banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 16:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Sep 2010, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
доломит, да ти плата није повећана за 100%, него да си нпр. добио отказ ове године, јер је велика криза, баш ме занима да ли би и онда писао све ове хвалоспјеве о СНСД-у...

прошле власти су крале, а кад је СНСД дошао на власт само су наставили да краду и толико су се увукли у фотеље у ова протекла 2 мандата да је то за невјеровати. сви су се ушемили и међусобно повезали, не можеш им ништа.

откад је СНСД дошао на власт ја стварно видим слаб помак у развоју економије, а то је најважније. Да, тачно је да су изградили много инфраструктуре, али ништа од тога не доноси зараду. људи сваки дан остају без посла, нема се пара, индустрије немамо, а три фирме из Лакташа добијају све тендере у РС и на тај начин само гомилају паре на камару и уништавају остала предузећа.
Јеботе уколико ниси члан СНСД-а не можеш се запослити, не можеш добити асфалт у село, не можеш проћи на тендеру, ма не можеш ништа

Poslednji put menjao Шајин dana 23 Sep 2010, 21:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ja bar nemam dileme za koga cu glasati. Sve rodjaci i kumovi. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 22:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Mar 2005, 22:09
Dolomit, da tebi čiča nešto kaže: ja sam bio simpatizer SNSD-a i jedva sam čekao da se maknu sa vlasti PDP i SDS koji su mi se smučili. Posebno mi se sviđala promjena koju je Dodik donio u odnosu prema kićenim strancima. ALI, kako radim u državnoj upravi i kako sam izbliza vidio "okolo gladac a unutra JADAC" i kada sam se na mnogo primjera uvjerio o kakvim se lažovima, nesposobnjakovićima i slijepcima radi (a mislim na neke od najjačih figura u vladi koju hvališ) onda sam postao žestoki kritičar, a vala i protivnik istih!
Pošto obavljam ne baš zanemarljivo visoku funkciju u jednoj poprilično bitnoj instituciji državne uprave, suprotstavio sam se bahatosti, samovolji i zloupotrebi određenih ljudi na znatno višim pozicijama od mene, i preduzeo određene korake koji im se nikako ne sviđaju ...
Još uvijek me ne diraju, iako ne mogu ni očima da me gedaju zbog toga što sam se usudio da im se suprotstavim i to otvoreno. Mislim da sam siguran do izbora, jer je ono što o njima znam preopasno ako izađe u javnost, a opet ja NE ŽELIM da se to zloupotrebljava u međustranačkim obračunima, jer bi to sigurno dalo povoda da JOŠ GORI NAPADA KATASTROFALNO LOŠEGA. Da znam da bih time nešto promijenio i učinio neki sevap ovom narodu, momentalno bih otišao u medije i moguće da bi se time poprilično zatalasalo...Ali možda i ne bi, jer uviđam da mnogo ima ljudi koji su toliko zatucani i zaslijepljeni (a ti, Dolomit mi ličiš na klasičan primjerak) da jednostavno čak ni tako nešto ne bi moglo da razbije njihove zablude...
Pa kad je već tako, odlučio sam da to NE ČINIM: ono što sam već učinio, sasvim je dovoljno za moju savjest i ljudsku i profesionalnu, a institucije koje trebaju time da se bave, ako neće, e onda vala...
Jer ovaj narod će da dobije vlast tačno onakvu kakvu zaslužuje, da se ne zavaravamo! I zato sam raskristio sa sobom i neću da se u to petljam ništa više nego što je da dam svoj glas...nekom tamo. Neka bude što treba da bude, a dobije li Dodik izbore onako kako se nada, znaj brale da je to kazna za sve nas, ali i za njega...To bi bila njegova konačna propast!
Neka bude šta biti mora, a čini se da se bez dobrog šamaranja naš narod neće dozvati pameti.

