RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Sjajna je stvar što je Marko juče ušao u igru, trebaće mu vremena da se oslobodi straha, ali već juče je bilo primjetno da je to klasni igrač, koji zna da "gurne" loptu prema napadačima okomito prema golu i po tridesetak metara... Samo da ga zdravlje posluži, a u vezi sa njegovim ulaskom juče, Vlado je još jednom pokazao da je pravi lisac, znao je da će Marko dobiti veliku podršku sa od publike, to je ona hemija koja igračima treba, a on je osjetio da će to juče biti tako...
Još jednom, Stevo Nikolić, šta reći nakon onog jučerašnjeg poteza petom i guranja lopte kroz noge, svaka čast, izuzetno je opasan i od momenta kada je ušao igra je ušla u jedan potpuno novi tok i ritam gdje smo lakše dolazili u samu završnicu...
Iako jučerašnji protivnik nije mjerilo, ipak moram nekoliko kritika za naše igrače koji su igrali, zato što je jučerašnjom utakmicom Borac krenuo u odbranu kup takmičenja osvojenog prošle sezone...
Mumin, Grahovac, Benović, Žarić, nemam pojma šta im se dešava, ali su upali u košarkaškom smislu u pravi kontra ritam, jednostavno su izgubljeni i nedorečeni, posebno Mumin i Žara, za ovog drugog sam svjestan njegovih dometa, ali za ovog prvog sam u potpunoj nedoumici, šta da se radi, a da ga vratimo u život... Jednostavno ništa ne pomaže, znači ostaje nam da čekamo...
E sada za sve one koji ste bili na utakmici ali ste otišli odmah poslije nje, propustili ste možda i najbolji dio jučerašnjeg dana na stadionu, na teren su izašli igrači koji nisu igrali juče, kakva je to ekipa bem ti... A atmosfrea opuštena, komplikovano uigravanje akcija, zahtjevan trening i u fizičkomi i u tehničkom smislu, ali atmosfera je ono što je posebno, igrači i Vlado se šale, smiju, dobacuju jedni drugima, atmosfera za deset, a to je ono najvažnije, to donosi rezultate... To je ono čega nije bilo od kada je marić sjeo na klupu, pogledao sam dosta treninga ni na jednom nije bilo osmijeha, a kamoli ovoga od juče... BRAVO MOMCI...
Samo još jedna mala molba nama koji dolazimo na stadion, u subotu nadam se da će nas biti bar 5000, molim vas da naše momke nagradite velikim aplauzom kada budu izlazili na stadion, ali ne samo to, nego i da ustanete, igrači znaju da cijene kada dobiju aplauz od publike koja ustaje... Molim vas recite to onima koji sjede pored vas, MOMCI SU TO ZASLUŽILI...
MA BRAVO!!!