banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Sep 2010, 18:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
jak ti izvor :)
bolje da si otisao na stranicu sds-a...nego na banjalukalive ...u stvari isto je to...procitaj im clanak za grijanje...kaze grijanje TEK u oktobru...pa od kad je gradske toplane grijanje pocinje 15.10 ili 01.11....

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 18:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
dolomit je napisao:
jak ti izvor :)

Pa mislis da narod ne vidi i bez izvora sta se desava. Na svakom koraku protesti, strajkovi gladju i obicni, prevrtanje po kontejnerima, nezaposlenost, korupcija, kriminal... A cak i vas medij RTRS prikazuje Kocicev zbor i Severinu i Bregovica koji nisu dosli besplatno. Pa jel treba uopste ikakav izvor pored cinjenica :roll:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 18:46 
Pripravnik
Pripravnik

ja vidim drugacije...vidim Banjaluku koja je postala moderan europski grad, vidim da auto mogu da parkiram da se ne sekiram sutra hoce li ga biti ili nece, vidim ljude kojima su povecane plate, vidim jak bankarski sistem, vidim novi dio paprikovca, vidim nove zicare na Jahorini, vidim 50 firmi koje su pokrenute od kredita IRB-a, vidim bazen zatvoreni koji Banja luka ceka godinama, vidim hirurgiju u trapistima koja za 45 minuta ugradji novi kuk, vidim kamups novi za studente, vidim 45 miliona koje su direktno ulozene u opstinu Trebinje kao i puteve...itd....to su cinjenice koje ti prijatelju ne vidis....jer si sljep i samo prdis pod jorganom i pljujes...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 18:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa dobro ti vidis. Vide svi u snsd-u sa platama po 5000KM. Ali vecina ljudi ne. Pitaj radnike oslobodjenja u parku sto su strajkovali gladju i mnoge druge dok vi dovodite Cecu.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 18:51 
Pripravnik
Pripravnik

strajkali su jer ste vi vasom privatizaciom unistili im firme eto zasto su i oni i fruktona...i ko to ima 5000 maraka platu?

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 18:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Jun 2010, 21:04
dolomit je napisao:
filozofe uvijek me dobro nasmijes...da svi forumasi glasaju protiv snsd-a opet smo najaci...ali vidi se da ovdje ima pravih forumasa koji razumiju koncepciju snsd-a za bolje sutra sto i pokazuje anketa koja te streca svaki put kad udjes na ovu temu....

Drzi se ti te ankete, ona je jako ilustrativna. Registruj jos koji nalog pa glasaj, tako da dostignes i magicnih 40 glasova SNSD-a. Onda odstampaj te rezultate pa ih gledaj, uz pozadinske melodije najvecih hitova voljenog Vodje. Dok god budes tako meditirao, napolju ce biti raj. Nema nezaposlenih i gladnih, nema pljacke gradjana, nema kriminala uopste, prosjecna plata milion maraka, svako po 30 hektara vocnjaka...sve kako je Vodja obecao. Prigrli taj papir jace...osjecas li njegovu toplinu?

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 18:56 
Pripravnik
Pripravnik

heheheh...dobar si buzz mora da imas neki fetis prema papiru...probaj sa smirglom hrapavije je, a mozda ce ti naterati i suze na oci....

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dolomit je napisao:
strajkali su jer ste vi vasom privatizaciom unistili im firme eto zasto su i oni i fruktona...

Mislim da smo presli u politicke rasprave, predlazem da ostanemo na temi :) Sto se tice privatizacije to je dijelom i do prosle i do sadasnje vlasti. Ne kazem da je prosla vlast bila bolja, ali oni nisu imali prihode od pdv. Ono sto je problem je da je sadasnja vlast obecavala sve i sad umjesto da prizna poraz hvali se uspjesima tipa "spadamo u najkorumpiraniju zemlju u Evropi". U redu je ako nisi uspio. Ali onda bar treba priznati, a ne hvaliti se necim sto se treba stidjeti. Evo konkretno prosla vlast treba da se stidi privatizacije. Ova vlast je obecala iskorjenjivanje korupcije i jos mnogo stvari, a stanje se samo pogorsalo. I sad mjesto da priznaju oni se hvale "uspjesima". Ne kazem ja da je sve lose sto su napravili, ali ne treba ni pretjerivati.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 19:02 
Pripravnik
Pripravnik

dolomit je napisao:
heheheh...dobar si buzz mora da imas neki fetis prema papiru...probaj sa smirglom hrapavije je, a mozda ce ti naterati i suze na oci....

Auuu, e to je to....mali ljudi koji su poprimili stil velikog Vodje. Progres na djelu.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 19:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Jelly bio je porez i prije PDV-a........A ovo za jak bankarski sistem je samo za smijanje...Jak bankarski sistem bez ijedne domaće banke..........U Trapistima je zavod za rehabilitaciju,hirurgija je u centru grada.......

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 19:05 
Pripravnik
Pripravnik

ma da prije nije bilo uopste pdv-a....o cemu ti pricas hoces reci da se prije nisu ubirali porezi?..

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 19:07 
Pripravnik
Pripravnik

_zoka je napisao:
Jelly bio je porez i prije PDV-a........A ovo za jak bankarski sistem je samo za smijanje...Jak bankarski sistem bez ijedne domaće banke..........U Trapistima je zavod za rehabilitaciju,hirurgija je u centru grada.......

zoka ne lupetaj...otidji malo u trapiste pa vidi sta je tamo....mozes cak naci i na netu http://ortopedijazotovic.com/usluge_03_zglobovi.html ...eto cist primjer lupetanja od strane ovih pdp-ovaca

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 19:11 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Otiću,ne sikiraj se.....

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 19:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ko god pobjedi, ova slika najbolje opisuje sta ce se desiti.

Spoiler:
Slika

dolomit, spusti malo loptu.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 20:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Јој, доломит како је смијешно слушати лаика као ти кад лупета, нарочито о медицини.... О другом нећу да говорим, али о медицини стварно лупаш момачки....

Баш си ме добро насмијао :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 21:22 
Pripravnik
Pripravnik

Mislis ovi sto kuk mijenjaju za 45 minuta? Ma moze to. Tim od troje hirurga, jedan sa sjekirom u ruci, drugi drzi kuk spreman da ubaci, a treci sivacu masinu...ma kao na traci. Dolaze ljudi sa najcuvenijih svjetskih instituta i cude se onome sto je visokim naucnim krugovima postalo poznato ka Miloradov zahvat. Revolucija u medicini...
Vece cudo nije vidjeno u ovim krajevima otkako je izgradjen nevidljivi autoput.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
oCISTimo PARLAMENTe OD NERADNIKA

:cat:

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 21:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
V@nja je napisao:
Ko god pobjedi, ova slika najbolje opisuje sta ce se desiti.

Spoiler:
Slika

Upravo tako.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 21:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Japanese_rose je napisao:

Majku im j....., kolike su im plate :angry4:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
ERROR je napisao:
Japanese_rose je napisao:

Majku im j.....:angry4:

Ne, pogresno. Oni su nama davno ... i to sve po spisku. Samo ne kontam kako je moguce da to i dalje rade.

Navika je chudo.
:angry3:

Ma liberté

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]