banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 19:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1596 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 80  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: najave igara
PostPoslato: 03 Avg 2010, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Dzontra Volta je napisao:
Mafia II 12 minuta gameplaya
Maj gad kako će samo ovo ownat assove svake druge igre... kako samo voda fascinantno izgleda...ovo bi mogla biti jedna od najdetaljnijih igara ikad...

a evo i lista svih trailera i dev diarya klikni ->ovde<-

Nemam vremena da gledam sad video, koliko je zahtjevna igra?

Neki link na sys req?

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 14:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Citiraj:
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7
Processor: 2.4 GHz Quad Core processor
RAM: 2 GB
Video Card: nVidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870 or better
Hard Disc: 10 GB
Sound Card: 100% DirectX 9.0c compliant card
Peripherals: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepad

btw demo iste dolazi za sedam dana, a komplet igra pred kraj mjeseca

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Archangel je napisao:
Hahahhahahha: "If a tree falls down in a forest, and noone is there to hear it, what colour is the tree??? -Blue?? -No! -Forest green? - No! -Red? -No! -Lavender? -No!..."

Nadam se samo da cu ovo moci da igram, a ne kao prvi dio :( :( :(

Znao sam da nece raditi... ISFURRR :( :( :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 13:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2010, 17:42
Ovo će biti igra svih vremena ...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0SNnlvjWuYo[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 23:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
Citiraj:
Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7

Nisam u toku s cijenama s toga koliko bi odprilike koštala konfiguracija koja bi mogla pokrenuti "MafiaII"?
Došlo vrijeme kada su i dva procesorska jezgra malo.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2010, 09:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Više najava u jednom postu samo danas:
-Nastavak Batmana AA se zove Arkham City i dolazi na jesen 2011- moćemo voziti batmanov batmobile
-novi Womsi dolaze na PC 26-og ovog mjeseca i biće u 2D. JEEEEEE!!!
-Crysis 2 odgođen za 2011, zato što EA ne želi konkurenciju novom MoH-u, za koji se veli da je sranje, dok je Crysis awesome...
-Warhammer Space Marine potvrđen za PC, vjerovatno zbog filma na istu temu, dolazi početkom 2011, a film krajem 2010 (WH40K rulz, starcraft sucks - nije povezano, bitno je naglasiti činjenice :D )
-otpušteni osnivači IW-a, osnovali respawn se izjavom da rade na najvećem akcionom block-busteru ikad, al ikad!
-Kreatori Plants vs zombies potvrdili da ćemo u sljedećih 10 (da,deset) godina vjerovatno dobiti nastavak iste...jeeee PvZ 2, sljedeće decenije, al opet jeeee
nije igra al je povezano-potvrđeno da je u planu Mass Effect film...jeeee?, pošto su filmovi bazirani na igrma osuđeni na propast...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2010, 10:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mafia II demo se pojavio...upravo skidam...može jedino preko steama...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2010, 18:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2010, 21:33
A pročito sam negdje da je mafia 2 kurac od igre. A ni kompjutere neće maziti. Možda da se nekome svidi realna vožnja.

Ne zaboravi nas.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 07:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

nije najbolji, ali je najtužniji cinematic eva
Dođe mi uzet igru samo da se kuharu osvetim...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 15:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2010, 21:33
Citiraj:

btw demo iste dolazi za sedam dana, a komplet igra pred kraj mjeseca

Evo igre za džabalebana, još samo nabaci neki quad.

Ne zaboravi nas.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2010, 19:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

deus ex gameplay trailer

te prvo jedan i nakon toga drugi jako zanimljiv klip Star Wars Force unleashed II...igra koja bi izgleda mogla biti sjajna

te trailer za novi bioshock

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2010, 13:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2010, 16:56
Creative Assembly je najavio Shogun 2 Total War

http://www.youtube.com/watch?v=NZ8991hb2WE

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2010, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2010, 21:51
UUU jedva cekam. veliki sam fan Total war igrica.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 13:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Evo članak iz jednih novina o Shogun 2 Total war

