banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 22:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Avg 2010, 19:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Dovodjenje Koromana je najgluplji potez definitivno, a sigurno ima najvecu platu od svih igraca (mozda jedino Milovanovic ima vecu..)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 20:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Када гледам ову Звезду дође ми да се укаким и исповраћам истовремено од муке. Очајна екипа, тотални хаос. Да је Јагодина одиграла мало зрелије узели би бодове, што у овом случају не би било уопште лоше, јер и овако немамо никакво рјешење на клупи. Ја само кад видим оног Кристића мени је зло, можда нисам у праву али он ми никако на улијева повјерење. Отишао нам је Богдановић, а његове партије пружа Миловановић - не могу јебено да вјерујем колико је очајан. Под хитно им треба "шамар" - што прије то боље! Искористити на прави начин ову репрезентативну паузу!

zerocool je napisao:
Dovodjenje Koromana je najgluplji potez definitivno, a sigurno ima najvecu platu od svih igraca (mozda jedino Milovanovic ima vecu..)

За 20 минута имао је један сјајан шут који је скинуо голман, асистенцију за гол и још једну асистенцију коју Трифуновић није успио искористити (скинуо голман са линије). Коју си ти утакмицу гледао?!?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 20:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nisam ni gledao utakmicu, tj jesam zadnjih 5 minuta.. Mislio sam ovako uopste, samo je pitanje vremena kad ce on krenuti da se izdrkava i da igra solo.. A i tu je sve slabiji i slabiji..

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 20:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Zna li neko zašto se Koroman tako brzo vratio iz Inćuna :lol: u Koreji?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Šampion Srbije Partizan pobedio je OFK Beograd sa 2:0 (2:0) u derbiju trećeg kola Jelen Superlige koji je odigran na "Omladinskom stadionu".Početak meča obeležila je podrška igrača oba tima fudbaleru Crvene zvezde Milanu Vilotiću. Fudbaleri su na teren "Omladinskog stadiona" izašli u majicama sa natpisom "Svi smo uz tebe", sa brojem 15 i njegovim prezimenom na leđima.
Slika

Svaka cast upravi i fudbalerima Partizana na ovom gestu,jos jednom su pokazali da su veliki klub...

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 00:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Slika

И Вилотић је пустио сузу:

Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 14:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
shoole je napisao:
Slika

Slika

И Вилотић је пустио сузу:

Slika
Najjača moguća podrška je tu,pa ko ne bi zaplakao

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Да ли пратите утакмице Б тимова (поново је реактивирана од ове сезоне након ххх година, играју је само клубови из БГ)? У првом колу Звезда је ремизирала са Радом, резултат је био 1 - 1. Углавном играју млађи играчи и они који не добијају прилику на утакмицама првог тима или чак они који су отписани. У посљедњем мечу Звезда ја на свом стадиону добила Чукарички 3 - 1. Извјештај можете погледати на сљедећем линку:

http://www.crvenazvezdafk.com/src/b-tim ... -video.htm

Иначе, посматрао сам Перовића који доста ноншалантно реагује када се нађе у ситуацијама за гол па ми се чини да га управо тај проблем дијели од улоге озбиљног нападача коју би евентуално имао у Звезди.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 23:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Pratim ja i mislim da je prejaka stvar za nas fudbal...samo mi nije jasno gde je Obric a nesto nisam cuo da je presao negdje ...izgleda nam Kristic ostaje trener :(

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 15:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

У данима када је тешко пронаћи неку новину о Звезди (због добро познатог успјеха Партизана), ево неких интересантних вијести:

Citiraj:
Летњи прелазни рок је завршен 31. августа и на Маракани могу да се своде рачуни. Продати су Дејан Лекић и Вујадин Савић у Осасуну односно Бордо, а почетак сезоне је показао да ће сви фудбалери који су стигли овог лета играти стандардно и бити заиста појачања за наш клуб.
Највећа непознаница за навијаче свакако је репрезентативац Гане Ли Ади чији се деби очекује тек за две недеље кад се заврши репрезентативна пауза.

Од 20. јуна до 31. августа на Маракану су стигли: Дејан Миловановић, Огњен Короман, Душко Тошић, Марко Вешовић, Владан Бинић, Андрија Калуђеровић, Данијел Михајловић и Ли Ади.
Списак оних који су отишли садржи и играче који су продати, и оне којима је уговор истекао, али и оне који су отишли на позајмицу или се на њих не рачуна за најбољу екипу.

Дакле, отишли су: Саша Радивојевић, Иван Ранђеловић, Никола Лазетић, Дејан Лекић, Вујадин Савић, Немања Обрић, Бранимир Субашић.
На позајмици су: Огњен Врањеш (Шериф Молдавија), Немања Николић (Спартак Суботица), Милош Рељића (БСК Борча), Марко Мугоша (Будућност Подгорица), Ненад Срећковић (Напредак Крушевац).
Шансу чекају Блажић, Цветковић, Васиљевић, Маловић, Мијовић.

