banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 19:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 604 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Okt 2010, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
nadjoh i tvoje odgovore vezano za nelegitimni referendum
Pedja Kojovic je napisao:
Da li sam glasao i za koga je generalno nesto sto je privatna stvar gradjanina, ali evo reci cu vam. Glasao sam za.

kao i za salto mortale da je u bih bio gradjanski rat izazvan agresijom. sjecam se agresije hrvatske vojske u sjekovcu, predmet je jos u ladici bih pravosudja
Pedja Kojovic je napisao:
Ja vam mogu reci svoj licni stav. Radilo se o gradjanskom ratu koji je izazvan agresijom Srbije i Hrvatske na BiH.

odsad besplatno volontiram mili ili bilo kojoj partiji na raskrinkavanju lazova. dosta su nam i ovi koje imamo

zoka, mene ne intersuje ni mile ni cavic ni tadic ni bilo koja pi*ka materina. mene interesuje u bosni pravda i istina. Sa licemjeri hoce da cementiraju laz svojim gnusobama, trenutno im niko nema gnusobnije odgovoriti od mile i tu je sva logika izbora. ovde narod ne razmislja o ekonomiji i buducnosti. ovde narod ide nedeljom na groblje

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 14:26 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
manitu uci da svira je napisao:
zoka, mene ne intersuje ni mile ni cavic ni tadic ni bilo koja pi*ka materina. mene interesuje u bosni pravda i istina. Sa licemjeri hoce da cementiraju laz svojim gnusobama, trenutno im niko nema gnusobnije odgovoriti od mile i tu je sva logika izbora. ovde narod ne razmislja o ekonomiji i buducnosti. ovde narod ide nedeljom na groblje

Super.Onda za pedeset godina neće imati ko ići na groblje.Jer narod ne razmišlja o ekonomiji i budućnosti,već o tome ko će bolje Haretu j3bati mater....
Besparica,razguli ako nemaš šta pametno napisati...
I to ti potpisujem svojim imenom.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 14:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
manitu uci da svira je napisao:

Super.Onda za pedeset godina neće imati ko ići na groblje.Jer narod ne razmišlja o ekonomiji i budućnosti,već o tome ko će bolje Haretu j3bati mater....
Besparica,razguli ako nemaš šta pametno napisati...
I to ti potpisujem svojim imenom.

pa moras prihvatiti da se ljudi razlikuju i da nisu svi jednako patriote. i neki razmisljaju na nacin da nema potrebe ni da postoje ovde za 50 godina ako ce mu unuce u knjizi citati kako je pradjed agresor na svoj plac. svako ima svoje prioritete. da naglasim, koliko su srbi naivni (ili dobri, kako god) sutra da se pojavi stranka u federaciji koja ce rat, istoriju i stanje u bih nazvati pravim imenom bez problema bi dobila glas istih.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
A što se to ne može šprdati sa bilo kojom strankom, pa i Vašom Strankom???

Naša stranka nije nimalo drugačija od ovih vladajućih a i onih iz opozicije. Bitna je fotelja i najbolje plaćeni odmor (jer koji poslanik se ubi od posla)

Poslije par pitanja i dogovora gospodina PK (Pedje - gle čuda nije ime nego nadimak, Kojovoća) barem sam ja shvatio da oni nisu ništa drugo nego isti palamudani samo ofarbani drugom bojom.

@_zoka Ko gubi ima pravo da se ljuti.

Ja sam odavno rekao da će Dodik pobjediti a i Radmanović sa njim (jer je većina glasala prvenstveno za Dodu a ne za Radmanovića). Nisam očekivao da će Ivanić imati ovako mnogo glasova.

Žao mi je što Radončić (koje je jedino pravo osvježenje ovih izbora) nije dobio pravo mjesto.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 14:44 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Šta sad?Veći patriota je onaj ko je glasao za SNSD nego ja koji nisam?Samo zato što ja imam drugi pogled na patriotizam.Nije patriotizam kurčenje,to je siguran put u nestanak...
@Dellboy....a ko pobjeđuje ima pravo da se ruga,je li?Super nam je.Mile je ono što zaslužujemo.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 14:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Šta sad?Veći patriota je onaj ko je glasao za SNSD nego ja koji nisam?Samo zato što ja imam drugi pogled na patriotizam.Nije patriotizam kurčenje,to je siguran put u nestanak...
@Dellboy....a ko pobjeđuje ima pravo da se ruga,je li?Super nam je.Mile je ono što zaslužujemo.

procitaj post i nadji gdje sam ja to napisao? opet uopste nisi shvatio sta sam napisao. evo jos jednom: sad je to mile, za cetro godine mozda neko drugi ali poenta je istina a ne laz

tvoj pogled je tvoja stvar, pogled, kako jedan forumas rece, ruralnih i nepismenih je njihova stvar- cemu nerviranje

moje pravo da pisem o svakoj partiji i svom vidjenju politicke situacije je moja stvar. ja nisam javna licnost i ne zivim od politke i imam pravo da ih "zajebavam" do mile volje.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 15:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
pedja... jaaaaaviiii seeeee :D

Citiraj:
21 Maj 2010, 11:07
Citiraj:
Nasa stranka, hvala na pitanju, ima trend rapidnog rasta-na osnovu dva, vremenski razdvojena, istrazivanja i sada je sasvim izvjesno da ce uci u vlast na svim nivoima, od kantona, preko etniteta do drzavnog nivoa.

p.k.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(ima puno ovakvih bisera na ovoj temi)

i onda se neki pitaju zasto se ljudi sprdaju sa ovim nikogovicima posle prvih reyultata

Poslednji put menjao anoniman dana 04 Okt 2010, 15:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 16:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
anoniman je napisao:
pedja... jaaaaaviiii seeeee :D

