Aleks... Obrisala sam milion tvojih postova, i stvarno mi je muka od ovih tvojih ispada i čašćenja ostalih forumaša, nastavi tako i imaćeš veće sankcije. Forumaši se ne nazivaju ličnim imenom, to možeš znati i bez da čitaš pravilnik. A tvoja nepristojnost je priča za sebe.
Ovaj put ti javno govorim da pripaziš na ponašanje.
sudoku je napisao:
svirka je bila fantazija
pola kluba je ostavilo kosti krv i znoj pred binom,nezapamcena energija od prve do zadnje sekunde,sutke bez prestanka,pjevanje od rijeci do rijeci
ali brate,druga polovina kluba, namotirali se kao za revije, pricaju caskaju piju svoja skupa piva,zasjeli kao na podnevnoj kafici,jos se zgrazaju kad neko go do pasa ili pijan prodje kraj njih. mars u dionis jebo vam pas mater, koliko ljudi koji oboyavaju gobline nije moglo uci jer su ovi montazeri pokupovali karte, valjda culi da je to uvazen bend pa da ne propuste da budu vidjeni!
Aha, a u koju kategoriju spadam ja koja sam stajala na sredini kluba, neku srednju, nedefinisanu? Kakve gluposti! To ako neću da se šutam i guram nego da poslušam koncert grupe koju volim i da se provedem na sebi svojstven način, znači da nisam fan Goblina nego sam došla specijalno u BL i u taj DFK ne bi li me slučajno neko prepoznao u tom full cool clubu. A pogotovo to što neću da rušim stolove oko sebe dok slušam pjesme koje volim dovoljno govori o meni! Jao, jadni mali panker koji nije uspio da dobije kartu zbog mene.
I kako molim te da 400 ljudi stane u prve redove? I kako napraviti šutku (mislim bez šutke je provod jednostavno nemoguć, kakav si ti čovjek i ljubitelj rocka ako ne voliš šutke?!) među stolovima i u hodniku ispred WC-a?