banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 08:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Avg 2010, 23:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
The_new_Statesman je napisao:
Ovoj gore prici bi puno pomogla tuzba protiv onog koji je skrivio udes tako da bi se mnogi odvratili od pomisli uzimanja polise kod neozbiljnih osiguravajucih kuca.

Mislim da ne bi imao osnova... Osoba koja je skrivila udes nije prekršila zakon tj vozio je uredno registrovan i osiguran automobil. Nije on kriv što osiguranje ne želi da radi svoj posao. On je uredno platio polisu...

Ali opet ću ponoviti... Činjenica da ne žele ugovor ni sa jednom mehaničarskom radnjom po pitanju popravke automobila, dovoljno govori o njima i odnosu prema korisnicima.

Prvi problem koji imaš je da nađeš mehaničara... Onda da pretpostaviš koliko će oni uplatiti. Ako se bojiš da neće biti dovoljno, trči traži ponude od više servisa pa odaberi najjeftiniju, nadaj se da neće neki idiot raditi lakiranje pa da se sve oguli za 12 mjeseci (jer si odabrao najjeftiniju ponudu)

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 07:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
The_new_Statesman je napisao:
Najgora, da su kakva firma i da razmisljaju o tebi kao klijentu oni bi tebe MORALI nazvati da te upitaju kako je bilo na odmoru i da li zelis da i dalje koristis njihovo kasko osiguranje... To ne vazi samo za Neskovica, vec i ostale...

Vidi, sasvim sam sigurna da su me prošle godine zvali 10-ak dana prije isteka osiguranja, mada se ne sjećam da li je bilo u pitanju kasko ili redovno, imam tu 15-ak dana razlike u datumu ..
Na sreću, nisam do sad imala "osigurani slučaj", mada se pitam šbbkbb ..

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 08:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Aha, ok, prebrzo sam izveo zakljucak na osnovu tvoje izjave :)

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 10:14 
i ja sam cula dosta ruznih prica o neskovicu, al vidjeh da lik gradi kafic, praonu, prodavnicu, banku i svasta nesto tamo u budzaku gdje je pumpa... zaradio je on fino na svojim komitentima...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
@dragi mangia, zar nije bilo obaranja cijene osiguranja samo da se privuku novi klijenti. Pogotovo kod Neskovica... Pa svi su se vodili logikom, daj da sto jeftinije osiguram to auto, a necu valjda ja skriviti udes pa nema veze sto ih bije glas da slabo placaju odstete...

Cini mi se da je tako bilo, ako se varam, primite moje izvinjenje.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2010, 08:53 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Jul 2010, 11:16
Već drugu godinu za redom auto mi je osigurano kod Neškovića, nemam sa njima neko loše iskustvo al nemam šta ni da pohvalim. I ja sam čuo dosta loših iskustava sa njima, dobar glas daleko se čuje, loš još dalje! Elem, prošle godine vraćajući se u rikverc zveknem nekog penzionera, pojavi se ko grom iz vedra neba :D .Pošto se nismo dogovorili (htio još da zaradi na meni :angry4: ) Nešković mu isplatio 140 KM. Otkupim štetu naravno, al šteta na njegovom autu nije bila veća od 100 KM da je.. rak raka, malo samo udubljen lim, al ajd...
Vjerujem da su mnogi primjetili kad uđu kod Neškovića da kupoprodajne ugovore kucaju na pisaćoj mašini :confused2: :lol: a mislim 21. vijek je..

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 01:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2002, 20:07
MRC090 je napisao:
:D Ispade ja nepismen. Decko je primjetio jedan typo koji sam slucajno napravio, i odmah sam nepismem. Njemacki i Engleski pisem/citam/pricam kao i sljepo kucanja 150Wpm. "Php i ostali"....Dobro hehehe. Pa da, to je uvjek taj dio da nikad ne znas sa kim diskutujes.

Pa ispade, i ovde imas 4 typoa :)

?>

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]