banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 11:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120154 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Okt 2010, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Šajin je napisao:
субзеро тај ЦД је очигледно дошао до оног мамлаза што пушта музику, јер је неколико пута пола сата прије почетка утакмице пуштао неколико пјесама које смо ми предложили, али џаба кад их пушта кад никог нема на стадиону, а кад дођу људи, ту су фламингоси да запале атмосферу 8) :x

Ma cd je jedno vrijem bio kod konobarice iz kornera, one "bolje", e sada da je nekako nju ubijediti da mu prebaci taj cd :D :D :D

:lol: или да ангажујемо ону плавушу са утакмице против Олимпика да она покуша убједити ди џеја да пушта друге пјесме :D :cat:

него погледајте људи о чему ми дискутујемо, да није жалосно, било би смијешно. умјесто да је клуб већ одавно почео да имплементира ове наше идеје, они стоје у мјесту, и они су главни кривац у слабој популаризацији Борца. Мислим напредује се , сваким даном је све више људи, али преспоро то иде, а може 5 пута брже и то веома лако.
И исте те људе из Борца кривим и за оно што је навео Александар а то је да пола клинаца на утакмици појма нема о Борцу. па момак поред мене је питао: а ко је овај Бока Распудић што му се скандира.
е кад су клинци на утакмицама тако лоше упознати, замислите какво је стање са онима који и не иду на утакмице

Poslednji put menjao Шајин dana 04 Okt 2010, 13:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 13:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
d.a. je napisao:
а сада мало о сутрашњој утакмици.
надам се да ћемо да је прегурамо како треба и да на одмор одлазимо растерећени.
не могу се отети утиску да боље играмо на страни и свака утакмица кући нам је тешка (изузев Зрињског кога смо демолирали).

istina i zato postoje jasni razlozi. Nas srednji red koji je defanzivan po profilu igraca. Sve i jedan nas zadnji vezni igrac koji bi trebao da prenosi brzo tu loptu u napad, da pravi tu pocetnu organizaciju napada, ima slab napadacki ucinak, niko od njih ni stanceski ni sakan ni raspudic i grahovac nije jak u fazi napada.

naprotiv kad igramo u gostima, tad te njihvoe karakteristike dolaze do pozitivnog izrazaja koji uz dobru odbranu i izvrsnog golmana daju jedan cvrst bedem oko naseg gola, a golove dajemo iz kontri za kloje nije potrebna stalna napadacka organizacija igre.

Tesko igramo na bunker, i mislim da ce nam koliko god potcjenjivali slobodu raznoirazni strucnjaci, to biti jedna teska i tvrda utakmica.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 13:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma biga, pa jelk sada još tu i da izvoljeva, te plavuša te crnka, ja sam mislio na ovu iz kornera jer je cd već bio kod nje, e sada na koji način si ti mislio da na njega ubijedi, mislim nebih baš o otome, nekako mi to vuče na "mito i korupciju" :D :D

Sada na www.fkborac.net sam vidio da nam je na početnoj strani nekako otanjio spisak sponzora... dal je tako bilo i prije ne sjećam se, možda ja nisam obraćao pažnju...

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 13:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
па јесте жалосно!

не можемо да пратимо неке маркетиншке трикове великих европских клубова, али неке ситнице и цаке можемо и морамо! нпр. у енглеској је још 30тих година било нормално да пред сваку утакмицу уз карту се добије флајер у виду састава тимова, судија, неки историјат међусобних сусрета и слично, и до данас то се одржало, а прихватили су скоро сви клубови остатка европе.
не треба то штампати пред сваку утакмицу, али пред 5-6 најјачих утакмица се може и мора. мислим да би свима било драго да прочитају када је био први међусобни сусрет са Челиком или Тузлом, колико пута смо се састајали са Жељом или Сарајевом, омјер побједа кући, и сличне ствари.

и тако сви ми овдје, који волимо Борац и фудбал, можемо милион ствари предложити које не захтјевају ни много труда ни новца, али док клуб не крене озбиљно да ради на том пољу нема од тога ништа.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 13:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:

Odgađanaje kola prema njegovim riječima nije naškodilo ekipi.

»Ne. Bićemo samo svježiji sutra protiv Čelika, kaže Osim.».

evo rba i osim se slaze sa tobom :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 13:53 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
subzero81 je napisao:
Citiraj:

Odgađanaje kola prema njegovim riječima nije naškodilo ekipi.

»Ne. Bićemo samo svježiji sutra protiv Čelika, kaže Osim.».

evo rba i osim se slaze sa tobom :D :D :D

Ma naravno, neda mi se sada kopirati ti i ostavljati na onaj forum, ako se nekom da neka to uradi, ali to je bilo očigledno... Šteta je što mene i Šileta ne shvataju baš ozbiljno...