Прелазни рок је дакле готов и Црвена звезда ће са постојећим снагама јуришати на победе, до јануара кад је нови прелазни рок.

Блажић је прикован за Звезду :D

Citiraj:
Управни одбор ФК Црвена звезда на седници која је одржана у среду 1. септембра 2010. године у Београду донео је одлуку да за шефа стручног штаба именује Александра Кристића.

Александар Кристић је после оставке Ратка Достанића као вршилац дужности водио први тим Црвене звезде.

Управни одбор одаје признање Александру Кристићу на начину на који је успео да стабилизује екипу после испадања у квалификацијама за Лигу Европе и даје му пуну подршку да настави са радом као шеф стручног штаба.

Александар Кристић је један од најшколованијих и најбољих младих српских тренера. Школовање је завршио са најбољим оценама а последњих седам година је успешно радио као тренер клупских млађих селекција, националних млађих селекција, неколико сениорских клубова и као помоћник четворици првих тренера у Црвеној звезди.

Александар Кристић је одиграо преко стотину утакмица у црвено – белом дресу, имао част да као играч и као тренер представља нашу земљу и верујемо да заслужује шансу да води Црвену звезду као шеф стручног штаба.

Верујемо да ће Александар Кристић са Звездом постићи пуно успеха и као управа учинићемо све да он и играчи имају све неопходне услове за несметан рад и постизање најбољих спортских резултата.

Оба чланка су преузета са званичног сајта.

:wav:

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 21:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=456074 :hello1:

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 23:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
live je napisao:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=09&dd=02&nav_id=456074 :hello1:

Hvala Bogu

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2010, 15:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
napokon stigla clanska karta:)

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2010, 17:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja za vikend bio u BGD i prosetam do stadiona da vidim na sta uzivo lici tribina (ocajno mi ono Gazprom) i uplatim clanarinu pa ce poslati kartu :)

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2010, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Мало зајебанције 8)

Исах дао интервју за клупски сајт: http://www.crvenazvezdafk.com/src/isah- ... -video.htm. И кад се прочита интервју, све супер, типична питања за фудбалера и типични фудбалерски одговори.

Међутим, тек кад погледате клип на дну странице, видите како се мученик пати са српским језиком. И видите шта је он рекао (ни једне читаве реченице), није рекао пола ствари које су написали да је рекао.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 02:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Svaka cast Grobarima na podrsci Viloticu
Slika

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 11:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
SIJUKS je napisao:
Citiraj:
Šampion Srbije Partizan pobedio je OFK Beograd sa 2:0 (2:0) u derbiju trećeg kola Jelen Superlige koji je odigran na "Omladinskom stadionu".Početak meča obeležila je podrška igrača oba tima fudbaleru Crvene zvezde Milanu Vilotiću. Fudbaleri su na teren "Omladinskog stadiona" izašli u majicama sa natpisom "Svi smo uz tebe", sa brojem 15 i njegovim prezimenom na leđima.
Slika

Svaka cast upravi i fudbalerima Partizana na ovom gestu,jos jednom su pokazali da su veliki klub...

Svaki cigo svoga konja hvali :D .... Salim se, svaka cast na gestu....

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 19:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Nakon dugo vremena da sunem još ponešto... Mislim da su ona dva imbecila (Adžić i Lukić), potpuno pogubili konce, ako su uopšte ikada i držali nešto u rukama, tako da se urušavanje ugleda kluba nastavlja, a posljednji potezi već liče i na beživotne trzaje. Saopštenje povodom Kleovog dobijanja pasoša Srbije, vjerovatno je najgore moguće srozavanje sopstvenog ugleda, da je to bijedno. Ućutali su se u posljednjih nkoliko dana i zavukli u mišije rupe, jer je klub uprkos bombastičnim najavama, ispao iz Evrope, najranije u posljednjih 15 godina, napravio kiks na startu prvenstva protiv očajne ekipe Smedereva, a sve to uz bijednu igru na terenu. Dakle ovo posljednje saopštenje, nakon dana ćutanja i izbjegavanja objašnjenja kriminalne igre, nikave pripremljenosti ekipe, odugovlačenja oko izbora trenera, pa onda imenovanja Lukićevog kuma Kristića, predstavlja samo jedan jadan pokušaj skretanja pažnje sa stvarnih problema, koje, ne samo da nisu uspjeli da riješe, već su uspjeli da nagomilaju dodatne...
A nakon dolaska Gazproma, najavljeni su avioni, kamioni i milioni...

Sve u svemu, sa sadašnjim nivoom igre i pripremljenosti tima, a generalnio i kvaliteta prvotimaca, uz Partizan u silnom uzletu, koji je manifestovan kroz odlične igre na terenu i stabilizaciju finansijske situacije ulaskom u LŠ uz minimalna ulaganja, Zvezda polako, ali sigurno srlja u drugi plan...

