banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 23:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 76 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Okt 2010, 10:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Apr 2009, 20:47
Hvala ti što me prosvijetli :)
Al' ja sam pitanje postavio ne bi li mi objasnio, link meni ne treba, ja sam znao šta je ta tehnolobija i kako funkcioniše prije nego si ti za nju i čuo ;)

Mirdza, štedljivi su čak i Poršeovi novi motori. Sa 911 (direktno ubrizgavanje i PDK) su postizali prosjek od 6.5 litara čini mi se, ekonomične vožnje. Pa moraju spuštati potrošnju, propisi su sve strožiji, a si ih moraju poštovati.
Al' napisati da BMW sa 3.0 motorom troši 4 litra je smiješno. A uz to ne priznavati VW-ov potvrđeni uspijeh, neobjetkivno je.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Tisina, nije vam ovo politika :)

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 10:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

:D
Evo moram da potvrdim da sam u pravu:
"The new BMW 330d is a further example of the benefits of EfficientDynamics. The 180 kW 3.0-litre straight-six engine accelerates the 330d from 0-100 km/h in just 6.2 seconds, whilst combined fuel consumption is a miserly 6.8 litres per 100 kilometres."

Da je ovaj kolega bolje pogledao lik koji je meni postavio na uvid, lijepo bi napisao da nije u pravu i da se zunio, i da taj BMW prema fabričkim podacima troši 5.7 litara...

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 11:22 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Sep 2010, 10:45
BMW 530d (E39) na otvorenom (do 120 km/h) troši 5,2 l / 100 km. Tako pokazuje računar.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A Ford mondeo :-?

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Senna je napisao:
Hvala ti što me prosvijetli :)
Al' ja sam pitanje postavio ne bi li mi objasnio, link meni ne treba, ja sam znao šta je ta tehnolobija i kako funkcioniše prije nego si ti za nju i čuo ;)

Mirdza, štedljivi su čak i Poršeovi novi motori. Sa 911 (direktno ubrizgavanje i PDK) su postizali prosjek od 6.5 litara čini mi se, ekonomične vožnje. Pa moraju spuštati potrošnju, propisi su sve strožiji, a si ih moraju poštovati.
Al' napisati da BMW sa 3.0 motorom troši 4 litra je smiješno. A uz to ne priznavati VW-ov potvrđeni uspijeh, neobjetkivno je.

cuj ti poredis motor koji do 100 ide za 6 sekundi i kamion koji do 100 ide za 12 sec i koji je napravljen da u sestom dugackom stepenu na 90 vrti 1700 o/min
bez obzira, vw je obicna kanta, zidarsko auto. a dobro je i za pijacare iz predgradja, narocito varinat-i 8) :D

anan :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
manitu uci da svira je napisao:
bez obzira, vw je obicna kanta, zidarsko auto. a dobro je i za pijacare iz predgradja, narocito varinat-i 8) :D

:evil3:

:iroc: :violent1:

:D :D :D

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 12:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jim Walsh je napisao:

:evil3:

:iroc: :violent1:

:D :D :D

:cat: :cat: :lol:
tvoj vw nije kao drugi vw. tvoj je vise www :D

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 12:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Ako ovoliko trosi redizajnirani pasat, koliko bi tek trosio redizajnirani golf druge generacije sa fabricki ugradjenim dodacima poput neonki, diodicama na haubi i cd-om okacenim na unutrasnji retrovizor?

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zipo je napisao:
Ako ovoliko trosi redizajnirani pasat, koliko bi tek trosio redizajnirani golf druge generacije sa fabricki ugradjenim dodacima poput neonki, diodicama na haubi i cd-om okacenim na unutrasnji retrovizor?

on ne bi trosio, on bi proizvodio naftu. npr, do beograda bi morao ponijeti tri prazna kanistera da se ne prosipa iz rezervoara 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
zipo je napisao:

on ne bi trosio, on bi proizvodio naftu. npr, do beograda bi morao ponijeti tri prazna kanistera da se ne prosipa iz rezervoara 8)

ahahahahahaaa....umirem....nisi normalan :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 12:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vi ste baš neobjektivni.
Koliko god volio ili neku marku kako možeš osporavati činjenice. A i humor je na nivou učenika 3-eg razreda :)

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 12:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

MA Senna zaboravi, rekoh li ja odmah na pocetku, da ce se naci pametnjakovici da osporavaju istinu... Ljubomorne duse...

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Senna je napisao:
Vi ste baš neobjektivni.
Koliko god volio ili neku marku kako možeš osporavati činjenice. A i humor je na nivou učenika 3-eg razreda :)

oprosti
Hertzog je napisao:
MA Senna zaboravi, rekoh li ja odmah na pocetku, da ce se naci pametnjakovici da osporavaju istinu... Ljubomorne duse...
:D

ljubomora je cudo :D

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 13:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Pa valjda ste do sada zakljucili koliki je nivo netolerancije ka VWu na ovom podforumu :lol:
Naravno da su cinjenice cinjenice i svaka cast VWu na tom uspjehu (u Top Gearu su testirali i VW Polo koji je postigao slicne rezultate po pitanju potrosnje, s tim naravno da je rezervoar kod Poloa znatno manji), al' je mnogo interesatnije govoriti da je VW sporet :D
Ja sam se licno uvijerio koliko dizelski motori novijih generacija mogu imati stedljive motore bez obzira na zapreminu i snagu tako da ni ovaj rezultat (pogotovo zato sto se ciljano islo na stedljivost) i nije neko cudo.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Pa valjda ste do sada zakljucili koliki je nivo netolerancije ka VWu na ovom podforumu :lol:
Naravno da su cinjenice cinjenice i svaka cast VWu na tom uspjehu (u Top Gearu su testirali i VW Polo koji je postigao slicne rezultate po pitanju potrosnje, s tim naravno da je rezervoar kod Poloa znatno manji), al' je mnogo interesatnije govoriti da je VW sporet :D
Ja sam se licno uvijerio koliko dizelski motori novijih generacija mogu imati stedljive motore bez obzira na zapreminu i snagu tako da ni ovaj rezultat (pogotovo zato sto se ciljano islo na stedljivost) i nije neko cudo.

sto mrzim objektivne komentare :confused3:
:lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 13:07 
Pripravnik
Pripravnik

Hertzog je napisao:

2.2 tdci 155 KS, 4.9 - 5.0 l

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 13:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

septoleja je napisao:
Hertzog je napisao:

2.2 tdci 155 KS, 4.9 - 5.0 l

:lol: :lol: :lol: :lol:
E to mi je trebalo :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 13:13 
Pripravnik
Pripravnik

rekoše ljudi davno: VW nije marka automobila, to je dijagnoza. Jel' tako Hertzog, ljubitelju vw-a, ferarija, bemveja...?

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Hertzog je napisao:
E to mi je trebalo :lol: :lol: :lol: :lol:

Da znas s kim imas posla, jeli?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 76 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]