banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 11:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120154 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Sep 2010, 23:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
batica je napisao:
lik udara megafonom momka koji je pjevao "kad je bio dijete malo komsija ga silovao..." zato sto, po njegovoj procjeni taj momak nije bio na grbavici pa ne smije to pjevati! tuga, samo to mogu reci.

sto se tice fudbala samo nam je taj gol nedostajao i mislim da bi 99% prosli dalje. ovako ne znam, bice tesko ali naravno treba vjerovati u nase momke.

izlezavanje zeljinih igraca me je toliko nerviralo...ne znam, nisam od "velikog" zeljeznicara ocekivao da ce na taj nacin pokusati izvuci sto bolji rezultat.

oko posjete ne bih znao mnogo toga, jer sam slabu u procjenama, ali sam zapazio da je u drugom poluvremenu zapad bio mnogo vise ispunjen. usput, aktivnos nas simpatizera mi se cinila na prilicno zavidnom nivou-stvarala se galama.

sudjenje, posebna prica. jos sam procitao na zelenom forumu da je sudija nama navlacio pa sam se zapitao kako to izgleda onda kad je posteno sudjenje ili jos bolje kad njima navlaci. no sta je tu je. 0:0 nije los rezultat ali da ce nam biti lako tamo... nece, bice nam teze nego u finalu (kad samo igrali).

Па јбга, вођа је попиздио и кренуо на њега мегафоном јер он диктира шта ће се пјевати, а тај лик је сам почео да пјева "Кад је био дијете мало..."
А и ја не контам зашто је она публика на истоку што сједи и она на западу толико пензионерска...
Па је л` их бар на тренутке не понесе атмосфераа да прихвате неку пјесму Лешинара па да мало запјевају, него ћуте и кад падне го крену са оним дебилним "Ух,ух,ух..." :roll:

Што се игре тиче, данас нам је фалила завршница.. Промашили смо Бога оца...
Да смо само једном погодили, другачија би прича била... ни судије ни играчи Сеље нам не би ништа могли...
Постојао би само један тим на терену...
Оако ипак немамо много да жалимо, јер Борац игра боље у гостима, контам да ћемо их добити на Грбавиции 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 23:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
d.a. je napisao:
па као што смо претпостављали посјета је заказала!
све је то мени смјешно када ни пола стадиона од 7000 не може да се напуни!

и да, кривим управу зато што није одрадила како треба ову утакмицу!

игра куртон, Пузи опет лош, Бока исто, Станчевски нула!
они су играли онако како смо ми играли до сада и нашом игром нас зауставили - сваки контакт на ивици фаула. права туча на терену којој је кумова катастрофалан судија, јер морао је то одмах на почетку сасјећи картонима!

на Слободи очекујем 1000! а и не видим да се клуб нешто труди да привуче људе на стадион!

Nije ovo danas bila losa posjeta (3500-4000) obzirom na radni dan,i cinjenicu da Uprava ne radi nista po pitanju brandiranja utakmice.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 23:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Jul 2010, 09:29
izleda da je ovdje glavna tema DJ i publika, oladite malo...ko hoce neka ide na stadion, ko nece ne mora.

Borac odigrao kako je odigrao, ostao neporazen, krenule opet price oko sudije i stalno se u krug vrtimo...kada promasis onoliko zicera, nema vadjenja na sudiju, pa taman da je sudio kao onaj majmun u Sarajevu.
Uz to, Puzi je napravio cist penal, kasnio je na loptu, usao u covjeka, klasicna situacija kasnjenja igraca u duel.

Ipak lakse je Zelji bilo igrati, Borac na domacem terenu morao napasti, oni defanzivni...vidjecemo u Sarajevu pred njihovom publikom vjerujem da ce biti ofanzivniji, sto automatski nama olaksava igru...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 00:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nismo se dotakli Cedevite veceras :D

A o igri....mislim da je dovoljan komentar da smo sa Dzimijem i onoliko losijim timom odigrali bolje i tecnije protiv istog protivnika (1-1) :D Ne treba se ljutiti na momke,borili su se,ali Zeljo nas je prebio,a sudija tolerisao njihovu grubost i foliranja i previjanja. Po meni,opet Stanceski najbolji kod nas. Najlosiji Maleta i Puzi.

Ovu paralelu sa Dzimijem i finalom Kupa sam napisao tek sad jer sam morao sacekati da RBA ode na spavanje....za svaki slucaj :D

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 01:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ма само да ми наставимо побједничку серију у лиги, да не киксамо против Слободе... то је најбитније...
А куп већ имамо , и југословенски и овај зелени, првенствно нам фали...

Борац ШАМПИОН!

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 06:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Schlager je napisao:

Nije ovo danas bila losa posjeta (3500-4000) obzirom na radni dan,i cinjenicu da Uprava ne radi nista po pitanju brandiranja utakmice.

