010, 20:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
Neko je dobro primijetio da sva frka ima veze sa dolaskom američke lejdi. Samo ko će je dočekati pederi, žandari ili protestanti...ili svi skupa kao što i priliči. :confused3:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 20:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
beskvica, vader i jos poneki...

ajde lijepo prestanite da kenjate tipa "ja ne podrzavam nasilje ALI <10 redova teksta razumijevanja i podrske nasilju>", nego lijepo i otvoreno recite da je sve proteklo kako treba, da su 'kerovi' dobili ono sto su zasluzili i da mislite da su 'branitelji porodice, morala i hriscanstva', ili kako vec nazivate onu gomilu maloumnika koji su pravili sranje ustvari potpuno u pravu i da su oni pravi, veliki srbi koji nas brane od zla.
ali kad tebe, vader, recimo desetorica te brace uhvate i isprebijaju zato sto im se ne svidja tvoja faca, navijas za pogresan klub ili si ih, jednostavno, nakrivo pogledao, a ti nemoj njih da krivis nego krivi sebe sto si ih isprovociro. i ti breskivce ako te neko siluje, zapamti da nisu oni krivi, nego ti, i reci sama sebi "ne podrzavam ja silovanje ALI ... <10 redova podrske silovanju>"

ostatak cu da prokomentarisem na onoj drugoj temi

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 20:40 
Izvidnica, izvidnica, pavla jurisica....

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 20:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Huliganstvo nikako ne podržavam i već sam napisao da su najveće žrtve svega ovoga, a i najneviniji, policajci. Ali vlast je to znala i mogla je to sve da spriječi, to joj je i dužnost, ali zapad diktira i rekao im je da se parada mora održati, da je parada uslov za EU i slično.

Vlast neće ukinuti huliganstvo tako što će odobravati održavanje događaja visokog rizika. Ta borba se vodi na drugačiji način, a ja bih lično počeo sa navijačkim huliganstvom. Ali odobravanje i održavanja ovakvih događaja je totalni promašaj aktuelne vlasti. Da sam ja na vlasti ja ne bih odobrio ni nekakvu mirnu paradu penzionera ako bih znao da će biti krvi, već bih problem pokušao rješavati na drugi način.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 20:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

kliber je napisao:
Nemojte da se pravite naivni. Svrha Parade ponosa (kao i svake druge parade) skretanje pažnje na ambijent u kojem žive homoseksualci u Srbiji.

Skretanje pažnje kome? Ko to ne zna kako se u Srbiji gleda na njih?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Vader je napisao:
Huliganstvo nikako ne podržavam i već sam napisao da su najveće žrtve svega ovoga, a i najneviniji, policajci. Ali vlast je to znala i mogla je to sve da spriječi, to joj je i dužnost, ali zapad diktira i rekao im je da se parada mora održati, da je parada uslov za EU i slično.

Vlast neće ukinuti huliganstvo tako što će odobravati održavanje događaja visokog rizika. Ta borba se vodi na drugačiji način, a ja bih lično počeo sa navijačkim huliganstvom. Ali odobravanje i održavanja ovakvih događaja je totalni promašaj aktuelne vlasti. Da sam ja na vlasti ja ne bih odobrio ni nekakvu mirnu paradu penzionera ako bih znao da će biti krvi, već bih problem pokušao rješavati na drugi način.

Ako bi tako razmisljali onda nebi imali ni fudbalske utakmice, ni druge stvari. Huliganima se mora pokazati da ne mogu protiv zakona.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 21:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

jellyfish je napisao:
Ako bi tako razmisljali onda nebi imali ni fudbalske utakmice, ni druge stvari.

A zašto moramo imati fudbalske utakmice? Ako ih ne možemo imati normalne onda bolje da ih i nemamo. To je bar moj stav. Zar je normalno da dobar dio navijača na reprezentativnoj utakmici zviždi svom golmanu? To je jako daleko od ičega normalnog. Onda i zaslužuju da im reprezentacija izgubi od Eastonije u Beogradu.

Niko ionako ništa ne radi da se huliganstvo suzbije, jer je bitno da imamo fudbalske utakmice, što veću posjećenost, pune stadione (huligana).

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 21:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Citiraj:
Vlada poručila izgrednicima da će biti pronađeni i izvedeni pred lice pravde. "Niko nema pravo da nekažnjeno ugrožava javni red i mir".

