banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 20:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Avg 2010, 19:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
objasni Lozana! ali ja i dalje mislim da smo je mogi proci dalje...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 19:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Prošla Lozana na penale.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 19:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
batica je napisao:

Mogli smo da smo sastavili ekipu na vrijeme, tj. na zimu. Ovako nam ostaje da sadasnji tim u ovoj sezoni nadogradimo sa najvise 2-3 igraca i da bez velikog tumbanja docekamo ljeto i Evropu.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
batica je napisao:

Mogli smo da smo sastavili ekipu na vrijeme, tj. na zimu. Ovako nam ostaje da sadasnji tim u ovoj sezoni nadogradimo sa najvise 2-3 igraca i da bez velikog tumbanja docekamo ljeto i Evropu.

ja mislim da smo mogli i sa onom ekipom da maric nije bio na klupi...Lozana jeste bolja ekipa ali imali smo rezultat s kojim smo u BL mogli da se nosimo. medjutim, sta je tu je.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 20:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Јагодић најавио казне
Datum: 26.08.2010 21:00
Autor: Глас Српске
БAЊA ЛУКA - У контролној утакмици пред суботњи првенствени окршај са Славијом фудбалери Борца побиједили су друголигаша Врбас са 4:1 (0:1). Тим из Српских топлица водио је послије првих 45 минута, али су у наставку изабраници Владе Јагодића успјели да преокрену резултат и славе убједљиву побједу. Због тога је кормилар чете са Градског стадиона најавио казне играчима.

Иначе прилику на овом сусрету добили су фудбалери који нису играли на "Билином пољу".

- Фудбалери којима сам дао прилику против Врбаса изгледа да нису схватили да су овакве утакмице за њих веома битне, јер им је то прилика да се приближе стартној постави. Због тога сам одлучио да све оне који су играли у првом дијелу сусрета казним, а на који начин, видјећемо са челницима клуба - нагласио је Јагодић.

Штопер Бојан Петрић је приликом постизања изједначујућег гола задобио ударац у кољено, али се не ради о тежој повреди.

- Два пута сам повриједио лијево кољено у само неколико дана. На срећу није ништа озбиљно и спреман сам да се ставим на располагање стручном штабу за меч са Славијом - рекао је Петрић.

У дуелу са Врбасом тројица играча била су на проби: Ирман Хоџић (Јединство, Бихаћ), Драган Михаљевић (Ливно) и везиста Марио Дармопил (Међимурје).

- Хоџића ћемо наставити да пратимо, јер је млад и вријеме ради за њега. Михаљевић и Дармопил у овом тренутку нису нам потребни, а прилику коју су добили против Врбаса нису искористили - истакао је Јагодић.

Веома близу повратка на Градски стадион је некадашњи играч Борца Дарко Малетић. Он је љетос раскинуо сарадњу са Кобленцом из Њемачке и сљедећих дана требало би да потпише уговор. Aко се то деси, био би на располагању стручном штабу за меч шестог кола Премијер лиге БиХ против Сарајева на "Кошеву", који се игра 11. септембра.

Бањалучани су у суботу домаћини Славији у петом колу, а овај сусрет игра се од 19 часова. Послије овог кола услиједиће пауза од двије седмице у првенству због наступа бх. репрезентације у квалификацијама за Европско првенство. Због тога је шеф стручног штаба Владо Јагодић од управе тражио да се тиму обезбиједи одлазак на седмодневне припреме, а челници клуба трагају за дестинацијом у којој Бањалучани треба да бораве од уторка.
Дарко Љубојевић
Некадашњи фудбалер Борца Дарко Љубојевић и званично је именован за спортског директора клуба са Градског стадиона. Он ту функцију обавља како се вратио у Борац, али се као спортски директор службено водио Мухамед Ибрахимбеговић Фишер, који је сада пребачен на мјесто координатора за спортска питања.

Vlado dominira! :D

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 22:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Кад је утакмица?

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 22:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Odgovor imas vec u prethodnom postu.

