banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 02:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 126 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Sep 2010, 09:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Euroth je napisao:
Jebiga, ,možda jednom shvate da je samo Damir Urban urban.
A tata od Damira?I onaj mali što ide kakiti kod Damira,možda mu je brat od strica?

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 10:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Par postova me natjeralo na razmišljanje (na DiR) od Damaskina, tj. Jamesdina tj. Jim Walsha... jbt koliko imena. Uglavnom, dok je bio Damaskin, ne mogu da nađem post, bilo je davno.

Nečiji postovi mi poprave dan (luckasti sa poz. energijom), nečiji postovi imaju težinu i govore mnogo sa malo slova, nečije postove čitam kao novosti itd. a nečije kao literarna djela.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
_zoka je napisao:
Euroth je napisao:
A tata od Damira?I onaj mali što ide kakiti kod Damira,možda mu je brat od strica?

Razočarana sam da je to sve što ti imaš da kažeš na jednoj ovakvoj temi :( Nekako uđeš, "poklopiš" nekog i odeš... Brijem da u tebi ima puno više od ovog.... :)

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 10:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
_zoka je napisao:
Euroth je napisao:

A Papa Urban I, Papa Urban II, Papa Urban III, Papa Urban IV, Papa Urban V, Papa Urban VI, Papa Urban VII i Papa Urban VIII?

A post koji me je natjerao na razmisljanje:
Miodrag96 je napisao:
Za tvoju informaciju nije 7. nego 9. razred.
A,to što se vi ne razumijete to je vaš problem...
A,vidiš ,otkud ti znaš da ne postoji tolika temperatura U SVEMIRU!

Joj što ne volim takve ljude...vode malograđanski jednolični život na ovoj našoj bjedunjavoj planeti koja nije ništa drugo nego (citat) "...mala plava tačkica,zabačena u nekom pustom, izostavljenom dijelu Kosmosa,i čiji postanak sa Univerzumove tačke gledišta nije ništa,apsolutno NIŠTA,i sve što se na njoj dešava,a nama je to od najveće važnosti, ne predstavlja ništa za ovaj Beskraj"...

E jadni ljudi ,obskrbljeni su NEZNANJEM,i prkosno remete ono što je DOKAZANO(za njihovu informaciju)...
Mole boga da imaju šta za pojesti,popiti,a ovo ostalo....
Njihovo najveće naprezanje mozga u životu je bilo i biće naviti sat u 6.00h da ih probudi za taj njihov jadno posao koji predstavlja i njih same-JADNE!

Ma đubre pokvareno kako se samo usuđuješ tako nešto pisati!Jesi ikada čuo za astronomiju,ili štaviše enciklopediju,ali ovo je retoričko pitanje...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 10:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Može i Urban namještaj...znate, onaj iz reklama što garant neke tjera na razmišljanje.
Nnh...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 11:02 
Administrator
Korisnikov avatar

osamstotinazena je napisao:
_zoka je napisao:
Euroth je napisao:

Razočarana sam da je to sve što ti imaš da kažeš na jednoj ovakvoj temi :( Nekako uđeš, "poklopiš" nekog i odeš... Brijem da u tebi ima puno više od ovog.... :)

Možda.Nekada sam i ja imao volje da pišem duge postove pune pametnih i duhovitih doskočica....Ipak,matori prdonja u meni je preovladao... :-?
Ne znam,nema posta koji me je natjerao da se zamislim...Ima forumaša koji su to učinili....Na negativan i pozitivan način.Neke postove čitam sa oduševljenjem,a nad nekima se zamislim kakav mentalni sklop treba da ima neko da napiše nešto tako.Najviše me brinu oni što registruju po više naloga i raspravljaju sami sa sobom ili koriste višestruke naloge da "podrže" svoje teorije i ideje.Zapitam se ima li lijeka za te ljude.
Uglavno,mislim da se po mojim postovima može zaključiti ko me "inspiriše",tj,ja komuniciram samo sa onima koji su mi interesantni.Ove ostale ignorišem...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 11:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Najviše me brinu oni što registruju po više naloga i raspravljaju sami sa sobom ili koriste višestruke naloge da "podrže" svoje teorije i ideje.