Poslednji put menjao Aragorn dana 23 Sep 2010, 22:11, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
откад је СНСД дошао на власт ја стварно видим слаб помак у развоју економије, а то је најважније.

da, ali oni sigurno nisu za to zasluzni. taj rast ide nekako stihijski, nezavisno od drzave i njenih "mjera". njih jedino interesuje sopstveni dzep, a za narod ih boli tuki. danas kaze jedan peznioner da se ne sjeca kad je zadnji put sebi i svojoj supruzi kupio neku vocku. dal je istina ili ne u ovom slucaju, ja ne znam, ali znam sigurno da ovakvih slucajeva ima koliko hoces. u ljude se naprosto uvuklo toliko beznadje, da se ja ne sjecam da li je ikad ovako bilo. nek nam je bog na pomoci.
al je najveca glupost ne odvojiti 20ak minuta vremena i ne glasati. ne treba dozvoliti da nam vlast izaberu ljudi kao sto je dolomit i slicne gnjide, koji pored sopstvenih ociju i ono malo mozga sto imaju, ne vide realnost. nek je njima dobro, a sta ce djeci i unucima ostaviti, boli ih tukac.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 22:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jun 2009, 11:24
da se narod proveseli

Na završnon predizbornom skupu SNSD u Banjaluci na Trgu Krajine nastupiće Svetlana Ceca Ražnatović, saznaje “EuroBlic”. Portparol folk pjevačice Sreten Radović potvrdio je da se Ceca odazvala pozivu i da će nastupiti 1. oktobra u Banjaluci, i da će pjevati iz prijateljskih pobuda. Prije Cece će na Trgu pjevati i beogradska grupa “Legende”.

Kako saznajemo, premijer RS Milorad Dodik na završnom predizbornom skupu „nije htio ni jednu drugu“ estradnu zvjezdu osim Cece. Ivan Milinković, pjevač „Legendi“ potvrdio je da će ova grupa nastupiti u Bajnjaluci 1. oktobra. „Idemo na poziv državnog vrha RS, dakle zvaničnih tijela, a ne na poziv neke partije. Idemo da sviramo i pjevamo narodu, kao što smo uvijek i radili, a na pozive stranaka se ne odazivamo“ rekao je „Blicu“ Milinković.

Inače, u SNSD su u početku kampanje najavili da neće rasipati novac za predizborne aktivnosti i da će za tu namjenu utrošiti milion maraka, iako im zakon omogućava da potroše više od dva miliona maraka.

U protekle četiri godine, koliko je Milorad Dodik na čelu Vlade RS, nije se štedilo na dovođenju najvećih zvijezda estradne scene. Tako je Svetlana Ražnatović u godini lokalnih izbora, gostovala 2008. na manifestaciji “Noć šampiona” u Banjaluci, za šta je Vlada RS izdvojila 100.000 KM.

Ove godine za otvaranje RTV doma, Vlada RS je za koncert Gorana Bregovića izdvojila 100.000 KM. Takođe, za tradicionalnu manifestaciju “Kočićev zbor” Vlada RS je izdvojila više stotina hiljada maraka, od čega je plaćen i nastup Bregovića, Severine i Bobana Markovića.

(Izvor: Intermezzo)

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 22:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Mislim da su ovi izbori otišli predaleko!

Citiraj:
24SI - Porodična kuća Dragoslava Milića, predsjednika Mjesnog odbora SNSD-a Kaštijelj, opština Šekovići, u potpunosti je izgorjela u podmetnutom požaru, saopšteno je iz Opštinskog odbora SNSD-a.
U incidentu koji se dogodio sinoć oko 22.00 sata u mjestu Kaštijelj, potpuno je uništen i automobil "lada niva", vlasništvo "Elektro-Bijeljine", koji je dovezao radnik ovog preduzeća i predsjednik Opštinskog odbora (OO) SNSD-a Šekovići Velibor Milošević s namjerom da pomogne u gašenju požara.

