banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 16:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 300, 301, 302, 303, 304, 305, 306 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Okt 2010, 16:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
jbg nije bitno. U slijedećem kolu kaznena ekspedicija na zadatku 'demontiranje Rudara'.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 17:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Citiraj:
Zagreb: Polupan autobus banjalučkog Borca

Tokom prijateljske utakmice Zagreb - Borac Banjaluka grupa huligana kamenovala autobus gostiju i razbila prozor.

Da li će se strasti na prostoru bivše Jugoslavije ikada smiriti? Najnovija glupost "navijača", bolje reći huligana dolazi iz Zagreba, gde su tamošnji hrvatski prvoligaš i banjalučki Borac odigrali prijateljsku utakmicu.

Tokom utakmice grupa, za sada, nepoznatih vandala je kamenovala autobus gostiju iz Banjaluke i pritom razbila jedan prozor.

Policija je izvršila uviđaj, a na licu mesta je pronašla jedan mobilni telefon za koji pretpostavlja da pripada jednom od počinilaca krivičnog dela.

Inače, Zagreb je pobedio Borac 1:0 .

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 17:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 18:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Valjda ce se izvuci pouke iz ovoga.

I dajte vise neku prijateljsku na Gradskom! Hocemo li za nasih zivota docekati da gledamo prijateljsku utakmicu sa nekim prosjecnim, moze i ispodprosjecnim :D , evropskim klubom?

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 18:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Interesantno,niko ovdje ne osudjuje ovaj cin.

Dobro je sto se ovo nije desilo u "Teheranu",i da nisu "balije" polupale bus,da ne moramo mjesec dana gledati i citati o ovome,vec kod kulturnih Hrvata.Ovako su nam nasi partneri i prijatelji polupali bus,tako da ce to biti vijest za jedan dan. Moze se reci i da je ovo bilo proevropsko i demokratsko kamenovanje. Zakljucak ce biti da se radi o grupici neodgovornih huligana,a nikakve ustashe,a da se desilo ovako nesto u Sarajevu,to bi bila "nacionalna politika" ....

E,djeco,djeco,nikad se dozvati pameti....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yqmw4iuGtWU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
људи оду на "пријатељску" утакмицу и буду каменовани. :/
е сад замислите ту ЕКС ЈУ лигу.
брате........ мртва глава.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 19:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Na dnevniku RTRS ni rijeci....

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ja poslao index.hr-u mail da objave clanak o ovome prije sat dva, medjutim nista jos :(

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 19:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

O yebem ti zivot,kakav dan! Klub mi izgubio i kamenovan,a reprezentacija mi igra pred polupraznim stadionom pri cemu se golmanu zvizdi cim primi loptu!

Dva pitanja,da li ima slican primjer na svijetu,i drugo,da li mozemo biti gluplji uopste?????

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 19:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Schlager je napisao:
O yebem ti zivot,kakav dan! Klub mi izgubio i kamenovan,a reprezentacija mi igra pred polupraznim stadionom pri cemu se golmanu zvizdi cim primi loptu!

Dva pitanja,da li ima slican primjer na svijetu,i drugo,da li mozemo biti gluplji uopste?????

Jbg... Sramota sto napadose nase danas, a mediji sute... A zna se zasto navijaci zvizde Stojkovicu...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 20:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Tommy Vercetti je napisao:
Ja poslao index.hr-u mail da objave clanak o ovome prije sat dva, medjutim nista jos :(

Bio je clanak na Index.hr, ali kratko nesto... Isto kao ovo na mondu

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 21:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
E pa eto, možda nekima nije bilo jasno zašto se zviždi golmanu, možda je nekima sada ipak jasnije... Ovo je kraj kvalifikacija, konačno reklo bi se... Kome treba ova patnja, kome trebaju ovakvi selektori... Zato je moja jedina reprezentacija od one utakmice sa Holandijom, samo moj Borac, a ovi koji igraju za milione, ma neka igraju i dalje... ne treba ljude uopšte zvati da ih se ometa u njihovim krvavim nastupima za svoje euro gazde...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 21:27 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Interesantno,niko ovdje ne osudjuje ovaj cin.

Dobro je sto se ovo nije desilo u "Teheranu",i da nisu "balije" polupale bus,da ne moramo mjesec dana gledati i citati o ovome,vec kod kulturnih Hrvata.Ovako su nam nasi partneri i prijatelji polupali bus,tako da ce to biti vijest za jedan dan. Moze se reci i da je ovo bilo proevropsko i demokratsko kamenovanje. Zakljucak ce biti da se radi o grupici neodgovornih huligana,a nikakve ustashe,a da se desilo ovako nesto u Sarajevu,to bi bila "nacionalna politika" ....

