Ja sam vec jednom postao da sam vozio obicni Sandero, koji je po konstrukciji, ako se ne varam, isti kao i StepWay, samo sto je ovaj malo dignut i ima one branike sa strana. Moram priznati da mi se jako svidja taj StepWay i mislim da se za te pare i ne moze kupiti mnogo bolje auto. Ovaj sto sam ga vozio me odusevio, jer je kostao oko 7500 evra nov u Njemackoj. Imao je klimu, alu-felge, malo spusten... Super autic za tu lovu. Motor benz. 1.4, ne trosi pretjerano. Udoban, nije prebucan, mjenjac ulece ko noz u margarin
Sto se tice Oktavije stare 4-5 godina ili slicnih kandidata koji su presli iznad 100 000 km (ako sat ne laze), ja o tome ne bih ni razmisljao. Vozio sam par polovnjaka koji nisu bili stari i nisu puno presli (Vectra '99, Pasat '98, Golf 4) i znam da necu nikada vise uzeti polovan auto! Nikad za nikad! Drazi mi je najjeftiniji nov nego neki polovnjak kojem svako malo mijenjam nesto. Eto, sad vec drugu godinu vozim nov i miran sam. Planiram da ga vozim dokle god garancija pokriva cijelo vozilo, dakle 7 godina od dana kupovine. A ako ne budem imao za nov, imacu za autobus. Misli i na sigurnost u saobracaju, svoju i svojih suvozaca prvenstveno. Koliko jedna stara, polovna kanta, pregazila pola kugle, moze biti bezbjedna u odnosu na novo auto? Kod mene ne pije vode ona "Mercedes, VW, Audi... su tenkovi". Jesu, dok im sve radi kako treba, ali bas sve. Kao i svakom drugom autu.
Da ne silazim s teme, toplo ti preporucujem Sandera, a jos toplije da se manis polovnih ako vec mozes novo. Meni se cini da je garancija 5 g.