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 13:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
RBA = SIPOVAC

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Šajin je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Šajin je napisao:
субзеро тај ЦД је очигледно дошао до оног мамлаза што пушта музику, јер је неколико пута пола сата прије почетка утакмице пуштао неколико пјесама које смо ми предложили, али џаба кад их пушта кад никог нема на стадиону, а кад дођу људи, ту су фламингоси да запале атмосферу 8) :x

Ma cd je jedno vrijem bio kod konobarice iz kornera, one "bolje", e sada da je nekako nju ubijediti da mu prebaci taj cd :D :D :D

:lol: или да ангажујемо ону плавушу са утакмице против Олимпика да она покуша убједити ди џеја да пушта друге пјесме :D :cat:

Kakav je fazon sa tom plavusom, cuo sam jos se negdje spominjalo, ali nikako da udjem u 'trag' prici? Neka slika npr da objasni stvar :D

Ideja za mtel odlicna.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 14:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Хајмо написати те приједлоге на борчев сајт...
Од нечег се мора кренути... ја погину убјеђујући људе шта је и како је, али без маркетинга од стране клуба то је Сизифов посао...
И треба дати комтенар, неко је то овдје и споменуо, да изглед сајта може бити бољи, да попуне оно бијело са стране сликама Борца, Лешинара, Б.Л, и да се успостави форум...
То није много, само је потребна добра идеја и мало труда модератора....

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 14:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Marketing je danas "najslabija karika " Borca.
Postoji covjek u borcu koji se brine za marketing ali je trenuitno njegova aktivnost bazirana na ciljanim sponzorima i ciljanim " velikim klijentima borca".
Sveobuhvatna marketing sluzba ne postoji, i to je polje na kojem je prije svega potrebno organiizovati infrastrukturu kojoj bi iskljucivi posao bio marketing, ili cak angazovati neku od marketinskih agencija, kojih i nema bas tako puno a da su specijalizovane za sportski marketing.

Pisite prijedloge na sajt ili ovdje , bolje na sajt da budu pregledniji, a momci koji vode sajt , otvorite posebnu rubriku na sajtu za sugestije i prijedloge da budu svima vidljivi , pa onda te prijedloge proslijedite upravi kluba.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 14:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
@RBA

Da...stvarno super ideja,slažem se,a kolega,ako se ne bavi marketingom,neka odmah mijenja zanimanje,rodjen je za advertajzing.

Ja ovako gledam na to,na uzorku od 10 ljudi koji bi primili SMS.

Pet bi matematički bile žene,koje ne bi shvatile o čemu se radi,ili bi iskulirale poruku.
Dvojica bi rekli nešto u ovom stilu "Jebo vam Borac mater,neću da gledam te lopove,vode ih Ringo i Brane Janković"!
Jedan zna za utakmicu i bez reklame,ali se istovremeno igra utakmica Udinese-Sampdoria koju ima na tiketu,a zna se da je to važnije,jer ako pogodi tu utakmicu ostaće mu još samo 9 na tiketu,i kad i to pogodi dobiće 97km! Nažalost zajebaće ga jedna.
Jedan je neko kao mi,koji zna za utakmicu i doćiće na nju i bez tog SMS.
Deseti će dobiti SMS i reći " Baš super,nisam znao,baš ću otići danas da provedem dva sata na vazduhu i pogledam malo Borca"

E,baš zbog ovog desetog je ta akcija pun pogodak! Nije teško zamisliti koliko bi se poruka poslalo i koliko bi tih "desetih" došlo na utakmicu,bar 2000 novih navijača u prosjeku,plus što će sledeći put povesti nekog sa sobom,ma sjajna ideja,bravo!!

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 14:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

borcev_navijac je napisao:

Pisite prijedloge na sajt ili ovdje , bolje na sajt da budu pregledniji, a momci koji vode sajt , otvorite posebnu rubriku na sajtu za sugestije i prijedloge da budu svima vidljivi , pa onda te prijedloge proslijedite upravi kluba.

дефинитивно на сајту треба направити дио сугестије и приједлози и да буде видљиво свима, мислим да би то било најбоље мјесто да се напишу сви ови наши приједлози.

а такође јест проблем што Борац уопште нема тај маркетиншки дио, али мислим да нема потребе да се плаћа безвезе аганција. па ево овдје су људи навели многооо одличних приједлога, кад би се само то све спровело у стварност, било би више него довољно.
а такође агенциеј све наплаћују, а ја сам увјерен да би бил онас млађих борчеваца колико хоћеш да волонтирамо и бесплатно помажемо око маркетинга(нпр дијељење флајера по граду, неки штанд у центру и слично)

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:

Kakav je fazon sa tom plavusom, cuo sam jos se negdje spominjalo, ali nikako da udjem u 'trag' prici? Neka slika npr da objasni stvar :D

Ideja za mtel odlicna.

