banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 12:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Avg 2010, 10:10 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
subzero81 je napisao:
Vlado je izmislio fudbal za dzimija, ali dzimi nije vrijedan vise naseg pominjanja. Bilo ne ponovilo se!!

Ma naravno, ovo sam namjerno pomenuo, jer je činjenica da je ostavio ekipu u rasulu, pa to Vlado krpi kako zna i umije, ova pauza će nam doći odlično, a i publiku je rastjerao sa tribina... nego šta se dešava sa dječakom iz Nevesinja, jel smijenjen sigurno...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 10:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Ma još ne mogu da vjerujem da mu je igrao Žara prije Puzija.
Protiv Lozane kući igrao mu je Žara desnog beka iako je cijelu prošlu polusezonu na toj poziciji igrao Stupar-ne kontam.
Jebem ga usta.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 10:27 
Bič božji
Bič božji

Fighter je napisao:
Ma još ne mogu da vjerujem da mu je igrao Žara prije Puzija.
Protiv Lozane kući igrao mu je Žara desnog beka iako je cijelu prošlu polusezonu na toj poziciji igrao Stupar-ne kontam.
Jebem ga usta.

Ma takve i slične gluposti su nas koštale ispadanja, od ekipe koju smo realno i mogli i morali izbaciti, a da smo njih prošli, ko zna u kom pravcu bi išle daljnje utakmice, jer eto vidite dokle su stigli ti nesretni švicarci, a ja sam siguran da smo kvalitetniji od njih... A koliko nas je to koštalo. o tome bi se moglo diskutovati danima, jer ja sam ubijeđen da smo prošli dalje, da bi se sada već uveliko gradile tribine sjever i jug, nastavljena b bila rekonstrukcija, ovako ostaje nam da čekamo i dalje... Očigledno je da su skontali da je Šipovac bio glavni u potpisivanju ugovora sa Vojvodinom, pa su odlučili da njemu skonu skalp... Usput da kažem da i Šipovac vozi "E" KLASU, e sada šta je vozio kada je došao u Borac nisam baš siguran... :D

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 11:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Zna li se sta je sa Maleticem na kraju,mislim da se vec trebalo znati?I sta je sa Markom Maksimovicem,da li je blizu oporavka?

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 11:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Možda će se sutra znati nešto više na Gradskom, dobro bi nam došao Maleta,pošto se Mumi pokazao kao promašaj (zasad).
Marko se vraća u septembru (potpisao je ugovor na 2 godine).

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 12:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Kakva su to piskaranja o trofejnom stručnjaku?

Možda je čovjek bio vizionar i neshvaćen u provinciji kakva je Banjaluka :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 13:01 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Kakva su to piskaranja o trofejnom stručnjaku?

Možda je čovjek bio vizionar i neshvaćen u provinciji kakva je Banjaluka :D :D :D

Pa da je trofejan jeste, to mu niko nemože osporiti, ali i da je radio sve onako preko neko stvari, jeste, čak se da doći do zaključka da mu se sve ovo gadilo, ali izgleda da nije bio gadljiv na pare...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 18:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
10 dana sam bio na moru i bukvalno vase pisanje ide od tame do sjaja..
Sta reci nego da me iznenadio remi sa Velezom kao i pobjeda nad Celikom. Stevo Nikolic je uz Mikica najvece pojacanje 8)
Svi na Slaviju!

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 22:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Bravo za Partizan,odavno se nisam ovako obradovao kad je fudbal u pitanju,jos od Grbavice i Kupa!!

Mnogo sam se radovao ovom fudbalskom ljetu,i kad sam nakon Juzne Afrike,Lozane,Slovana itd, vec mislio da se ovoga ljeta nista lijepo ne moze dogoditi,stize ovako nesto. Bravo za momke!

Kakva tri dana,prvo Zenica pod nogama a sada i Barca,Manchester,Liverpool,Inter,Real i kompanija ove jeseni u Srbiji!!

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Schlager je napisao:
Bravo za Partizan,odavno se nisam ovako obradovao kad je fudbal u pitanju,jos od Grbavice i Kupa!!

Mnogo sam se radovao ovom fudbalskom ljetu,i kad sam nakon Juzne Afrike,Lozane,Slovana itd, vec mislio da se ovoga ljeta nista lijepo ne moze dogoditi,stize ovako nesto. Bravo za momke!