Citiraj:
Бањалучани су у суботу домаћини Славији у петом колу, а овај сусрет игра се од 19 часова.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 09:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Идиот :D . Хвала.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 09:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ko bi rekao Lozana u grupnoj fazi!Nad prolivenim mlijekom ne vrijedi plakati,ali ja bi najradije zaplakao jer nas je M.... vodio u tom dvomecu. :cry: Da je Dovla bio,ko zna sta bi bilo...Al sta sad.

Nego htio sam pitati,je l igra onaj Vidakovic jos za nas?Nije mi se cinio los,a i Vlado ga je htio zadrzati cini mi se.Kad se malo bolje razmisli imamo odlicne napadace,Stajic,Vukelja,Nikolic i eto Vidakovic.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 10:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Na Vidakovica se najozbiljnije racuna.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 10:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Na kraju se moze reci da Borac ipak nije imao srece kad je dobio Lozanu...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 11:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Avg 2010, 17:29
Porist je napisao:

ma sa maricem ne bi imali srece ni da smo kojim slucajem vrbas izvukli :)

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 11:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
primjecujem da je na ovom forumu znacajno opao intenzitet pisanja .
A ne vidim razlog, em pobjeda u zenici em sutra utakmica, nekad je bilo puno zivlje i intenzivnije.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 11:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja ocekujem sutra da pocne utakmicu P.Stanceski od prve minute :D moze to stane valjda je sredio ljubavne jade :D

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 11:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
batica je napisao:
ja ocekujem sutra da pocne utakmicu P.Stanceski od prve minute :D moze to stane valjda je sredio ljubavne jade :D

sve zavisi od toga da li ce vlado postaviti igru sa jednim ili dva zadnja vezna, ako bude postavio igru sa jednim adnjim veznim ( ofanzivna formacij za kod kuce) pretpostavljam da bi prednost na toj poziciji ipak dobio boka , mada zavisno od koncepcije igre, moze stanceski odigrati i na nekoj drugoj poziciji.
Iskreno stanceski je dobar igrac zna svasta s loptom, ali ima taj problem usporavanja igre borca

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 11:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

borcev_navijac je napisao:
batica je napisao:

sve zavisi od toga da li ce vlado postaviti igru sa jednim ili dva zadnja vezna, ako bude postavio igru sa jednim adnjim veznim ( ofanzivna formacij za kod kuce) pretpostavljam da bi prednost na toj poziciji ipak dobio boka , mada zavisno od koncepcije igre, moze stanceski odigrati i na nekoj drugoj poziciji.
Iskreno stanceski je dobar igrac zna svasta s loptom, ali ima taj problem usporavanja igre borca

upravo sam i ja misljenja da je Stanceski dobar igrac i dobro se sjecam partije protiv zeljeznicara u finalu kupa u sarajevu kako je odigrao. Boka bi po meni trebao da igra u bilo kojoj varijanti tu nema spora ali mislim da ima mjesta i za stanceskog stim da je Muminovic zakazao...ne znam hoce li Vukelja igrati napad ili e ga opet malo povuci a u napad gurnuti Nikolica i Stajica...ako Vukelja bude igrao na sredini onda tesko da ce biti mjesta za Stanceskog.

p.s. gdje je sad RBA da nam izbaci dobitnicki sastav ? :D

Poslednji put menjao batica dana 30 Avg 2010, 12:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 12:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Ma ja sam samo siguran u jedno ko god da izadje mi sutra dobijamo utakmicu

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 12:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
subzero81 je napisao:
Ma ja sam samo siguran u jedno ko god da izadje mi sutra dobijamo utakmicu

i ja sam tako mislio kad smo igrali protiv Veleza pa izgubismo dva vazna boda,bilo bi vrijeme da krenemo uzimati bodove i na gradskom!

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 12:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Porist je napisao:

Da...Sto puta bi bolje bilo da smo dobili Olimpijakos,koga smo se svi pribojavali,a koji je davno ispao.

Naravno da bismo ispali i od njih,ali ostao bi drugačiji utisak.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 12:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Ma uzmamo Slaviju 2-0. NA stadionu 3-4000 ljudi

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]