banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jun 2025, 14:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 609 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Sep 2010, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
majlili je napisao:
e ja nadjoh u merkatoru gleznjerice, divne sive, kao nova kolekcija, 160 KM i ima samo broj 37 i 40.. kazem pa kako kad je nova kolekcija, kaze ona pa rasprodalo se.. hm da.. dobro.. i dalje ne kontam..

u kojoj radnji?tamaris izgleda da nikad ne dobiju 2 para iste vel nego sve po jedan tako da nikad nema adekvatnih velicina,ja jedne petrolej-tirkiz tako nesto prosle god ne mogu prezaliti,imala nekih vandrednih troskova,dok sam se odlucila da ih kupim nije bilo vel...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 07:02 
onoj gdje ima geox cipela, preko puta radnje sa sudjem, poslije igraonice kad krenes u market

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 09:19 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
To je tamo gdje rade one silikonske ljepotice u balskim haljinama....Fjorentini ili tako nekako...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 09:47 
_zoka je napisao:
To je tamo gdje rade one silikonske ljepotice u balskim haljinama....Fjorentini ili tako nekako...

mali zna znanje..

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
majlili je napisao:
onoj gdje ima geox cipela, preko puta radnje sa sudjem, poslije igraonice kad krenes u market

Ne znam za cizme ali ja ljetos vidjeh sandale koje su od proslogodisnje kolekcije i koje drze prvobitnu cijenu a na netu ih ima za 40 eura :lol: :roll: A tek sto su neljubazne prodavacice :-?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
majlili je napisao:

kod njih rijetko i ulazim,kupila sam jedne tirkiz sandale kod njih,generalno i nemaju bas neki izbor,uglavnom kao za grand pjevaljke :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 18:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Ebo vas UGG, GEOX i sl.

Slika

TRVV :evil3:

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 18:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Prave face nose martinke :lol:
Spoiler:
Slika

Inače nisam neki pobornik, ali ovako nešto mi se za svaki dan dopada:
Slika
Baš je školski Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 19:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
filozof sa vrbasa je napisao:
I ja bih jedne.

Slika

Jadna krava koju je ovaj odro za par čizama.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 06:55 
meni se cini da je to neki maskirni uzorak a ne kravlji...

ne znam ni da li u toj radnji u merkatoru rade grand pjevaljke niti da li su im cipele takve, ali ova cura je bas bila ok i ljubazna, obicna, a cipele takodje normalne, za svaki dan, nista pretjerano.. malo sminka ali normalne

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 10:19 
Administrator
Korisnikov avatar

Jeste maskirni uzorak al' nisu kožne,kao ni jedne UGG-sice....
Što se tiče te radnje....Nisu pjevaljke al' su nekulturne.....Uđe juče jedna kod mene u knjižaru,kažem ja "Zdravo!"...ono ništa....ode uzme traku za kasu i dođe kod mene na kasu,ja opet "Zdravo!",ono ništa....otkucam,pitam"Još nešto?"....tišina....Naplatim,vratim kusur,kažem "Ćaooo!".......muk......ode....Jbt,koza.Pošto mi imamo onaj samouslužni aparat za kafu,pola radnika iz merkatora dolazi kod nas po istu.Od njih desetak koje rade u toj radnji (bolje rečeno u tri radnje istog gazde,rotiraju se) imaju dvije ili tri koje pozdrave kad uđu u knjižaru ili kad ih sretneš u prolazu....
Obuća im nije loša.Ima katastrofa modela ali ima i ok cipelica...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 10:24 
to sto tebe cura nece da pozdravi je do tebe, mozda joj se ne svidjas.. a ti navalio, zdravo, pa zdravo, pa cao,...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 10:26 
Administrator
Korisnikov avatar

Sigurno...Sve im se nabacujem....Krava kad uđe u štalu kaže."Muuuuuuuuu"......
Ja sam navalio baš da vidim koliko može biti koza i ne pozdraviti.....