:lol: :lol: :lol: Znam za onog Cooltoooora, ili tako nešto. To je stvarno žešći progres. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 11:08 
Administrator
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Najviše me brinu oni što registruju po više naloga i raspravljaju sami sa sobom ili koriste višestruke naloge da "podrže" svoje teorije i ideje.

:lol: :lol: :lol: Znam za onog Cooltoooora, ili tako nešto. To je stvarno žešći progres. :D

On je "bezopasan"....Njegove postove nekada čitam sa uživanjem....Ima pacijenata,sad malo manje nego prije,koji su najviše ordinirali na društvenim i političkim temama.Budale....Ima jedan "bezopasan" sada,koji voli da se registuje više puta,baci buvu i nestane,a onda ga žene obožavaju i otvaraju teme njemu u čast.... :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Ima jedan "bezopasan" sada,koji voli da se registuje više puta,baci buvu i nestane,a onda ga žene obožavaju i otvaraju teme njemu u čast.... :lol:

Miguel :lol: Jel se zna ko je?

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 11:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Mene Cooltura/Katmandoo/Incel oduševljava zaista.
Njaa...zoka, nemoj da si na kraj srca...(:

Miguel je fantom. Nema tog ko bi ga uhvatio.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 11:11 
Administrator
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Ima jedan "bezopasan" sada,koji voli da se registuje više puta,baci buvu i nestane,a onda ga žene obožavaju i otvaraju teme njemu u čast.... :lol:

Miguel :lol: Jel se zna ko je?

Naravno da se zna....Moderatorska moć i znanje nemaju granica....Nešto kao glupost..... :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 15:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ne bih navodio postove posebno, ali generalno ihtusovi postovi me u 99% slucajeva ostave za istom stranicom jos barem 2 minute... Stvarno volim citati sta ovaj covjek pise...

Kombinacija Walker-Izzard & Besparics rezultira vrhunskim Humorom sa veeeelikim H...
Postovi Google Lazarevic me natjeraju da razmislim da bi bilo bolje da nisam ni citao temu....

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 20:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
TaškoBL je napisao:
Ne bih navodio postove posebno, ali generalno ihtusovi postovi me u 99% slucajeva ostave za istom stranicom jos barem 2 minute... Stvarno volim citati sta ovaj covjek pise...

Citas mi misli. I ja sam na par tema zastala na njegovim postovima. Opasan je.

Inace, malo postova me inspirise trenutno. Sve se svodi na manje ili vise sofisticirano prepucavanje, rijetko se zamislim nakon procitanog posta nazalost. Ranije je bilo boljih, neopterecenijih i kvalitetnijih diskusija ( ono kad jedva cekas da procitas neciji odgovor zbog razmisljanja te osobe koje te inspirise ). Ne znam kad mi se to desilo posljednji put.

Elvis Presley ima potencijal, ali vrlo cesto zapada u zamku ( pametnog ) prepucavanja. Ipak na par njegovih postova sam se zamislila. Unbeliever pise zanimljive postove ( hvala btw ), ali rijetko ulazi u istinske diskusije. Kaze svoje misljenje kao neku vrstu univerzalne istine, i to je to. Mislim da je preoprezan.

Vjevoricinus zna napisati zanimljiv post. Talija pise kvalitetne, zrele postove.

Vader je u multisezonskom snu, a znao je napisati zanimljiv post iz njegovog osobenog ugla.

Oficir s ruzom je u svom domenu dobro potkovan.

Posto uz pametne volim i "uvrnute" postove, spomenucu i veljka koji je vrlo neobican i na citanje par njegovih postova sam se naglas nasmijala.