To je evidentno i posljednjim transferom onog malog Stefana Savića, koji se nešto femkao, a potom potpisao za Partizan, iako je za novine izjavio da mu je san da igra u Zvezdi. Partizan dakle postaje dominantan, ne samo na terenu, već i van istog, a gospoda iz uprave se brinu što Kleo dobija srpski pasoš. Opet brane interese srpstva, još im samo fali da spomenu i Kosovo... Klub srlja u tešku provaliju, a dokaz tome jeste da važne poteze vuku ljudi koji su prije 6-7 godina bili glavni u košarkaškoj sekciji. Vesić i Kleut. Gdje je KK sada, ne treba posebno objašnjavati...

Meni trenutno jedina nada, da će nešto da se promijeni na bolje, jeste da Gazprom uđe u upravni odbor i postavi svoje ljude na ključne pozicije, pošto će i oni brzo da ukapiraju, u šta su ulupali novac za sponzorstvo. No sudeći po nezainteresovanosti Gazproma, da se nešto bitnije mijenja, slutim da taj novac i nije toliki, ma koliko Rusi bili racionalni u trošenju sopstvenih sredstava...
To trenutno ostaje jedina nada za bolje, jer sumnjam da bi iko pametan i dosljedan sebi, želio da dođe u klub i obavlja bitnu funkciju. Muslin je već objasnio da sa ovom sadašnjom upravom ne bi ništa radio zajedno i da sa njima Zvezda srlja u propast...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 08:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Први конкретни ефекти уласка Руса у ФКЦЗ:

Citiraj:
Звезда преузела Обилићев стадион

Како „Политика” ексклузивно сазнаје из извора блиских руководству нашег најтрофејнијег фудбалског клуба, Црвена звезда данас преузима управљање над стадионом Обилића, првака Југославије 1998, као и над свим пратећим објектима на овом објекту на Врачару.

Slika

После вишемесечних преговора с управом Обилића, постигнут је договор на основу кога ће стадион овог клуба убудуће бити омладински камп Црвене звезде. У њему ће свакодневно да тренира више од две стотине Звездине деце. Ту се планира и оснивање Звездине фудбалске академије догодине.

Овај веома леп и функционалан фудбалски комплекс у срцу Врачара поново ће да оживи, јер је протекле деценије, после испадања некада успешних „витезова” из елитног такмичења, био скоро потпуно неискоришћен. Обилић је тренутно на самом дну нижеразредног београдског фудбала и практично постоји само на папиру.

Преузимањем стадиона и оснивањем Омладинског кампа Црвене звезде, створени су предуслови за реализацију пројекта Звездине омладинске школе из посебног фонда који је основан сгенералним спонзором клуба, руским енергетским гигантом „Гаспромом”. У спонзорском уговору Црвене звезде и „Гаспромове” највеће кћерке фирме „Гаспромњефта”, предвиђено је оснивање посебног фонда за развој омладинске школе. Његова вредност није обелодањена, али је председник Црвене звезде Владан Лукић после потписивања уговора с „Гаспромњефтом” на пет година, саопштио да ће „фонд за развој омладинске школе обезбедити да Звездине млађе категорије располажу буџетом који је на нивоу највећих европских клубова”.

Пресељењем омладинског погона с „Маракане”, испод њене јужне трибине, на Врачар,„црвено-бели” полако ослобађају свој комплекс за почетак радова на новом стадиону, који је најављен у мају ове године и који ће се радити с португалско-британским ивестиционим конзорцијумом, под покровитељством Европске уније.

Звездин спортски директор Иван Аџић је подсетио да је садашња управа пре нешто више од годину дана затекла омладинску школу у тужном стању.

– И по томе се видело колико је Звезда била уништена. Школа је кренула узлазном путањом од тренутка када ју је у децембру преузео Ратко Достанић. Били смо прваци државе у четири од седам узрасних категорија, а недавно су наши омладинци као гости декласирали Партизан. Ове године смо првом тиму прикључили талентоване дечаке – голмана Дмитровића, штопера Спајића, бека Стојковића и везисту Мијаиловића. Светла будућност клуба је и 18-годишњи Марко Вешовић, најперспективнији црногорски фудбалер. Протеклих година су из Звезде одлазила деца попут Ђуричића, Миловановића, Ћосића или Савића, који играју по белом свету, а сада потписујемо професионалне уговоре и с 15-годишњацима.

Фонд који смо основали с „Гаспромњефтом” омогућиће да многа наша талентована деца овде успеју. Руси су нам обезбедили буџет на највишем европском нивоу. Омладинска школа постаје најбољи део клуба, а и сарадња с филијалом Сопотом је пун погодак. Недавно смо потписали уговор с водећим руским клубом Зенитом о сарадњи, турнирима за омладинце, размени деце... Сличан споразум се припема и с неким немачким клубовима, пре свега са Шалкеом, коме је „Гаспром” такође главни спонзор. Припрема се и једна велика лига младих тимова у којој ће учествовати више земаља, а Црвена звезда је међу стожерима. Све ће то да нам помогне да омладинска школа буде понос клуба – рекао је Аџић.

http://www.politika.rs/rubrike/Sport/fu ... on.sr.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]