Pa ovako, moje mišljenje oko te čuvene lakrdije na onoj sjednici FS BiH, a zbog koje su ljudi padali u histeriju itd itd, ja recimo uopšte nisam ni najmanje bio zabrinut oko toga jer je to bio samo svojevrstan vid pritiska na Srbe da sve prihvate bez razmišljanja, ali to kako sam ja razmišljao o tome mogu da kažu samo ljudi koji me poznaju...
Naime ja mislim da se na tom mjestu KUPOVALO MJESTO ZA PREDSTAVNIKA REPUBLIKE SRPSKE U TOJ MOGUĆOJ BALKANSKOJ LIGI... Sve kako se odvijalo ukazuje na to, ponašanje naših delegata, koji su bili jako smireni poslije sjednice bez imalo drame, stav Hrvata, jer su oni očigledno od ranije upoznati sa projektom, a mi Srbi smo nekako ostali sami na toj vjetrometini, nemamo baš neki uticaj na FS Srbije i ostalo nam je da se sami borimo za interese našeg fudbala... Da se sve to odvija u tom pravcu pokazuje i ovaj projekat oko našeg Borca... Jačanje u svim strukturama, mislim da se spremamo za nešto što bi se moglo desiti u bliskoj budućnosti, jere prema svim projekcijama takve lige BiH bi imala najviše tri mjesta, a realno trebalo bi da ima i više, ako bi se gledala istorija fudbala na ovim prostorima, koja ako ćemo ruku na srce i nije baš na našoj strani, očigledno je da će se mjesta dijeliti po nacionalnom ključu ako dođe do takve lige, a to znači da je mjesto obezbjeđeno i klubu iz Republike Srpske... Pogađajte o kojem klubu je riječ... Očigledno je da se sport na ovim prostorima kreće u jednom novom pravcu tj pravcu ekonomije, a on nam pokazuje da su skoro svi popularniji sportovi sem fudbala pokrenuli zajednička takmičenja, košarka muška i ženska, rukomet, ženski a ubrzo i muški, čujem priču za boks, samo fudbal nije u toj priči ili jeste ali još to nije za javnost, jer ipak se tamo vrte najveće pare...
Zato mislim da se digla onolika frka u savezu jer ako pogledate samo jedan od klubova poput Sarajeva, Željezničara, Čelika, Slobode, Veleža, će imati mjesta u takvom takmičenju, a ostali će da čekaju neku novu priču, što se Hrvata tiče, mislim da je Široki bez premca, jer je to Hrvatski nacionalni projekat... Toliko od mene...