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 12:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
:lol: možda je mutava...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
majlili je napisao:
to sto tebe cura nece da pozdravi je do tebe, mozda joj se ne svidjas.. a ti navalio, zdravo, pa zdravo, pa cao,...

Ajd sto njega nece ali sto im se ja ne svidjam :D Svaki put kada sam usla, prva sam pozdravila, sto je osnovni red i kultura na sta ona ili gleda blijedo ili jedva procijedi kroz zube nesto sto ne lici ni na sta. Nije tema ali je cinjenica da su prodavacice u BL izuzetno neljubazne i ustogljene. Cast izuzecima ali takvih je bas bas malo.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 13:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
_zoka je napisao:
Uđe juče jedna kod mene u knjižaru,kažem ja "Zdravo!"...ono ništa....ode uzme traku za kasu i dođe kod mene na kasu,ja opet "Zdravo!",ono ništa....otkucam,pitam"Još nešto?"....tišina....Naplatim,vratim kusur,kažem Ćaooomuk......ode....Jbt,koza.Pošto mi imamo onaj samouslužni aparat za kafu,pola radnika iz merkatora dolazi kod nas po istu.Od njih desetak koje rade u toj radnji (bolje rečeno u tri radnje istog gazde,rotiraju se) imaju dvije ili tri koje pozdrave kad uđu u knjižaru ili kad ih sretneš u prolazu....
Obuća im nije loša.Ima katastrofa modela ali ima i ok cipelica...

:lol: radis na kasi u knjizari? onda sam i ja imala slicnu situaciju s tobom.
znate onaj momenat kada ste vidno isfurani i u sebi imate monolog.u glavi cijela slika.rekonstrukcija dogadjaja s tim sto ovaj put ja govorm sve sto mislim i to ne finim tonom.i onda rez."Još nešto?" sta nesto, a u knjizari sam, ma nista odgovaram,ali u sebi vjerovatno.Ćaooo.ma sta cao? a u knjizari sam jos uvijek i sa dva metra,skoro iz slasticarne odpozdravljam.bas se sjescam tog dana.
sta ces covjek potencira ucitivost.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 14:48 
ahahahahahahahahhaha..
najneljubazinija gospodjicica do sada, izvinjavam se na off topic je prodavacica iz one radnje u merkatoru sa nakitom i satovima... udjem nekidan, ona prica na telefon, fino me odmjeri i nastavi pricati.. ja kazem dobar dan, ona me gleda i ignorise, prica i dalje na telefon, privatno, komentarise neki izlazak.. ja pridjem dijelu sa nekim ogrlicama guess, jer ima narukvicu pa sam htjela vidjeti da uzmem i ogrlicu.. gledam ja tako, cekam, voljela bih da mi otvori virtinu i da da pogledam.. ona i dalje nista.. predjem na satove, jer dugo smekam jedan koji sam vidjela samo tu od citavog grada, i napokon imam pare za njega.. ali ona ne prestaje pricati... i tako sam se ja muvala skoro 10 minuta po radnji, i izadjem fino.. i nikad necu uci tamo, krava nekulturna, a koliku si losu reklamu gazde imaju sa tim glupacama koje zaposljavaju

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 14:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
Слатке:

http://www.vip.hr/lifestyle/moda-i-ljepota/article/-/journal_content/56_INSTANCE_mG4Q/11801/3858202/0/Anamarija-Asanovic-modelira-za-svoju-ovosezonsku-kolekciju

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 20:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
_zoka je napisao:
Jeste maskirni uzorak al' nisu kožne,kao ni jedne UGG-sice....

PA sve uggsice su kožne, zato toliko i koštaju. Unutra je prirodno krzno, a vani brušena koža. ;)

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 21:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
...i to kengurova
http://www.uggaustralia.com/ugg-and-jim ... index.aspx
mmmm

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 609 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]