banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 08:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Okt 2010, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
@Gazimestanac87 odvezli su nekog momka(covjeka) imao je srcani udar.[/quote]

Dobro je jbt ja reko da nije nesto bilo neka frka... Coek se slagiro kad je vidio kako Borac igra... :confused1:

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 21:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Gazimestanac87 je napisao:
@Gazimestanac87 odvezli su nekog momka(covjeka) imao je srcani udar.

Dobro je jbt ja reko da nije nesto bilo neka frka... Coek se slagiro kad je vidio kako Borac igra... :confused1:[/quote]

Dobro je sto je covjek imao srcani, sto nije frka izbila?! Ccc...

Kako je igrao Borac? Ko je igrao umjesto Puzija?

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 21:42 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Znači ta lijeva strana zapada je nemogući baksuz, na toj strani je negdje 89 godine čovjek umro kada je Goran Alar pogodio stativu u utakmici sa Dinamom ili Hajdukom, zaboravio sam... Zato ja idem na desnu stranu...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
TaškoBL je napisao:
Gazimestanac87 je napisao:
@Gazimestanac87 odvezli su nekog momka(covjeka) imao je srcani udar.

Dobro je jbt ja reko da nije nesto bilo neka frka... Coek se slagiro kad je vidio kako Borac igra... :confused1:

Dobro je sto je covjek imao srcani, sto nije frka izbila?! Ccc...

Kako je igrao Borac? Ko je igrao umjesto Puzija?[/quote]

Hm pa buraz Borac je za mene u prvih pola sata igrao fantasticno 2 gola smo zabili ali onda kasnije su se bili previse opustili sreca je nasa sto Sloboda nije iskoristila sve sansa a imala ih je vjeruj mi... Sto se tice Puze umjesto njega Benovic igro pa dobro solidno je odigrao mada Puza definitivno bolje igra i brzi je i cvrsci i sve... :wink:

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 22:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Ja bio malo ispod covjeka, nije bio ugodan prizor. :(
A hitna brate...trebalo im je 5min da dodju tj. da se popnu na je#enu tribinu. Ljudi urlaju da pozure a oni nista! :angry4:

Inace Fukare su me pozitivno iznenadile sa smislom za humor.
20tak pijanih budala koji ne znaju da li su posli ili dosli. Presmjesno je bilo gledati kako skakucu po onim skelama onako polugoli...pravi indijanci. :D
A skandirali su:
1. Ubij Turcina
2. Srbija, Srbija...
3. Necemo pobjedu...! :lol:

Takodje sam primjetio neki cudan siz kod pojedinih ala Marko Bulat. :D Ok sve to ali na navijacku numeru. :lol:
Pa su jedno vrijeme lezali po tribini i okretali ledja i gledali ka livadi tj. pomocnom. :D

To je sve ukupno toliko bilo glupo da je bilo dobro. 8)

Poslije odgledanog kupa i ove danasnje imam osjecaj da je kup nastiman. :-?

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
иако је сељо забио 8 голова леотару, ево већ смо успјели да их стигнемо и сад имамо изједначену гол разлику(11). и то највише захваљујући томе што одавно нисмо примили ниједан гол.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
sad ce Avduka da posravi rekord lige, ako vec nije! da li neko zna rekord neprimljenog gola?

p.s. nadam se da ce se, taj sto je imao srcani udar, izvuci ziv. ako prezivi dati mu odma sezonsku besplatno!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Block out je napisao:
Poslije odgledanog kupa i ove danasnje imam osjecaj da je kup nastiman. :-?

живи били па видјели, али и велика већина типује на ту причу!

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 23:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Znači ta lijeva strana zapada je nemogući baksuz, na toj strani je negdje 89 godine čovjek umro kada je Goran Alar pogodio stativu u utakmici sa Dinamom ili Hajdukom, zaboravio sam... Zato ja idem na desnu stranu...

Meni je nekako sretnija lijeva kad odem na desnu ili na istok odmah kiksaju tako je bilo i u ovoj sezoni pa sam na poslednjim utakmicama stalno na lijevoj. :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 23:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

мени страшно почиње да смета празан стадион!
никад ми није сметао, ни када смо играли друге лиге, ни кад смо испадали, играли катастрофалан фудбал.
али данас када играмо стварно добро, као мало ко у окружењу, када се има шта видјети, и трка, и центаршут, и пета, и уклизавање, ма све, почиње да ми смета!!!
да ли људи још не вјерују да Борац игра добро, или мисле "ево сада ће то стати" не знам.
и опет највећа кривица је на клубу за празан стадион и нула уложених атома снаге да се покрену напокон.
пауза је пред нама, нека се у клубу тргну и напокон крену да раде неке ствари које су нормалне и подразумјевају се и у пуно мањим клубовима!!!

