banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 15:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Avg 2010, 11:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
_zoka je napisao:
A za šta vam služi to oružije skriveno?Kad krenete u partizane,šta li?

Pusti ti te price, neka oruzja ako je uredno zakopano i van domasaja djece... Druga stvar je sa ljudima poput onih koje je navela Boa koji rizikuju i svoj i zivot ukucana...
Da ne idemo pretjerano u politiku samo cu se malo dotaci te teme: dok ne pohapsise one Vehabije prije par mjeseci u g.maoci, ti sigurno ne bi vjerovao da ti je neko prije toga rekao da u BiH imas bar jedno selo u kom islamski fundamentalisti imaju vjezbe gadjanja, djeca im uce iz knjiga iz Jordana po njihovom skolskom sistemu, sva obiljezja u tom selu su na arapskom, itd itd... A ne mora uvijek znaciti da ce takva praksa uvijek zavrsiti hapsenjima kao u gore pomenutom slucaju.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Jantako ne mislim jer ja nemam oružie...ali sam se naslušao dovoljno komentara,od mnogih, tipa "imam ovo kad opet balije na nas krenu" i sličnih..

Ako procitas imalo detaljnije forum Sarajevo-x.com, pogotovo dio sa politikom, vidjeces da je generalni stav tamo da upravo samo ONI zele da sacekaju pogodan momenat pa da krenu na nas, a da ih po mogucnosti Amerika taj put ne zaustavi.
Na stranu to sto bi oni opet izginuli i u tom pokusaju kao i u prvom, nego je cinjenica da je to zaista preovladjujuci njihov stav...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 11:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Yeah,right.....Neće ih niko zaustaviti dok ne stignu u Banjaluku.... :roll:
@RS....
To tvoje zakopano oružije ti neće pomoći ako vehabije ili bilo ko drugi odluči da krene na tebe.....Jedina njegova upotrebna vrijednost je ona koju sam ja naveo.Ako neko krene u partizane....
Kad ONI dočekaju pogodan momentat vjeruj da će i ovde biti organizovana nakakva odbrana,bez tog zakopanog oružije.....

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Yeah,right.....Neće ih niko zaustaviti dok ne stignu u Banjaluku.... :roll:
@RS....
To tvoje zakopano oružije ti neće pomoći ako vehabije ili bilo ko drugi odluči da krene na tebe.....Jedina njegova upotrebna vrijednost je ona koju sam ja naveo.Ako neko krene u partizane....
Kad ONI dočekaju pogodan momentat vjeruj da će i ovde biti organizovana nakakva odbrana,bez tog zakopanog oružije.....

Ja se sad ne mogu sjetiti procjene koliko ima zakopanih komada oruzja, ali sigurno se ne broje u 10inama, nego hiljadama. Ako tebi nista u jednom sukobu ne znaci da ti neko odnekud odjednom stvori par hiljada komada bar lakog naoruzanja, a sto je bitnije i MUNICIJE, onda u redu...
Sjeti se samo koliko ce krvavo kostati (tj. koliko ih danas kosta) Hrvatsku svaki metak koji je prokrijumcarilia i preplatila tokom rata kod njih... sve sto su imali svoje vrijedilo im je zlata.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 11:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Hmm zoka posjeduje neke top secret informacije :D

@RS
Svi s tog foruma posjeduju internetsku hrabrost ko i ovi naši forumaši, koji bi sve tukli i sve pobili...svi bi da se ide u rat, dok oni lično ne moraju... tu ne spadaju radikalisti, al opet ni oni nisu toliko problem po neše koliko su očigledno problem po svoje..

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 11:36 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pitanje sad jedno....Koliko je vas koji imate skriveno oružije,to oružije konzerviralo po PS prije skrivanja?

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Citiraj:
Hmm zoka posjeduje neke top secret informacije :D

Полицијске контроле показале су да су апсолутно неистинити наводи да се под окриљем агенција за заштиту људи и имовине организују паравојне и параобавјештајне структуре у Српској.
http://www.glassrpske.com/vijest/2/novo ... uzava.html

Па наравно нема! :lol:

И ако шта, Руjка биће прва ко пукне у ових душмана!

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 12:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

pa to je toliko top secret da ni policija ništ ne zna o tome...

