banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Okt 2010, 10:18 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Phoenix je napisao:
Dobar je Ustinov, nije ni Molina loš, niti je Suchet toliko loš u drugim ulogama. Ali ono što baca sjenku na druge glumce koji bi interpretirali Poaroa i na Suchetove druge uloge je koliko je on savršen za ulogu Poaroa. Sjećam se prvi put kad sam pogledala njega u ovoj ulozi. Poaro je išao na pokojnoj Nezavisnoj i ja sam se uključila negdje na pola neke epizode i ostala zapanjena koliko je sličan mojoj viziji Poaroa. Od građe, Agata ga opisuje kao niskog i zdepastog, opsesije brkovima i pedanterijom, akcenta i manira, čak hoda i broja kockica šećera koje stavlja u čaj. Jednostavno, ulogu je razradio do kraja i ne znam kako bi neko mogao da bude bolji od njega.

Može biti da je to problem :D .Ja nisam čitao Agatu,ne volim krimiće,tako da nisam imao viziju kako bi Poaro trebalo da izgleda....Enivej,meni je Ustinov super,on je mene kupio ulogom Nerona i sve ostalo što je uradio gledam sa blagonaklonošću...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2010, 13:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
_zoka je napisao:
Može biti da je to problem :D .Ja nisam čitao Agatu,ne volim krimiće,tako da nisam imao viziju kako bi Poaro trebalo da izgleda....Enivej,meni je Ustinov super,on je mene kupio ulogom Nerona i sve ostalo što je uradio gledam sa blagonaklonošću...

2 thumbs up :)
mada je meni Suchet ipak bolje ekranizovao Poirota, Ustinov ga je nekako vise amerikanizovao, Suchet je pogodio sustinu i drago mi je da je ostao da glumi Poirota
slican je slucaj sa Sherlockom Holmesom i Mrs. Marple - vise razlicitih serijala, ipak samo jedan glumac/glumica su mi favoriti, ostale jednostavno ne dozivljavam kao doticne glavne junake

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2010, 16:00 
evo ima na rts .. upravo

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 15:00 
rts 1 u 16 i 50, film karte na sto...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 18:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Nemam RTS. :-(

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2010, 21:05 
imas sutra na htv 1 orient express, ako nemas ni htv dodji kod mene pa gledaj...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 00:24 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ja ni HTV ni RTS, znaci moracu kod tebe... :D jel moze online Htv 1 da se prati?

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 11:20 
spavac je napisao:
ja ni HTV ni RTS, znaci moracu kod tebe... :D jel moze online Htv 1 da se prati?

mogu emisije iz njihove proizvodnje, filmovi, serije ne mogu..

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 21:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
možda nije baš vezano za orient express ali jeste za davida :)

Snima se posljednja sezona Poirota sa Davidom Suchetom

Snima se posljednjih pet epizoda o junaku slavne Agathe Christie, a osim Poirota, i Miss Marple se vraća.
Nakon 22 godine i 65 filmova, David Suchet zaokružit će svoje, mogli bismo slobodno reći, životno djelo, sa pet novih epizoda o slavnom Belgijancu Herculeu Poirotu, prenose britanski mediji.
Junak Agathe Christie u Suchetovoj interpetaciji uključivat će i roman Zavjesa, koji je ujedno i posljednja detektivova avantura, a prije toga ekranizirat će se još Herkulovi podvizi, Sajam zločina, Velika četvorka i Slonovi pamte.
Suchet je oduševljen ponovnim snimanjem - I više nego sam oduševljen što ću reprizirati ulogu Poirota. Moja je životna ambicija kompletirati ovu nevjerovatnu zbirku - rekao je glumac.
- Poirot je briljantan, ali i vrlo kompliciran lik i uvijek sam ga volio igrati. Sretnik sam što sam imao priliku ga glumiti - kaže Suchet o liku koji se pojavljuje ukupno u 33 romana, 54 kratke priče i jednoj drami slavne autorice krimića.
Julia McKenzie će istovremeno snimati ulogu Miss Marple; o poznatom se ženskom liku iz romana Agathe Christie planiraju snimiti još tri filma i to prema knjigama Karipski misterij, Vječita noć i Tajna sedam satova.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2011, 21:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Znači još novih 5, od kojih sam čitala samo jedan roman a i njega poodavno... Wuuhuuuu!!!! :-D

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2011, 01:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Zavjesu sam procitao jos u 4. ili 5. osnovne i iznenadio se sto je Poirot umro i od tad je nisam vise nikad procitao, a gledam u nju svako jutro kad se probudim...moracu se natjerati cak i film da pogledam :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2011, 10:20 
meni su neki nastavci ostali jos iz osnovne u glavi, pa tako zavjesa ili 10 malih crnaca, pa mi je bezze sad pogledati i film.. dok ima dosta nastavaka koje zaboravljam, pa s vremena na vrijeme pogledam ponovo ili procitam..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]