пауза а онда наставак серије 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 23:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Борац - Рудар
16.10.2010.
Омиљени противник.... :wink:

У тунелу.... 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 23:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Citajuci vase postove pomislio sam da na gradskom igra Barselona i tako ti ja odem da pogleda kup i ima covjek sta da vidi, svega sem fudbala. :roll:
Vracam se kuci i kontam o cemu vi ljudi pisete i sta to hvalite. :confused3:
Rekoh sebi e ne's vise al eto, neznam sta me natjera da odem na ovu tekmu sa Slobodom.
Totalno druga igra nego ona u kupu sa Zeljom. Da li je Sloboda toliko losija ili su oni ragbi sutevi protiv Zelje i valjanje po terenu bili smisleni. :confused4:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 00:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MVPqptEzptU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 01:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2008, 09:09
batica je napisao:
sad ce Avduka da posravi rekord lige, ako vec nije! da li neko zna rekord neprimljenog gola?

p.s. nadam se da ce se, taj sto je imao srcani udar, izvuci ziv. ako prezivi dati mu odma sezonsku besplatno!

Taj rekord,ako me pamćenje služi,drži Keno Hasagić,a mislim nekih 8,9 utakmica bez gola...ako neko ima tačnije informacije neka napiše,mada mislim da je tu negdje.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 04:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Odlicnih 20 minuta, ostalo je bilo otaljavanje posla. To me najvise i nervira! Umjesto da im uvalimo do grla mi se zadovoljavamo prosjekom. Razumio bih to da igramo vec u subotu, ali posto slijedi pauza to je nesto cime nisam zadovoljan.

Pojedinci su vec naveli ko se istakao na utakmici, ali ja jos jednom moram da naglasim sa kojom lakocom Stevo igra. Ne mislim samo na gol u maniru pravih spiceva vec i na ucesce u izgradnji nasih napada. Svaka mu cast!

Avduka je takodje bio besprekoran, sa lakocom je rijesio par neugodnih lopti.

Ipak, utisci utakmice su taj covjek kojem je pozlilo i one budaletine iz Tuzle. Ono majka rijetko radja...

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 06:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ама оно је сеоска екипа.
јеси видио чим смо дали други кренули тући по терену - да смо им дали још 2-3 комада завршили би са 3-4 поврјеђена играча!

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 08:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
I ja sam malo razmisljao o ovome,posto svi znamo da je Vlado u prvom mandatu uvijek isao da demontira protivnika kojeg je najcesce sa Gradskog ispracao sa 4 gola,ili najmanje 3,za razliku od Baje koji se ponasao upravo ovako kao Vlado juce.

Ipak,kad skontam,bolje je ovako. Sta bi nam vrijedilo i da smo pobjedili 5-0 a da su nam se pritom uz Stupara povrijedili Maletic i Nikolic npr? U da smo pritom nakupili jos kartona?

Neka,racionalnije je ovako,bez zamaranja,bez povreda,bez kartona...ajd sad da je bila neka posjeta i atmosfera,pa da se trpa za raju,ali zbog 1000 ljudi na stadionu nije bilo potrebe za rizikom.

Da ne bude da sam general poslije bitke,procitajte moj post juce u 18 sati kad sam izasao sa stadiona gdje sam napisao da ce u drugom pol sigurno ostati 2-0 i da nece biti golova.Tacno se vidjelo da smo oko 25 minuta povukli rucnu i kako ce se odvijati nastavak.

Opasni smo,doziramo igru bas onoliko koliko treba!

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 10:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Nisam bio u prilici doci na utakmicu, ali protiv Rudara obavezno dolazim

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Sinoc odradjena rutinska pobjeda koja ni u jednom trenutku nije dosla u pitanje.Odigrali smo pametno,na brzinu im utrpali 2 gola,i onda lagano drzali prednost,kontrolisali igru,mozda cak i prepustili inicijativu protivniku,ali Sloboda je bila nemocna.

Zadovoljan sam ucinkom svih igraca,onaj drugi gol je bio kao iz udzbenika,Stevo ladan kao spricer,stvarno se divim sa kakvom lakocom taj covjek daje golove...Bravo!Posebne pohvale idu za Benovica,koji je po meni odigrao najbolju utakmicu od kad je dosao u Borac.Dostojno je zamjenio Puzigacu,pravovremeni prolazi po lijevoj strani,pravovremeni centarsutevi,moram reci da je Benovic puno fudbalski inteligentniji od Puzija,koji se vise oslanja na brzinu,tehniku,i atrakciju.I jos jedno iznenadjenje po meni,izgleda da se Muminovic trgao i poceo se truditi,medjutim cuo sam neke price za njega,i ako su istinite,to je za mene veliko razocarenje.

Sve u svemu,prezadovoljan sam,sad imamo veliku pauzu,koju ce Vlado iskoristiti na najbolji moguci nacin.I mislim da cemo ispratiti Rudar sa petardom,i tako i zvanicno potvrditi da smo kaznena ekspedicija!

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 10:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
О каквим се причама ради? Може и на пп, ако није за широке народне масе. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]