Elvis Presley je napisao:
(Uostalom, ti si pokazao svoje "pravo" znanje na temi mediji i evolucija
Aaaaa ti mislis da sam ja s tim "ateistom" opterecen i opsjednut...

niti temom niti oponentom...koliko ima pitanja koja ja nisam odgovorio, ima ih gdje nije ni on...ajd tako je kako je...ima vremena ja samo počeo učiti
Vjera doktorirala nad ateistima (naukom).
Ne znam u kojim se knjigama prevodi da je ateist = nauka ili nauka = ateizam ????
Džontra je napisao:
Đavo se odvoio od glavnog zato što je htio da ljudi obožavbaju njega, da buder ravan s glavnim
U majku mu koji imbecil....
Uloga đavla je ne samo da se on obožava nego da se obožava "BILO ŠTA" ili "NIŠTA".
Postoje ljudi koji ne obozavaju, tu đavo ima prste, ljudi koji obozavaju puuuuno bogova - i tu đavo ima prste, ljudi koji obozavaju đavala - i tu ima prste...tvoj je problem sto ti mislis da je primarna uloga đavla da on zeli da se samo njega obozava...zato si vezara
Džontra je napisao:
Zašto bi neko kome je cilj da bude glavi da ga svi obožavaju osmislio nešto što vodi u direktnu suprotnost?
Zato sto mu je blize i bolje da se nista i ne obozava, da se ne bi obozavalo Ono sto se treba obozavati.

Prosto ko pasulj.
Džontra je napisao:
1. je kontardiktorno samoj vjeri koja je osnov tog pitanja
2. ne može se dati razuman odgovor na njega
1. Perfektnost luka se ogleda u njegovoj zakrivljenosti.
2. Perfektnost luka se ogleda u njegovoj zakrivljenosti.
Džontra je napisao:
al meni se ne isplati raspravljati s tobom, jer ti i slični ste "doktorirali" na meni i onima sličnim meni
Ne ne 'ntra moj, nije u tom problem nego je problem sto ako se neko ne pomiri s tobom onako na prvu i ne maše ti glavom kad govoris da je jaje - čas bjelo a čas crno-, ti odmah kupis igračke, dudu usta i pravac kući...
Eno oficir rekao da je ateizam produkt sejtanov a Aleks vjeruje u sejtana!
S aspekta vjere ateizam je produkt đavla, nije li???