banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jun 2025, 18:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 84 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Trenerke
PostPoslato: 06 Mar 2010, 15:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
ima jevtinih kappa trenerki u velikom merkatoru...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2010, 15:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Hristov je napisao:
Pa zar je 36+ malo ? :oops: Nosim hlace velicine 36-38, i trenerka bi trebala biti slicne duzine. Pamucna bi bila odlicna. Zadnje tri sam kupio u BL, nekako u BL uvijek nadjem da mi odgovara, ali do sada sam kupio trenerku 2x na stocnoj pijaci :D a jednom u centru, ali ocaj zivi trenerka. Zato me interesovalo gdje sve u BL ima veliki izbor trenerki a da nije pijaca

Buraz maleno je to :) ...ja sebi ne mogu naci pravu velicinu osim na pijaci :D ... sve nesto maleno :)

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Ја ОБОЖАВАМ тренерке :D
Међутим пошто сам ногат и кракат веома ми је тешко пронаћи одговарајући број :banghead: :banghead:
Висок сам 2м, носим патике број 49, убијем се од тражења док не нађем нешто што ми одговара. Да сте видјели муке кад сам тражио одијело и ципеле за матуру :lol: (на крају пљунуо 600 марака у Вартексу :x )
кад купујем себи нешто, никад не тражим шта се мени допада, него само уђем у продавницу и питам да ли имају одговарајући број(кад питам за патике бр 49, пола оних продавачица ме попријеко погледа ко да сам са Марса пао :x :roll: )

Углавном да има бројева за мене, свега ми, куповао бих тренерке и на пијаци. Волим све облике, само да су тренерке, носим их често и у град 8) некако се у њима најудобније осјећам

Међутим прије неки дан сам отишао у Зенит и нашао тренерку која ми одговара и по дужини и по ширини. И не само то, него је то тренерка какву никад нисам имао. Неки је материјал који подсјећа на памук али је растегљив тако да је тренерка екстрааааааааааааааааа :D Нпр кад сједнем, доњи дио тренерке се не повуче према горе, као што је то обичај код обичних тренерки, па да ми се онда види пола поткољенице. Ова је нека баш растегљива и супер се осјећам у њој.

Јој кад сам ју купио, скакао сам ко мало дијете ,од среће :D Платио сам горњи и доњи дио 65 КМ

Још да ми је сад наћи једне фине плитке патике са мало дебљим ђоном... па мојој срећи не би било краја :)

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2010, 21:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
MuskoBre je napisao:
Ne zelim ni znati kako izgleda fino odijelo za 150 maraka:)

mi smo nedavno kupili u zenitu 2 trenerke, ja sam extra zadovoljna kostala 60 km, isto sam bila presrecna jer sam visoka 1.82 i tesko mi za donji dio (sto zbog duzine sto zbog povelike gooze pa mi sve nesto plitko :D ) a i gornji dio bude kratak, ova je pumina, gornji dio prelijepa njezna boja, nesto kao kajsija,dole crna sa bijelim puma znakom , materijal kao sto sajin napisao pamuk sa elastanom,mekanooo glatko ,, ma prezadovoljna sam
Imaju i dobar izbor muskih trenerki i super su materijali ...ona sto u zenitu kosta 80 km na pijaci je 70 (nike gornji dio tirkizno-plava donji crna) uopste nije puno

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 08:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jun 2009, 11:24
Hoću da kupim mušku trenerku za poklon, a nemam puno vremena za obilazak radnji. Je li ko gledao u zadnje vrijeme, gdje ima lijepih, kvalitetnih a da nisu preskupe?
ps. radnje po Gospodskoj nisu za moj budžet, a neugodno mi s pijace kupovati za poklon

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 09:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tureburegura je napisao:
Hoću da kupim mušku trenerku za poklon, a nemam puno vremena za obilazak radnji. Je li ko gledao u zadnje vrijeme, gdje ima lijepih, kvalitetnih a da nisu preskupe?
ps. radnje po Gospodskoj nisu za moj budžet, a neugodno mi s pijace kupovati za poklon

Иди у Зенит, можеш за 60-70 марака наћи комплет горњи и доњи дио тренерке. и солидан је квалитет

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
tureburegura je napisao:

moj radni kolega kupio juce extra dobar donji pamucni dio za 50ak km u juventi u merkatoru

