banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 20:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1685 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 85  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Sep 2010, 23:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Počelo snimanje, a Angelinin film je još uvijek obavijen velom tajni
Snimanje redateljskog prvijenca Angeline Jolie, vrijednog 90 milijuna kuna, počelo je u Budimpešti.

Fama o tome tko je uspio biti pozvan na audiciju i zadovoljiti zahtjevnu Angie, širila se posljednjih dana u medijima poput zaraze, a radi strogo čuvanih detalja s audicija, do danas nije posve razjašnjeno tko sve glumi u filmu.

Ipak, zna se da je glavna sretnica upravo mlada bosanska glumica Zana Marjanović, jer tumači glavni ženski lik. Glumica je za Dnevnik.hr proteklog tjedna izjavila da radi zahtjevnih priprema ne može odvojiti vremena za razgovor. Domaćoj je publici vjerojatno poznata po ulozi u seriji 'Lud, zbunjen, normalan'. U ljubavnoj priči koja se odvija usred rata u BiH glumit će mladu Muslimanku koja se sa srpskim vojnikom upoznaje i u njega zaljubljuje u razdoblju prije izbijanja rata u Bosni i Hercegovini. Prema napisima nekih medija za istu je ulogu konkurirala Hrvatska glumica Kristina Krepela, koja je bila slabije sreće.

Srpskog vojnika, odnosno Zaninog filmskog partnera tumači 32-godišnji beogradski glumac Nikola Đuričko, kojeg znamo iz filma ‘Mrtav Ladan’. Iako taj podatak još nije službeno potvrđen, zasigurno se zna da će oca tog vojnika, srpskog domoljuba koji ne odobrava ljubavni odnos svojeg sina s djevojkom druge nacionalnosti, tumačiti Rade Šerbedžija, koji je, uzgred budi rečeno, jedan od ključnih ljudi zaslužnih za Angelinin angažman u regiji.

Neke od manjih uloga u još neimenovanom filmu, prema napisima pojedinih medija, dobili su i beogradski glumac Goran Jevtić, sarajevski glumac Branko Đurić Đuro, koji je javnost izvijestio o tome da se sa slavnom glumicom oko angažmana dogovarao putem e-maila, čime je suprugu učinilo ljubomornom, zatim mlada Makedonka Jelena Jovanova, glumica Alma Terzić, te Feđa Štukan.

Filmska bi se ekipa već u studenom, nakon dovršetka snimanja u mađarskom studiju, trebala preseliti na lokacije u BiH, a snimat će se u Sarajevskom i Zeničko-Dobojskom kantonu.

Holivudskoj glumici ne navikloj na stajanje s one zahtjevnije strane kamere, u režiji će pomagati članovi ekipe Clinta Eastwooda, a direktor fotografije je Oscarom nagrađeni Den Semler, s kojim je Angelina surađivala na filmu ‘Sakupljač kostiju’.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 23:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
3D Star Warsi 2012-te
Svi ljubitelji Ratova zvijezda, ako uopće i ima onih koji to nisu, neka si ostave slobodnom 2012-tu. Čitavu. Tada, naime, na tržište dolazi digitalno „zrihtana“ Epizoda 1 ovoga serijala i prebačena u puni 3D.

Prema pisanju Hollywood Reportera, George Lucas se zainatio da sve filmove u serijalu prebaci u 3D i to počevši od Epizode 1, pa kasnije svake godine po jedna. Za sada se planira isključivo 3D verzija za kino-dvorane, ne i 3D Blu-ray odnosno bilo kakvo 3D izdanje za kućne korisnike...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 23:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Sad me živo zanima šta bi od one priče sa Mitrovićem? Što bi ovo podržao Šerbežija, a on ne?

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 07:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Vader je napisao:
3D Star Warsi 2012-te
Svi ljubitelji Ratova zvijezda, ako uopće i ima onih koji to nisu, neka si ostave slobodnom 2012-tu. Čitavu. Tada, naime, na tržište dolazi digitalno „zrihtana“ Epizoda 1 ovoga serijala i prebačena u puni 3D.

Prema pisanju Hollywood Reportera, George Lucas se zainatio da sve filmove u serijalu prebaci u 3D i to počevši od Epizode 1, pa kasnije svake godine po jedna. Za sada se planira isključivo 3D verzija za kino-dvorane, ne i 3D Blu-ray odnosno bilo kakvo 3D izdanje za kućne korisnike...

Možda će mnoge iznenadit da ja ovo kažem ali ...dokle više?!
al to opet ne znači da neću ići u kino gledati...iako mi 3D nije nešto...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 11:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Sad kad navali oživljavanje klasičnih filmova u 3D, ali ako ćemo realno ima smisla da se, nakon dugotrajnijeg konvertiranja i poliranja, još jednom u novoj dimenziji pogledaju Matrix, Inception ili slična važnija ostvarenja u zadnjih 10 godina.
To što Lucas konstantno muze licencu me i odbilo od Star Warsa, ne samo prequel trilogija, loši crtići i videoigre.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 13:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
Scenarij za nastavak filma The Goonies u Spielbergovoj ladici

-Josh Brolin je potvrdio kako postoji scenarij za nastavak kultnog dječjeg filma The Goonies. O nastavku filma iz 1985. u kojem je Brolin glumio Brandona Walsha špekuliralo se već nekoliko puta. Glumac je međutim ponovio kako za sada nema planova za početak produkcije filma.

