banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 13:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120154 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Sep 2010, 19:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Nemam pojma o kakvoj lošoj igri se ovdje priča, imali smo tri ili četri zicera, nismo zabili gol, suđenje kriminalno, ako ima onako sude u gostima šta li tek rade kod kuće, mogu samo da zamislim, igra ovih turaka, pregruba, i u svakom duelu sa prekršajem, a onaj start pred sami kraj na Stuparu je bio za zatvora, a ne za žuti karton...

Nismo se dovoljno brzo adaptirali na igru sa puno duela i malih sitnih prakršaja, dozvolili smo da nas istuku na našem terenu... Kod nas, slabi, Boka, Puzi, svi ostali zadovoljili, a pohvale ovaj put idu na adresu Milana Stupara...

Da se ne lazemo, igra nije bila na nivou one protiv Zrinjskog. E sad, razlika i jeste u tome sto Amarovi krmcici igraju sa dosta kontakta a mi se nismo tome prilagodili. Zadovoljniji sam igrom u drugom pol. iako smo u prvom imali vise sansi. U drugom smo bili agresivniji a to je meni primarno.

Jos nesto bih izdvojio, a to je da smo i od Zelje jaci po pitanju kondicije. Stoka se izlezavala u drugom pol. kao one najgore krkanske ekipe tipa Travnika i sl.

Ovo mozemo proci!

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 19:46 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma da, pa to sami htjeo reći, jer da je kriterij suđenja bio onakav kakv bi trebalo da je, onda bi onaj Kerla dobio žuti već nakon 10 minuta igre, a i kada je dobio karton zbog prigovora, nakon toga je imao ponovo prekršaj kod korner zastavice na stuparu, ali sudija mu nije pokazao put u svlačionicu, a da ne pričam kako onaj koji je povlačio Staneta nije dobio čak ni žuti karton...

Mislim da će u revanšu biti isto, ako budemo imali suđenje fer i korektno prolazimo jer smo kvalitetniji, a i oni ako hoće dalje moraju nam zabiti gol, a onaj ko nas napadne obično ne prođe baš dobro... Uglavnom subota je pred nama i nadam se nova trica, to nam je sada najvažnije...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ma utakmica kao utakmica je bila jako losa.

Boka je ne prepoznatljiv. Totalno je neupotrebljiv u napadu. Puzi je odigrao kriminalno ni jednom nije probio stranu onako kako on zna. Mozda je tome doprinjela medijska popularnost, jebiga ne moze da misli o clanicima u novinama i da igra fudbal. Razocarao me i Maletic nekako od njega ocekujem najvise a to veceras nije pruzio.

Sve pohvale za Lea i Vuleta, trebalo se boriti sa onom gormadom.

Ali nekako ne mogu da se otmem dojmu da je Stevo Nikolic i bez lopte puno bolji od vecine nasih igraca sa loptom. Covjek je borben odlicno se krece ma svaka mu cast

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 20:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
oni furci su dosta krupniji od nasih "stiglica"...a onaj br.20,cini mi se beslija je tako pogan i odvratan,sama ona spicasta iritantna lubanja ,ne treba nista progovoriti a zasluzuje šamarčinu

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 20:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Игру ко игру нећу анализирати...Испромашивали смо се...Па 10 зицера је отишло преко гола! :roll:

Навијање...УУУх паклена атмосфера,пуна набоја,наелектрисана... 8)
Бакљада за 10!
Умри мајци :lol:
Амар амар сисај сисај :lol:
Крмача :lol:

Slika

Оде ограда 8)

Одлична утакмица из овог угла...ПО мени баш баш смо добро навијали!

Ко данас није био са нама добро се зајебо! :wink:

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 20:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Не могу, а да не споменем кретенског ДЈ-а :x Улазим на исток и чујем ''Боје се'', ''Видовдан'' и мислим ''Ако данас не пусти оне силне ЦД-ове што су му људи наштанцали, онда стварно не знам''. Само што сам сјео, кад ето их Фламингоси и ла китана, јебала га китана! Ако ико од управе чита ово, молим вас ко Бога драгог, дај нек му неко каже да је жешћи морон и дебил и нек му отме ЦД-ове са оним говнима!