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 00:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Бем ти миша. Тражим себи тренерку и уђем у Јувенту кад оно доњи дио Најк памучни лафо снижен са 139 на 109 КМ... А комплет тренерка 229, и чак сам видио Ла Косте 400 КМ ... Нема шта, чекати нека боља снижења... Превише је толико пара истрести за тренерку...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 12:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Pa, Nike košta toliko... Već godinama nisam ništa kupila... Al to su te cijene, svuda je tako... Iskreno, radije bih kupila Nike nego LaCoste. Kvalitetniji su, bar se meni čini.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 13:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Kada se sjetim moje trenerke koju sam '97. godine kupio u starom Zenitu. Malo je reći da sam joj dušu uzeo. Komplet gornji i donji dio za 140KM. Najjednostavnija Adidas crna sa bijelim prugama. Skoro neuništiva. Na kraju kada sam ugledao svoje koljeno nakon što je šav popustio, prije godinu i po, završila je karijeru. Na sreću onih koji su me gledali u njoj :)
A ova sadašnja i ovdašnja sra.a koja se prodaju po buticima. :roll:
Nedavno uzeo duks u Juventi na Laušu za 80KM koji poslije dva pranja počeo da gubi boju, i pojavljuje se neka druga boja. Duks u Gospodskoj kupljen, tamo gdje je Biscomm za 90 KM. Isto nakon par pranja ispod crnog počelo izbijati nešto što na crvenu boju liči. Što bi rekli, nisu dobro fiksirane boje. Da ga nisam ofarbao u crno bacio bih ga odmah.
Gas hlače ..., i tako dalje i tako dalje, ..
A kupuje se kvalitetan prašak za veš i sl.

Kod nas engleska mudrost "Nemam novaca da kupujem jeftine stvari" bi glasila "Nisam lud da kupujem skupe stvari".

Onda pogledam majicu koju sam pokupio u toku rata kada sam išao da pomognem u Kolu srpskih sestara. Preživjela je tri veš mašine, ratne i poratne omekšivače i praškove za veš. I sada izgleda bolje nego nove majice poslije dva-tri pranja,

I onda se opet ponadam da sam našao nešto kvalitetno i opet se zaj..em.

Da li neko zna gdje se preselio, ako uopšte postoji, radnja sa odjećom i obućom koja je bila u Mejdanu? U onoj osmospratnoj zgradi. Prekoputa Azela i pored banke, gdje sada je kladionica. Oni su nabavljali ASICS patike, ali i modele koji ne izgledaju kao da ću odmah istrčati na teren :)
E tu sam uzeo nešto što je veoma kvalitetno, i to patike za 115KM. Bio ih je gazda za sebe ostavio, ali sam ih ja iskopao i uz malo dosađivanja prisvojio :)

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 16:42 
Veteran
Veteran

danijell je napisao:
Kada se sjetim moje trenerke koju sam '97. godine kupio u starom Zenitu. Malo je reći da sam joj dušu uzeo. Komplet gornji i donji dio za 140KM. Najjednostavnija Adidas crna sa bijelim prugama. Skoro neuništiva. Na kraju kada sam ugledao svoje koljeno nakon što je šav popustio, prije godinu i po, završila je karijeru. Na sreću onih koji su me gledali u njoj :)
A ova sadašnja i ovdašnja sra.a koja se prodaju po buticima. :roll:
Nedavno uzeo duks u Juventi na Laušu za 80KM koji poslije dva pranja počeo da gubi boju, i pojavljuje se neka druga boja. Duks u Gospodskoj kupljen, tamo gdje je Biscomm za 90 KM. Isto nakon par pranja ispod crnog počelo izbijati nešto što na crvenu boju liči. Što bi rekli, nisu dobro fiksirane boje. Da ga nisam ofarbao u crno bacio bih ga odmah.
Gas hlače ..., i tako dalje i tako dalje, ..
A kupuje se kvalitetan prašak za veš i sl.

Kod nas engleska mudrost "Nemam novaca da kupujem jeftine stvari" bi glasila "Nisam lud da kupujem skupe stvari".

Onda pogledam majicu koju sam pokupio u toku rata kada sam išao da pomognem u Kolu srpskih sestara. Preživjela je tri veš mašine, ratne i poratne omekšivače i praškove za veš. I sada izgleda bolje nego nove majice poslije dva-tri pranja,

I onda se opet ponadam da sam našao nešto kvalitetno i opet se zaj..em.