Dragoslav Milić, njegov otac i majka, koji su roditelji poginulog borca Vojske RS, noć su proveli pod vedrim nebom.
http://www.24sata.info/vijesti/crna-hronika/43892-Sekovici-podmetnutom-pozaru-potpuno-izgorjela-kuca-clana-SNSD-.html

Citiraj:
ПРЕТУЧЕН АКТИВИСТА СДП-а У САРАЈЕВУ

Млади активиста СДП-а БиХ претучен је јутрос у Сарајеву приликом постављања плаката кандидата ове странке за члана Предсједништва БиХ Жељка Комшића, саопштено је из СДП-а.Избори | 19:29 23/09/2010 | Извор: РТРС

"Поуздано се зна да су напад извршили активисти Савеза за бољу будућност БиХ, јер је, међу тројицом нападача, био и један од актуелних кандидата ове странке за Скупштину Кантона Сарајево", наводи се у саопштењу.

Из СДП-а најављују да ће упутити Цeнтралнoj изборнoj комисији БиХ најоштрији протест, јер се овакви случајеви морају најстроже санкционисати.

О.Б.

Posljednje što želim jeste da zbog glupih izbora padne mrtva glava. Mi definitivno nismo za demokratiju.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 22:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Malo vedrije teme.

Служба за односе са јавношћу СДА саопштила је да Арнаут своје неискуство у дипломатији и сиромашну политичку каријеру константно жели замаскирати тобожњим заслугама на одбрани Ејупа Ганића за "случај Добровољачка".

У саопштењу се појашњава да се "овај некомпетентни политичар" на јучерашњим трибинама у Бањалуци и Фојници, уз хвалоспјеве за личне и страначке заслуге у Ганићевој одбрани, опет осврнуо на "случај Добровољачка" ријечима: "Ако мислите да се у Добровољачкој догодио злочин, гласајте за СДА".

О.Б.

:)

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
http://www.srs-rs.org/video

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2010, 01:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
za ovog smrada sto se predstavlja kao neki jan de....

ne mogu da shvatim koliko sljama iz sds-a ima na ovom forumu....za nevjerovati, a ovaj sto prica o medicini...slobodno nek mi se obrati pa da ukrstimo price i da mi je znati gdje sam ja to bio nejasan...rekao sam da u zotovicu postoji hirurgija i rekao sam da su ljudi profesionalci da da kuk ugradjuju za 45 minuta...neznam stvarno u cemu je problem....

a sto se tice izbora vidjecete ko ce pobjediti i ko se vas rasturiti 03.10.2010

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2010, 07:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ako je stanje u vezi vladajuće klike u Republici Srpskoj kakvog ga je opisao agragorn za koga onda uopšte glasati. Kakav je izbor? Ko je manje zlo?

Ja ovdje u Federaciji BiH stvarno ne znam za koga bih glasao. Jučer iz SDP-a mi uputiše automatsku poruku od strane njihovog kandidata Željka Komšića putem telefona. Dokle ide ta kampanja!
Izbor je inače nikakav! U moru bošnjačkih i hrvatskih nacionalističkih stranaka čovjek mora zaista dobro razmisliti koje je zlo najmanje. Možda na kraju glasam za neku kombi stranku koja nema nekog prevelikog uticaja tek toliko da obavim svoju dužnost i izađem na izbore.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2010, 07:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
SDS je teroristicka stranka.
Evo sad su zapalili kucu covjeku, a i ja nosim bombasko iskustvo sa njima, majke im ga steram.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2010, 08:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Šajin je napisao:
Јеботе уколико ниси члан СНСД-а не можеш се запослити, не можеш добити асфалт у село, не можеш проћи на тендеру, ма не можеш ништа

Možeš.Trebaš samo pred izbore obećati da će selo glasati za SNSD.To smo uradili u mom selu.Dobili dobar asfalt,bolji od ovoga u gradu koji propadne za godinu dana... :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2010, 08:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
dolomit je napisao:
za ovog smrada sto se predstavlja kao neki jan de....

ne mogu da shvatim koliko sljama iz sds-a ima na ovom forumu....za nevjerovati, a ovaj sto prica o medicini...slobodno nek mi se obrati pa da ukrstimo price i da mi je znati gdje sam ja to bio nejasan...rekao sam da u zotovicu postoji hirurgija i rekao sam da su ljudi profesionalci da da kuk ugradjuju za 45 minuta...neznam stvarno u cemu je problem....

a sto se tice izbora vidjecete ko ce pobjediti i ko se vas rasturiti 03.10.2010

Већ те Вања фино упозорио да спустиш лопту, а ти сад људе називаш смрадом и шљамом! Или ћеш ти престати да вријеђаш или ће ти бити онемогућено да то радиш.