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 20:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Bio danas i zakljucak da je ono neka igra sto lici na fudbal al' nije! :confused3:

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 20:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Yebala vas i muzika i Cedevita,gori ste od onih navijaca Lozane koji su protestvovali na svom sajtu,zato sto na utakmici protiv nas nisu mogli kupiti cokoladice Mars i Chips :D :D

Ali.nisam ni ja mnogo bolji,ovo je jedno deseti put da propustam koreografiju i bakljadu Lesinara zbog toga sto se uvijek vratim oko 47-48 minute. yebiga,dok nam ona konobarica donese Tuborg,pa dok ga popijemo,pa dok ona ili Runjo dodju da naplate,pauza je vec gotova,i dok se popnem-bakljada cao! Sugestija Lesinarima,pomjerite to za 3-4 minuta :D :D

Kakav prolup danas u Korneru na poluvremenu,odvrnuli do daske "Cudna jada,od Mostara grada",a citava kafana,i basta 50-tak ljudi pjeva naglas o Ahmi,kao da sam u sred Federacije,ja gledam koji im je qratz,da nisam zalutao :oops:

PS Eto da i ja malo napisem o muzici,da se uklopim u tematiku,i tako samo dva forumasa o fudbalu pisu :D

Poslednji put menjao Schlager dana 29 Sep 2010, 20:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 20:54 
Bič božji
Bič božji

Pa pišite o fudbalu, jebeš DJ i njegove idiotluke...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 21:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ма о фудбалу је све речено, лоша игра, обе екипе су одиграле испод нивоа, ми поготово... Суђење лоше, играчи Сеље прежестоки у дуелима што се морало санкционисати, али није ... надам се да ћемо их проћи у реваншу....

Али морам да се осврнем на тог идиота који пушта музику....

На крају ми скадндирамо :"Шампиони", а моћни ди џеј пушта :"Гас, гас" , чини ми се....
А је*о га пас, па је л` нормалан? :confused2:

Не контам лика, дај Видовдан, дај неке наше пјесме да раја устане на ноге, да се наелектрише атмосфера, а он пушта Северину и Фламиногсе...
Али није то ништа, какав је репертоар имао прије пар година против Сарајева ...
"Тако си пао у очима мојим" - Мира Шкорић... е тад ми је дошло да се упуцам :roll:

Напријед Борче, бори се!

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 21:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Ispostavilo se potpuno tačnim ono što sam napisao neki dan. Uništiše nas ove smrdljive sudije. A ovi smrdljivi mesari u skoro svakom duelu idu namjerno da povrijede nekog od naših.

Igrali smo ipak ispod realnih mogućnosti a i seljo je dosta dobro stajao. Skratili nam teren i bilo je jako teško igrati. Očigledno je da je seljo došao sa namjerom da sačuva svoj gol i to im je uspjelo. Ali dobro mislim da ćemo ipak proći ove paćenike i mesare iz teherana.

Jedno pitanje za sve? Šta je sa Vukeljom? Nije povrijeđen ali ga nije bilo u ekipi?!

P.S imam utisak da je većina ljudi slušala muziku a ne gledala utakmicu. Yebo vas DJ! Kreten jeste ali ne zaslužuje ovoliki broj postova.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 21:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vukelja je zajedno sa Muminovicem sjedio na tribinama

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 21:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
subzero81 je napisao:
Vukelja je zajedno sa Muminovicem sjedio na tribinama

A zašto?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 21:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

veze nemam samo sam ih vidio na tribinama

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 21:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Schlager je napisao:
Yebala vas i muzika i Cedevita,gori ste od onih navijaca Lozane koji su protestvovali na svom sajtu,zato sto na utakmici protiv nas nisu mogli kupiti cokoladice Mars i Chips :D :D

