banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 17:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Avg 2010, 09:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja sam je uzeo,a ne koristim je uopste za ulaz na Istok. Uzeo sam je na ime mog sinovca,i dao mu, iako ima samo 4 mjeseca,zelim da bude najmladji Lesinar u istoriji,i da ga od malih nogu usmjeravam na pravi put,sto ce doduse biti jako tesko jer mu je otac zagrizeni Zvezdas,ali vrijedi pokusati!

Zao mi jedino sto nema na clanskoj karti otkucano njegovo ime,vec samo broj clanske,ali nema veze,negdje je u kompjuteru u udruzenju zapisano ime najmladjeg Lesinara u istoriji.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 09:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Schlager je napisao:
Ja sam je uzeo,a ne koristim je uopste za ulaz na Istok. Uzeo sam je na ime mog sinovca,i dao mu, iako ima samo 4 mjeseca,zelim da bude najmladji Lesinar u istoriji,i da ga od malih nogu usmjeravam na pravi put,sto ce doduse biti jako tesko jer mu je otac zagrizeni Zvezdas,ali vrijedi pokusati!

Zao mi jedino sto nema na clanskoj karti otkucano njegovo ime,vec samo broj clanske,ali nema veze,negdje je u kompjuteru u udruzenju zapisano ime najmladjeg Lesinara u istoriji.

Svaka cast,i ja sam uzeo bratu,doduse ima 7 godina vec,ali tad su ko spuzva. :D Ma eto,o tome ti pricam,dakle ti i imas clansku,a ne koristis je za ulaz.A mozes dosta jeftinije proci,ako je stvar u parama kao kod ovih derbi navijaca.Logicnim razmisljanjem dodjes do zakljucka,da ces ako nemas clansku otici na sigurno pet utakmica u sezoni,Sarajevo,Zeljeznicar,Celik,Rudar Prijedor,i mozda eto Zrinjski,to su kao malo jace utakmice.I eto 25 maraka.

Ma joj nerviraju me ti ljudi,ljenost,ljenost!

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 09:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Slazem se. Cast onim izuzecima koji mozda jos idu u skolu i imaju siromasne roditelju,za njih je 25 km u komadu mnogo,ali nadam se da nije puno takvih.

Lijenost i glupost,dobro si to prepoznao.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 11:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Свака част за управу што су снизили цијене улазница. Без обзира што су карте јефтиније, мислим да ће данас бити лоша посјета због имена противника, а и кошаркашка репрезентација игра свој први меч на Свјетском првенству против Анголе.
То су довољни разлози да "симпатизери" не дођу на Градски, нажалост.

Оно што очекујем од момака на терену јесте да запну као луди и да коначно добијемо неког и на Градском.
Противник нам никако не лежи, увијек добро играју против нас, иако су задња два пута поражени овдје, али увијек су незгодан ривал. Као да ови сви остали клубови из РС имају додатни мотив кад играју против Борца.

Моје мјесто се зна. Видимо се на истоку.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 11:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
jel zna neko sastav koji ce da istrci na travu?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 12:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Schlager je napisao:
Izvini sto pisem nesto sto nema veze sa tim tvojim pitanjem o privatizaciji,ali ne mogu da ne prokomentarisem ovu najavu borcevog navijaca da su sutra cijene ulaznica 3,6 i 8 km. Ako je to tacno,a ja mu vjerujem,onda yebe lud zbunjenog jer na plakatima u gradu pise da su cijene 5,8 i 12 km!!!

Borcev_navijac,ispitaj o cemu se radi,i konacno postavite za sefa marketinga nekoga ko hoce da radi svoj posao.Ovaj koji vam je trenutno zaduzen za taj segment,nije nimalo dorastao zadatku.

Eto toliko,a kasnije cu ako stignem napisati nesto i o privatizaciji.

iskreno, moram da se popravim , ne znm da li ce bas za ovu utakmicu biti snizene, bas zbog te najave utakmice, mada nije iskljuceno, ali vec od naredne bi trebale biti. Istok ce sigurno biti 3, a zapad i vip najvjerovatnije 6 i 8.

Mada , iskreno mislim da onaj ko zeli ici da gleda borac nema opravdanje u cijeni ulaznice.

Evo npr, po sadasnjim cijenama, ako ti je skup vip , skup zapad onima sto inace idu na zapad, imas istok po 5 koji je sad lijepo uredjen a kisa ne pada, prema tome ako je do cijene ti sto nisu dosli na zapad zbog cijene otisli bi na istok po 5km, ali bogmi na prosloj utakmici i istok je zjapio prazan (cast lesinarima koji su standardni).

Znaci nije pala toliko posjeta na istoku koliko na zapadu, pa ako je zbog cijene ulaznice s obzirom na cijenu istoka mogao se taj broj ljudi koji inace dolaze na zapad, preseliti na istok koji sad pruza jednk komfor kao zapad

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 12:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
http://www.transfermarkt.de/de/fk-borac ... _3900.html

evo kako izgleda transver lista nasih igraca uoci meca sa slavijom... zanimljivo da je muminovic procjenjen na 550 000 evra ,to je ujedino i nas najskuplji igrac...a igleda da ce i danas grijati klup...
u predhodnih par utakmica je ocajno igrao...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Posto je Mikic povrijedjen, ocekujem da ce Vlado staviti Zaru na beka a da ce Puzi biti u ofanzivi. Cak bih mozda pruzio Muminovicu sansu na toj strani da vidimo moze li tu ista, eventualno da ulazi u sredinu po dijagonali...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 13:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Јагодић: На прољеће за трофеје

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Ako je ovo tacno za pojefitnjenje na 3, 5 i 8 km za stadion od sledece utakmice kuci, tj. protiv Zrinjskog ocekivati je onda u narednom periodu puno bolju posjetu i skoro pun stadion, a karta vise ce se traziti kad budu derbiji protiv Zeljeznicara, Sarajeva, Zrinjskog... Ambiciozan intervju Vlade, znaci ocekuje puno bolju igru poslije pauze sto je i logicno, kada se jos vise uigraju i napad na vrh tabele! Slavija mora danas pasti.

