banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 17:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120159 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Čađo je napisao:
goran2909 je napisao:
Плаћа ли се улаз сутра?

Jel' to toliko bitno? Ponesi od kuće cenera i boli te briga :D AJ BORAC!!!

Наравно да је битно, нема свако ценера :)

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma lijepo sam napisao da mislim da je kisa bila 2001 u aprilu. Na ovoj zadnjoj 2006 je bilo veoma suncano,a na ovoj sto je shoole postavio iz 1991 sam pobjegao na jedan dan sa ratista u Zapadnoj Slavoniji da bih je pogledao!

Pobjedili smo 2-0.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
goran2909 je napisao:
Čađo je napisao:
goran2909 je napisao:
Плаћа ли се улаз сутра?

Jel' to toliko bitno? Ponesi od kuće cenera i boli te briga :D AJ BORAC!!!

Наравно да је битно, нема свако ценера :)

Prodaj računar... :lol: Šala mala :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Schlager je napisao:
Ma lijepo sam napisao da mislim da je kisa bila 2001 u aprilu. Na ovoj zadnjoj 2006 je bilo veoma suncano,a na ovoj sto je shoole postavio iz 1991 sam pobjegao na jedan dan sa ratista u Zapadnoj Slavoniji da bih je pogledao!

Pobjedili smo 2-0.

Брате направише ме будалом. Ја бих се кладио у живот да је падала те 2001. :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
E sada što se tiče posjete, generalno, došlo je do određenog zasićenja fudbalom, nemojte da zaboravite da je ove godine igrano i SP u Africi, da je naša reprezentacija prošla tako kako jeste, da smo mi zijanili od Lozane, jer je stvorena ta nepotrebna priča o skoro sigurnom prolazu, a onda je razočarenje veliko, (naravno ja i dalje mislim da bi prošli da je ekipu vodio bilo ko drugi sem onog smrada iz Novog Sada, pa i Neno Gavrilović), loše smo igrali više od pola godine i onda dolazi preokret, igramo dobro, napadamo, zabijamo golove pobjeđujemo, ali ljudi i dalje imaju neku vrstu nevjerice, sumnjaju u to, dalje, nas koji iskreno i bezuslovno volimo Borac je u vrh glave 3 ili 4 hiljade i iz tog broja nisu uvijek svi u mogućnosti da dođu na utakmice, imamo oko 4 do 5 hiljada pasivnih navijača, koji potajno vole Borac ali vole i dobar fudbal, to su oni koje ja očekujem uskoro na stadionu i ima oko 2 000 paćenika koji dolaze na neke utakmice da se naslade Borčevim neuspjesima, kada Borac izgubi, na izlazu čuješ komentare tipa, "eto, jesam li ti ja rekao :mad: ", to vam je otprilike trenutna krvna slika banjalučke fudbalske publike, voljne da dođe na stadion...

Slazem se u svemu ovome sto si napisao sto se tice posjete, a isto tako bih dodao jos nesto sto sigurno moze dosta uvecati broj gledaoca na stadionu a to je sama najava utakmica i prodaja karata!
Prosle sezone bar sto se tice tog marketniskog dijela uprava je bila azurnija, preko radia se uvijek moglo naici na najavu utakmica na Gradskom par dana prije, a sada tih najava ili nema ili veoma rijetko, dalje, sjetimo se kako su za ove jace utakmice u prosloj sezoni, tipa Zrinjski, Zeljeznicar... prodavane karte na vise mjesta u gradu, jedno od njih je i na Trugu Krajne, toga vise nema izgleda! Ja vjerujem da uprava nije zaboravila na ove dobre marketniske poteze, i da ce se obnoviti ovo sve sto je radjeno u prosloj sezoni, i uz dobre rezultate nase ekipe, koji su do sada sjajni i nadam se u buducnosti jos bolji, ocekivati je onda puno vise ljudi na utakmicama. Mislim da je sad pravi trenutak da uprava agilnije se angazuje oko marketinga, a vjerujem da hoce kao sto su uradili zvanicni klubski sajt i uskoro borcev shop, sto je za svaku pohvalu.

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Prodaj računar... :lol: Šala mala :lol:[/quote]

Невриједи толико :D

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Schlager je napisao:

Pobjedili smo 2-0.

Да.

