Sto se tice gostovanja u Sarajevu,ne bi da solim pamet,al moje misljenje je da se ne bi niko trebao izdvajati,svi smo nasi,fino odu svi u prostorije i uplate gostovanje,svi zajedno u autobusima,i staro i mlado kao nekad.Pjesme su najmanji problem,nauce se nakon nekoliko ponavljanja i na samom stadionu.Uglavnom sto vise ljudi da ode,jer imam osjecaj da cemo im zaplijeniti 3 boda na sred Koseva,i da ce biti muk kao na Grbavici u finalu kupa,a vjerujte takav osjecaj se ne moze opisati rjecima,to se treba dozivjeti.
Evo da citiram jednog naseg Borcevca,sta je napisao na zelenom forumu,odlican post.
Nakon ovog danasnjeg potpisa Darka Maletica,vise ni ja ne vjerujem da cemo izgubiti na Kosevu,bez obzira na svu negativnu tradiciju. Naprotiv,sad kad smo konacno rijesili i tu desnu stranu koja nam je bila problematicna,idemo na pobjedu i na tom gostovanju,kao i na svakom drugom,pa neka pobjedi bolji. A taj bunker koji pominjes,mozes samo sanjati,dolazi vam kaznena ekspedicija,tako da ces mnogo vise drhtati pred svojim golom nego sto si navikao na domacim utakmicama

Znaci,ovako bi to moglo izgledati. Na golu Avdukic,najbolji golman Premijer lige prosle godine,po lijevoj strani Puzigaca koji je nezadrziv i igra u velikoj formi,stoperi Coric i bivsi reprezentativac Vule Trivunovic,po desnoj strani Maletic,nas bivsi igrac,bivsi reprezentativac iza koga je iskustvo igranja u Zenitu,Koblencu,Partizanu,a koji je u najboljim igrackim godinama. Srednji red,mladi reprezentativac Sakan,zatim nas najborbeniji igrac Boka Raspudic,i velemajstori Mikic i Vukelja,takodje bivsi igrac Partizana,a u napadu Stajic koji je igrao u Alenu do prije tri mjeseca i Stevo Nikolic koji je vec dao 5 golova ove sezone,bivsi najbolji strijelac lige i povratnik iz Rumunije,a tek mu je 25 godina! Ako sta zaskripi,tu su sjajne rezerve,Vas bivsi igrac Muminovic,Partizanovac Stanceski,kapiten juniorske reprezentacije Grahovac,i jos 5 dobrih igraca!
Ovo cisto da znate ko vam dolazi,i da ne sanjate i nadate se nekom bunkeru,oko kojeg cete vi kao igrati zonu,dok jedna lopta ne udje,nema od toga nista,posjed lopte ce biti na nasoj strani.A pogotovo da ne mislite da je pobjeda vec upisana,jer je ruzan osjecaj kad do nje ne dodje,pitajte komsije

Vidimo se na AFH....