banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 20:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 809 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Sledeća

Tko osvaja SP?
SAD 32%  32%  [ 28 ]
Argentina 1%  1%  [ 1 ]
Španjolska 3%  3%  [ 3 ]
Grčka 0%  0%  [ 0 ]
netko drugi 63%  63%  [ 55 ]
Ukupno glasova : 87
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2010, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
aahahahhaha kakav tata je taj tunceri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..... Pa 99% ljudi u turskoj i ne zna gdje je srbija :D :D :D :D :D

Inace, ja ne znam sta vas je toliko iznenadila ta naklonost sudija??? Pa to je vise nego normalno, jedino u rukometu i vaterpolu sudije vise navlace za domacine....
Nema vise Bodiroge da iznudi kos-faul u poslednjoj minuti protiv domacina, niti Divca da nekom otkine ruku u poslednjoj sekundi i da mu ne sviraju faul.....
Ovo su mladi momci, jos nisu velika imena ali za nekoliko godina i to ce doci...Samo strpljivo i polako....

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 13:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Vader je napisao:
komentar sa B92:

Mi smo veliki uspeh napravili izbacivanjem Srbije iz finala, veceg uspeha za nas Turke nema... Relativno lako smo izlazili kao pobednici protiv rivala sve do finala... Od sada pa nadalje tesko koja ekipa se moze nositi sa nama... Adios!
(Tunceri, 13. septembar 2010 03:18)

:lol: :lol:

Nije smiješno. Pa Hidayet samo sputava ostatak ekipe da dođe do izražaja. Kada napusti reprezentacjiu ima da eksplodiraju.
:lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 13:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
tepic je igrac koji je definitivno potreban ovom timu, kada je u dobroj formi. imao je losu sezonu u panatinaikosu, gdje je do pred sam kraj sezone dobivao zanemarivu minutazu, i to se mnogo odrazilo na njega. cim se njegov klupski status rijesi, vecom minutazom ili promjenom kluba, opet ce biti vrlo bitan igrac za reprezentaciju.
pauniceva uloga mi je prilicno nejasna, jer je ovde igrao mnogo manje nego u poljskoj. markovic uz veliki rad najvise sto moze postati je igrac zadatka, dobar u odbrani. nista vise od toga, i nikako zamjena za teodosica.
sto se tice centara, perovic je na pocetku bio odlican, u finisu prvenstva se izgubio. vidjecemo kakvu ce sezonu imati u barseloni, ali, kako vidim, marjanovic je dobro krenuo u cska, raduljica je odlican, tako da ce za mjesto drugog i treceg centra u buducnosti biti velika borba. licno mislim da ce raduljica tu da se nametne.
hit prvenstva su definitivno keselj i savanovic, velickovic i teodosic ocekivano dobri, kao i krstic. bjelica imao odlicnih rola, ali je u nekoliko utakmica bio nevidljiv.
inace, utakmicu protiv turske jesu odlucile sudije, ali, kao sto vec rekoh prije, i mi smo doprinijeli sa nekim glupostima u trenucima kad smo imali +8 i +6. definitivno ova ekipa jos nema ubilacki instinkt da zada zavrsni udarac i prelomi utakmicu kada se odlijepi u zadnjoj cetvrtini, i na tome ce morati da se poradi. kao i na odbrani.
na sljedecem EP smo, uz spaniju i litvaniju, sigurno glavni favoriti

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Vader je napisao:
komentar sa B92:

Mi smo veliki uspeh napravili izbacivanjem Srbije iz finala, veceg uspeha za nas Turke nema... Relativno lako smo izlazili kao pobednici protiv rivala sve do finala... Od sada pa nadalje tesko koja ekipa se moze nositi sa nama... Adios!
(Tunceri, 13. septembar 2010 03:18)

:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 15:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Па врло могуће и да јесте прави Турчин. :) Има оно мјесто прије Истамбула, Београдска шума или како већ... Ту су насељени ови што су протјерани из БГ кад се Србија ријешила турака.. Доста их говори српски перфектно. Мислим да је чак и Хидајет поријеклом одатле. Једно вријеме је излазио чланак у Вечерњим о том мјесту и како су они поносни на своје "српско" поријекло. :D :D :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 17:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
zanimljivo...

http://www.kosarka.rs/main.asp?dir=video&vid=116

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 17:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Apr 2010, 14:10
DELETED

Poslednji put menjao Tupko dana 29 Sep 2010, 16:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Milanko Djeric je napisao:

Svi oni koji su uspjeli da prezale utakmicu protiv Turske ne bi trebali da pogledaju ovaj video...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 19:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Apr 2010, 14:10
DELETED

Poslednji put menjao Tupko dana 29 Sep 2010, 16:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 19:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kvalitetniji snimak
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aPdnMyh_XhI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 19:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Јој, сад ми се плаче... Е судија гледа у њега са метар и ништа не суди... Је*ем те кошарко... :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 19:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
:angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 09:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Kakva ocigledna kradja...I Duda ih je bas isprozivao na jucerasnjoj presici...nasi savezi bi trebali punooo poraditi na lobiranjima u svjetskim sportskim federacijama, da nam se ne desavaju situacije tipa da u vaterpolu igramo u znj terminima a svjetski prvaci smo, a pogotovo da nam polufinalne meceve ne sude sudije iz velikih kosarkaskih supersila poput Dominikanske Republike.