уф брате гдје нађе толике људе?
на западу је било брат брату 1000 људи, што значи да је на истоку било 3000 од могућих 4000?
не би баш рекао да је тако било.

а ово друго се слажемо у потпуности, и стварно је срамота како су приступили овој утакмици.
али и уопште након Лозане су стали са маркетингом, а зашто то само могу да претпостављам.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 06:57 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
d.a. je napisao:
Schlager je napisao:

уф брате гдје нађе толике људе?
на западу је било брат брату 1000 људи, што значи да је на истоку било 3000 од могућих 4000?
не би баш рекао да је тако било.

а ово друго се слажемо у потпуности, и стварно је срамота како су приступили овој утакмици.
али и уопште након Лозане су стали са маркетингом, а зашто то само могу да претпостављам.

Ma posjeta je bila solidana kada o svemu razmislimo, termin je takav kakav je, loš, 17 sti, dosta ljudi radi do 16, a neki i do 17, oni koji su bili da kažem na knap sa vremenom su se ipak odlučili za TV prenos, ipak ruku na srce i on je odnio najmanje 1500 ljudi, a to sve kada saberemo, posjeta nije ni mogla biti bolja iako sam se ja potajno nadao da će biti bolja...

Jedino bih sada i ja uputio zamjerku na pasivnost oko marketinga, a eto recimo da je juče bila prilika da se jednoj srednjoj i jednoj osnovnoj školi poklone ulaznice za utakmicu, bio je radni, a samim tim i dan kada su klinci u školi, ali eto... Valjda će da bude bolje...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 07:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
Na forumu nista novo....
opet svi: losa igra, los sudija, lose ovo lose ono, a da smo kojim slucajem zabili taj jedan gol, bilo bi a jesmo ih razbili, momci svaka cast na borbenosti i ostali hvalospjevi (mentalitet naseg naroda)!!!
Prvo, igra solidna malo ispod nivoa koji imamo od kad je Vlado trener, ono zbog cega sam ljut je nemogucnost nasih igraci da sa vrha 16-erca, odrade kombinacuju, neki pas ili zabiju gol, a bilo je 5-6 "otvorenih" suteva, svaka lopta ide u p.m. 30 metara preko gola, znaci ne u golmana, nigdje u blizini gola po zemlji, nego sistem "mojaaaaa" i "proubaj diki", :angry4: :angry4: pa promasaj Puzigace 1.5 metar, prazan gol, i on nabija opet nebu pod oblake, :angry4: :angry4: ...
Sve ostalo sto su momci uradili je vrlo dobro, jbg Seljo poslije nas ima najbolji tim, tako da igrali smo koliko su nam dopustali, dosta su nas sjekli.
Sudija je po meni bio ok, ja mu nisam nasao nekih kardinalnih gresaka(ako neko jeste molim da napise situacije)..situacija kad je puzi onog srusio u sesnaestercu, ja koliko sam vidio isao je ramenom u rame,a to nije za penal.
Navijaci, posjeta, marketing.. o tome neki drugi put

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 08:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
crna zemlja je napisao:
Na forumu nista novo....
opet svi: losa igra, los sudija, lose ovo lose ono, a da smo kojim slucajem zabili taj jedan gol, bilo bi a jesmo ih razbili, momci svaka cast na borbenosti i ostali hvalospjevi (mentalitet naseg naroda)!!!
Prvo, igra solidna malo ispod nivoa koji imamo od kad je Vlado trener, ono zbog cega sam ljut je nemogucnost nasih igraci da sa vrha 16-erca, odrade kombinacuju, neki pas ili zabiju gol, a bilo je 5-6 "otvorenih" suteva, svaka lopta ide u p.m. 30 metara preko gola, znaci ne u golmana, nigdje u blizini gola po zemlji, nego sistem "mojaaaaa" i "proubaj diki", :angry4: :angry4: pa promasaj Puzigace 1.5 metar, prazan gol, i on nabija opet nebu pod oblake, :angry4: :angry4: ...
Sve ostalo sto su momci uradili je vrlo dobro, jbg Seljo poslije nas ima najbolji tim, tako da igrali smo koliko su nam dopustali, dosta su nas sjekli.
Sudija je po meni bio ok, ja mu nisam nasao nekih kardinalnih gresaka(ako neko jeste molim da napise situacije)..situacija kad je puzi onog srusio u sesnaestercu, ja koliko sam vidio isao je ramenom u rame,a to nije za penal.
Navijaci, posjeta, marketing.. o tome neki drugi put

Joj Mariću,Mariću :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 08:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
E sad hladne glave da napisem i ja komentar na utakmicu.

Ne znam da li ste vi primjetili, ali ekipi je zaista falio Vukelja!
Problem tog zadnjeg pasa je bio zaista ocit.

