banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 08:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 248 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Okt 2010, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Hristov je napisao:
Ma da, ako te pravi ludim, nek ti je barem zeludac pun, lakse se podnese....

Ma i to što kažeš.
Briga za osjećanjima nepoznatih ljudi bitnija je od života istih tih ljudi. OK do mene je. Čisto informativno, nije u pitanju obrok ljubavi, nego medicinska pomoć onim koji ljekova nemaju i umiru od nebuloznih bolesti. One ih liječe molitvom...
Navodno slaba vajda.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
OK.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 19:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
OK.

Pa jes OK al kad skontaš taj Đavo ni sam ne zna šta će. Prvo čoeka nagovori da postane ateista pa ga nagovori da pomogne drugim ljudima. Isto kao što pederi ne postoje, postoje samo heteroseksualci koje je đavo nagovorio da analno opšte s drugim muškarcima.
Psina prevarantska. Mada mora mu se priznati da je kreativan... :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izgleda da je najbolji njegov izum dosada :D Salim se.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 20:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
Džontra je napisao:
ovo su takve gluposti

Ma tebi je sve glupo do mora...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pa stani majka mu stara kao da samo ateisti pomazu gladne u Africi...Mozda u vjernickom svijetu nema tajkuna niti talenata bogatasa koji su hem bogati hem vjernici pa da pomazu, ali ima nas sitnog svijeta koji uredno dajemo priloge u crkvama, dzamijama, sinagogama za npr. cunami u Aziji, nedavne poplave u Pakistanu...zastu bi ateisticka marka bila vrijednija od vjernicke, i zasto bi vrijednost jednog ateista i onog sto on da bila veca od onog sto daju vjernici...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 20:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2010, 19:14
Oficir s ruzom je napisao:
Pa stani majka mu stara kao da samo ateisti pomazu gladne u Africi.

Oni nisu gladni, imaju sidu.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 20:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Džontra je napisao:
ovo su takve gluposti

Ma tebi je sve glupo do mora...

Ne, samo tvoji komentari....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 21:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Ne, samo tvoji komentari....

Vidi đavla... :D

AlekS616 je napisao:
Oni nisu gladni, imaju sidu.

Isti sistem...svak pomaze one za koje misli da im je prece da budu pomognuti...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 21:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nisam ja doktore ni napisao da je ateistički maron vrijedniji od vjerničkog, nego da je jedan ateista za 51 dan istrčao 46 maratona skupio 2 miliona funti za neke sidaše u Africi zato što mu je bio ćejf a ne zato što Isus misli da je to dobra ideja.
Impresivno za nekog koga je zaveo nečastivi. Što se mene tiče i to je preseravanje al eto...
A to da su vjernici sirotinja raja, ebiga to što ti ne vidiš da je religija puno gotivan paravan za zaradu na neobrazovanoj sujevjernoj masi, to je tvoj problem.
Pošto si se dotakao naše diskusije na temi o đavolovoj najvećoj zavjeri do sada, evoluciji moram sa žaljenjem konstatovati da sam ti na sva pitanja dao odgovor, samo problem nastaje kad neko obrezan ali neobrEzovan ne konta šta je pisac htio reći.
A da bi postao svjestan količine gluposti koju si navaljao u onih nekoliko postova i u kojoj si mjeri dobio po vagini moraš još pure da jedeš. A ja ti pitanja nisam ni postavljao, ne tumačim ni ja tebi sure, ne moraš ni ti meni genetiku tako ti onog u šta vjeruješ.
Kontam da se Alex nije uvrijedio kad sam napisao da su pederi đavolja rabota, ima đavo valjda pametnija posla... To sam se ja vodio ispovješću velečasnog iz Amerike koji je svoj pederluk pravdao činjenicom da ga je Satana uhvatio nespremnog i zaveo. Ima logike.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 21:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Izzard je napisao:
nego da je jedan ateista za 51 dan istrčao 46 maratona skupio 2 miliona funti za neke sidaše u Africi zato što mu je bio ćejf

Njemu njegovo a meni moje, i ja sam neki dan odnio kilu teletine Hasanu, vecerali, popricali ljudski i doso kuci...et'....bio i meni cejf.

Izzard je napisao:
ebiga to što ti ne vidiš da je religija puno gotivan paravan za zaradu na neobrazovanoj sujevjernoj masi, to je tvoj problem.

bum, tak ...pravo u sridu....

Izzard je napisao:
Pošto si se dotakao naše diskusije na temi o đavolovoj najvećoj zavjeri do sada, evoluciji moram sa žaljenjem konstatovati da sam ti na sva pitanja dao odgovor, samo problem nastaje kad neko obrezan ali neobrEzovan ne konta šta je pisac htio reći.

Ma da..odgovorio si svaka ti cestica, narocito onih 75 % za koje ni sam nisi znao iz kojeg se to sad psalma izvuklo i koje sad to izmislio kad ti za to ne znas, pa onda onin 154 razlike sto veli onaj čika iz Japana, pa tu i tamo matematike bude,...al haj bilo tamo pa nek ostane tamo, a ovdje se dotakao nebi da me nije Elvis potego...
Kako si shvatio da sam obrezan...jes vir'jo???

