banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 17:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Avg 2010, 09:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Nas najveci rival je persona non grata ili ti Dzimi Maric

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 10:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Juče sam sreo Marka Maksimovića na stadionu,vraća se polovinom septembra najvjerovatnije. :o

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 10:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
jel moze neko da mi kaze koji je vas najveci rival.

To se mijenjalo kroz sisteme,lige,drzave,tako da i nemamo nekog specijalnog rivala,neposredno nakon rata to je bio Rudar P....Meni licno je najdraze kad zguzimo Zeljeznicar,jer ih ne mogu smisliti nakon one utakmice sa Zepcem,otad ih smatram sibicarima,a za ostale forumase, ne znam.

A nekad mi je to bio drag klub,kao i Velez dok onako jadno ne skide gace ovog proljeca u Vrapcicima pred Zeljeznicarom,zbog cega im RA otad vise ne dolazi na utakmice. Ne osjecam vise ni gram simpatija prema ta dva kluba,cak i da se sutra raspadnu bilo bi mi svejedno,jednostavno za mene ne postoje.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 12:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 22:47
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Fighter je napisao:
Ma još ne mogu da vjerujem da mu je igrao Žara prije Puzija.
Protiv Lozane kući igrao mu je Žara desnog beka iako je cijelu prošlu polusezonu na toj poziciji igrao Stupar-ne kontam.
Jebem ga usta.

Ma takve i slične gluposti su nas koštale ispadanja, od ekipe koju smo realno i mogli i morali izbaciti, a da smo njih prošli, ko zna u kom pravcu bi išle daljnje utakmice, jer eto vidite dokle su stigli ti nesretni švicarci, a ja sam siguran da smo kvalitetniji od njih... A koliko nas je to koštalo. o tome bi se moglo diskutovati danima, jer ja sam ubijeđen da smo prošli dalje, da bi se sada već uveliko gradile tribine sjever i jug, nastavljena b bila rekonstrukcija, ovako ostaje nam da čekamo i dalje... Očigledno je da su skontali da je Šipovac bio glavni u potpisivanju ugovora sa Vojvodinom, pa su odlučili da njemu skonu skalp... Usput da kažem da i Šipovac vozi "E" KLASU, e sada šta je vozio kada je došao u Borac nisam baš siguran... :D
Ne vozi "E" nego "C"... xD I vozio ju je i pre Borca tako da za to nema se sta reci... xD I nije Sipovac DOVEO Marica (nije vazno ko ga je doveo) nego ga je on OTERAO... ;) Ali izgleda da sam ja malo vise upucen u to... xD Pozz za sve forumase...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 12:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Фудбалери бањалучког Борца савладали су јуче у контролној утакмици на Градском стадиону екипу Врбаса резултатом 4:1, иако су на полувремену губили са 0:1. Стријелци за наш тим били су Срећо (2 гола), Петрић и Хоџић, који је стигао на пробу на Градски стадион из редова бихаћког Јединства.

Управа бањалучког премијерлигаша истакла је да је Хоџић, захваљујући постигнутом поготку против Врбаса и добрим партијама у протекле двије контролне утакмице (Напријед и Врбас), задовољио укусе стручног штаба, те да ће наставити да прате игре овог играча који ће, највјероватније, у зимском прелазном року појачати редове Бањалучана.

e ovo mi se svidja vec se misli o zimskom prelaznom roku, a prate se mladi igraci iz okruzenja. stvarno je glupo dovoditi matore drtine pored mladih talentovanih igraca iz okruzenja.

Na kojoj poziciji igra hodzic

Poslednji put menjao subzero81 dana 26 Avg 2010, 13:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 13:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Dragan Starcevic 4ta liga Srbije :roll: Posavac. Sjajan golman

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 14:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Avg 2010, 09:56
s kime kad igra borac bude najveca posjeta na utakmicama

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 14:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sa lausaneom

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 14:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
-emir- je napisao:

A Kime je bio sjajan igrač :lol: .... hebem ti pravopis. :x

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 14:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:

Ako bismo gledali statistiku posjete na utakmicama Premijer Lige Bih,najveće posjete su protiv Sarajeva,ali ipak su sa široke narodne mase najveći magnet gostovanja Crvene Zvezde.

kakve ti paralele povlačiš,je li to neku anketu praviš? :D

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 17:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Biće kazni
Datum: 26.08.2010 17:46
Autor: Goran Karać
Prijateljski meč Borca i Vrbasa trebalo je igračima bh. premijerligaša koji nisu igrali u utakmici sa Čelikom da pruži novu šansu da izbore svoje mjesto u startnoj postavi, ali to nisu uradili.

Trener Vlado Jagodić bio je vrlo nezadovoljan prikazanom igrom u prvom poluvremenu, koje je Borac izgubio (0:1) od drugoligaša RS da bi na kraju ipak slavio rezultatom 4:1.