У Зотовићу постоји хирургија. Оперишу кукове. Доста су добри у томе, по свјетским критеријумима.

Али какве то везе има са СНСД-ом и М. Додиком?

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2010, 08:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
Али какве то везе има са СНСД-ом и М. Додиком?

pa sve sto valja pisu sebi zasluge.
ono sto ne valja, kriva opozicija, sarajevo, medjunarodna zajednica...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2010, 08:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Друже доломит, ја нисам ни у једној странци, а камоли у СДС-у... :lol:
И ако не знаш водити нормалну дискусију, немој ни да вријеђаш...

А о медицини нећу да започињем расправу, нарочито не с тобом, јер је то беспредметно....
И не разумијем зашто није банован, кад вријеђа остале учеснике форума!?

Poslednji put menjao јан_де dana 24 Sep 2010, 09:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2010, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
hercegovac27 je napisao:
Ja ovdje u Federaciji BiH stvarno ne znam za koga bih glasao. Jučer iz SDP-a mi uputiše automatsku poruku od strane njihovog kandidata Željka Komšića putem telefona. Dokle ide ta kampanja!

И мене су јуче звали да послушам ту исту поруку, а ја живим у БЛ :lol:

_zoka je napisao:
Možeš.Trebaš samo pred izbore obećati da će selo glasati za SNSD.To smo uradili u mom selu.Dobili dobar asfalt,bolji od ovoga u gradu koji propadne za godinu dana... :wink:

хехехех ма то сам више написао онако у циљу приказивања да је тешко шта урадити уколико ниси у СНСД-у. а чини ми се да су и код мене у селу рекли да ће гласати за СНСД(и они ће стварно гласати јер готиве Милу), али су добили само 4 камиона шљунка да се мало поправи макадамски пут :lol:

@доломит, по теби свако ко је против снсд-а, одмах је симпатизер пдп-а или сдс-а :roll:
ја сам прије 4 године гласао за снсд, и вјеровао сам да је бољи од оних претходних лопова, али показали су да су исти. зато сад гласам за неког ко није био на власти,тј. гласам за комби странку :D

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2010, 09:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Кампања је стварно прљава....
Некидан, брата и мене зауставише на тргу Напредњаци....
Каже њему бураз онако чисто да га се ријеши :"Супер сте друже, гласаћемо за вас" , чисто да га се отарасимо...
Кад ће фаца на то :"Хејте онда се потпишите овдје да ћете гласати за нас"

Како је фино отишао у 3 лијепа першуна.. :D
Не разумијем, чуј потпиши се овдје да ћеш гласати за нас?! :roll:

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2010, 11:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Mar 2009, 15:14
Citiraj:
Kako saznajemo, premijer RS Milorad Dodik na završnom predizbornom skupu „nije htio ni jednu drugu“ estradnu zvjezdu osim Cece. Ivan Milinković, pjevač „Legendi“ potvrdio je da će ova grupa nastupiti u Bajnjaluci 1. oktobra. „Idemo na poziv državnog vrha RS, dakle zvaničnih tijela, a ne na poziv neke partije. Idemo da sviramo i pjevamo narodu, kao što smo uvijek i radili, a na pozive stranaka se ne odazivamo“ rekao je „Blicu“ Milinković.

ovaj iz legendi me skroz razocarao, pasce lazljivo "Za dobro raspoloženje svih prisutnih pobrinula se grupa "Legende", ovo je bilo na skupu socijalista prije par nedelja...evo mu njuske u prvom redu http://www.youtube.com/watch?v=2zUsPOkzUUI#t=0m33s
http://www.fokus.ba/nov/index.php?optio ... Itemid=175

ovaj dolomit kao da je prirodno glup ili antitalent za racunicu. mile povecao platu za 100% a povecao troskove zivota za 200 ili 300%. gdje je tu napredak,bem te narode glupi!