"Deset godina nakon pojavljivanja prve igre iz serijala Total War, razvojni studio Creative Assembly olučio je da se vrati korenima - igri Shogun: Total War, koja ih je proslavila. Drugi deo vas stavlja u ulogu vođe (Daimyo) jednog od devet moćnih i ambicioznih klanova, kojem je cilj da osvoji dovoljno teritorije i zaradi titulu šoguna. Kampanja se odvija u 16. veku, u eri Sengoku. U to vreme, Odu Nabunaga bio je blizu da ujedini Japan, ali ga je ubio njegov general, a era je završena pobjedom klana Tokugawa. Budući da se igra odvija na manjoj teritoriji od one prethodne kao i da postoji samo devet frakcija, koje se uglavnom koriste sličnim jedinicama, logično je da je ukupan broj jedinica smanjen na nekih 30. Ipak, ovo ne mora biti loša stvar, jer će se sada mnogo više pažnje posvetiti jedinicama i njihovim prednostima i manama, a akcenat će biti na taktiziranju. Pored toga sve jedinice će biti mnogo detaljnije i upotrebljavaće nekoliko stotina animacija napravljenih s britanskom asocijacijom Kendo. Borbe će biti mnogo masivnije jer je najavljeno 56.000 ratnika na ekranu, što je velika razlika u poređenju sa desetak hiljada (maksimum u prethodnoj igri). Kao neka vrsta nadoknade za manji broj jedinica, igrač će moći da vodi i heroje koji će napredovati po nivoima i imati ključne uloge u borbama. Naravno, s jednim herojem nećete moći da savladate celu jedinicu sami, ali će zato pasivni bonusi uticati na to da vaša vojska odnese pobedu u bitkama koje na prvi pogled deluju kao siguran poraz. Vođa klana, koji čete takođe voditi u vidu heroja, imaće i telohranitelje , tako da će on biti malo tvrđi orah, ali ipak ne dovoljno da se samostalno suprostavi celoj jedinici. Bitno je naglasiti da neće sve jedinice biti na raspolaganju svim klanovim iako je reč o istoj državi, jer se klanovi razlikuju po filozofiji ratovanja.

Osvajanje zamkova je isto izmenjeno, ne prvom mestu zbog činjenice da će biti tri tipa tvrđava (na ravnom terenu, na brdu i na obali) sa po pet nivoa, ali i zbog drugačije tehnike ratovanja u sredovnjekovnom Japanu. Za razliku od Evropljana, koji su čekali da protivnik osvoji visoke kamene zidine, japanske vojskovođe su često otvarale vrata tvrđave kako bi namamile protivnika u neku od zamki koje postavljaju unutar dvorišta (uski prolazi, zasede i slično). Vremenski uslovi, koji ozbiljno utiču na situaciju na bojnom polju, takođe su novina. Pošto će u kampanji jedan potez predstavljati jedno godišnje doba, moraćete i na to obratiti pažnju. Primera radi, možda je lakše napasti protivnika koji zimi drži most na reci, jer postoji šansa da će reka biti zaleđena, pa je možete preći i na nekom drugom mestu.

Što se tiče pomorskih bitaka, i tu je najavljeno dosta izmena. Najpre, postoji mogućnost da neke bitke vodite u priobalnom području, što znači da možete iskoristiti plićake i grebene. Kako su se brodovi u srednjovekovnom Japanu kretali pomoću vesala - a ne kao u Evropi pomoću jedara - to znači da će, na primer, moći brže da se zaustave. Druga razlika u poređenju sa Evropomjeste to što nisu nosili topove, već su se u borbi oslanjali na strelce , ali i na pešediju koja je preuzimala ključnu reč kada se brodovi dovoljno približe jedan drugom. Brodovi su u to vreme delovali više kao plutajuće tvrđave pune strelaca i vojnika, a najavljeno je 12 različitih vrsta. Postoji čak i ideja da se omoguće kombinovane borbe gde bi brodovi mogli napadati jedinice na obali i obnuto, ali se informacija zasad još drži u tajnosti, tako da će se to zasigurno znati tek kad se igra pojavi"

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 20:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2010, 21:51
extra ....
PS Lemi odakle si ako smem znati msm koje naselje ??