"Biće kazni za neke igrače, jer ono što su pokazali u prvih 45 minuta je nedopustivo loše. Ovo im jer bila prilika da dokažu da sam se možda prevario, jer nisu igrali u meču sa Čelikom, ali oni to nisu dokazali. Ove kontrolne utakmice su bitne za njih, ali to neki nisu ozbiljno shvatili. Fudbaleri koji su igrali prvo poluvrijeme biće kažnjeni, a u dogovoru s Upravom kluba ćemo odrediti i kakve će to sankcije biti", kazao je Jagodić.

U utakmici s Vrbasom nastupio je i Darko Maletić, koji će uskoro potpisati ugovor sa Borcem. Bivši prvotimac kluba sa Gradskog stadion već neko vrijeme trenira sa Banjalučanima nakon što je ovog ljeta otišao iz Koblenca.

Na probi su u Banjaluci Dragan Mihaljević iz Livna, Marijo Darmopil iz Međimurja i Irman Hodžić iz Jedinstva (Bihać). Jedini koji je opravdao očekivanja Jagodića bio je Hodžić.

"Hodžića ćemo pratiti, jer je mladi i vidi se da u njemu ima materijala. Mihaljević i Darmopil se nisu baš pokazali u duelu s Vrbasom i trenutno nam nisu potrebni", dodao je Jagodić.

Pored loše igre, malo brige Jagodiću donijela je i povreda Bojana Petrića, ali ipak se sve dobro završilo. Petrić je prilikom izjednačujućeg gola povrijedio koljeno koje ga je i ranije mučilo, ali nije riječ o težoj povredi i biće spreman za meč sa Slavijom u subotu.

Nakon 5. kola Premijer lige BiH uslijediće sedam dana pauze zbog kvalifikacija za EP, a u Borcu razmatraju da tim negdje otputuje na mini-pripreme.

Posljednja vijest koja stiže sa Gradskog stadiona je da je bivši prvotimac Darko Ljubojević i zvanično imenovan na funkciju sportskog direktora dok je Muhamed Ibrahimbegović Fišer sada Koordinator za sportska pitanja.

Dva gola Sreće
Za Borac su u meču s Vrbasom nastupili: Marčetić, Benović, Petrić, Stupar, Petković, Muminović, Sakan, Žarić, Srećo, Maletić, Mihaljević. Još su igrali: Luburić, Dujaković, Vidaković, Hodžić, Darmopil. Stijelci na meču su bili Petković u 35. minutu iz penala za Vrbas te Petrić u 60, Srećo u 62. iz penala, Hodžić u 78, te Srećo u 82. za Borac.

Bravo Vlado, samo po dzepu zbog nezalaganja!
Dobro je da je Fiser i zvanicno sklonjen sa ove funkcije, pa sad neka koordinise casicom.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 17:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2010, 04:54
-emir- je napisao:

ФК Рекреативо Чесма.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 18:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
ako moze neko da mi da tcnu informaciju kako igra losana sa lokomotivom.

tamo na ss.ba citam da u 73 minuti imaju rezultat koji ih vodi u ligu evrope, pa ne znam dokle je doslo, a ne znam ni gdje bi pratio

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 18:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Odem na live score da vidim rezultate play offa za Ligu evrope i ne mogu da vjerujem, nas protivnik Lozana blizu plasmana u LE, vode protiv Lokomotive u gostima 1:0, prva utakmica 1:1, 15 min. do kraja... I sada se jos moze vidjeti da smo imali veoma neugodnu, dobru i uigranu ekipu za protivnika, sto neko kaze, dokle misli ici ova Lozana..

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 18:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

@borcev_navijac, eto upravo sam odgovorio, vodi Lozana 1:0, ja pratim na live score-u

Borac dolazi iz njee,

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 18:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Evo upravo izjednacila Lokomotiva, 5min je djelilo Lozanu od LE, izgleda ce produzetci..

Borac dolazi iz njee,

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 19:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja gledam utakmicu direktno,i ljudi ova Lozana je cudo,dobro sam ja i napisao u onoj analizi dan nakon utakmice,da smo ispali od dosta bolje ekipe.
Igraju potpuno ravnopravno sa preskupom Lokomotivom za koju igra Sitchev i jos nekoliko reprezentativaca Rusije,plus argentinci i Brazilci reprezentativnog kalibra!

Povela je Lozana u prvom poluvremenu golom glavom nakon kornera,a u 85 minuti sudija dosudi jedan saren slobodnjak za Lokomotivu,i jos lopta zakaci zivi zid i potpuno promjeni smjer i prevari golmana. Odmah na pocetku produzetka onaj crnac Silvio izasao oci u oci sa golmanom Lokomotive i promasio za milimetar!

Odoh gledati do kraja,pa cu vas obavjestiti sta je bilo na kraju.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 19:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pucace se penali!

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Sad se i ja ukljucih i vidjeh reprizu gola Lokomotive. Kakav sugav gol! :confused3:

EDIT: Udje Lozana u grupu! :D

Poslednji put menjao Simpatizer dana 26 Avg 2010, 19:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 19:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Lozana u grupnoj fazi!!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]