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 16:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
АЈ БОРАЦ!!!

Могло би се полако према стадиону... :wink:
Штета што се вријеме поквари, предвиђам малу посјету данас.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 16:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Steta zbog vremena, i to ce uticati na neke. Uglavom, srecno borcu danas, a moglo bi se lagano spremati

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 18:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Avg 2010, 20:54
Kolika je posjeta na utakmici bila ja nisam mogao gledati...??? :/

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
нисам добар са тим процјенама па се нећу гађат цифрама.
углавном, пола истока је на полувремену прешло на запад због ове несрећне кише.
оно што је битно је да је Борац побједио!
штета само за онај примљени гол, могли смо и без тога... :/

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 20:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
napokon je proradila borceva masina i na Gradskom!!

kako lijepo igramo fudbal,lagano od noge do noge,drugi gol prava skolska akcija.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jedino sto mogu da napisem ovako mokrih gaca je VLADO, HVALA TI!
Detaljnije nesto kasnije. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 21:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Екстра, све екстра, осим кише је*ене!!! Е сад очекујем прави спектакл на Кошеву. Јој, кад би одерали зелене... мојој срећи никад краја!!! :D

Ај Борац! 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 21:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Konacno jedna mocna predstava,zadnji put sam se na Gradskom ovako ponosno osjecao tacno prije godinu dana protiv Veleza,nadajmo se da na sledecu ovakvu predstavu necemo ponovo cekati godinu dana. Od rata pa na ovamo,ne znam da li je neki igrac dobio onakve ovacije kao Nikolic veceras,ali zasluzio je svaki aplauz,BRAVO STEVO!
Divno je bilo gledati i Vukelju kako lijepo igra,vraca se do naseg sesnaesterca po loptu,uklizava.....Srdjo je odigrao daleko ispod svojih mogucnosti,odmah na pocetku je izgubio jednu zivu loptu i dobio karton jer je morao srusiti igraca s ledja da sprijeci kontru,vjerovatno ga je to presjeklo pa je do kraja igrao samo alibi poteze,prvom do sebe. Jos me Sakan malo razocarao,jer imam osjecaj da i taj decko moze mnogo,mnogo vise,ali kao da se boji necega,lopte,greske,kritike,pojma nemam....Pratim ga,vidim da ima tehniku,ali neki strah se uvukao u njega i on prvo gleda nazad,i tek ako su iscrpljene sve mogucnosti da vrati nazad loptu,on je daje naprijed i 90% puta pogresno. Mozda bi Vlado trebao da porazgovara sa njim,ili da mu kaze da nece nakon prve greske ispasti iz tima,da ga jednostavno oslobodi te sputanosti,jer se vidi da zna. Mozda bi mu trebao obecati da ce igrati sledece tri utakmice,kako god da odigra,mozda bi ga to oslobodilo.

Publici isto svaka cast,tacno se vidjelo,da veceras dise sa ekipom,i da je bukvalno sve i jedan gledalac veceras na stadionu ovisnik o Borcu,bravo i za vecerasnju publiku,nekad je i bolje kad nema fensera.....Neko je pitao koliko je bilo gledalaca,mozda 1200-1500,a cijene ulaznica su stare,visoke....

OOOOOOOOOOO,EEEEEEEEE,OOOOOOOOOOOO,VOLIM TE FUDBALEEEEEEE!!!!

Poslednji put menjao Schlager dana 28 Avg 2010, 21:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 21:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Mislim da je napokon počela kaznena ekspedicija :D Nadam se da se ne varam 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 21:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=doQdwZ8Nnys[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Publici isto svaka cast,tacno se vidjelo,da veceras dise sa ekipom,i da je bukvalno sve i jedan gledalac veceras na stadionu ovisnik o Borcumbravo i za vecerasnju publiku,nekad je i bolje kad nema fensera.....

To je to! Ko je veceras bio na stadionu bice uvijek.

Zaista smo u Stevi dobili nesto sto nismo imali dugo, a to je "ubica" u napadu i neko ko ce definitivno biti u vrhu liste strijelaca. Ovaj momak zasluzuje pohvale i zbog konstantnog pritiska na zadnju liniju Slavije kao i zbog toga sto je aktivan u svakom nasem napadu. Odlican potez Vlade je da ga izvede da bi dobio zasluzene ovacije.
Takodje, jedan aplauz i za Vukelju, covjek trci kao navijen. Vlado mu je nasao pravu ulogu!
Nek' smo i mi docekali da nasi spicevi zabijaju na svakoj utakmici.
I Stajic je bio dobar, mozda ne toliko konkretan ali kretanje i fizicka sprema su i kod njega na visokom nivou.
Puzi je solidno odigrao, odlican centarsut za prvi gol. To nam polako postaje dodatno oruzje u napadu. Pohvala za borbenost!
Boka dobar, bez vecih gresaka. Odbrana i Avduka bez veceg posla do onog gola.
Jedino me, kao i Schlagera, nije zadovoljila igra Grahovca. Dobio je poluvrijeme, ali nije ga iskoristio na pravi nacin. Naravno, i dalje mu treba pruzati prilike.

Posebno bih izdvojio akciju za drugi gol. Ljudi moji, pa ja onakvu kombinatoriku od strane nasih igraca nisam vidio godinama, sve na prvi dodir. Akcija za 10!

Vlado, majstore!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]