Citiraj:
Jasno smo kao država upozorili da će bilo kakavo ponašanje biti adekvatno kažnjeno. Do sada imamo preko 250 uhapšenih, a hapšenja će se nastaviti cele noći i narednih dana", rekao je Homen za Televiziju B92.

Мене на примјер интересује да ли ће исто тако одговарати и они који су 2001. године нападали исте те полицајце по улицама Београда, палили државне институције, РТС, скупштину и наравно зграду СПС-а?

Ко има право да бира вријеме за "револуцију" како су је "они" називали? Они су се на исти начин обрачунали са тадашњом влашћу, помоћу истих тих "екстремистим" и "хулигана"! Данас парада, сутра избори...

Још један интересантан детаљ запазих вечерас, у емисији Оље Бећковић (Утисак недеље) она наводи интересантну ситуацију са београдских улице данас, отприлике каже овако: неки дјечак од 14-15 година стоји пркосно пред кордоном полиције и својим ставом јасно каже ви ми не можете ништа, без сумње кршећи закон државе ... Даље потеже одговорност родитеља, школе, друшта у цјелини јавно проивајући већ побројане. Дотична очигледно заборавља да је њен малољетни син у скорије вријеме конзумирао опојне дроге, неки кажу чак и препродавао, исто тако кршећи закон Републике Србије. Након прича које су се водиле на ту тему у јавности госпођица је захтјевала заштиту права ње као новинара, па малољетне особе односно њеног сина, право на право и сл.

Истине су увијек двије, није питање којој ћемо повјеровати него која ће прије стићи до нас.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 21:24 
Vader objasnio, i to odlicno...necu ni da komentarisem poslije njegovog posta...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
tensSa je napisao:
Vader objasnio, i to odlicno...necu ni da komentarisem poslije njegovog posta...

Naravno da je objasnio, i breskvica isto. I tu nema vise sta da se doda.
I ko god kaze da bi ovo trebalo da bude normalno http://padina.forum-2007.com/informacij ... -t1219.htm pogledaj slike takvih parada... taj je za mene umno bolestan. Kome trebaju takvi ...ne LjUDI, nego KREATURE? Parada POnosa? Ponosa CEGA? Cime se takav covjek treba ponositi? Kakva prava traze? Zasta? Pa to je za sjesti i plakati koliko nisko covjek moze pasti.
I onda neduzni ljudi stradaju kao sto su ovi policajci jadni stradali, sto rece Vader samo zato sto su taj dan bili na duznosti i obavljali svoj posao. Za sve ovo sto se desilo je kriv onaj/oni koji je/su dozvolio/li da do toga dodje. Misle da ce im se otvoriti zlatna kapija ako provijori zastava duginih boja Srbijom. Hoce , malo sutra. Hoce samo da istjeraju i to malo morala sto je ostalo u ljudima.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 22:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 04 Jun 2010, 22:09
Leona je napisao:
I ko god kaze da bi ovo trebalo da bude normalno http://padina.forum-2007.com/informacij ... -t1219.htm pogledaj slike takvih parada... taj je za mene umno bolestan. Kome trebaju takvi ...ne LjUDI, nego KREATURE?

Vi jednostavno ne razumijete... Zar treba da ih tučemo zato što su kreature, što se krevelje, što su umno bolesni? Treba li sve da ih protjeramo ili pobijemo? Ako nisi prespavala časove istorije, onda znaš da smo imali takav režim prije 60 godina. Dio te ideologije postoji u Srbiji i (očigledno) u našim glavama. Fašistima se ne ide niz dlaku i ne zabranjuju se "okupljanja visokog rizika" zato što fašisti tako žele, nego se izađe na ulice sa policijom i (ako treba) vojskom, pa se gamad pozatvara. Bolno jeste, ali se dugoročno isplati.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Naravno da je objasnio, i breskvica isto. I tu nema vise sta da se doda.
I ko god kaze da bi ovo trebalo da bude normalno http://padina.forum-2007.com/informacij ... -t1219.htm pogledaj slike takvih parada... taj je za mene umno bolestan. Kome trebaju takvi ...ne LjUDI, nego KREATURE? Parada POnosa? Ponosa CEGA? Cime se takav covjek treba ponositi? Kakva prava traze? Zasta? Pa to je za sjesti i plakati koliko nisko covjek moze pasti.
I onda neduzni ljudi stradaju kao sto su ovi policajci jadni stradali, sto rece Vader samo zato sto su taj dan bili na duznosti i obavljali svoj posao. Za sve ovo sto se desilo je kriv onaj/oni koji je/su dozvolio/li da do toga dodje. Misle da ce im se otvoriti zlatna kapija ako provijori zastava duginih boja Srbijom. Hoce , malo sutra. Hoce samo da istjeraju i to malo morala sto je ostalo u ljudima.