И тад су неки мајмуни са истока махали нама на сјеверу зеленим заставама са полумјесецом и звијездом. Мада је тада коп Лешинара већ био јако лош, добар дио људи био у војсци, а и осјећало се шта долази.

Али да не оде прича у другом смјеру...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
е то је бањалучки ментлитет!
нема свако ценера, тог сам се наслушао и слушам читав живот!
"колико је улаз?" "да дам толико да гледам онакав фудбал" и сличне фразе!

а вјерујем да имаш за излазак петком и суботом, да имаш нове фармерке и аир макс патике, али ето немаш пар марака да издвојиш да гледаш Борац против Жеље? и већина који тако као ти размишљају, а троше на веће глупости, испијање кафе у паркићу и остала срања а онда само кукају!

нема нико, али за оно што волиш ћеш увијек наћи и вријеме и паре!!!
снаћи ћеш се, уштедити, сакрити сам од себе, јер волиш то!

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Па јаране нема свако ценера знаш!!!

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

и не знам одакле уопште то питање јел бесплатан улаз?

најбоље да је на најјачој утакмици бесплатан улаз, а да наплаћују против Леотара, Звијезде из Градачца? какав би то контраефекат био сам мало размисли?

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

goran2909 je napisao:
Prodaj računar... :lol: Šala mala :lol:

Невриједи толико :D[/quote]
Ništa onda me sačekaj prije tekme ispred ulaza na zapadnu tribinu plaćam ti kartu 8) BUDI BORAC!!!

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

goran2909 je napisao:

нисам ти јаран, имаш тај потпис и онда напишеш јаран?!

а можеш се одрећи и ти и сви остали са том "политиком" 3 кафе у седмици, или 2 сендвича, 2 пива или 3 сока, и оставити да гледаш Борац!!!

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
shoole je napisao:
Schlager je napisao:

Pobjedili smo 2-0.

Да.

И тад су неки мајмуни са истока махали нама на сјеверу зеленим заставама са полумјесецом и звијездом. Мада је тада коп Лешинара већ био јако лош, добар дио људи био у војсци, а и осјећало се шта долази.

Али да не оде прича у другом смјеру...

Ја мислим да НИЈЕ била киша против звијезде!И није нека била утакмица,тад су они нама у почетку забили гол,остало ништа.Тад је партизан био много бољи.Ја сам био на западу а на истоку Вултуреси велику шеталицу црвено плаву ако се не варам :)

А то '91,тад је коп Лешинара(Вултуреса) био мултиетнички :wink:

П.С.Џабане је улаз на куп!

Poslednji put menjao Caplar dana 28 Sep 2010, 12:54, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Schlager je napisao:

Pobjedili smo 2-0.

u pravu si sto se tice vremena...na ovoj iz 1991 tada kao dvanaestogodisnjak sa drugom provukao se bez karte na istok...vec je proslo 19 godina!!!!!!!! :o

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2010, 10:09
Nemam ni ja cenera,al 3 km mozes naci pa da nemas obe noge :D

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ma cinjenica ja da je marketing zapostavljen u ovih prvih par kola i da se to sigurno odrazava na posjetu. Mene danas na posli 3 drugara pitaju kad Borac igra sledecu i skim i kad sam im rekao sta i kako, bilo je ono AAAAAAA ZELJO, pa to se mora ici. Znaci ljudi su jako lose obavjesteni o utakmicama. Prosle godine je na nesu non stop picila reklama za utakmicu (ne znam da li sada ide).

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ali stvarno je uprava trebala dati obavještenje o cijeni karata. Slabo se radi na promocijama utakmica :-?

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Citiraj:
kada Borac izgubi, na izlazu čuješ komentare tipa, "eto, jesam li ti ja rekao :mad: ", to vam je otprilike trenutna krvna slika banjalučke fudbalske publike, voljne da dođe na stadion...

МРЗИМ ТАКВЕ ЛИКОВЕ.
Разумијем да су сви разочарани, али оно... ако волиш свој тим то ти је.
Тако исто кад гледам репрезентацију, и у једном моменту сви их хвале, то момци БРАВО, онда приме го и јебу им матер, навијају за други тим итд.. Не контам, какав је то карактер, шта је то?
Ако си уз свој тим, онда си уз њега и на врху и на дну. :oops:

Problem je,sto takvih sto su uz Borac i u dobru i u zlu ima,brat bratu,500.Znaci 500 osoba koje ce biti na Gradskom stadionu,po kisi,snijegu,suncu,i kad Borac igra u Premijer ligi,ili 1.RS ligi,ili 2.RS ligi.To je nasa surova realnost,i meni je jako zao sto je tako,ali jeste.