Kakva tri dana,prvo Zenica pod nogama a sada i Barca,Manchester,Liverpool,Inter,Real i kompanija ove jeseni u Srbiji!!

Takođe, ovo je prava stvar

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ja sam ovu utakmicu pratio bez nekih vecih emocija, ali moram napisati da se divim Partizanu.
A divim im se zato sto su sa samo jednim strancem usli u LS, kao i to da u prvom timu imaju nekoliko igraca iz svoje skole. To i nama treba da bude putokaz, pa da se u Suputovom cetvorogodisnjem planu uguramo u grupe Lige Uefa. :D

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 00:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Schlager je napisao:

Ја сам гледао утакмицу, али без икаквих емоција, ни секунде се нисам обрадов'о што су ушли...

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 01:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Има тема о Партизану,па нека се тамо пише о томе,немојте ову тему наше светиње да загађујете са тим комунистима...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 02:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2005, 21:12
GanDra je napisao:
Има тема о Партизану,па нека се тамо пише о томе,немојте ову тему наше светиње да загађујете са тим комунистима...

=D>
свака част партизану, уз пјесму, Наш је Бораца нама све на свијету!

1389

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 13:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Simpatizer je napisao:
Čelik - Borac 0:1
©nkcelik.co.ba.

U okviru 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine sinoć su se na Bilinom polju sastali Čelik i Borac. Banjalučki tim nastavio je tradiciju odnošenja bodova sa zeničkog hrama slaveći minimalnim rezultatom od 0:1. Jedini gol na utakmici postigao je Stevo Nikolić u 84.minuti susreta.

Čelik je nastupio u sastavu: Bilobrk, Brković, Sadiković, Čović, Milošević, Zahirović, Duro, Purić (od 79. Gadžo), Adilović, Jamak (od 64. Isaković) i Džafić (od 54. Šišić). Trener je bio Abdulah Ibraković

Oko 5.000 gledalaca koji su skupili na Bilinom Polju mogli su vidjeti jednu veoma lošu utakmicu. Čelik je tokom cijelog susreta jalovo pokušavao da dođe do gola banjalučana dok su se gosti orjentisali na odbranu i iz kontranapada pokušavali da ugroze gol Bilobrka.

Utakmica je počela lijepom koreografijom Robijaša koji su tokom cijele utakmice pružali igračima bezrezevnu podršku. Prvo uzbuđenje na terenu desilo se u 3.minuti susreta. Đafić je bio u prodoru po lijevoj strani i u punom naletu srušen je u kaznenom prostoru. Kada su svi očekivali da će (na ovom susretu veoma loši) sudija Dominković pokazati na bijelu tačku njegova pištaljka ostala je nijema. U prvih desetak minuta Čelik je konstantno napadao prema golu Borca ali su ti napadi obično završavali nerezonskim udarcima s velike udaljenosti ili centaršutevima koji su bili lak plijen za iskusnog Avdukića. U 15 minuti nakon kornera sa lijeve strane Čović je sa pet metara glavom šutirao pored gola. Nakon te prilike igrači Borca su se oslobodili pritiska i uspostavili ravnotežu na terenu. U 16. minuti susreta gosti su imali dobru priliku za gol. jedan igrač gostiju odlično je prošao po lijevoj strani i ubacio u kazneni prostor. Brković je na kratko zaboravio na Mikića koji dolazi do lopte i sa nekoliko metara iskosa šutira u odlično postavlkjenog Bilobrka. U 23. minuti Brković jednu čistu loptu bez potrebe izbacuje u korner. Gosti veoma dobro izvode korner i nakon velike gužve u kaznenom prostoru Damjanović šutira sa petnaestak metara ali lopta odlazi za malo pred gola Čelika. Do kraja poluvremena Čelik je ponovo uspostavio terensku inicijativu i loptu držao u svom posjedu. Međutim, iako su stalnoi pokušavali da dođu do gola gostiju napadači Čelika u tom periodu nisu napravili niti jednu priliku. Svaki napad bio prekinut pred kaznenim prostorom Borca.