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2010, 11:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

sa hiseta

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2010, 21:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Crysis 2 stiže 22. marta
Crytek-ova Crysis 2 igra je prvobitno trebala da bude predstavljena u okviru tradicionalnog najboljeg perioda za plasiranje igara odnosno sezoni praznika, ali su iz kompanije odlučili da premeste datum izdavanja ove igre iz nekog od razloga, navodno u bolji termin. Taj bolji termin će biti 22. mart naredne godine. U dodatnom periodu kompanija će raditi na dodatnom poliranju igre koja bi trebala da zasija punim sjajem. Odlaganje Crysis 2 je odmiče od naslova Call of Duty: Black Ops i Halo: Reaches koje će biti izdate u sezoni praznika i mogle bi da pomute slavu ovom naslovu. Ipak, Crysis 2 će imati dostojnog protivnika u Gears of War koja se očekuje početkom aprila.

Dragon Age 2 na proleće
Tokom današnje konferencije za štampu na GamesCom sajmu, EA je izjavio da će nastavak BioWare-ovog hita Dragon Age: Origins stići na police jedanaestog marta 2011. godine.

Arcania: Gothic 4 gotovo završen
Arcania: Gothic 4 je, očigledno, četvrti nastavak RPG serijala Gothic. Ali i prvi kojeg ne razvija Piranha Bytes, tvorac prva 3 dijela, ali i izvrsnog RPGa Risen. No, na radost svih fanova Gothica, Spellbound, njemački developer, je rad na Gothicu 4 gotovo priveo kraju. Arcania: Gothic 4 je najavljen za 12. listopad. i to za PC i Xbox 360. Na žalost, PlayStation 3 verzija je iz nepoznatih razloga nedavno odgođena za prvu polovicu 2011.

Radnja Gothica 4 se odvija 10 godina poslije događaja iz prethodna tri dijela. Novi bezimeni junak će krenuti u pustolovinu koja će ga iz rodnog seoceta na otoku Feshyr odvesti uzduž i poprijeko. Sve dok se ne suoči sa kraljem Robarom trećim. Ujedno ispada da je stari, ludi Robar ustvari bezimeni protagonist prvotne trilogije. Priča će izgleda biti prilično nepredvidljiva, a sudeći po screenshotovima, imati će i dostojno grafičko lice i naličje.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2010, 13:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

najiščekivanija igra svih vremena (proglašena od strane manje više svih časopisa i game siteova, ne od mene) SW TOR ima i novi trailer koji nam pokazuje...wait for it....space combat...iako ne izgleda nešto posebno spektakularno...ljevo desno, puc, puc...ali opet slinim...
A u martu sljedeće godine DoW II dobija drugu ekspanziju, gdje će većina rasa imati Sp kampanju, koja nije u fazonu soulstorma...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 12:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Avg 2010, 21:22
Relic Entertainment je najavio besplatni MMORTS Company of Heroes: Online.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 13:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Need for Speed: Hot Pursuit

Iako mu je ime zlatnim slovima zapisano u istoriji, NFS serijal zadnjih je godina sve više propadao (Underground 1&2), jednom se digao (Most Wanted) i onda opet potonuo (Carbon, ProStreet, Undercover) da bi se prošle godine spasio u poslednji čas (Shift). Zato je EA poduzeo sve mjere da spasi serijal, pa je za novi nastavan angažovao svoj team Criterion Studios koji je dosad napoznatiji po svom Burnout serijalu. NFS: Hot Pursuit 2 iz 2002. bio je zadnji dobar naslov prije nego što se serijal počeo zaglupljivati, a ovo će biti povratak korijenima kakav su fanovi oduvijek željeli.
Najbolji mogući omjer arkade i simulacije u određenim okolnostima, uvođenje policije i konkretan naglasak na zabavu koja izgleda nalik na reklamu za prestižne marke auta, vrhunska produkcija i online multiplayer, sve to je više nego obećavajuće nakon godina i godina promašaja. Stiže u 11. mjesecu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1596 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 80  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]