Poslednji put menjao sudoku dana 24 Sep 2010, 13:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2010, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Nakon prevare u Bileći od prošle godine, isto pred izbore (vatrogasna oprema donesena i predata, a nakon gašenja kamera odnešena) imamo još jedan slučaj, ovaj put malo veći...

Isti akter (DODO), samo je lokacija druga, Višegrad.

Citiraj:
Uskotračna pruga koju su pompezno otvorili Dodik i Tadić bila je postavljena na asfalt, a šine su uklonjene čim su otišle televizijske ekipe

Nije prošlo ni mjesec dana otkako su premijer Republike Srpske Milorad Dodik i predsjednik Srbije Boris Tadić, pompezno, u stopu praćeni režimskom medijskom bolumentom, otvorili uskotračnu prugu od Mokre Gore do Višegrada i oživjeli “ćiru”, da bi pruga preko noći nestala.

Ispostavilo se da je vraćanje “ćire” i pruge uskih tračnica, koja je trebalo da poveže Mokru Goru u Srbiji sa Višegradom u RS i doprinese oživljavanju turizma i otvaranju novih radnih mjesta u tom kraju, bila velika prevara i predizborna medijska predstava. Građani Višegrada ostali su šokirani kada su radnici počeli da dižu prugu od stare željezničke stanice, u dužini od 200 metara, koja je postavljena netom prije ceremonije navodnog otvaranja pruge, upriličene 28. avgusta.

- Sa jednom od ovdašnjih firmi sklopljen je ugovor da se pruga završi do 31. decembra ove godine. Šest dana prije dolaska Dodika i Tadića u Višegrad stigla je direktiva da se pruga po svaku cijenu mora postaviti do 28. avgusta. Nije bilo druge, nego improvizovati- šine su postavljene po asfaltu, samo da bi televizijske kamere snimile kako ‘ćiro’ stiže u Višegrad, ispričao nam je jedan od stanovnika tog mjesta, upućen u cijeli slučaj.

Prema njegovim riječima, sada se diže cijela dionica pruge postavljena preko asfalta, u dužini od oko 200 metara.

- Sve je urađeno samo da se Dodik i Tadić uslikaju i proslave još jedan, navodni, zajednički projekat RS i Srbije. Činjenica je da oni na željezničku stanicu u Višegradu uopšte nisu stigli ‘ćirom’, već je stara kompozicija tu dovučena, krećući se tri kilometra na sat, samo da bi bila uslikana, kazao je sagovornik “Žurnala”.

Iako su režimski mediji objavili da su građani Višegrada ovacijama dočekali Tadića i Dodika, istina je da u cijeloj ceremoniji mnogo stvari nije štimalo.

- Bina je bila tako postavljena da su Dodik i Tadić gledali u ‘ćiru’, a sav narod, koji se tu okupio, bio je iza bine i iza Dodikovih i Tadićevih leđa. Možda je riječ o simbolici - da ćemo posle 3. oktobra Dodiku vidjeti leđa, kazao je naš sagovornik.

“Ćiro” u Višegrad neće stići u skorije vrijeme, bez obzira što su ga na dan tamo doveli Dodik i Tadić. Zato simbolike ima i u onome što je 28. avgusta u Višegradu rekao Dodik - političari se mjere po tome šta ostave iza sebe. U Višegradu nije ostavio ništa, osim velike blamaže i štete nanesene postavljanjem pruge za jedan dan. Sve ostalo je nebitno, od Dodikovih priča da je u obnovu uske pruge uloženo 12 miliona konvertibilnih maraka, do pustih obećanja da će za pet do 10 godina biti otvoren zajednički projekat sa Srbijom- autoput od Užica do Višegrada, koji će se kasnije razdvajati u dva kraka prema Romaniji i Trebinju.
S ozbirom na sve, groteskno zvuči i Tadićeva izjava da ima mnogo zajedničkih projekata sa njegovim "drugom Miletom Dodikom", koji povezuju ljude sa ove i one strane Drine.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2010, 13:13 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
to je to vidimo se poslje izbora :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]