banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 21:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Da li zelite sportsko-rekreativni park u Banja Luci?
Da 94%  94%  [ 58 ]
Ne 6%  6%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 62
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Avg 2010, 20:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Zašto je prijedlog smiješan? Zašto nema mogućnosti? Znači li ti šta pojam IPSC?

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 19:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
zipo je napisao:
Zašto je prijedlog smiješan? Zašto nema mogućnosti? Znači li ti šta pojam IPSC?

Jesi li ti shvatio sta si rekao? IPSC? U gradu, u parku?
Trenutno, na gradskoj zemlji (na otvorenom) u siroj banjaluckoj regiji nema nigdje mogucnosti za pucanje vatrenim oruzjem osim tamo negdje prema recimo Stricicima ili tako nesto...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 19:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Naravno da ima prostora, nije nužno da bude na otvorenom. Koliki ti smatraš da taj prostor treba biti? Niko ne planira izvoditi neke manevre pa da treba vojni poligon, stotinjak metara je sasvim dovoljno. Ja ni u jednom postu nisam pomenuo park, u prvom postu na ovoj temi sam stavio sliku i napisao da bi bilo idealno da se koristi prostor iza kampusa.

Takođe prije tri godina je osnovan streličarski klub, članovi ostvaruju zavidne rezultate ali su ugroženi jer nemaju prostor na kojem bi vježbali u zimskom periodu. Zar treba da i tu šansu za razvoj sporta u našem gradu prokockamo? Više puta sam razgovarao sa ljudima iz opštine i jasno su rekli da nije uvijek problem nedostatka novca. Novca ima, samo se treba obratiti nadležnima sa realnim idejama i nema razloga da ne budu ispunjeni. Svi se samo žale kako grad ništa ne radi, a ne zapitaju se koliko su se oni založili da nešto bude urađeno.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 20:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zipo je napisao:
Naravno da ima prostora, nije nužno da bude na otvorenom. Koliki ti smatraš da taj prostor treba biti? Niko ne planira izvoditi neke manevre pa da treba vojni poligon, stotinjak metara je sasvim dovoljno. Ja ni u jednom postu nisam pomenuo park, u prvom postu na ovoj temi sam stavio sliku i napisao da bi bilo idealno da se koristi prostor iza kampusa.

Takođe prije tri godina je osnovan streličarski klub, članovi ostvaruju zavidne rezultate ali su ugroženi jer nemaju prostor na kojem bi vježbali u zimskom periodu. Zar treba da i tu šansu za razvoj sporta u našem gradu prokockamo? Više puta sam razgovarao sa ljudima iz opštine i jasno su rekli da nije uvijek problem nedostatka novca. Novca ima, samo se treba obratiti nadležnima sa realnim idejama i nema razloga da ne budu ispunjeni. Svi se samo žale kako grad ništa ne radi, a ne zapitaju se koliko su se oni založili da nešto bude urađeno.

Ako pricamo o IPSC-u, onda valjda toliko znas da se tu puca bojevom municijom, a ti sad idi istrazuju na koliko najdalje GLOK moze da ubije i vidjeces da se takav prostor ne moze obezbijediti...

Sto se tice strelicarstva, to je druga prica...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 20:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2009, 20:41
Ja bik voluo ovako nesto
http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1340651

50 000 maraka i nije neka cifra

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 20:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Mislim da prostor nije problem.... U okviru stare kasarne vrbas ima dosta prostora za pet takvih centara...jest da nije u centru ali mislim da to nije problem....
Odlicna je ideja to, Banja Luka je prevelik grad da dozvoli sebi tu sramotu da nema takvih igralista....

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 21:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Mislim da prostor nije problem.... U okviru stare kasarne vrbas ima dosta prostora za pet takvih centara...jest da nije u centru ali mislim da to nije problem....
Odlicna je ideja to, Banja Luka je prevelik grad da dozvoli sebi tu sramotu da nema takvih igralista....

Kasarna Vrbas je pod ingerencijom univerziteta, nema tu ulaska ....

