banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 12:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Avg 2010, 21:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
RTRS na Sportskom pregledu nema izvjestaj sa borceve utakmice :(

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2010, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Јој Боке ал их покрши :)

а и Авдука је краљ, приђе одмах овом и ухвати га за руке, као ајде устај не глуми ту :)

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 12:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Imali išta za Meletu zna li se, dolazi li...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Kako li ce se zavrsiti sapunica zvana Darko Maletic

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 13:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
subzero81 je napisao:
Kako li ce se zavrsiti sapunica zvana Darko Maletic

Slika

8)

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
оде и Шиповац...
а најновије појачање у сада већ "летећем циркусу бране јанковића" је још један прослављени спортски радник града Бањалуке у народу омиљени Фелшо! :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 13:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Gdje ima info za to da pročitam?

Inače,Felšo nije ni po čemu lošije rješenje od Šipovca,naš je čovjek sa Starčevice,igrao je u Borcu kako tako,ima love...Ja ne vidim problem u kadrovskoj promjeni Felšo umjesto Šipovca,ako sam dobro razumio da je to u pitanju....

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

samo se nadam da pod felsom ne mislite na Ozrena

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 14:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Felšo je koliko ja znam Branko Kovačević a Ozren je Feki.

Poslednji put menjao Schlager dana 23 Avg 2010, 14:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 14:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dobro je ne znam mislim da je i ozren imao tako neki nadimak, jeste feki ja sam se zajebao

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 14:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Evo jedne slike iz sobe naših momaka za vrijeme karantina prije utakmice sa Čelikom

Slika

Pozdrav za autora fotografije :D

Poslednji put menjao Čađo dana 23 Avg 2010, 14:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 14:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Schlager je napisao:
Felšo je koliko ja znam Branko Kovačević a Ozren je Feki.

Ma da sad mi je jasno zašto su on i još jedan "gazda" dolazili čak i na trening utakmice :angry4:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 16:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Čelik - Borac 0:1
©nkcelik.co.ba.

U okviru 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine sinoć su se na Bilinom polju sastali Čelik i Borac. Banjalučki tim nastavio je tradiciju odnošenja bodova sa zeničkog hrama slaveći minimalnim rezultatom od 0:1. Jedini gol na utakmici postigao je Stevo Nikolić u 84.minuti susreta.

Čelik je nastupio u sastavu: Bilobrk, Brković, Sadiković, Čović, Milošević, Zahirović, Duro, Purić (od 79. Gadžo), Adilović, Jamak (od 64. Isaković) i Džafić (od 54. Šišić). Trener je bio Abdulah Ibraković

Oko 5.000 gledalaca koji su skupili na Bilinom Polju mogli su vidjeti jednu veoma lošu utakmicu. Čelik je tokom cijelog susreta jalovo pokušavao da dođe do gola banjalučana dok su se gosti orjentisali na odbranu i iz kontranapada pokušavali da ugroze gol Bilobrka.

Utakmica je počela lijepom koreografijom Robijaša koji su tokom cijele utakmice pružali igračima bezrezevnu podršku. Prvo uzbuđenje na terenu desilo se u 3.minuti susreta. Đafić je bio u prodoru po lijevoj strani i u punom naletu srušen je u kaznenom prostoru. Kada su svi očekivali da će (na ovom susretu veoma loši) sudija Dominković pokazati na bijelu tačku njegova pištaljka ostala je nijema. U prvih desetak minuta Čelik je konstantno napadao prema golu Borca ali su ti napadi obično završavali nerezonskim udarcima s velike udaljenosti ili centaršutevima koji su bili lak plijen za iskusnog Avdukića. U 15 minuti nakon kornera sa lijeve strane Čović je sa pet metara glavom šutirao pored gola. Nakon te prilike igrači Borca su se oslobodili pritiska i uspostavili ravnotežu na terenu. U 16. minuti susreta gosti su imali dobru priliku za gol. jedan igrač gostiju odlično je prošao po lijevoj strani i ubacio u kazneni prostor. Brković je na kratko zaboravio na Mikića koji dolazi do lopte i sa nekoliko metara iskosa šutira u odlično postavlkjenog Bilobrka. U 23. minuti Brković jednu čistu loptu bez potrebe izbacuje u korner. Gosti veoma dobro izvode korner i nakon velike gužve u kaznenom prostoru Damjanović šutira sa petnaestak metara ali lopta odlazi za malo pred gola Čelika. Do kraja poluvremena Čelik je ponovo uspostavio terensku inicijativu i loptu držao u svom posjedu. Međutim, iako su stalnoi pokušavali da dođu do gola gostiju napadači Čelika u tom periodu nisu napravili niti jednu priliku. Svaki napad bio prekinut pred kaznenim prostorom Borca.

