banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 12:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Sep 2010, 23:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Sep 2010, 23:41
Ма какво смиривање и уживање у побиједи, нико нормалан вечерас неће мирно спавати. Људи су крв своју пролили да би вечерас били уз Борац. Па све и да неко није навијач Борца, осјећао би се лоше због свега на Кошеву вечерас, ако ништа наши су суграђани. Ајде нек се сад онај бехар шехерски и њему слични јаве и паметује о мултиетничност и којекаквим бакрачима. Најцрње од свега је што ће медији у Бања Луци прескочити ово као важну информацију, а само здрава глава је спријечила да се ово не претвори у нови Широки Бријег (а сви знамо како је то завршило), и куповину лаких предизборних поена на конто (неким чудом) наступајућих изборима. Сјетите се ви понекад истих тих људи који су толико тога уз Борац прошли, и увијек остали на том комаду бетона у Платоновој са "добронамјерном" критиком, сугестијом и коментаром. Јер на крају крајева, најтеже је бити уз Борац из удобности својих фотеља. Појединцима свака част на порукама подршке, и на одмјереним изјавама.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 00:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
Miele je napisao:
Ма какво смиривање и уживање у побиједи, нико нормалан вечерас неће мирно спавати. Људи су крв своју пролили да би вечерас били уз Борац. Па све и да неко није навијач Борца, осјећао би се лоше због свега на Кошеву вечерас, ако ништа наши су суграђани. Ајде нек се сад онај бехар шехерски и њему слични јаве и паметује о мултиетничност и којекаквим бакрачима. Најцрње од свега је што ће медији у Бања Луци прескочити ово као важну информацију, а само здрава глава је спријечила да се ово не претвори у нови Широки Бријег (а сви знамо како је то завршило), и куповину лаких предизборних поена на конто (неким чудом) наступајућих изборима. Сјетите се ви понекад истих тих људи који су толико тога уз Борац прошли, и увијек остали на том комаду бетона у Платоновој са "добронамјерном" критиком, сугестијом и коментаром. Јер на крају крајева, најтеже је бити уз Борац из удобности својих фотеља. Појединцима свака част на порукама подршке, и на одмјереним изјавама.

потпис
јер стварно је тешко остати миран јест да ми тренутно неможемо ништа а можда и можемо
отићи на тренинг поздравити фудбалере и можда упутити један протест управи да када најављује долазак навијача и обави разговор са домаћином о безбједности тих момака
бар то можемо ако не идемо на гостовања.

Poslednji put menjao zelim zelim dana 13 Sep 2010, 00:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 00:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Moже ли ми неко укратко објаснити шта је то било?

:(

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 00:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
osamstotinazena je napisao:
Moже ли ми неко укратко објаснити шта је то било?

:(

Bila je frka :wink: Bravo za momke, bravo za Borac =D>

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 00:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Pa prelistaj par stranica unazad. Htio redar uzeti transparent, nasi nisu dali, nastala frka, izbacili navijace, kraj price.

Svaka cast svima koji su otisli za Sarajevo, i fudbalerima i navijacima, a ovo da se ne zavoravi.
Pisao bih jos mnogo, al' koja poenta :(

Jebi Borce sada sve po redu!

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 00:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Нисам сконтала шта је писало на транспаренту. Није ни важно!

Живио Борац!

(Надам се да нема озбиљније повријеђених)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 00:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://banjalukain.com/sport/navija~--c ... oj_tribini

Citiraj:
Nažalost, moram reći da će Borac nakon ovoga promijeniti odnos prema navijačima Sarajeva“, tvrdi Šipovac.

Tako i treba.

Citiraj:
Pored problema sa navijačima, Šipovac je izrazio nezadovoljstvo i suđenjem, posebno odlukama Zikrije Pašalića, drugog pomoćnika, koji je signalizirao jedanaesterac za Bordo tim.
“Razočarani smo Pašalićevim odlukama. Sreća pa je utakmicu prenosila državna televizija. Šta bi nam tek radio da nije bilo TV prenosa? BHT 1 nas je spasio“, ističe Šipovac.

Sudije, sudije...http://www.youtube.com/watch?v=YoT-tCMTOLA

I za novinara koji je pisao clanak, pa nek bar pogleda slike majka mu stara...
Citiraj:
Prema riječima Borčevog direktora incident je izbio zbog transparenta koji su popularni „Lešinari“ imali namjeru postaviti na južnu tribinu. “Na transparentu je pisalo „Mi smo Argentina“, ali im zaštitari nisu dozvolili da postave taj transparent.

Jesam ja corav il'...?

Poslednji put menjao Tommy Vercetti dana 13 Sep 2010, 00:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 00:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Ајмо демолирати ону монтажну трибину на градском :diabloanifire: и то ће бити симбол да не желимо гостујуће навијаче на домаћим текмама :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 00:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2009, 23:35
Pozdrav, i prije svega cestitke Borcu na osvojenim bodovima, bio sam na utakmici, na sjeveru naravno, i ne kontam fakat radi cega je sve ovo ispalo, jer izgleda da su momci iz BL itekako dobili batine od strane murije. Nije mi jasno sta je onaj majmun pokusao da uradi sa transparentom, dali da ga otme, ali mi nije jasno zasto, parola je bila ok, upucena nama, ne vidim stvarno razloga da se nesto onako desava bilo kojim navijacima u BIH. Ovo je svijesno po meni, dizanje tenzija, pred izbore koji ce usljediti, bar ja to tako vidim. Pordrav, cestitke i A.C.A.B.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 01:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Зашто рушити. Навијачима клубова код којих смо имали "посебан" третман одредити цијену улазнице од нпр. 50КМ због посебних околности. Уз карту поред воде дати им сокић и кексић :lol:

Редари идиоти. А мурија као мурија. И овдје и тамо. За оне над којима су се редари иживљавали, и још постоје снимци, требала би управа помоћи око подизања тужбе.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 01:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.banjalukalive.com/sport/prem ... osevu.html

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 01:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Комплекси су чудо, је*бем ли му нану зелену :angry4:

Slika

http://www.fksinfo.com/galerija/data/me ... rac_47.jpg
http://www.fksinfo.com/galerija/data/me ... c_49_1.jpg

Али драго ми је да је научио да пише ћирилицу и да црта оцила и тробојку :blah5:

Poslednji put menjao Shadow dana 13 Sep 2010, 01:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 01:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2009, 23:35
Ma ustvari veoma je jasno sta se desilo, redar idiot, vec kad kod nas redovno puse fore, i niko ih nizasta ne pita, ocito da je idiot htio da malo bude vazan na tribini Borca, pa da neki svoj red zavede, reakcija lesinara kao sto bi svako ucinio, murija gledala vidjela frku, nije ni pitala ni sta ni kako, nego naravno po navijacima, zao mi je onih par momaka, dobili su dobro, i poruka svima, jebeni su ovi nasi kreteni, fakat vole fight...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 01:17 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
bijeli_sa je napisao:
Ma ustvari veoma je jasno sta se desilo, redar idiot, vec kad kod nas redovno puse fore, i niko ih nizasta ne pita, ocito da je idiot htio da malo bude vazan na tribini Borca, pa da neki svoj red zavede, reakcija lesinara kao sto bi svako ucinio, murija gledala vidjela frku, nije ni pitala ni sta ni kako, nego naravno po navijacima, zao mi je onih par momaka, dobili su dobro, i poruka svima, jebeni su ovi nasi kreteni, fakat vole fight...

а богами ће и ови наши да примјене fight

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 01:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Slika

је л` ова застава цртана воштаним бојицама :lol: :lol: :lol:

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 01:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ima li neko link na youtube, ili snimak utakmice? Treba mi zadnjih par minuta, al' bas mi treba ;)

Nasao sam jedino ovo http://www.youtube.com/watch?v=YH8NxPfC ... r_embedded , al' nedovoljno je, tj, nema scene koja mi treba. A ovde niko ni ne spominje batinanje Lesinara.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 06:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Tommy Vercetti je napisao:
Ima li neko link na youtube, ili snimak utakmice? Treba mi zadnjih par minuta, al' bas mi treba ;)

Nasao sam jedino ovo http://www.youtube.com/watch?v=YH8NxPfC ... r_embedded , al' nedovoljno je, tj, nema scene koja mi treba. A ovde niko ni ne spominje batinanje Lesinara.

Hehehehhehe, pa i ja bih volio da još jednom vidim scenu kada je Stajić izlazio sa terena, hm hm hm... Nešto mi se učinilo :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 08:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 08:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Hvala Bogu da su se svi momci srecno vratili u Banjaluku,tako da mogu malo i napisati koju o utakmici,sinoc mi stvarno nije bilo do toga,i pored pobjede.

Prvo i najvaznije,Velika pobjeda,cestitke momcima za borbenost,pokazali su da prave ekipe pobjedjuju i kad igraju lose,i sad sam jos uvjereniji da cemo sigurno biti prvaci.Kad nam se vrate Maletic i Maksimovic,potpuno oporavi Nikolic,proigra Muminovic,novi igraci se vremenom uigraju,gazicemo sve redom!

O nasoj igri nemam sta napisati,jer je nije ni bilo! Sta mogu kad sam ja starijeg kova i tesko prihvatam ove moderne izraze.Ono sto se u moje vrijeme zvalo teska bunkercina,sad se zove "zona" ili "dobro stajanje na terenu" ili "igra sa glavom i repom",ali ja se tesko privikavam na to. Sarajevo je cijelo vrijeme pokusavalo igrati,ali nemaju pojma,a mi smo mogli 6 golova dati,kolika je promaja bila u odbrani Sarajeva,ali nismo znali to iskoristiti i nisam srecan zbog toga,nadam se da ce Vlado intenzivno raditi na tome.

Sudjenje ne bih komentarisao,da ne bih morao ovako lijep i suncan dan zapocinjati psovkama i negativnom energijom.

I jos bih se zahvalio BHT,prvo sto je uopste bio prenos,a drugo,sto je taj prenos bio izuzetno korektan.Bar pet puta je komentator rekao kako smo osteceni,kad su nam zaustavljali akcije zbog ofsajda,pa kod penala,pa indirekta,pa one izmisljene ruke Vuleta u zadnjoj minuti prvog poluvremena.

Tako sam ja vidio utakmicu.

A sta mislim o odnosu prema nasim navijacima,i siledzijskom ponasanju policije i redara zbog jedne klasicne navijacke parole,napisao sam sinoc,strasno!.

Poslednji put menjao Schlager dana 13 Sep 2010, 08:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 08:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Срећа па је преносио Зоран Шуко...
Да је био неки зелени, било би још да је судија навијао за рацБо :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]