Da li neko zna gdje se preselio, ako uopšte postoji, radnja sa odjećom i obućom koja je bila u Mejdanu? U onoj osmospratnoj zgradi. Prekoputa Azela i pored banke, gdje sada je kladionica. Oni su nabavljali ASICS patike, ali i modele koji ne izgledaju kao da ću odmah istrčati na teren :)
E tu sam uzeo nešto što je veoma kvalitetno, i to patike za 115KM. Bio ih je gazda za sebe ostavio, ali sam ih ja iskopao i uz malo dosađivanja prisvojio :)

То је била царинска продавница или неки аутлет, чини ми се... ту сам доста ствари купио, јер живим 50 м ниже ,па ми је на дохват руке. Е ту су биле оригинал ствари, имам Најк дукс али прави оригинал и Адидас тренерку, платио скроз јефтино. Дукс 40 км, тренерка 90 комплет.. Плус још неких стварчица... Екстра било!

А што се тиче Асикса, имаш у Српској улици преко пута Малбашићевих зграда на Купусишту Асикс шоп! Екста јефтине патике, а врхунске!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
Бем ти миша. Тражим себи тренерку и уђем у Јувенту кад оно доњи дио Најк памучни лафо снижен са 139 на 109 КМ... А комплет тренерка 229, и чак сам видио Ла Косте 400 КМ ... Нема шта, чекати нека боља снижења... Превише је толико пара истрести за тренерку...

мене прије 10 дана један момак замолио да му из Енглеске наручим памучну Најк тренерку.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 234wt_1137

Ево дошла јуче изашла га 150 КМ са доставом. Уколико буде добар квалитет(а мислим да хоће) то је прихватљива цијена за горњи и доњи дио

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 10:59 
Veteran
Veteran

Šajin je napisao:
јан_де je napisao:

мене прије 10 дана један момак замолио да му из Енглеске наручим памучну Најк тренерку.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 234wt_1137

Ево дошла јуче изашла га 150 КМ са доставом. Уколико буде добар квалитет(а мислим да хоће) то је прихватљива цијена за горњи и доњи дио

Доњи дио ове тренерке је екстра, обожавам ове сиве памучне... Иначе више волим доње дијелове посебно узимати, него комплет...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Ja sam uvijek imao problema sa kupovinom trenerki - uvijek je donji dio pedugacak, ko da samo za kosarkase prave, pogotovo te pamucne trenerke.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 12:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

laoce je napisao:
Ja sam uvijek imao problema sa kupovinom trenerki - uvijek je donji dio pedugacak, ko da samo za kosarkase prave, pogotovo te pamucne trenerke.

ауууу куд ја никад нисам имао таквих проблема :(

то би за мене биле слатке муке, јер су ми углавном све тренерке прекратке :D

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Šajin je napisao:
laoce je napisao:

Pa gdje si ih ti kupovao? Moj drug koji ima metar i 100 nije imao takvih problema.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 18:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

laoce je napisao:
Šajin je napisao:
laoce je napisao:

Pa gdje si ih ti kupovao? Moj drug koji ima metar i 100 nije imao takvih problema.

пааааа свуда по граду, мада искрено да кажем није ми баш драго дати 200 и више марака за комплет тренерку, поготово јер ја то не пазим и лако се може десити да уништим, подерем или спалим, а и упитног су квалитета.као што је данијелл изнад написао много су квалитетније неке старе тренерке него ове нове.
мада морам да признам, сад у задње вријеме сам стварно лако нашао себи двије супер тренерке, али прије сам имао проблема, јер оно што ми се допадало углавном није било у величини за мене :)

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 03:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2005, 21:12
јан_де je napisao:

па то ти је то... ал' реално се више исплати купити комплет, а мени је све једна тренерка Најкова и дан данас читава, и ништа јој не фали, ит' су изблиједеле ит' ишта.. најк шури!
Крокодил је крокодил, "престиж"...

1389

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 16:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Dec 2008, 21:05
Lokacija: Univerzitet "Posejdon"- friske diplome na kilu i po pola kile
јан_де je napisao:
А што се тиче Асикса, имаш у Српској улици преко пута Малбашићевих зграда на Купусишту Асикс шоп! Екста јефтине патике, а врхунске!

:D moze li malo preciznije objasnjenje lokacije asics shopa, prosao danas srpskom ulicom u autu, ali nisam ga vidio.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 18:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Cini mi se da govori o onoj novootvorenoj prodavnici blizu pekare Manja gdje je nekada bila prodavnica tehnike.
Moze biti da grijesim, ali koliko ja znam to je jedina prodavnica sportske opreme u tom dijelu :oops:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 84 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]