Ajde nek' si to izbacio iz sebe bilo je i vrijeme

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 21:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
lik udara megafonom momka koji je pjevao "kad je bio dijete malo komsija ga silovao..." zato sto, po njegovoj procjeni taj momak nije bio na grbavici pa ne smije to pjevati! tuga, samo to mogu reci.

sto se tice fudbala samo nam je taj gol nedostajao i mislim da bi 99% prosli dalje. ovako ne znam, bice tesko ali naravno treba vjerovati u nase momke.

izlezavanje zeljinih igraca me je toliko nerviralo...ne znam, nisam od "velikog" zeljeznicara ocekivao da ce na taj nacin pokusati izvuci sto bolji rezultat.

oko posjete ne bih znao mnogo toga, jer sam slabu u procjenama, ali sam zapazio da je u drugom poluvremenu zapad bio mnogo vise ispunjen. usput, aktivnos nas simpatizera mi se cinila na prilicno zavidnom nivou-stvarala se galama.

sudjenje, posebna prica. jos sam procitao na zelenom forumu da je sudija nama navlacio pa sam se zapitao kako to izgleda onda kad je posteno sudjenje ili jos bolje kad njima navlaci. no sta je tu je. 0:0 nije los rezultat ali da ce nam biti lako tamo... nece, bice nam teze nego u finalu (kad samo igrali).

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 21:46 
Bič božji
Bič božji

Ma suđenje je za njih domaćinsko ako im se ne svira penal, danas nisu imali ozbiljan napad, ali da se nije onako naelektrisala atmosfera na stadionu, onaj Puzin kontakt bi sudio penal za njih u to sam siguran...

Nego brate, mlaka smo mi publika, svi nešto mrlaju, mi odozgo pizdimo, galamimo, prijetimo onim komentatorima iz Al Džazire, a ostali sve nešto kilave, pa brate zato nas ovako i potkradaju...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 22:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Игра лоша, да ли што смо ми мало бољажљиво ушли у меч а богами и мало зато што је Асим тактички фино поставио своје. Скратио нам терен, згусно средину и имали смо фрке са преносом лопте. Суђење не бих да коментаришем, на то ћу се осврнути кад одгледам и друго полувријеме. Што се тиче појединачног учинка, Малетић је данас био криминалан, једно десет пута се оклизнуо, нигдје га није било... Вуле и Лео стандардни стим да бих посебно похвалио леа јер требало се борити са Лазаром громадом који је јако пргав и паметан играч. Све у свему, лоша партија могло је много боље, у реваншу се може све очекивати, али опет ми много боље играмо у гостима него кући. :wink:

Порука за ди-џеја, одробијаћемо те. :D

Бај д веј, данас сам видио много нових лица, и наравно на први наш лош потез су усљедили звиждуци, некако мени је много љепши амбијент кад је ту стандардних 2000 људи. :-?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 22:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Avg 2010, 17:29
moram se dotaknuti navijanja,citajuci onaj zeleni forum vidio sam da su jos neki to primjetili...problem je sto svi,ama bas svi pjevaju ubi baliju,komso te silovao itd.a kad lesinari pozivaju citav stadion na skandiranje "borac banja luka" vise od pola cuti,,sto se sjedeceg istoka tice svi cute...to mi ne ide u glavu,dajte ljudi gdje ste dosli,,nemam ja nista protiv provociranja lijaba i ja sam pjevao,al kad bi 3000 dusa zagrmilo sa tribina "borac" oni sto gledaju BHT najezili bi se,al ne kod nas je to sve penzija zesca...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 23:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
па као што смо претпостављали посјета је заказала!
све је то мени смјешно када ни пола стадиона од 7000 не може да се напуни!

и да, кривим управу зато што није одрадила како треба ову утакмицу!

игра куртон, Пузи опет лош, Бока исто, Станчевски нула!
они су играли онако како смо ми играли до сада и нашом игром нас зауставили - сваки контакт на ивици фаула. права туча на терену којој је кумова катастрофалан судија, јер морао је то одмах на почетку сасјећи картонима!

на Слободи очекујем 1000! а и не видим да се клуб нешто труди да привуче људе на стадион!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120154 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]