Manitu je poseban sa svojom energijom, a Ventilator-kine postove sam citala sa posebnim zadovoljstvom. Za mene ona ostaje neprevazidjena legenda foruma.

Sigurno sam nekoga zaboravila, ali kad je moje misljenje u pitanju, to je neka sustina.

edit : izmijenila sam 1 ( slovima jedno ) slovo _zoka

Ma liberté

Poslednji put menjao Japanese_rose dana 07 Sep 2010, 20:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 20:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Japanese_rose je napisao:
TaškoBL je napisao:

Citas mi misli. I ja sam na par tema zastala na njegovim postovima. Opasan je.

Inace, malo postova me inspiruse trenutno. Sve se svodi na manje ili vise sofisticirano prepucavanje, rijetko se zamislim nakon procitanog posta nazalost. Ranije je bilo boljih, neopterecenijih i kvalitetnijih diskusija ( ono kad jedva cekas da procitas neciji odgovor zbog razmisljanja te osobe koje te inspirise ). Ne znam kad mi se to desilo posljednji put.

Elvis Presley ima potencijal, ali vrlo cesto zapada u zamku ( pametnog ) prepucavanja. Ipak na par njegovih postova sam se zamislila. Unbeliever pise zanimljive postove ( hvala btw ), ali rijetko ulazi u istinske diskusije. Kaze svoje misljenje kao neku vrstu univerzalne istine, i to je to. Mislim da je preoprezan.

Vjevoricinus zna napisati zanimljiv post. Talija pise kvalitetne, zrele postove.

Vader je u multisezonskom snu, a znao je napisati zanimljiv post iz njegovog osobenog ugla.

Oficir s ruzom je u svom domenu dobro potkovan.

Posto uz pametne volim i "uvrnute" postove, spomenucu i veljka koji je vrlo neobican i na citanje par njegovih postova sam se naglas nasmijala.

Manitu je poseban sa svojom energijom, a Ventilator-kine postove sam citala sa posebnim zadovoljstvom. Za mene ona ostaje neprevazidjena legenda foruma.

Sigurno sam nekoga zaboravila, ali kad je moje misljenje u pitanju, to je neka sustina.

uh uh, sad me ovaj tvoj post natjerao na razmišljanje :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 20:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Unbeliever je napisao:

:lol: :lol: :lol:

Pa to ti govorim ! :smilebox: :lol:

A ovaj ? :laughing5: :laughing5:

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Unbeliever je napisao:

:lol: :lol: :lol:

Pa to ti govorim ! :smilebox: :lol:

A ovaj ? :laughing5: :laughing5:

evo smišljam kako da odgovorim, izvadio sam i logaritamske tablice i sanovnik... :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Unbeliever je napisao:

evo smišljam kako da odgovorim, izvadio sam i logaritamske tablice i sanovnik... :lol:

Na to gatas ? :lol: :lol: :lol:

Ubice nas osamstotinazena - i to bez razmisljanja. :lol:

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
Имам осјећај да неки људи размишљају по пола сата (ако не и више) о томе шта ће написати само да би били запажени.

Interesantno. Ja nemam ovaj osjećaj, ali imam utisak da, recimo, čiji post ili "energija" ti ne sjednu na prvu, teško da će ti se ikad poslije ta energija svidjeti, ili bilo šta pametno ili šaljivo što ta osoba napiše.. kad bi uspjeli te neke predrasude srušiti (svako kod sebe) zaista bi se širila prava hipička ljubav forumom :D
Ja tačno osjetim ko me "ne voli", ne mora ništa ni da mi uputi :D

АЛЕКСАНДАР je napisao:
Нервирају ме такви.. и они који глуме "урбане" ликове на силу а тако се види да је све ИСФОРСИРАНО.

Da. Da.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Beng-beng... :D Ma samo spamujte, nisam ja moderator ovdje :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 21:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Unbeliever je napisao:

Na to gatas ? :lol: :lol: :lol:

Ma neće.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 126 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]