"Susreo sam Spielberga na ulici i pitao ga za mogućnost nastavka, na što je on odgovorio kako postoji scenarij, no nastavak nije još planu" - izjavio je Brolin za Starpulse.

Brolin je priznao i kako žali što se šalio o potencijalnom nastavku jer su ga novinari shvaćali preozbiljno - "Rekao sam par puta novinarima kako planiramo nastavak i da se uskoro sastajem s Meryl Streep u vezi toga, da bi oni to zaista idući dan objavili kao ekskluzivnu vijest".

Od pojavljivanja u The Goonies, Josh Brolin je glumio u brojnim filmovima koje je kritika hvalila ukljućujući Milk i No Country For Old Men.-

nadam se da ga neće snimiti...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 19:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nastavak Gooniesa trebao je biti snimljen barem 2-3 godine nakon prvog klasika, jer danas većina ekipe nije ni nalik svojim mlađim verzijama :D

Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 19:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
Umrla zvijezda filma 'Neki to vole vruće'

Holivudski glimac Tony Curtis preminuo je u osamdeset i petoj godini života, izvijestila je njegova kći Jamie Lee Curtis.
Curtis je sredinom srpnja bio hospitaliziran u Las Vegasu zbog poteškoća s disanjem, prenosi Entertainment Tonight. Glumac koji je bolovao od kronične opstruktivne plućne bolesti, bio je na umoru 2006. godine kada je radi upale pluća zapao u komu na nekoliko dana. No, tada se uspio oporaviti.
Za razliku od drugih lijepih lica svoje generacije, primjerice Marlona Branda, Tony Curtis se uvijek pozivao na svoj izgled. ‘Bio sam zgodan. To je razlog zašto sam postao glumac’, izjavio je svojevremeno za časopis People.
Ipak, to ga nije spriječilo da snimi 150 filmova, koji su došli ruku pod ruku sa podjednako ekstravagantnim holivudskim stilom života. U pola stoljeća glumačke karijere Tony je imao šest žena, avanture sa seksi ikonama među kojima su bile i Marilyn Monroe i Natalie Wood, šestoro djece, kojima je, što nikada nije skrivao, zakazao kao otac. Isto tako nikada nije sakrivao ni činjenicu da mu je pravo ime Bernie Schwartz, ni da je bio ovisan o drogi, niti da je hodočastio psihijatru radi depresije.
Curtis je rođen je u Bronxu 1925. godine, u siromašnoj obitelji židovsko-mađarskog porijekla. Od1950-ih izmjenjuje uloge u avanturističkim filmovima ('The Prince Who Was a Thief', 'Son of Ali Baba'), s dramama ('Flesh and Fury', 'Trapeze', 'Sweet Smell of Success'), te otkiva glumačku svestranost.
Nakon što je pokazao svoj talent za komične uloge zajedno s Cary Grantom u filmu 'Operation Petticoat', definitno se potvrdio u čuvenoj komediji 'Neki to vole vruće' (1959) Billyja Wildera, u trostrukoj ulozi saksofonista, naftnog magnata i 'Josephine', zajedno s Marilyn Monroe i Jackom Lemmonom.

dnevnik.hr

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 08:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
gunisi nastavak, kakva glupost

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 09:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
Dicky Donner je car

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 19:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
Nije valjda da ce praviti remake Old Boy-a ?

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 19:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BoG je napisao:
Nije valjda da ce praviti remake Old Boy-a ?

gdje si to procitao...

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 10:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
I ja sam to čula.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 12:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zadnje sto znam

'Steven Spielberg and Will Smith are planning to collaborate on a remake of Park Chan-wook's Oldboy, according to Variety. The pair, who have been looking for a project to work on together for some time, are said to be in early discussions about reworking the acclaimed Korean thriller, which centres on a man who is kidnapped and held in a dirty cell for 15 years without explanation.'

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

gnusni_snjesko je napisao:
zadnje sto znam

'Steven Spielberg and Will Smith are planning to collaborate on a remake of Park Chan-wook's Oldboy, according to Variety. The pair, who have been looking for a project to work on together for some time, are said to be in early discussions about reworking the acclaimed Korean thriller, which centres on a man who is kidnapped and held in a dirty cell for 15 years without explanation.'

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
:mad: :mad: :mad:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dobro, to je izaslo u GUARDIAN-u prije dvije godine ali mislim da je taj plan propao bar za sada....

dobro, kada Scorsese moze krasti i posrati se sam na sebe, sta sprijecava Spielberga? mozda malo vise obraza

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 13:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

gledao klip sa proslogodisnjeg festivala u berlinu gdje Chan Wook govori kako to nije losa ideja i da ga zivo zanima kako ce taj film ispasti u kombinaciji spielberg/smith.
On ne demantuje informaciju da se pravi remake sto znaci da spielberg negdje vec priprema film...

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
koliko je to dobar film....ako ga ameri odrade bice tuca malo eksplozija i jos tuce:(

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 14:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zaboravio si eksplozije :D

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 18:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nisam za remake, ali jedini koji bi valjao za američkog Oldboyja jest Sean Penn.
Inače bio sam skinuo japanski manga strip Oldboy i primjetio da je južnokorejska adaptacija bila prilično slobodna, stoga remake možda i zaživi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1685 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 85  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]