banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 18:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Sep 2010, 21:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
Imas li kanister sa benzinom ?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Какав си ти револуционар, не можеш ни пожар да запалиш без бензина! Па они у Француској 1789. нису имали бензин...

Вељко, Вељко... не рече ти ништа на тему избора ове године?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 21:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
ma on se ne bi znao napiti ni u pivnici...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 21:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
veljko je napisao:
shoole je napisao:
veljko je napisao:
Gadi mi se administracija ,gadi mi se birokratija ,gadi mi se ratno profiterstvo,gadi mi se nacionalna frazeologija,gade mi se njihova siva lister odjela ,gade mi se njihove natapirane ruse kose ,gade mi se njihove bahanalije ispod satora sa pecenim volovima ,gadi mi se njihov ekonomski parazitizam,gade mi se njihovi projekti,gade mi se njihovi kupljeni novinari,gade mi se njihovi poltroni ,gadi mi se drustvo u kojem zivimo,gade mi se glasaci koji za njih glasaju,gade mi se lazni vjernici i vjerski fanatici koji su ostali u kamenom dobu,u stvari toliko mi se gade da se vec sam sebi gadim sto ih toliko trpim.Zato zivjela revolucija ! Pa makar dosla i prekasno.

1. Па шта чекаш?
2. Какве то везе има са изборима који су 3. октобра?

Cekam kriticnu masu ,djecace plahi,a te mase nema,ali ce je biti ,kad tad ,a tad bi se moglo dogoditi nesto kao u Francuskoj 1789 .

Narod je previše umoran ali kako kažeš doći će trenutak koji će zaista preliti čašu a onda će uslijediti bježanija lopova na vlasti sa koferčetom preko granice.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 22:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Какав си ти револуционар, не можеш ни пожар да запалиш без бензина! Па они у Француској 1789. нису имали бензин...

Вељко, Вељко... не рече ти ништа на тему избора ове године?

Sole ,zvucis kao aktivista neke propale stranke koji namjerno muti vodu.Koji su tvoji ? Nasi ili njihovi ?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 22:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Od cega su umorni Tita ti? Kafica, cajki i spanskih serija? Narod nije umoran, vec zaglupljen i nepismen, pa nece ni kamencic da baci na prokleti sistem i barem tako pokaze negodovanje na ovo visegodisnje pishanje po njima :angry4:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 22:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...pa dobro, bar ovo ljudi sto sad pise po forumima se buni...i to je nesto za razliku od pre 4 godine...onda su svi bili milini fanovi...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
ERROR je napisao:
Od cega su umorni Tita ti? Kafica, cajki i spanskih serija? Narod nije umoran, vec zaglupljen i nepismen, pa nece ni kamencic da baci na prokleti sistem i barem tako pokaze negodovanje na ovo visegodisnje pishanje po njima :angry4:

Umoran od svega zasitio se demonstracija. Sada šuti i trpi dok ga lopovi jašu! Samo se bojim da kada neki događaj zaista prelije čašu da ovdje ne dođe do krvoprolića. Svakako stoji i da je zaglupljen! Dok lopovi kolo vode narod se trvi oko nacioanalističkih sranja po forumima i na facebook-u.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 07:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Super su mi ovi revolucionari što ne bi qrcem mrdnuli da nešto promjene nego čekaju "kritičnu masu",čekaju da neko odradi sve,a oni da se pojave na kraju.....Interesantno je da veljko ni u prethodnim inkarnacijama nije nudio inicijativu,ni rješenje ali je super pljuvao po svemu i svakome...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 08:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Super su mi ovi revolucionari što ne bi qrcem mrdnuli da nešto promjene nego čekaju "kritičnu masu",čekaju da neko odradi sve,a oni da se pojave na kraju.....Interesantno je da veljko ni u prethodnim inkarnacijama nije nudio inicijativu,ni rješenje ali je super pljuvao po svemu i svakome...