Mi jos nemamo kult kluba kao sto,na moju veliku zalost ima Zeljeznicar,ili na primjer Hajduk.Uzeo sam Hajduk za primjer jer su Split i Banja Luka gradovi priblizne velicine.Ali Hajduk ima jednu veliku prednost,a to je da citava Dalmacija navija za njega. :wink: Ima taj smek,koji svi vole,i zato je Poljud uvijek krcat,zato je Hajduk mezimce Dalmacije.Za Borac trenutno navija SAMO Banja Luka.Ali i to je diskutabilno.Cast izuzetcima.I problem je taj sto se od Borca napravio limitiran gradski klub,umjesto da bude ponos cijele Krajine i RS!Da na Gradski stadion dolaze ljudi iz Prijedora,Mrkonjica,Doboja,Modrice,Prnjavora,Bijeljine itd,itd....Sto se Zeljeznicara tice,uzecu primjer atmosferu na utakmicama lige(4:2) i finala Kupa(2:2).13 000 ljudi na stadionu,svi u plavim bojama kluba,dignutih salova,svi zajedno pjevaju himnu,i mlado i staro,bukvalno od 7 do 77.Navijaci se nalaze na jugu,i navijaju,a sjever pjeva SVOJE PJESME,dakle niko ne trazi to od njih,ali oni sami osjecaju potrebu da pomognu svom klubu.A kakvo je stanje kod nas?Krcat stadion 14 000 ljudi,protiv Sarajeva,Zeljeznicara nebitno,i sa istoka se cuje:Javi se zapad!I krene dozivanje,koje je tako mrtvo,preko kurca,znaci stvarno zalosno.Eto ne mozemo se ni tako ispostovati.E to je zbog toga,sto na velikim utakmicama na zapadu sjedi 80% debilcina,koji su dosli samo zato sto se prica po gradu da svi idu,i da ce biti ekstra,gotivica ovo ono,a da ih pitas da nabroje prvi sastav Borca blenuli bi u tebe ko telad.Ista stvar je i na istoku,da ne bude zabune,samo sto Lesinari osvjetlaju obraz istoka,a pravi ljudi sa zapada se stope u masu,i ne mogu nista nazalost.

Jos jedan primjer kakve debilcine dolaze na utakmice,je ovaj,Pitam ja danas mog dobrog druga,hoces ici na utakmicu sutra,Borac-Zeljeznicar,kaze on je l dzaba?Ja reko nije.Kaze on onda necu.Eto doslo mi je da nikad vise ne progovorim s njim.

Sad sam se samo iznervirao,majke mi...

Uglavnom,Borac je,ne samo kao klub,nego kao kolektiv krenuo uzlaznom putanjom,i nadam se da ce tako i nastaviti,nadam se da ce jednog dana postati brend,eto na primjer kao Hajduk,to je moja zelja.Nadam se da cu jednog dana dozivjeti da vidim krcat Gradski stadion sa licima koji su tu zbog Borca,zbog svoje ljubavi prema njemu,a ne zbog protivnika sa kojim BANJALUCKI VELIKAN igra.Nadam se...

Poslednji put menjao tatamata dana 28 Sep 2010, 12:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
goran2909 je napisao:

A ova riječ jarane je posebna priča. Jarani su halid, haris i ostali a mi NISMO jarani. Mi smo brate, prijatelju, kolega i td.

Koliko puta sam pisao o ovome bole me prsti od tipkanja. Prvo najskuplja karta je 8 KM a drugo siguran sam da ni mtel ni bilo koja druga kompanija ne daje besplatan internet. Znači za internet i za kompjuter se ima ali za Borac se nema. Nemojte molim vas pisati na taj način. Ponavljam se ali znam dosta ljudi koji su do sad za ulaznice dali para sa kojima su mogli kupiti bar garsonjeru u Banjaluci.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 12:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

borat je napisao:
Nemam ni ja cenera,al 3 km mozes naci pa da nemas obe noge :D

Ma kad sam rekao cener mislio sam da imaš zagarantovan upad. Vrati kusur kući pa imaš za još jednu kartu :wink: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120159 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]