Zeljeznicar je odigrao onoliko tvrdo koliko mu je sudija dopustio i sta sad, oni su dosli po remi i tako su se postavili.
Igrali su na destukciju igre i mi jednostavno nismo imali odgovor na tu igru bez igre, pa je onda i nasa igra bila iskidana bez glave i repa.

Igracima se ne moze prigovoriti borbenost, ali reci cu da je zeljo u ovoj seljackoj igri, koju je uspio nametnuti i koja mu je dopustena, bolji od nas.
Ako budemo prihvatili ovakvu igru i na grbavici donji smo.

Stanceski je sjajan igrac, a kad bi imao taj pravovremeni pas bio bi za neke vece i puno jace lige.

Vidakovic je za ono malo vremena sto je dobio pokazao da imamo aduta u napadu sa klupe i to mije jako drago.

Neshvatljiv mi je slab protok lopte prema bokovima , nije bilo probijanja ni kvalitetnog centarsuta, tesko smo pravili visak igraca a i kad bi ga napravili nismo to realizovali.
Stajic je promasio ono sto igrac njegovog kalibra i ako promasi, lopta bar mora ici prema golu a ne 5 metara iznad isto tako i mikic.

Ne znam otkud puzigaca da sutira onaj prvi slobodnjak, koji je bio klasicni slobodnjak za mikica.

Ponavljam ako ovako odigramo na grbavici nemamo sta traziti u kupu.
Sto rece d.a zeljeznicar je izvukao povoljan rezultat upravo igrajuci s nama na nacin kako smo mi dosad igrali s drugima u gostima.

Posjeta i nije toliko losa s obzirom na radni dan, a slazem se da je marketing za utakmicu bio katastrofalan.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 08:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Bas tako Vukelja nam je falio malo reci, vezni red je bas bio trom. Boka ni jedan pravovremeni pas ka naprijed nije gurnuo, previse je defanzivan.

Zna li se sto nije igrao. Jeli povreda u pitanju ili nesto drugo...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 08:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

subzero81 je napisao:
Bas tako Vukelja nam je falio malo reci, vezni red je bas bio trom. Boka ni jedan pravovremeni pas ka naprijed nije gurnuo, previse je defanzivan.

Zna li se sto nije igrao. Jeli povreda u pitanju ili nesto drugo...

nije povreda!

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 09:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

znaci dr.Vlado ga malo hladi. Ajde dobro vidjecemo rezultate te disciplinske

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 09:19 
Bič božji
Bič božji

Kod Vukelje je primjećena određena doza nezalaganja, zato je malo "odmarao", poslije utakmice sa Slavijom u Banjaluci u kojoj je odigrao odlično, trčao, trudio se, borio se, onda nastaje praznina, na Koševu je bio možda i najgori igrač, doduše ima konkurenciju u Sreći, protiv Zrinjskog ništa spektakularno, a valjda se i požalio na neki bol, Vlado je takav da kod njega igraju samo najspremniji i to moraju pokazivati i na treninzima, e sada, kako se radilo na treninzima, nemam pojma...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 09:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tek se sad vidi koliko ce znaciti Markov povratak. dobar u defanzivi, pravovremeni pas. Zna li se kad bi on mogao ponovo uci u formu 60min po utakmici

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 09:25 
Bič božji
Bič božji

subzero81 je napisao:
Tek se sad vidi koliko ce znaciti Markov povratak. dobar u defanzivi, pravovremeni pas. Zna li se kad bi on mogao ponovo uci u formu 60min po utakmici

Marko zadnjih dana ne radi sa ekipom, valjda ponovo ima nekih manjih problema sa leđima, ali nadati se da će na proljeće biti fit i da će nam pomoći...

Čitam onaj forum tamo, pa zaista je nemoguće koliko su ljudi neobjektivni, ispade da nas je sudia pogurao, a na njihovu štetu, zaista sam zaprepašten elementarnim nepoznavanjem fudbalske igre...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 09:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nije to nepoznavanje igre vec klasicni zeleni bezobrazluk

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 10:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sto se tice Vukelje,plasim se samo da nece da igra zbog neisplacivanja rata iz ugovora,to ne bi bio dobar znak.

Ostale stvari tipa hladjenje itd,podrzavam....

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 10:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Schlager je napisao:
Sto se tice Vukelje,plasim se samo da nece da igra zbog neisplacivanja rata iz ugovora,to ne bi bio dobar znak.

Ostale stvari tipa hladjenje itd,podrzavam....

koliko ja znam, vukelji su sve rate iz njegovog ugovora isplacene, sad prima samo plate kao i ostali igraci.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 10:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Uh,evo dobio sam trajni ban za balijskog foruma,sad sam miran. :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120154 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]