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 14:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Poslao sam prosle sedmice mail ministru sporta Republike Srpske, i administrativnoj sluzbi grada, predlozio sam da dodjem do njih i izlozim ideju. Nisu jos odgovorili, nadam se da ce se neko javiti.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Види Христова што хоће да се ували међу градске пројекте. :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 17:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Evo ja se javljam da uradim za simbolicni cijenu idejno rjesenje rekraeacijskog centra, a moze i renderovanje po veoma povoljnim cijenama :D

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 10:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobio sam danas odgovor od Ministarstva, jako su pozitivno naklonjeni ideji i mozemo ocekivati podrsku Vlade Republike Srpske. Hvala gospodinu Dariu Sandicu, pomocniku ministra.

Potrebno je jos da dobijem odgovor od Uprave grada, ja sam poslao mail Administrativnoj Sluzbi grada na javnost@banjaluka.rs.ba. Je li to pravi mail, ili bih trebao na neki drugi mail da saljem? Zna li iko?

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 11:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
da ti neces biti neki kandidat, pa sad cvijece po raji sipas a ?

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

e moj Hristov, pravo mi te zao ako su ti namjere samo takve kakve ovde iznosis.
pod br. 1 taj Dario Sandic ti je jedan klinac koji je tu dosao preko veze (tata mu je ombudsman), iz Srpca je, i on ti dodje kao savjetnik ministra za sport (sto je u vezi Proke samo po sebi oksimoron). Ako uzmes u obzir da u tom ministarstvu postoje 3 nacelnika, onda je to radno mjesto 'ladno nepotrebno.
Taj odgovor sto si dobio od Sandica je nista drugo nego standardna demagogija (daj boze da nije)...

Al' problema nikad kraja, od gradske uprave neces ni to lako dobiti.

Sve u svemu, kad je potrebna podrska rijecima, tapsanjem po ramenu, tu su svi spremni da ti izadju u susret, a kad zatrazis pare, tj. u tvom slucaju jos i zemljiste, infrastrukturu, i sl. naices na tvrd orah.
Boli njih briga i za zdrav zivot i potrebe mladih i sl. ako u tome nema mnogo interesa za njih, bilo licnog ili politickog, pogotovo ako projekat iziskuje mnogo materijalnog ulaganja.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na zalost nisam za sada dobio odgovor od gradskih vlasti, mozda bi bilo najbolje da se licno ode u upravu grada. Nadao sam se odgovoru dok sam bio u BL pa da odem da popricam sa njima. Sada su mi vezane ruke, mozemo jedino da pogledamo da nekako iskamcimo termin za razgovor sa gradonacelnikom. Ako neko ima neki konstruktivan prijedlog neka pise.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 22:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
Treba to sve napraviti tamo na Banjaluckom polju....i za trcanje i za bicikliste i za kuglanje........ima mjesta za sve...samo plan i pare...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2010, 08:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobio sam danas odgovor na moj mail upucen upravi grada, prenosim odgovor u cijelosti:

Citiraj:
Poštovani,

Izuzetno uvažvamo Vaš prijedlog i sugestiju koju ste nam poslali 26.08.2010. godine vezanu za izgradnju sportsko-rekreativnog parka u gradu Banja Luci.

Odjeljenje za društvene djelatnosti kao resorno odjeljenje u oblasti sporta, svojim je godišnjim planskim dokumentima planiralo izgradnju tkz. «teretane u prirodi». Izgradnjom navedenog poligona povećaće se broj sportskih sadržaja u gradu Banjaluci, te će se ostvariti društveni interes u oblasti sporta i rekreacije, odnosno, zadovoljiti će se potrebe građana, djece i omladine za ovim vidom sportsko rekreativnih aktivnosti tokom cijele godine u gradu Banjaluci, bez obzira na godišnje doba i vremenske uslove. Odjeljenje za društvene djelatnosti trenutno analizira potencijalne lokacije, kako bi se u narednom periodu mogli otpočeti radovi na izgradnji «teretane u prirodi».

Golic Ognjen

samostalni stručni saradnik za sport

Zahvaljujem se Golic Ognjenu.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 12:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ako ista pametno hoce da naprave treba smanjiti otvoreni prostor aquane tamo prema teniskim terenima i to je to... tu napraviti rukometno igraliste i dodati par klackalica ili sta vam vec treba za rekreaciju...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]