Sefe ,ja sam mrdo q..em dovoljno od 1991-95 ,a toga mi je na takav nacin preko glave,sto ne znaci da mi je svejedno ,kao sto je tebi svejedno ,jer zaista je divno sjediti u Kulturi prodavati kuvare ocvalim udovicama i pijanim penzionisanim profesorima ONO i DSZ-a za platu koja je cesta kao i menstruacija .

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 08:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
TAKO JE!!! dosta je tvoje tiranije zoraneee!!
a mislim po nekom pravilu plata bi i trebala da je toliko česta...kolko sam ja upućen u ekonosko-antropološke probleme...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 08:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2009, 09:34
Lokacija: BL dok me nisu izgurali kundacima, bajonetima, opancima...
Jel' ono Arhimed rece: "dajte mi dovoljno dugacku polugu i pomjerit cu zemlju"
E ni sa tom polugom ne bi mogao pomjeriti "the premijera". Koliko ga kontam, on je spreman da svoj polozaj brani i Macbeth-ovim metodama. Pa RS mu je najbolja krava muzara u stali.
hercegovac27 je napisao:
.... Samo se bojim da kada neki događaj zaista prelije čašu da ovdje ne dođe do krvoprolića.....

Da, doci ce! Dolazi redovno! Samo sto ce "krivci" opet zakuhati narod protiv naroda pa opet sve po starom. Nije Balkan Francuska niti je Balkanac Francuz.
Zao mi zbog pesimizma, ali sam malo pogledao po istiriji, a nesto sam i osobno dozivio.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 08:40 
Administrator
Korisnikov avatar

veljko je napisao:
Sefe ,ja sam mrdo q..em dovoljno od 1991-95 ,a toga mi je na takav nacin preko glave,sto ne znaci da mi je svejedno ,kao sto je tebi svejedno ,jer zaista je divno sjediti u Kulturi prodavati kuvare ocvalim udovicama i pijanim penzionisanim profesorima ONO i DSZ-a za platu koja je cesta kao i menstruacija .
Šefe,jedino mrdanje qrcem koje si ti mogao raditi od 1991-95 je ono u pelenama,fazon sa mensturacijom i platom ti je glup jer kao što Džontra reče,menstruacija je redovna stvar,a i moja plata,a to da meni nije svejedno ja ću pokazati trećeg oktobra na izborima....A ti sjedi kod kuće i čekaj "kritičnu masu"....

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 09:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2009, 09:34
Lokacija: BL dok me nisu izgurali kundacima, bajonetima, opancima...
_zoka je napisao:
veljko je napisao:
Šefe,jedino mrdanje qrcem koje si ti mogao raditi od 1991-95 je ono u pelenama,fazon sa mensturacijom i platom ti je glup jer kao što Džontra reče,menstruacija je redovna stvar,a i moja plata,a to da meni nije svejedno ja ću pokazati trećeg oktobra na izborima....A ti sjedi kod kuće i čekaj "kritičnu masu"....

Eno vidi hin! :(
Nervozna komunikacija. :(
Hajd' zamislite da ste Francuzi pa ujedinite energiju u jednom pravcu :)

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 09:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
veljko je napisao:

Ti si jedan mali kalimero koji ce opet glasati za one koji ce ga jahati slijedece 4 godine ,ziveci u iluziji da je nesto promjenio.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 09:09 
Administrator
Korisnikov avatar

veljko je napisao:
Ti si jedan mali kalimero koji ce opet glasati za one koji ce ga jahati slijedece 4 godine ,ziveci u iluziji da je nesto promjenio.

Možda.Ali ću bar imati tu iluziju.Šta ćeš imati ti osim gorkog okusa u ustima?

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 09:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
_zoka je napisao:
veljko je napisao:

:lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 09:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Prodajem polovne giljotine vrhunskog kvaliteta :))
Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 09:13 
Administrator
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
_zoka je napisao:
veljko je napisao:

:lol:

Čemu smijeh?

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 12:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

LemiGO je napisao:
Prodajem polovne giljotine vrhunskog kvaliteta :))
Slika

To bi moglo biti Zokino novo radno mjesto,kad mu pukne film.Zoko,batali knjige ,u giljotini je spas.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]