vader je 'objasnio' da se sa huliganima treba obracunati tako sto ce se zabraniti organizacija bilo cega sto njima smeta, pa da tako nece imati razloga ikoga da tuku. na to se stvarno vise nema nista dodati.

ti, naravno, potpuno propustas poentu. ne tjera tebe niko da smatras da je nesto 'normalno'. stavise, mozes komotno da mislis da su pederi kreature, zivotinje, govna. ali, mozes to da iznosis IZMEDJU SVOJA CETIRI ZIDA (izmedju ista ona 4 izmedju kojih breskvica i vader misle da pederi, a vjerovatno i ostali za koje je neko zakljucio da nisu moralni i prirodni treba da se skrivaju). posto pederi nikog ne ugrozavaju, apsolutno niko nema pravo da se obracunava sa njima, samo zato sto se njemu licno ne svidja to sto oni rade. to se zove ANARHIJA, i kako danas ima veze sa pederima i lezbejkama, tako sutra moze imati sa bilo cim drugim. kao sto sam vec rekao, isto tako i sutra tebi divljaci mogu zabraniti da nesto praktikujes ili iznosis misljenje o tome, samo iz razloga sto im se to ne svidja.

a poenta br. 2 : niko od nas nema pravo da postavlja norme oko toga sta je moralno, sta je prirodno, sta valja a sta ne valja. kao sto lijepo pise u svetom pismu "zasto vidis trun u oku brata svoga, a ne vidis brvno u oku svom. licemjeru! prvo izvadi brvno iz oka svog, pa onda ces moci izvaditi i trun iz oka brata svoga"

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 22:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Leona :thumbright:

Da napisem nesto povodom svega ovoga ne zelim jer bolje da ne pisem sta mislim o nekom ko je derpe i jos paradira :roll: a nista boljeg misljenja nisam i o onima koji prave rusvaj po gradu kao kontra udar na paradu.Sve je to igra velika.

Ljubav izmedju dva razlicita pola daje plod :) A sta je plod ljubavi izmedju dva ista pola,da se podsjetimo :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mub_nUyiN7g[/youtube]

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Citiraj:
Zar treba da ih tučemo zato što su kreature, što se krevelje, što su umno bolesni?

Molim te lijepo. Koliko pedera je pretuceno danas ili juce u Beogradu? A koliko neduznih policajaca??
Ne podrzavam nasilje (ko bi rek'o :roll: ) , ali do ovoga nije trebalo i nije smjelo da dodje! Zar zbog necijeg cejfa tj. zbog gologuzih pacenika i krvolocnih nasilnika drzava i narod sada stoje na rusevinama, sa stotinama isprebijanih i milion evra minusa u budzetu? Jadno. I zalosno.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 22:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Mar 2010, 16:14
Ne mogu da vjerujem kolika je ovaj SerGEJ narkomancina raspala!

Hvala svima koji su danas bili na ulicama Beograda! Povrijedjenima zelim brz oporavak, uhapsenima sto brzi izlazak!

Da li je ovo vrijedno povrijedjenih sa bilo koje strane??? Da li je bilo vrijedno demoliranje grada??? Zbog 100 nakaza???

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Milanko Djeric je napisao:

kao sto lijepo pise u svetom pismu "zasto vidis trun u oku brata svoga, a ne vidis brvno u oku svom. licemjeru! prvo izvadi brvno iz oka svog, pa onda ces moci izvaditi i trun iz oka brata svoga"

I stvori Bog covjeka po oblicju svojemu.. musko i zensko.. stvori ih.. i rece im.. radjajte se i namnozite i napunite zemlju...

Posto si se dotakeo Svetog Pisma.. onda vjerovatno znas Boziji stav i stih gdje kaze.. Da je gad pred Bogom onaj koji s muskarcem legne.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]