U drugom poluvremenu nastavilo se sve po starom. Čelik je pokušavao da nekako dođe u priliku za gol dok su se gosti povukli i nastojali sačuvati svoju mrežu. U 52. minuti Sadiković je iznenadio sam prošavši po lijevoj strani ostavljajući dva igrača Borca iza sebe. nakon prodora odlično je ubacio u kazneni prostor gdje je loptu prihvatio Adilović i vrhom kopačke je spustio za Purića koji iz teške pozicije sa desetak metara šutira pored gola. osam minuta kasnije Sadiković je ponovo prošao po lijevoj strani i ubacio u kazneni prostor gdje se nalazio Adilović koji sa pet metara glavom šutira preko gola. Samo tri minute kasnije napadač Čelika našao se u novoj prilici ali je iz veoma teške pozicije uspio šutirati samo u dobro postavljenog Avdukića. Nakon ovih propuštenih prilika Borac se oslobodio pritiska i putem kontarnapada nekoliko puta zaprijetio Čeliku. U 71. minuti igrači Borca izveli su odličnu kontru koju je šutem sa dvadesetak metara završio Vule Trivunović. Njegov topovski udarac Bilobrk je nekako uspio izbaciti u korner. U 82. minuti susreta Borac je izveo odlična kontranapad. Posljednji igrač odbrane Čelika Milošević rukom je zaustavio napad gostiju i time spasio siguran pogodak. Iako su gledaoci na stadionu očekivali da će Milošević biti poslan u svlačionicu sudija Dominković pokazao mu je samo žuti karton. Četiri minute kasnije gosti su postigli jedini gol na utakmici. Zahirović je na polovini terena loše predao jednu loptu koja je na kraju došla do Puzigače. Bivši igrač Čelika prošao je po lijevoj strani i ubacio u kazneni prostor gdje su nalazila tri igrača gostiju. Lopta je prošla desetak centimetara pored usporenog Sadikovića koji nije uspio izbaciti u polje i došla do iznenađenog Nikolića koji je poklon, šutom sa desetak metara, pretvorio u pogodak kojim su gosti ponovo odnijeli sva tri boda sa Bilinog Polja.

Koliko se ovo razlikuje od "objektivnog" izvjestavanja na ss.ba! :o

Svaka cast ljudima sa celikovog sajta koji su napravili ovaj izvjestaj. Nit sta dodati nit sta oduzeti, to je bilo to.

S tim, da je borac zaista djelovao kao jaka zrela ekipa koja zna zasto je dosla i na koji nacin to hoce da ostvari.

Nevjerovatno je sta je mikic promasio u prvom poluvremenu,m a isto je puzigaca namjestio, sam pred golmanom sa lijeve strane.

Igrali smo zaista cvrsto i muski i pored sudijke koji nas je onako hinski krao. Pa svirao im je svaki kontakt blizu 16 slobodnjak, srecom pa nista od tog nisu napravili, a nama , pa ne sjecam se bas da je svirao nesto ublizu 16.

no bilo kako bilo, volio bih da je ovo pocetak jednog dugackog i uspjesdnog niza.
Sad nam treba ta pobjeda kuci jako.
Mada slaviju ne treba potcjeniti, njih ko god potcjeni nahebe.
Imaju oni mlad i neiskutan tim, ali vec su pokazali da kad se napale, a protiv borca sigurno ce biti napaljeni i zeljni dokazivanja, svakom mogu pomrsiti racune.

ZAto u utakmicu treba uci maksimalno ozbiljno i onda uspjeh ne bi trbao da izostane.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Ima li ista od Maletica, zar nije receno do nedelje da ce se znati potpisuje li

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 18:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
evo ja sad sa utakmice pobjedio Borac 4-1!
Igro Maleta znaci nije jos nasao inostrani angazman.Bena me sve vise i vise razocarava,zna li neko kako se zove onaj sto je dao 3.gol?

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 18:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Борац БЛ je napisao:
evo ja sad sa utakmice pobjedio Borac 4-1!
Igro Maleta znaci nije jos nasao inostrani angazman.Bena me sve vise i vise razocarava,zna li neko kako se zove onaj sto je dao 3.gol?

Ja mislim da se preziva Babic. Mene zanima ko su jos 11ka neki Spica i 12 napadac

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Шпица може да буде само Адонис,односно Дамиров син...Одличан резултат,нека мало за стицање додатног самопоуздања пред Славију...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 08:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Avg 2010, 09:56
jel moze neko da mi kaze koji je vas najveci rival.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]