ма на утакмици против Олимпика дошла та риба сва напуцана, читав стадион ју сконтао, сви јој аплаудирали :D

није она толико добра риба него се облачи доста изазовно, кад год обуче мињак види јој се пола дупета :D

ово је она:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 8598_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 9705_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 3939_n.jpg

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
сјећам се вушепла ал` нисам знао да је то она :)
сад ми је много јасније :)

елем, и ја такође сматрам да је глупо ангажовати маркетиншку агенцију..
треба запослит 3-4 човјека, а са лешинарима договорит око физичких радова.. дијељење, љепљење итд..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Nemam vremena da čitam o čemu trenutno pišete ali moram se jednom temom malo pozabaviti, jer me sad iznerviralo kad sam nakon dužeg vremena posjetio sajt da vidim kad igramo i šta ima novo. Ja se lično ne zadovoljavam samo činjenicom da imamo sajt, prije nas ga je imalo pola lige RS možda i neki drugoligaši ali moram reći da je ipak, ljutili se oni ili ne, razočarenje.
Očekivao sam da će barem gostujuće utakmice prenositi tekstualno, da će biti mnoštvo informacija iz kluba sa treninga i ostalo, da će vršiti snimanja utakmica pa će se poslije moći pogledati kroz par minuta najvažniji detalji, da će se jačati i afirmisati naš brend kroz razne akcije, da će dizajn biti bolji, ažurniji, članci, slike video sa nekih istorijskih uspjeha... Ako su ga pravili samo da ne bude da nema sajt bolje da ga i nisu pravili, nije nikakvo opravdanje, otišli pravi borčevci na gostovanje pa nema ko ažurirati sajt, kao da niko drugi to ne zna raditi. I na kraju kad je vrijeme za sve to ako ne sad.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 18:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Pa zato sto se sve radi na lijepe oci l
judi koji rade te stvari nisu uoste placeni tako da je to bas onako :angry4:
Mi smo predlagali citav niz odlicnih akcija u cilju popularizacije kluba ali dzaba... Moram opet pšo svojim ciganima... akcija moja prva utakmica predlagao sam davno nekad dolazak djece na trening ili na utakmicu . Mislite da ce ta djeca navijati za nekog drugog dovoljno je pogledati malisane i njihov osmjeh neprocijenjivo
INace sama situacija i atmosfera oko kluba je jako losa , to se ne odnosi na ekipu vec na ljude u upravi i oko nje .. sve je na improvizaciju bez jasnih ciljeva

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 18:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Sep 2010, 19:35
Zna li neko koliko je ozbiljna povreda Darka Maletića, hoće li biti spreman za sutrašnju utakmicu? Njegov eventualni izostanak bi mogao biti veliki problem, posebno kada znamo u kakvoj je formi Mumi...

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Schlager je napisao:
@RBA

Da...stvarno super ideja,slažem se,a kolega,ako se ne bavi marketingom,neka odmah mijenja zanimanje,rodjen je za advertajzing.

Ja ovako gledam na to,na uzorku od 10 ljudi koji bi primili SMS.

Pet bi matematički bile žene,koje ne bi shvatile o čemu se radi,ili bi iskulirale poruku.
Dvojica bi rekli nešto u ovom stilu "Jebo vam Borac mater,neću da gledam te lopove,vode ih Ringo i Brane Janković"!
Jedan zna za utakmicu i bez reklame,ali se istovremeno igra utakmica Udinese-Sampdoria koju ima na tiketu,a zna se da je to važnije,jer ako pogodi tu utakmicu ostaće mu još samo 9 na tiketu,i kad i to pogodi dobiće 97km! Nažalost zajebaće ga jedna.
Jedan je neko kao mi,koji zna za utakmicu i doćiće na nju i bez tog SMS.
Deseti će dobiti SMS i reći " Baš super,nisam znao,baš ću otići danas da provedem dva sata na vazduhu i pogledam malo Borca"

E,baš zbog ovog desetog je ta akcija pun pogodak! Nije teško zamisliti koliko bi se poruka poslalo i koliko bi tih "desetih" došlo na utakmicu,bar 2000 novih navijača u prosjeku,plus što će sledeći put povesti nekog sa sobom,ma sjajna ideja,bravo!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Schlager prejak si!!!!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ево још једна анимација на тему "Јеби Борче сада све по реду" :D

Slika

само ми није јасно зашто овдје анимација иде овако брзо, код мене на компу иде мало спорије :-?

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 18:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Zanimljiva analiza, o tome zašto bi Borac trebao ove sezone doći do titule:

http://www.sportin.ba/vijesti.aspx?id=22297

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120154 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]