Nisam ja protiv držanja oružija u kući ukoliko se na isto pazi...koliko djece naveče vani izlazi noseći očev pištolj, dok njegov otac misli da mu pištolj stoji mirno u kutiji za cipele u ormaru...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 12:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

И jа не веруjем да jе моjа драга Српска сасвим без армиjе... Наравно, нешто има, само нико не прича о томе... :wink: 8)

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 12:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
boa je napisao:
skeva je napisao:
Ljudi, pa bio je rat.....mozda 5% porodica nema pusku ispod kreveta :) ..... Kalas je zakon, jebo lovacke puske 8)

:roll: ,da bio je rat prije 20 godina
vidim ne zna se da postoje klubovi, ali se dzamija zna srusiti.
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
ljudi previse se brinete, dozvolu za nosenje je tako tesko izganjati da ima mali procenat ljudi koji to zaista mogu da nose. ako iskljucimo pripadnike policije ili nekih drzavnih organa, onda je taj broj jos manji.
dozvola za posjedovanje je samo to. ako te uhvate sa pistoljem koji nije rastavljen, a jos da imas pun sarzer ili metak u cijevi, ne pise ti se dobro.

tacno, ali cemu ti onda oruzje ispod jastuka, ili u kuci gdje dolaze tvoji unuci?
mene jednostavno interesuje cemu to sluzi?
kako objasnjavate posjedovaje oruzja?

ahhahahahhaha kako ces dzamiju puskom srusiti??? 8) 8) 8) 8) .... Al ako te tjesi u BIH ima vise nononapravljenih dzamija nego zaostalih pusaka iz rata :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Pitanje sad jedno....Koliko je vas koji imate skriveno oružije,to oružije konzerviralo po PS prije skrivanja?

Neki dan sam svjedocio ispaljivanju jedne Italijanske puske iz II.svj.rata, iskopana, jedina zastita koju je imala je to sto je bila u drvenom sanduku (i pretpostavljam da nije ni bila zamotana dodatano, a kamo li konzervirana).
ispaljuje bez ikakvih problema :) poduga cijev, poprilicno tiha zbog te osobine....

Dzontra, znam ja da su oni samo jaki na rijecima tamo na sa-x.com, ali ... kad neko jednom opet dovoljno zatruje mase, postoji mogucnost i da ih pokrene....

Poslednji put menjao RSboljaPolovinaBiH dana 24 Avg 2010, 12:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 12:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Do nekog sljedećeg rata......Pa ti onda smatraš da će država kao takva propasi,neće biti organizovane odbrane nego će neko dići ustanak i onda će skriveno oružije doći do izražaja...To ima veze sa mozgom samo u slučaju neke okupacije....

Svaka budala zna da ce propasti, posto nema nama zajednickog zivota sa ovakvim pretenzijama da jedni vladaju drugima i sl.... Naravno svi se nadamo da cemo se dogovoriti i bez uzaludnog sukoba naci pravo rjesenje...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Naravno da se svi nadaju dogovoru...u rat samo žele klinci od 14-15 godina koji samtraju da će u jebačkoj uniformi i nekim jebačkim oružijem u ruci skakti iz aviona, uništavati tenkove, razvaljivati nogama vrata,i proživljavati sve ostale momente iz Call of Dutya, sve dok u pozadini svira Du hast od Rammsteina

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Džontra, наравно. Али увек jе добро када имаш нешто слично армиjе да би услови договора били повољни... То не значи да треба jе користити...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 12:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Руjа je napisao:
Džontra, наравно. Али увек jе добро када имаш нешто слично армиjе да би услови договора били повољни... То не значи да треба jе користити...

Hehe misevi smo mi(sva tri naroda) da armijom i puskama popravljamo svoju situaciju......

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 12:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U pravu si Ruja, naavno, ali imati armiju i nešto slično armiji nije isto...pogovo na ovim prostorima, gdje samo spominjanje riječi Srpska i armija u istoj rečenici, odmah biva prokomentarisano kao nova velikosrpska agresija...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 12:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
gdje samo spominjanje riječi Srpska i armija u istoj rečenici

зато и не причаjу... знаш како кажу... паметан човек тихо ради свој посао и не прича о томе, а глупи - много прича и мало ради, и на краjу увек губи... :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 13:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

zoka nije jedini sa top secret informacijama...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 13:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 13:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
maloprije gledam emisiju kako ljudi proucavaju nautiluse.aloooo nautiluse!!!
o balkanu jebem te i u dupe i u supak.

e sad da se svi vratimo na temu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]