U drugom poluvremenu nastavilo se sve po starom. Čelik je pokušavao da nekako dođe u priliku za gol dok su se gosti povukli i nastojali sačuvati svoju mrežu. U 52. minuti Sadiković je iznenadio sam prošavši po lijevoj strani ostavljajući dva igrača Borca iza sebe. nakon prodora odlično je ubacio u kazneni prostor gdje je loptu prihvatio Adilović i vrhom kopačke je spustio za Purića koji iz teške pozicije sa desetak metara šutira pored gola. osam minuta kasnije Sadiković je ponovo prošao po lijevoj strani i ubacio u kazneni prostor gdje se nalazio Adilović koji sa pet metara glavom šutira preko gola. Samo tri minute kasnije napadač Čelika našao se u novoj prilici ali je iz veoma teške pozicije uspio šutirati samo u dobro postavljenog Avdukića. Nakon ovih propuštenih prilika Borac se oslobodio pritiska i putem kontarnapada nekoliko puta zaprijetio Čeliku. U 71. minuti igrači Borca izveli su odličnu kontru koju je šutem sa dvadesetak metara završio Vule Trivunović. Njegov topovski udarac Bilobrk je nekako uspio izbaciti u korner. U 82. minuti susreta Borac je izveo odlična kontranapad. Posljednji igrač odbrane Čelika Milošević rukom je zaustavio napad gostiju i time spasio siguran pogodak. Iako su gledaoci na stadionu očekivali da će Milošević biti poslan u svlačionicu sudija Dominković pokazao mu je samo žuti karton. Četiri minute kasnije gosti su postigli jedini gol na utakmici. Zahirović je na polovini terena loše predao jednu loptu koja je na kraju došla do Puzigače. Bivši igrač Čelika prošao je po lijevoj strani i ubacio u kazneni prostor gdje su nalazila tri igrača gostiju. Lopta je prošla desetak centimetara pored usporenog Sadikovića koji nije uspio izbaciti u polje i došla do iznenađenog Nikolića koji je poklon, šutom sa desetak metara, pretvorio u pogodak kojim su gosti ponovo odnijeli sva tri boda sa Bilinog Polja.

Koliko se ovo razlikuje od "objektivnog" izvjestavanja na ss.ba! :o

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 16:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
jedva cekam pregleda da vidim to igranje rukom za zuti karton....

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nema napada kad je igrano rukom!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mWzA7wXMM9E[/youtube]

ne'am pojma kako da ubacim ovdje video.... :-?

ludilo eo ga! :D jos jednom hvala skypostman!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Poslednji put menjao batica dana 23 Avg 2010, 21:38, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 21:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
batica je napisao:
http://www.youtube.com/watch?v=mWzA7wXMM9E&feature=player_embedded

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mWzA7wXMM9E&feature=player_embedded[/youtube]

Без овог. :wink:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mWzA7wXMM9E[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
batica je napisao:
http://www.youtube.com/watch?v=mWzA7wXMM9E&feature=player_embedded

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mWzA7wXMM9E&feature=player_embedded[/youtube]

Без овог. :wink:

e hvala! patim se tu ko Isus i nece pa nece reko koji k...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 07:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

По устаљеној пракси, изабраници тренера Владе Јагодића у сриједу играју нови пријатељски меч. Овог пута Борцу ће ривал бити трећелигаш Врбас, а меч се игра на Градском стадиону с почетком од 17 часова.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 09:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pored toga što se igraju utakmice srijedom, danas sam pročitao da je u nedelju Vlado bio u Srpskom Sarajevu i gledao Slaviju, a kako tamo piše to već čini drugi put, jer ih je već gledao protiv Sarajeva, znači da je radio skauting, Slavije, a ujedno mu se poklopilo da je tu i Sarajevo...

Sada ovo bi se reklo da je sasvim normalna stvar, ali sjetite se njegovog prethodnika, kako je je i gdje provodio nedelju, na putu, ali prema kući, odmah u subotu naveče, jebeš skauting, daj da se ide kući...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 09:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vlado je izmislio fudbal za dzimija, ali dzimi nije vrijedan vise naseg pominjanja. Bilo ne ponovilo se!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]