Izzard je napisao:
A ja ti pitanja nisam ni postavljao, ne tumačim ni ja tebi sure, ne moraš ni ti meni genetiku tako ti onog u šta vjeruješ.
Izzard je napisao:
je religija puno gotivan paravan za zaradu na neobrazovanoj sujevjernoj masi

:)

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 21:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Izzard je napisao:
Kontam da se Alex nije uvrijedio kad sam napisao da su pederi đavolja rabota

Pederi su dosli iz katolickih crkvi, kao i pedofili. Sve na kolac.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ma da..odgovorio si svaka ti cestica, narocito onih 75 % za koje ni sam nisi znao iz kojeg se to sad psalma izvuklo i koje sad to izmislio kad ti za to ne znas, pa onda onin 154 razlike sto veli onaj čika iz Japana, pa tu i tamo matematike bude,...al haj bilo tamo pa nek ostane tamo, a ovdje se dotakao nebi da me nije Elvis potego...

Ma odgovorio sam ti doktora samo što ti ne kontaš u čemu je caka. U onom dijelu DNK koji nisu geni, a to bi u nas i majmuna bilo nekih 98% DNA koji između ostalog kontroliše te gene a čine ga introni, exoni, junkDNK i mnogo toga. Ta nekodirajuća DNK takođe mutira pa se u po frke tokom nebitno koliko stotina miliona godina evolucije od odvajanja nas i gliste u nas indukovan veliki broj mutacija koji je zbog alternativnog izrezivanja uzrokovao da se naš gen A prepisuje u 5,10, nebitno koliko iRNK što rezultira u kodiranju isto toliko manje ili više srodnih proteina i nazovimo ih funkcija funkcija, a kod glista taj isti gen ostaje samo jedna ili dvije primitivne funkcije... Kao što rekoh Japanac evolucionista se nije bavio obaranjem teorije evolucije već kritikom određenih stvari unutar teorije koje su razvojem genetike prevaziđene. Je li sad jasno ili treba crtež? Dosta od mene mnogo opširnije u datim linkovima.
Ne pada mi na pamet da bilo šta pišem na onoj temi. Prije svega moje znanje na zadatu temu je elementarno, a tvoje ne postoji. Tako da ono što napiše student 4. godine ima samo malo više značaja od onog što napiše samozvani doktor nečega koji na zadatu temu nema pojma o čemu govori.
Citiraj:

Pročitao sam negdje da je Muhamed rekao, vjerovatno načuo od Jevreja, da je Bogu drago kad je čovjek dole uredno podšišan. Navodno Bogu takvi detalji znače mnogo.
Da ne znače ne bi poslao Davida da odsiječe 100 kožica s Filestinaca a ovaj vragolan donio 200... :lol:
Eto otkud znam, a ti ako ti se da objasni čemu... :lol:
Nemoj ne interesuje me.

Poslednji put menjao Izzard dana 09 Okt 2010, 22:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 22:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Izzard je napisao:
Pročitao sam negdje da je Muhamed rekao, vjerovatno načuo eod Jevrja, da je Bogu drago kad je čovjek dole uredno podšišan. Navodno Bogu takvi detalji znače mnogo.

Sto to!? Da mu ne upadaju dlacice u usta?! :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:lol:

Ma nisam mislio na frizuru, nego na kragnu... :lol:
Pa da ne tumačim sam rekoh da mi doktor istumači, nije da me interesuje, al kad je već pitao otkud znam da je obrezan.

Vidim da doktor i dalje ne vidi koliki podvig i nadljudski napor čini neko kog je Šejtan zaveo da pomaže bližnje i daljnje svoje i bude čovjek makar onoliko koliko i sam vjernik kog je đavo mimoišao i koji je njegovom iskušenju odolio.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 22:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nikad ne treba pomagati bliznje svoje... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izzard je napisao:
Citiraj:
Citiraj:

Pročitao sam negdje da je Muhamed rekao, vjerovatno načuo od Jevreja, da je Bogu drago kad je čovjek dole uredno podšišan. Navodno Bogu takvi detalji znače mnogo.
Da ne znače ne bi poslao Davida da odsiječe 100 kožica s Filestinaca a ovaj vragolan donio 200... :lol:.

Pogresno si procitao, mora da je neki YT Video u pitanju

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Do mene je nije Bog nego neki kralj, ebiga davno sam čitao. Neki je miraz u pitanju.
Uglavnom mora da je to s obrezivanjem bitno čim je u knjizi. A sto puta ću priznati da sam laik i duduk i da se nisam baš udubio u proučavanje jer sam od rane mladosti u strahu da će me izjest međedi zato što sam se rugao ćelavom popu... Ne zato što je pop to i nije smiješno, za mene posao ko svaki drugi ali neobično dobro plaćen, nego zato što je ćelav ko Zidan :lol:
U suštini je i nebitno samo me čoek pitao otkud znam da je obrezan, pa me kao laika interesuje značaj tog čina i ono što obrezanog odvaja od neobrezanog. Čisto duhovno gledano.
A nije Youtube, ja tu gledam samo Carlina i ekipu :lol:
Ne zato što su ateisti 0(a nisu svi ni ateisti) nego zato što su komičari... :D

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 14:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

I Bog stvori ....konja :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 16:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I Bog stvori ....konja :roll:

Koliko samo duhovnosti, duhovitosti i nečeg trećeg što počinje slovom d u jednoj prostoj misli.
Skupih se u fetalni položaj i zaplakah :crybaby:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Sad saznadoh za jedan podatak na dokumentarcu iz 2008. godine pa odlucih da ga podijelim voj!
Naime 93% naucnika u Americi su ateisti ili agnostici.
Eto.
(jaa sam u pravuuu, vii nisteee :P )
Aj u zdravlje!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 248 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]