E,djeco,djeco,nikad se dozvati pameti....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yqmw4iuGtWU[/youtube]

E pa evo i tebi ću morati da repliciram, kako misliš niko nije reagovao, kako da reaguje, da izađemo na autoput i slupamo neki auto Zagrebačkih tablica, jel to, nama su autobuse lupali i Srbi pa nikom ništa, budala je uvijek bilo i biće ih...

Ali nije to poenta, poenta je to da niko ne kaže da su jedni ili drugi bolji, već svi znamo da nam i jedni i drugi žele zlo, dal su ustaše ili balije, nema veze žele nam isto, ali ima jedna stvar za koju hoću da pojasnim zašto mi nissu toliki problem ustaše, koliki problem su mi balije, e pa taj da sa ustašama Srbi stotinama godina znaju na čemu su, znaš da se mrzimo i pošteno, a ovi novokomponovani su posebna priča, e zato se svakom incidentu u Teheranu pridaje puno više pažnje, trebalo bi to da znaš i sam, pogledaj dokumentarac o alahovim ratnicima koji su Srpske borce klali na Vozući, možda će ti biti jasnije, takvih nije bilo ni na jednoj drugoj strani...

Post je totalno off, ali eto, morao sam ga napisati...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Odoste od teme. :D
Stoka razbila staklo. Pa sta? Nije ni prvi ni posljednji put.
Vidi se da pisete pod utiskom ove divne predstave nasih reprezentativnih fudbal... ovaj milionera. :D

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 21:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Sad je bila samo kratka obavijest za sire narodne mase na RTRSu o nemilom dogadjaju iz ZG...
Kad momci imaju trening koji bih mogao posmatrati?

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 21:48 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
Odoste od teme. :D
Stoka razbila staklo. Pa sta? Nije ni prvi ni posljednji put.
Vidi se da pisete pod utiskom ove divne predstave nasih reprezentativnih fudbal... ovaj milionera. :D

Ma nemogu ja tebi sada to napisati, ali za njih me savršeno zaboli qurac, shvataš, koliko sam puta ja opalio u Beograd da ih gledam, infarkt kada ne popuših zbog penala protiv Holandije, išao da ih pratim na svjetsko prvenstvo u utakmici sa Nigerijom, mislio sam da će biti svjetski prvaci, a ono... Zato me za njih zabole dupe, to može da ti potvrde ljudi koji me znaju, nije da mi nije žao, ali zašto da se nerviram kada je ljudima napor da igraju za državu i svoj narod...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vjeruj mi da isto mislim. Ne bih otisao da uzivo pratim te mamlaze ni da mi plate.
Ovako se lijepo zavalim u fotelju i "uzivam" u igri nasih "orlova".

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 21:59 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
Vjeruj mi da isto mislim. Ne bih otisao da uzivo pratim te mamlaze ni da mi plate.
Ovako se lijepo zavalim u fotelju i "uzivam" u igri nasih "orlova".

Ja sam išao, ne mali broj puta, lomio se zbog njih, svašta nešto, ali kažem, mislim da postoji sukob, samo nemam pojma između kojih igrača, ali nekako mi vuče na Stankovića i Vidića...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Upravo tako momci moje misljenje da ovi sad ''orlici'' nisu ni zasluzili da brane grb Srbije... Ljudi ne igraju srcem uopste... Lomic,Kuzmanovic i ostali pojedinci... Ovo nije ni r od reprezentacije kakva je to bila recimo protiv Francuske u kvalifikacijama ili protiv Njemacke na Svjetskom... Sad ce svi misliti da je do trenera da je Pizon za sve kriv ali jasno se vidjelo da se igraci nisu nimalo zalagali pogotovo ovaj 3 go autogol onaj mamlaz je mogao stici loptu al kreten je pustio da ode u mrezu... Ja ne znam dokle ovo vodi mora se nesto hitno poduzimat da ljudi pocnu igrati srcem i da ostavljaju posljednje atome snage na terenu a ne da igraju samo zbog para il iz nekog drugog razloga...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
iskreno se nadam da puzigaca nije sjedio do tog prozora 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 300, 301, 302, 303, 304, 305, 306 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]