Citiraj:
21 Maj 2010, 11:07
Citiraj:
Nasa stranka, hvala na pitanju, ima trend rapidnog rasta-na osnovu dva, vremenski razdvojena, istrazivanja i sada je sasvim izvjesno da ce uci u vlast na svim nivoima, od kantona, preko etniteta do drzavnog nivoa.

p.k.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(ima puno ovakvih bisera na ovoj temi)

i onda se neki pitaju zasto se ljudi sprdaju sa ovim nikogovicima posle prvih reyultata

Е хвала што ископа ову његову тврдњу.
А ја сам рекао да лаже и да ћу најцрње да га напушим кад прођу избори. Али сад ми га жао, па тако да могу само да кажем Којовићу затвори се у шпајз и изолуј се од остатка света док сви не забораве шта си просипао овде (а вероватно и на другим форумима).

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Nema veze, ja mislim da oni svejedno imaju duple partijske (sifra SDP),
tako da ce opet ucestvovati u vlasti.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 17:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Silvio Dante je napisao:
Е хвала што ископа ову његову тврдњу.

nema na cemu.slucajno nasao.
ima jos takvih tvrdnji ne da mi se traziti...

Jim Walsh je napisao:
Nema veze, ja mislim da oni svejedno imaju duple partijske (sifra SDP),
tako da ce opet ucestvovati u vlasti.

:D

gledam sada rezultate i u mozda ce uci u kanton SA.
a na ostalim nivoima su pukli :lol:

a krsmanovic najavljivao da ce ta koalicija (ns-nsp) dati mandatara za vladu rs jer je mislio da ce ta koalicija imati nekoliko poslanika pa ce biti neophodni za sastav vlade
:lol:

alo pedja... jaaaaaviiiiii seeeeee :P

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 18:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

anoniman je napisao:

alo pedja... jaaaaaviiiiii seeeeee :P

nije u redu ostaviti ovako glasace na cjedilu, bez saopstenja :confused3: jel bi ovako zaboravili izbornu bazu i kada bi pobjedili?

pobjedili?
SlikaSlika

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2010, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 08:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
_zoka je napisao:

Ko je rekao da je moja opcija pobjedila??? Ja nisam.

Niti sam rekao da je Mile najbolji izbor.

Niti si ti pročitao moj post.
Citiraj:
Poslije par pitanja i dogovora gospodina PK (Pedje - gle čuda nije ime nego nadimak, Kojovoća) barem sam ja shvatio da oni nisu ništa drugo nego isti palamudani samo ofarbani drugom bojom.

To što si ti pao na priču Krsmanovića i Bajića, to je tvoja stvar.

Dvoličnost je ''imati pravo kritikovati druge, ali braniti da tebe kritikuju''

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Poslednji put menjao DELLBOY dana 05 Okt 2010, 13:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 11:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Izborna jedinica 1 - 1602 glasova
2 - 2253
3 - 891
4 - 532
5 - 1307
6 - 1843
Prema ovim rezultatima, u 6. su presli cenzus imaju 3.8 %

A za ove sto su zeljni Pedje, ajte na sa x covjek se javio na ovoj istoj temi.
Sve u svemu, pukli su ko ciba. U federaciji pogotovo.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 11:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ево сад гледам резултате за страници ЦИК-а.

На основу 89% обрађених гласачким мјеста, коалиција Наша странка - Нова СП је освојила 2253 гласа у изборној јединици 2 (овај џеп Шипово-Мркоњић, Бања Лука и Челинац). А Дамир Миљевић је сам као независни кандидат добио прије две године на локалним изборима 3400 гласова само у Бањалуци!

Хвалили су се градоначелником Б. Петровца, као млад, успјешан, непоткупљив, способан. У том Б. Петровцу, након обрађених 100% гласачким мјеста, добили су 86 гласова (укупно гласача нешто преко 7000, а изашло на изборе 2662 гласача)

У Рудом је коалиција НС - НСП освојила 40 гласова! Какав дебакл!

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Mislim da bi Filozof dobio vise glasova od Nase stranke da se kandidovao :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
zerocool je napisao:
Mislim da bi Filozof dobio vise glasova od Nase stranke da se kandidovao :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 12:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Аууу, брате, ала су пукли.... Као чиба!

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
shoole je napisao:
Хвалили су се градоначелником Б. Петровца, као млад, успјешан, непоткупљив, способан. У том Б. Петровцу, након обрађених 100% гласачким мјеста, добили су 86 гласова (укупно гласача нешто преко 7000, а изашло на изборе 2662 гласача)

Da, Hajder je sam pobijedio SNSD na lokalnim, a sada ovakav debakl. I slicna je situacija i u drugim mjestima. Kao da su u finisu potpuno izgubili bilo kakav kontakt i puls sa biracima. Ili su u federaciji zamjerili zbog koalicije sa NSP ili obrnuto. Citao sam neke komentare iz federacije kako su ovi koalirali sa Krsmanovicem koji tamo po Foci suruje sa nacionalistima. Proradile psiholoske barijere.
A i u finisu kampanje, obrusili su se na SDP, zbog najave njihovog koaliranja sa Radoncicem, pokusavali im oteti glasove, ne sajtu bilo nekoliko tekstova protiv sdp-a, ali su se izgleda preracunali. Sdp ima iz sebe 20 godina, stabilnu biracku bazu i izgleda da su polomili zube....jedna od mogucnosti.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2010, 13:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Ja mislim da su ti glasovi koje su uzimali kao nezavisni kandidati vise bili glasovi protiv SNSD-a, nego za njih licno. I kada su se upleli sa NS izgubili su i one glasace koji bi ih podrzali kao nezavisne kandidate.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 604 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]