No prije svega treba hitno i u potpunosti ispostovati igrace i strucni stab, jer koliko vidjeh jutors na sajtu B92, samo Dudi se duguje 430 000 evra. Isto i u vaterpolu je nedopustivo da reprezentacija igra bez bobe u dzepu. Mora postojati veca briga drzave za sve one koji ju vise nego dostojno reprezentuju na medjunarodnim takmicenjima.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 09:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
KSS Ivkoviću duguje 430 hiljada evra

Između ostalog:

...Dragan Kapičić napominje da prašina neće tek tako pokriti duel s Turskom. Naprotiv, treba očekivati konsekvence.
“Već je sa mnom kontaktirao Ivan Mainini, novi predsednik FIBA, ne krijući veliko nezadovoljstvo događajima na tom meču. Istina, nije se konkretno izjašnjavao u vezi sa suđenjem, ali je najavio pod hitno ozbiljnu analizu. Da sve nije regularno, pokazala mi je i reakcija Rafnsona, predsednika Evropske zone koji je posle polufinala samo odmahnuo rukom i rekao: „Nemam komentar“”.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 09:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 10:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nešto mi se ne da više gledati snimak, ali mi se čini da je i korake napravio.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 10:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2008, 19:37
SPORTNETWORK u TURSKOJ: Hidajet Turkoglu posle pobede nad Srbijom

http://www.youtube.com/watch?v=f-LIRFe_KYY

"Anybody of average intelligence can think up a propaganda line to suit a particular situation. But the line will be of no value unless there exist the men and machinery to put it across." R. Marett, Through the Back Door (1968).

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 11:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

(Video) Turci nas pobedili iz auta!

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
Selektor reprezentacije Srbije Dušan Ivković, dan posle povratka sa Svetskog prvenstva u Turskoj se za sajt KSS još jednom se osvrnuo na polufinalnu utakmicu sa domaćinom Turskom.
"Posle snimka koji se pojavio juče, а na kome se jasno vidi kako Kerim Tunčeri na početku prodora iz koga je postigao poslednji koš na polufinalnoj utakmici, po prijemu lopte levom nogom prestupa nagazivši aut liniju, još je jasnije koliko je Srbija oštećena. Pored toga, arbitar Karion iz Portorika, u trenutku kada Tunčeri prestupa, stoji na samo nekoliko metara od mesta događaja i ima potpuni pregled situacije, ali ne reaguje, što se na snimku takođe jasno vidi", rekao je Dušan Ivković.
Dušan Ivković napominje da je nedosuđeni aut samo jedna u nizu povreda pravila košarkaške igre koje su arbitri napravili na štetu Srbije tokom polufinalne utakmice sa Turskom.
"Moj stručni štab je napravio skauting materijal na kome se nalazi ravno 50 situacija sa polufinalnog meča u kojima je naš tim direktno oštećen. Razgovarao sam sa predsednikom KSS Kapičićem i generalnim sekretarom Gavrilovićem i preneo im da smatram da naša košarkaška organizacija treba da se pismeno obrati predsedniku FIBA, Ivanu Maniniju, kao i da u prilogu treba dostaviti pomenuti video materijal. Verujem da će se to narednih dana i desiti. Pošto materijal bude dostavljen u FIBA, mislim da nema prepreke da on bude i javno obelodanjen", rekao je Ivković.
Selektor je naglasio da sudija iz Portorika, ne da nije kažnjen od FIBA za ovakvu kardinalnu grešku koja je direktno odlučila finalistu, već je na neki način i "nagrađen".
"Neverovatno je da isti arbitar dan posle toga biva ponovo delegiran i na taj način, nagrađen, da sudi utakmicu za peto mesto između Argentine i Španije. FIBA se i dalje nije oglasila povodom celog slučaja. Niko iz našeg Saveza nije dobio ni objašnjenje, ni izvinjenje zbog svega što se dogodilo, pa smatram da Kotleba i Bauman iz moralnih razloga treba da podnesu hitne i neopozive ostavke. Naročito je interesantno što su pomenuti čelnici FIBA sedeli za stolom tik pored terena i to baš na mestu na kome je Tunčeri izašao u aut i mogli su da vide prestup, kao i reakciju, odnosno nereakciju sudije", rekao je Ivković.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 09:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Marčuljonis: "Vaš sistem je bolji"
Legendarni litvanski košarkaš Šarunas Marčuljonis rekao je za Sportski žurnal da je "polufinale Svetskog prvenstva najbolji prikaz šta znači domaći teren".

"Zaslužili ste finale, ali šta da se radi," rekao je Liltvanac i dodao da je selektor Srbije Dušan Ivković posle utakmice bio "veoma uljudan".

"Nisam začuđen. To polufinale je možda najbolji prikaz šta znači domaći teren. Previše je politike, pa zatim reklame, TV prava, prodaje ulaznica… Sve to šteti košarci. To mogu da kažem," rekao je Marčuljonis.

Marčuljonis je zadovoljan nastupom svoje selekcije.

"Mi smo premašili očekivanja. Pričao sam sa Kleizom i sa Jasaitisom, oni su oduševljeni. Imali smo dobar timski rad. Kleiza se podredio ekipi, sreća je bila uz nas," bio je komentar Marčuljionisa koji kaže da mu se Ivkovićev sistem "više sviđa".

"Imate bolju viziju. Napravljen je sjajan balans godina, svima je čast što igraju za reprezentaciju. Vi ste najbolji primer za ostale države kako treba da se radi sa mladima," rekao je Marčuljonis za Sportski žurnal.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 809 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]